Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Χριστιανισμός: Θυσία της ζωής διά χάριν της ψυχής. Μετάνοια: Ψυχαποχρέωση! Πόσα ΧΡΕΩΣΕΙΣ;

 

Χριστιανισμός: Θυσία της ζωής διά χάριν της ψυχής. Μετάνοια: Ψυχαποχρέωση! Πόσα ΧΡΕΩΣΕΙΣ;
.
Σωτηρία Μαρούγκα Τα μαλλια της κεφαλης μου ειναι χαρισμα
.
Παναγιώτα Νάγια Δρακονταειδή Θεωρώ πως η Φύση ΔΕΝ κάνει πιστώσεις. Ό,τι είναι να λάβει κάποιος, θα το λάβει στο διάστημα του βίου του. Όσο για τις αμαρτίες που παιδεύουν τα τέκνα, η σημασία του νοήματος είναι ότι : τα λάθη των γονέων παίρνουν την θέση της γνώσης - παιδείας, για τα τέκνα.Καλησπέρα Παναγιώτη !!!
.
 Εάν δεν υπάρχει πληρωμή ή άφεση αμαρτιών μετά από μετάνοια εξυπακούει ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και δικαιοσύνη έχουν έστω και στοιχειώδη οι ανθρώποι, πόσον δε μάλλον ΤΟ ΘΕΙΟΝ. Όσον διά τα αμαρτήματα τα οποία πληρώνονται πριν τον θάνατον, από προσωπικές παρατηρήσεις όπου ο καθείς δύναται να κάμει, οι πλείστοι φεύγουν χωρίς να πληρώσουν ποίος πλήρωσε, μήπως ο Χίτλερ; ο Μάο; οι σιωνιστές, οι μασσώνοι, οι μεγαλοαπατεώνες ! Τουτέστιν, δεν προλαμβαίνεις να αποπληρώσεις και αποχρεώσεις τα αμαρτήματα σου πριν τον θάνατον. Αλλά δεν είναι εξ' όσων φαίνεται ευκολοκατανόητον, ότι η βάση της ζωής είναι η κτηνώδης ή φυτώδης ζωή αλλά η ψυχοζωή! Δεν είναι ευκολοκατανόητον ότι η πνευματική αύρα υφίσταται και δεν διαταράσσεται όταν διαταραχθεί το κτηνώδες ή φυτώδες υλέν σώμαν! Η ύπαρξη είναι μία αδιαχώριστη αιωνιότητα και ο θάνατος της ύλης δεν έχει να κάνει με την αύρα της ψυχής, αλλοίμονον εάν μία οποιαδήποτε υλοσωματική διεργασία διατάρασσε την πηγή της ύπαρξης! Η δε φύσις, κτιστή, ΤΟ ΘΕΙΟΝ υπήρχε προ πάντων οιασδήποτε έννοιας κατανόησης περί του τι εστίν ύπαρξις. ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απ' εμένα Παναγιώτα, Σωτηρία, Παντελή και λοιποί!
Πως θα πληρώσει ο Χίτλερ; δεν προλαμβαίνει εις ετούτη τη ζωή και πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει μετά θάνατον ή δεν θα πληρώσει, απλά πράγματα. Και δέκα ισόβιες καθείρξεις να του βάλεις δεν πληρώνει, αλλώστε είναι ψευδοποινή αφού πριν τον θάνατον μόνον μία ζωή υφίσταται. Διά να πληρώσει 10 ή 10.000,000,000,000 καθείρξεις πρέπει να υπάρχει χώρος και εις την επίγεια ζωή δεν υφίσταται χώρος, παρά μόνον είς την μεταθάνατον αιωνιότητα, εκεί πληρώνει και πληρώνουμε διότι υφίσταται περισσότερη ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητον να θυσιάσεις την ζωή σου διά να σώσεις την ψυχή σου ακόμη και αν το πιστεύεις. Αλλά αν ισχύει, τι θα θυσίαζες, το θνητόν και πεπερασμένον της επίγειας ζωής ή το αιώνιον και άϋλον της αιωνιότητος;
Ένας φίλος μου λέγει, πήγα σε μία ψυχολόγισσα και με ίασε! ωραία όλα αυτά, αλλά εξημολογήθηκες διά να αποχρεωθείς από τα χρέη των αμαρτιών; Όταν ο Χριστός είπε ότι εκείνοι όπου θα εύρουν την ψυχή τους θα την απωλαίσουν και εκείνοι όπου θα την απωλαίσουν θα την εύρουν, εννοούσε το ανωτέρω, ήτοι αν η ιατρική μαθηματική πρακτική μαγεία της ορμονολογίας = ψυχολογίας και βιολογίας σε θεραπεύσει, αυτόν θα ωφελέσει την ψυχολογία = ορμονονολογία σου εις τον επίγειον κόσμον, αλλά ύστερον άμα περάσεις από το Δικαστήριον αν ευρεθεί ένοχη η ψυχή σου θα χαθεί. Από την άλλη, ακόμη και αν σε τούτη τη ζωή περάσεις ταπεινός, κλωτσοσκούφι, ψυχοπαθής ένεκα αδιαφορίας, αδικίας και περιφρόνισης της κοινωνίας αλλά μετανοήσεις διά τις αμαρτίες σου, εδώ η ψυχή σου θα είναι χαμένη, αλλά μετά το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ η ψυχή σου θα προκριθεί εις αιώνια σεσωσμένη ζωή επειδή όταν ήταν εις την Γήν ακόμη αποχρέωσε τα αμαρτωλά χρέη της ψυχής, είτε με πράξεις δικαίου είτε με πράξεις μετάνοιας!
.
Ρε παιδά ξυπνάτε πονηρά, ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΉ Ή ΑΥΤΟ όπου όρισε την ζωή μπορεί να την ορίζει να υπάρχει και μετά θάνατον, μην βάζετε όρια εις το απεριόριστον και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του ανθρώπου δεν συγκρίνεται με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΝ
 Άλλωστε, ο κτιστός άνθρωπος με τι πρώτες ύλες θα έκτιζε παρά με αυτές όπου ηύρε έτοιμες και προδιαγεγραμμένες σε είδη χρήσεων όπου προόριζαν την Ιστορία
.
Η ΜΑΓΕΙΑΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΡΘΟΛΟΓΙΑ...
.
 Ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν θα ξεπεράσει ποτέ σε αξία την πρώτη ύλη του πολιτισμού του, πόσον δε Τον Κτίστην της πρώτης ύλης
Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι μέρος της πρώτης ύλης του πολιτισμού του, τουτέστιν δεν είμαι ανθρωποκεντρικός, διότι ο άνθρωπος δεν είναι το κέντρον του Σύμπαντος αλλά ισότιμη πρώτη ύλη του Σύμπαντος, με ψυχή την οποία την σώζεις ή δεν την σώζεις, αυτόν είναι το στοίχημα. Αλλά ανθρωποκεντρικός δεν θα ήμουν ποτέ διότι ούτε εγωιστής είμαι, ούτε μαλάκας να πιστεύω πως ο άνθρωπος είναι ο δημιουργός, ο άνθρωπος είναι ο δημιουργημένος.... όπως το κάθε τι άλλον συνδημιουργημένον!
.
απλά μαθηματικά του νηπειαγωγείου του σκεπτικισμού 
.
 όποιος πιστεύει ότι ο Κόσμος είναι ανθρωποκεντρικός, είναι φαντασιόπληκτος, φαντασμένος και αεροβάμων και δεν το λέγω εγώ το λέγει ο ίδιος με την στάση του, καιρός ν' αλλάξει
.
Δεν θα έλεγα: ζω άρα υπάρχω. Θα έλεγα: είμαι δημιουργημένος και το γνωρίζω άρα είμαι αυτοσυνείδητος, κατώτερος και πρώτη ύλη!
.

και εν τέλει μου δίδεται μία ευκαιρία διά τον βαθύτερον εμένα, ΤΗ ΨΥΧΗ, ΝΑ σωθεί ή να μην σωθεί;;;;;;


Σχόλια
Σωτηρία Μαρούγκα Τα μαλλια της κεφαλης μου ειναι χαρισμα
Διαχείριση
Παναγιώτα Νάγια Δρακονταειδή Θεωρώ πως η Φύση ΔΕΝ κάνει πιστώσεις. Ό,τι είναι να λάβει κάποιος, θα το λάβει στο διάστημα του βίου του. Όσο για τις αμαρτίες που παιδεύουν τα τέκνα, η σημασία του νοήματος είναι ότι : τα λάθη των γονέων παίρνουν την θέση της γνώσης - παιδείας, για τα τέκνα. Καλησπέρα Παναγιώτη !!!
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Εάν δεν υπάρχει πληρωμή ή άφεση αμαρτιών μετά από μετάνοια εξυπακούει ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και δικαιοσύνη έχουν έστω και στοιχειώδη οι ανθρώποι, πόσον δε μάλλον ΤΟ ΘΕΙΟΝ. Όσον διά τα αμαρτήματα τα οποία πληρώνονται πριν τον θάνατον, από προσωπικές παρατηρήσεις όπου ο καθείς δύναται να κάμει, οι πλείστοι φεύγουν χωρίς να πληρώσουν🤣🤣🤣, ποίος πλήρωσε, μήπως ο Χίτλερ; ο Μάο; οι σιωνιστές, οι μασσώνοι, οι μεγαλοαπατεώνες🤣🤣🤣🤣! Τουτέστιν, δεν προλαμβαίνεις να αποπληρώσεις και αποχρεώσεις τα αμαρτήματα σου πριν τον θάνατον. Αλλά δεν είναι εξ' όσων φαίνεται ευκολοκατανόητον, ότι η βάση της ζωής είναι η κτηνώδης ή φυτώδης ζωή αλλά η ψυχοζωή! Δεν είναι ευκολοκατανόητον ότι η πνευματική αύρα υφίσταται και δεν διαταράσσεται όταν διαταραχθεί το κτηνώδες ή φυτώδες υλέν σώμαν! Η ύπαρξη είναι μία αδιαχώριστη αιωνιότητα και ο θάνατος της ύλης δεν έχει να κάνει με την αύρα της ψυχής, αλλοίμονον εάν μία οποιαδήποτε υλοσωματική διεργασία διατάρασσε την πηγή της ύπαρξης! Η δε φύσις, κτιστή, ΤΟ ΘΕΙΟΝ υπήρχε προ πάντων οιασδήποτε έννοιας κατανόησης περί του τι εστίν ύπαρξις. ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απ' εμένα Παναγιώτα, Σωτηρία, Παντελή και λοιποί!
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Πως θα πληρώσει ο Χίτλερ; δεν προλαμβαίνει εις ετούτη τη ζωή και πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει μετά θάνατον ή δεν θα πληρώσει, απλά πράγματα. Και δέκα ισόβιες καθείρξεις να του βάλεις δεν πληρώνει, αλλώστε είναι ψευδοποινή αφού πριν τον θάνατον μόνον μία ζωή υφίσταται. Διά να πληρώσει 10 ή 10.000,000,000,000 καθείρξεις πρέπει να υπάρχει χώρος και εις την επίγεια ζωή δεν υφίσταται χώρος, παρά μόνον είς την μεταθάνατον αιωνιότητα, εκεί πληρώνει και πληρώνουμε διότι υφίσταται περισσότερη ΔΙΑΡΚΕΙΑ😥😥😥🤔🤔😘😘😘😘🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητον να θυσιάσεις την ζωή σου διά να σώσεις την ψυχή σου ακόμη και αν το πιστεύεις. Αλλά αν ισχύει, τι θα θυσίαζες, το θνητόν και πεπερασμένον της επίγειας ζωής ή το αιώνιον και άϋλον της αιωνιότητος;
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Ένας φίλος μου λέγει, πήγα σε μία ψυχολόγισσα και με ίασε! ωραία όλα αυτά, αλλά εξημολογήθηκες διά να αποχρεωθείς από τα χρέη των αμαρτιών; Όταν ο Χριστός είπε ότι εκείνοι όπου θα εύρουν την ψυχή τους θα την απωλαίσουν και εκείνοι όπου θα την απωλαίσουν θα την εύρουν, εννοούσε το ανωτέρω, ήτοι αν η ιατρική μαθηματική πρακτική μαγεία της ορμονολογίας = ψυχολογίας και βιολογίας σε θεραπεύσει, αυτόν θα ωφελέσει την ψυχολογία = ορμονονολογία σου εις τον επίγειον κόσμον, αλλά ύστερον άμα περάσεις από το Δικαστήριον αν ευρεθεί ένοχη η ψυχή σου θα χαθεί. Από την άλλη, ακόμη και αν σε τούτη τη ζωή περάσεις ταπεινός, κλωτσοσκούφι, ψυχοπαθής ένεκα αδιαφορίας, αδικίας και περιφρόνισης της κοινωνίας αλλά μετανοήσεις διά τις αμαρτίες σου, εδώ η ψυχή σου θα είναι χαμένη, αλλά μετά το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ η ψυχή σου θα προκριθεί εις αιώνια σεσωσμένη ζωή επειδή όταν ήταν εις την Γήν ακόμη αποχρέωσε τα αμαρτωλά χρέη της ψυχής, είτε με πράξεις δικαίου είτε με πράξεις μετάνοιας!
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Ρε παιδά ξυπνάτε πονηρά, ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΉ Ή ΑΥΤΟ όπου όρισε την ζωή μπορεί να την ορίζει να υπάρχει και μετά θάνατον, μην βάζετε όρια εις το απεριόριστον και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του ανθρώπου δεν συγκρίνεται με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΝ😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Άλλωστε, ο κτιστός άνθρωπος με τι πρώτες ύλες θα έκτιζε παρά με αυτές όπου ηύρε έτοιμες και προδιαγεγραμμένες σε είδη χρήσεων όπου προόριζαν την Ιστορία😋😋😋😎😎😎😎😍😍😍🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Η ΜΑΓΕΙΑΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΡΘΟΛΟΓΙΑ.....
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν θα ξεπεράσει ποτέ σε αξία την πρώτη ύλη του πολιτισμού του, πόσον δε Τον Κτίστην της πρώτης ύλης🤔🤔🤔🤐🤐🤐🤨🤨😗.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι μέρος της πρώτης ύλης του πολιτισμού του, τουτέστιν δεν είμαι ανθρωποκεντρικός, διότι ο άνθρωπος δεν είναι το κέντρον του Σύμπαντος αλλά ισότιμη πρώτη ύλη του Σύμπαντος, με ψυχή την οποία την σώζεις ή δεν την σώζεις, αυτόν είναι το στοίχημα. Αλλά ανθρωποκεντρικός δεν θα ήμουν ποτέ διότι ούτε εγωιστής είμαι, ούτε μαλάκας να πιστεύω πως ο άνθρωπος είναι ο δημιουργός, ο άνθρωπος είναι ο δημιουργημένος.... όπως το κάθε τι άλλον συνδημιουργημένον!🙄🙄🙄😏😏😏😝😝😝🤐🤐🤐🤐🤣😁🤣.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis απλά μαθηματικά του νηπειαγωγείου του σκεπτικισμού 😆😀😂🤣😄😄😄😄😄😄😄.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis όποιος πιστεύει ότι ο Κόσμος είναι ανθρωποκεντρικός, είναι φαντασιόπληκτος, φαντασμένος και αεροβάμων και δεν το λέγω εγώ το λέγει ο ίδιος με την στάση του, καιρός ν' αλλάξει😶😶😶😶😑😑😑😑😮😮😮🤐🤐🤐🤐😍😊😴.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis Δεν θα έλεγα: ζω άρα υπάρχω. Θα έλεγα: είμαι δημιουργημένος και το γνωρίζω άρα είμαι αυτοσυνείδητος, κατώτερος και πρώτη ύλη!🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤗🤗🤩😍😍😍😍😍😜😜😜😜😆😆😆😆😜😜😜😜.
Διαχείριση
Yerimos Panayiotis και εν τέλει μου δίδεται μία ευκαιρία διά τον βαθύτερον εμένα, ΤΗ ΨΥΧΗ, ΝΑ σωθεί ή να μην σωθεί;;;;;;;
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου