Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ: Ο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ

 

ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ: Ο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ
 .
Σ’ έναν άρθρον μου τις προάλλες ανέλυσα διατί ο ανθρωποκεντρισμός είναι η μεγαλύτερη αμαρτία! http://news-cobra.blogspot.com.cy/2017/10/blog-post_22.html (διαβάστε το επίσης όπωσδήποτε!!!!!).
 .
Δεν σκέπτηκα όμως ότι το καλούμενον προπατωτικόν αμάρτημαν είναι η πρώτη έκφραση του ανθρωποκεντρισμού! Μάλιστα, δε επειδή ο ανθρωποκεντρισμός θεωρείται ως ελληνική ιδιαίτερη κοινωνική παιδεία και αντίληψη, συντελεί εις την άποψη μας ότι ο Πρωτάνθρωπος ήταν Έλληνας και από την Πρωτοεθνότητα των Ελλήνων διά τις εξαπλώσεως, των φυσικών, παραθρησκευτικών, πολιτιστικών και άλλων επηρεασμών προέκυψαν τα τρία βασικά έθνη, ήτοι το Καυκάσιον = Ελληνογενές, το Μαυροαφρικάνικον και το Μογγόλικον = Σχιστομμάτηδες κάθ’ «εθνικότητας». Οι Μαύροι π.χ. της Ινδίας είναι Καυκασιογενείς, οι Αμερικάνοι Ιθαγενείς μείξη Σχιστομμάτηδων και Ελληνοκαυκάσιων κ.ο.κ..
 .
Να πώς εξηγείται το Προπατορικόν Αμάρτημαν
 .
Ο όφις τυλίχθηκε επί του κορμού του δένδρου, όπως ο όφις του Ασκληπειού, και όπως ο διπλός όφις επάνω εις την ράβδον του Κηρυκείου του Ερμού του Τρισμέγιστου. Αυτός ο μονός ή διπλός όφις δεν είναι ο ίδιος ο διάβολος αλλά το όχημα του διαβόλου. Ο όφις αυτός είναι η κρυμμένη δύναμη του σάρκας/τσάκρας όπισθεν των γεννητικών οργάνων εις την εκκίνηση της σπονδυλικής στήλης, εκεί όπου κατοικεί η δύναμη του τριπλοκουλουριασμένου όφι της Κουνταλίνη. Οι Μασσώνοι τον ανοίγουν με χαράν. Η αρχαία μυστικιστική κοινωνία λέγει πώς εάν δεν διακατέχεσαι από αγνότητα, δικαιοσύνη, καλοσύνη, μην ανοίξεις την δύναμη της Κουνταλίνης, είναι ως ν’ ανοίγεις τους Ασκούς του Αιόλου χωρίς να διακατέχεσαι από την πειθαρχία του Αιόλου.
 .
Το σημείον όπου ευρίσκεται η δύναμη της Κουνταλίνης κατά τους Ινδούς, κατά τους Έλληνες ευρίσκεται το ιερούν οστούν και είναι άξιον απορίας διατί να καλείται ιερόν αυτής της τοποθεσίας οστούν; Η λέξη ιερόν έχει την ρίζα «ιε» και προέρχεται από την ίδια ρίζα της λέξεως εώ+ρακα. Ουδείς Θεόν εώρακεν είπε ο Χριστός, δηλαδή κανείς δεν είναι Τον Θεόν να τρέχει, επειδή απλούστατα τρέχει με άπειρη ταχύτητα. Το γρηγορότερον πτηνόν του κόσμου είναι ο ιέραξ = ιέρακας = γέρακας = γεράκι, καταλάβετε βεβαίως διατί το καλούν ιέραξ και διατί καλούν τον παπά ελληνιστί ιερέας, διότι το μεν είναι το πιο γοργόπτηνον και ο άνθρωπος ιερέας απευθείνεται εις την Ταχύτητα Του Θεού = Άπειρη Ταχύτητα όπου είναι ο Ίδιος ο Θεός! Τουτέστιν ιερόν οστούν = το οστούν εκ του οποίου αποθηλειάζεται ο τρισδιάστατος τρισκουλουριασμένος όφις της Κουνταλίνης = Ιερότητος = Υπερταχύτητος. Όποιος όμως άθελα του ή ηθελημένα ανοίξει τον κλωβόν συγκράτησης του ιερού οστού ή κουνταλίνης και δεν είναι αγνός τον σπεύδει η δύναμις αυτή αμέσως εις την κόλλαση και την υπερκόλλαση, εάν πάλαι ο άνθρωπος είναι αγνός η κουνταλίνη τον σπεύδει εις το σάρκας της κορωνίδος και τον συνενώνει πνευματοδιαδικτυακώς με Τον Τριαδικόν Θεόν. Ανησυχώ ότι η κουνταλίνη μου άνοιξε όχι παρά την θέληση μου αλλά όταν μέσω πνευματικών τακτικών και περισσότερον ταξειδιών ήξευρα ότι θ’ ανοίξω κάτι, το ονόμαζα συνείδηση.
 .
Η κουνταλίνη όταν χυμήξει ως ατίθατος χειμμαρώδης καταρράκτης επάνω εις την σπονδιλική στήλη, εάν αλληλαντιδράσει με αγνότητα τροποοιεί και προσαυξάνει την κατάσταση αυτή σε μεγαλύτερη αγνότητα, ήτοι υπεραγνότητα. Εάν χυμήξει μέσα σε πονηρότητα θα πολλαπλασιάσει την πονηρότητα σε υπερπονηρότητα. Δηλαδή εξ’ ό,τι διακατέχεσαι το υπερπολλαπλασιάζει.
 .
Η Κουνταλίνη όταν ως τριπλός κουλουριασμένος όφις αφυπνιστεί ανεβαίνει σπειρωτά επάνω εις το δένδρον της σπονδυλικής στήλης ως Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμός, να λοιπόν, ο συμβολισμός του όφι όταν εξελόγιαζε την Εύα. Να το κηρυκείον Ερμού Τρισμέγιστου, Ασκληπειού, Θεμιστοκλή επί ράβδου αληθινού όφι. Εάν όμως ο άνθρωπος είναι βουττηγμένος εις τον βούρκον της αμαρτίας, θα κατέβει κάτω εις τα γεννητικά του όργανα και αυτά θα ελέγχουν την κεφαλή του, εις την περίπτωση του ανδρός: «η κάτω κεφαλή ελέγχει την επάνω κεφαλή» και η βρωμιά της λίμπιντου θα φυτεύει πάθη σε καρδία και πνεύμα. Το δένδρον του όφι της προπατωτικής αμαρτίας είναι η σπονδυλική στήλη με την κουνταλίνη = ιερά ενέργεια από ιερόν οστούν περιτυλιγμένη.
 .
Ο διάβολος έπεισε την Εύα και η Εύα τον Αδάμαντο να υιοθετήσουν τον ανθρωποκεντρισμόν αντί Τον Θεοκεντρισμόν. Έθεσαν οι δύο αυτοί άνθρωποι υπεράνω όλων τον άνθρωπο, υπεράνω Θεού, φύσης, δημιουργίας και άλλων όντων και ειδών. Η ύβρις τους ήταν ανυπολόγιστης απαξίας ούτως ώστε ν’ απωλαίσουν τον Παράδεισον.
 .
Ο διάβολος είπε εις την Εύα ότι εάν φάγουν από τον απογορευμένον καρπόν θα γίνουν θεοί όπως ο Θεός και ότι ο Θεός φοβάται αυτήν την προέκβαση και δι’ αυτού σας απαγορεύει την βρώση του. Εάν αλήθευε, τότε διατί να άφηνε εκτεθειμένον τον καρπόν αυτόν; Και διατί να τμην τον εξαφάνιζε; Και διατί να δημιουργούσε τόπον παραδείσου εις τους Αδάμαντο και Εύα χωρίς απαγορευμένον καρπόν, άρα τε ήθελε να τους δοκιμάσει!
 .
Ο διάβολος ίσως να εννοούσε ότι θα γίνονταν ψευδοϊσοι με την γνώση Του Θεού, αλλά το γνώριζε ότι είναι αδύνατον και ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιον παρά μόνον εάν Είσαι Άκτιστος, όπως ο Τριαδικός Θεός.
 .
Ο διάβολος εμπέδωσε εις τους Αδάμαντο και Εύα τον ανθρωποκεντρισμό, όπως εκείνος κάποτε εμπεδωσε τον διαβολοκεντρισμό, δηλαδή τον εαυτόν του υπεράνω Θεού και ίσον Θεού και απαίτεισε συνδιακυβέρνηση της Δημιουργίας. Ο ανθρωποκεντρισμός και ο διαβολοκεντρισμός ή αγγελοκεντρισμός ή οιοσδήποτε άλλος κεντρισμός και πολισμός εκτός από τον Θεοκεντρισμό και τον Θεοπολισμό είναι κτισματοκεντρισμός, δηλαδή να δοξάζεται το κτίσμα ως να είναι Θεός! Ενώ ο αληθινός κεντρισμός και πολισμός είναι ο Ακτιστοκεντρισμός και ο Ακτιστοπολισμός = Ο Τριαδικός Θεός!
 .
Ο τεκτονισμός ως ελευθεροτεκτονισμός είναι το άνοιγμα της κουνταλίνης προς πάσαν ανεξέλεγκτη κατεύθυνση και ο ανθρωποκεντρισμός σε όλον του το μεγαλείον και δοξάζουν τον αρχηγόν και δότην του ανθρωποκεντρισμού ο οποίος δεν τον απαγορεύει αλλά τον προωθεί ήτοι τον Εωσφόρο διάβολο.
 .
Ο κτισματοτεκτονισμός έχει τα χαρακτηριστικά της ανθρωποκεντρικότητος και της ανομίας, και διά αυτόν ο θεός τους συμπαθεί τα πάντα, ενώ δεν είναι αλήθεια. Ο Θεός επιτρέπει τα πάντα διά να είναι δίκαιος διότι δεν θα ήταν δίκαιος αν δεν επέτρεπε την αδικία και δεν θα υπήρχε ελευθερία εάν εντός αυτής δεν ενυφίστατο η δικαιοσύνη και η αδικία μαζί με την ελευθερία βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος, με τέταρτον και ανάμεικτον στοιχείον την Φυσική Κοινωνία!
 .
Εντός αυτής της κοινωνίας κάνεις ό,τι θέλεις αλλά θα πληρώσεις το αντίτιμον εις τα τελώνεια μετά θάνατον! Ό,τι σου άρεσει να κάνεις πλέον θα σου το κάνουν, ώστε να απολαύσεις τον βίον και την πολίτεία σου, όχι έξω από εσένα αλλά μέσα σ’ εσένα. Αν έσφαζες θα σε σφάζουν και αν τάϊζες θα σε ταϊζουν!
 .
Ο ανθρωποκεντρισμός του Αδάμαντου και της Εύας, ήταν η μεταμόρφωση του διαβολοκεντρισμού σε ανθρώπινα καλούπια και μορφοποίηση! Με αυτόν τον τρόπον εξδιαβολοποιήθηκαν διά της προσπάθειας να κλέψουν αυτά τα δύο ανθρώπινα κτίσματα την Θειότητα Του Θεού και να γίνουν έναν με Αυτόν με τα κακώς έχοντα τους, ήτοι την μη αγνότητα, την μη ταπεινότητα και την μη προϋποταγήν του κτίσματος δούλου εις Τον Άκτιστον Κτίστην!
 .
Έπρεπε ν’ αγιάσουν με το σπαθί τους και να περιμένουν την Αυτοανάσταση και Ανάσταση Χριστού, διά να εξέλθουν από του Άδου τους Τάρταρους!
 .
Ο Τριαδικός Θεός μαζίν μας!
 .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου