Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΦΕΡΑΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/2017 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΦΕΡΑΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/2017 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!!
Αυτές τις ημέρες διεξάγεται ναυτική επιθετική άσκηση της Τουρκίας ανοικτά της Αγίας Νάπας. Η περιοχή από τον Ποταμό Λιοπετρίου έως τον Κάππαρη διαθέτει πολλούς μεγάλους και μικρούς κόλπους και είναι γνωστόν και ευκολοκατανόητον ότοι οι Τούρκοι σε περίπτωση σύρραξης θα προσπαθήσουν να κάνουν όχι μία αλλά πολλαπλές αποβάσεις, δι’ αυτό τον νου μας, αφού τα κόμματα συνήθως κοφεύουν και βαστούν τους πολίτες πνευματικώς διαμελισμένως, κάνωντας τους να ασχολούνται με ανάξια αθλητικά και πολιτικάντικα θέματα!
Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες την Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωμβρίου, μέσα από την παράξενη ανθρακική θωλούρα όπου επικρατούσε εις την κατεχόμενη Αμμόχωστο και εις τα πλαίσια της παράνομης επιθετικής ναυτικής άσκησης εις τα ανοικτά της Αγίας Νάπας, οι Τούρκοι αποβίβασαν βαρέον, εξελιγμένον και άλλον οπλισμόν εις τον λιμένα της πόλης. Διατί το κάνουν αυτόν; Μήπως από παιχνιδιάρικη διάθεση, αφέλεια, αγαθότητα και αγάπη; Ο καθένας ας αναλογιστεί την τρέχουσα κατάσταση με μυαλωμένον διαλογισμόν! Η ανθρακική θωλούρα αποκλείει την ηλεκτρονική ανίχνευση!
Σε αυτά συμπροστίθεται και συνάδει η άρον άρον συμφωνία μεταξύ Αναστασιάδη και Μπούτιν περί Διασώσεως Άμαχου Πληθυσμού! Κάτι γνωρίζουν αυτοί οι δύο! Επίσης δεν νομίζω η συμφωνία ν’ αφορά την διάσωση Ρώσσων πολιτιών από τους Κυπραίους εις την Ρωσσία, αλλά Ρώσσων και Ελληνοκυπρίων πολιτών όπου σε περίπτωση σύρραξης θα εγκλωβισθούν υπό την κόλαση του πυρός εις την Μεγαλόνησον!
«Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήσετε» φωνάζει η προφητεία. Ο Θεός βοηθός εις όλους μας!
Έλληνες απανταχού της Γής προσευχή, ετοιμότητα δι’ επιβίωση, αντίσταση και διάσωση συνανθρώπων μας. Και αι 100 αισθήσεις μας ανοικτές!
Και πάλαι ο Τριαδικός Θεός Προστάτης και Βοηθαρωγός!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου