Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Επαληθεύεται προφητεία Αγίου Μαλαχία ο Πάπας είναι πούστης!



Επαληθεύεται προφητεία Αγίου Μαλαχία ο Πάπας είναι πούστης!
.
Ο Άγιος Μαλαχίας αναφέρθηκε σε 111 Πάπες με τον αριθμόν αυτόν να συμπληρώνεται με τον προηγούμενον εγκάθετον της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα ΙΣΤ΄Βενέδικτου εν έτει 19/04/2005 έως 21/02/2013. Ίσως θα ήταν φρόνιμον εάν θέλετε ν’ αναγνώσετε τις προφητείες εδώ https://www.sakketosaggelos.gr/Article/3754/
.
Ο εν ισχύει «Πάπας» είναι ο Φραγκίσκος, ήτοι 112ος! Οι Βενεδεκτίνοι αναφέρθηκαν σε 112 Πάπες όπως θα αναγνώσετε εις την ανωτέρω σελίδα: «Κατά τη διάρκεια φοβερών διώ­ξεων, η έδρα της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα καταληφθεί από τον Πέτρο τον Ρωμαίο, ο οποίος θα θρέψει το ποίμνιόν του εν μέσω πολλών δεινών, στο τέλος των ο­ποίων η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο τρανός Κριτής θα κρίνει το λαό του. Το Τέλος».
Έτσι προβλέπεται, σύμφωνα με τους ερμηνευτές του Αγίου Μαλαχία, η συντέλεια του κόσμου, χωρίς όμως να αποσαφηνίζεται ε­άν μεταξύ του Βενέδικτου ΙΣΤ' και του Πέτρου του Ρωμαίου μεσολαβούν άλλοι ποντίφικες και πόσοι…». 
.                                                                
Η προφητεία επαληθεύεται μανηγυρικώς: 
.
Ο 112ος «Πάπας» δεν είναι Πάπας Του Χριστο, αλλά «Πάπας» του Αντίχριστου. Ακολουθούν τεκμήρια, όχι όλα αλλά αρκετά και πειστικά!
.
Δήλωσε προσφάτως ότι ο Χριστός δεν είναι Θεάνθρωπος αλλά απλός άνθρωπος. Δεν είναι Πνεύμα = Αγίω Πνεύματι, βλασφημώντας ίσως (θα το κρίνει ο Θεός), όπως οι Εβραίοι Τον Χριστόν όταν του είπαν πως τα θαύματα Του, τα κένει διά του Βεελζεβούλ και ο Χριστός τους απήντησε πως όστις βλασφημάει τον υιόν θα αφεθεί η αμαρτία του, εννοώντας την ανθρώπινη υπόσταση του ως υιός ανθρώπου, όστις βλασφημεί Το Πνεύμα, δεν θα σωθεί ποτέ. «Διά τούτο λέγω ύμίν, πάσα αμαρτία και βλασφημία άφεθήσεται τοις άνθρώποις, ή δέ του Πνεύματος βλασφημία ούκ άφεθήσεται τοις άνθρώποις... ούτε έν τω νύν αίώνι ούτε έν τω μέλλοντι» (Ματθ. ιβ' 31­-32.βλ. και Μάρκ. γ' 28-30, Λουκ. ιβ 10). Ιδέστε όλον το κείμενον περί τούτου και τους άλλους Ευαγγελισταί περί τούτου.
.
Προσκύνησε την χείρα του βδελυρού Δαυίδ Ρόθστιηλντ, πρωτοκλασσάτου του Αντιχριστιανισμού παγκοσμίως.
.
Προσφάτως δήλωσε ότι πρέπει να γίνει μία παγκόσμια θρησκεία και η θρησκεία Χριστισλάμ/Christislam. Το είπε πρώτη φορά εν έτει 24/06/2014. Εισηγούμενος δηλαδή την διάλυση αμφότερων των θρησκειών, ούτως ώστε κατόπιν να μας ειπούν, ε τώρα ενωθείτε με τον ιουδαϊσμό, αφού το ίδιο πράγμα είναι και να μας φέρουν τον Αντίχριστο. Τώρα εξηγείται όσον ποτέ άλλοτε, διατί από την εποχή του σιωνιστή Χίτλερ (γόνου των Ρόθτσιηλντ) εισηγείται ως ιδανική θρησκεία το ισλάμ, ο Χίτλερ έλεγε πως ιδανική θρησκεία διά το κράτος του θα είναι το ισλάμ, έκανε προπαγάνδα διά το μέλλον διότι ήξευρε ότι η Γερμανία, ο ίδιος συνέβαλε καταλυτικά (άλλον θέμα, το αναλύσαμε σε ΘΕΟΜΕΤΡΙΑ και ΚΟΜΠΡΑ). Τώρα εξηγείται διατί προωθείται από τα Πρωτόκολλα της Σιών η έλευσε των ισλαμιστών εν Ευρώπει, διά να μας συνενώσουν σε ακταρμά Χριστισλάμ. Απαρνείται την μοναδικότητα Του Χριστού ότι είναι Υιός Του Θεού, άρα τε δεν είναι Χριστιανός αλλά Αντιχριστιανός....
.
Δήλωσε τα εξής: "Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου” συμπλήρωσε ο Πάπας.
Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον , υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού .  Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον , υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού .
 .
Προφανώς προωθεί το μικροψήγμα/μικροτσίψ του Αντίχριστου (β΄θηρίου όπου είναι διαβολάνθρωπος από το α΄θηρίον, όπου περιγράφεται τέρας με στοιβαρά πόδια αρκούδας, χρώμα λεοπάρδαλις = πανθρησκεία, πανοργάνωση, παν χρώμα κόμματος κ.α., και δέκα κεφαλές λεόντων με επτά κέρατα, ήτοι δέκα εξουσίες με επτά θανάσιμα βλάσφημα αμαρτήματα). Αναγνώστε την Αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου, με τον αριθμόν 666 = χξς και το υποχρεωτικό χάραγμα δι’ έλεγχον της θελήσεως, ούτως ώστε να σας αποστέλλοντε βλάσφημα προς Το Άγιον Πνεύμαν μηνύματα ινά μην σωθείτε ποτές! Αποφύγετο το μικροψήγμα, ο Διαβολόπαπας Φραγκίσκος κάνει την αρχή εν Βατικανώ = από το βατεύω = γαμάω διά τα κτήνη; Όπως λέμε κτηνοβάτης. 
.
Το όνομα του Φραγκίσκος συμβολικώς λέγει πως είναι ένας ακόμη φραγκολεβαντίνος της αποστασίας από την ορθήν Χριστοπιστία και ο νοών νοείτο....
.
Ο προηγούμενος Πάπας, ήτοι 111ος Βενεδεκτίνος καλείτο από τον Άγιο Μαλαχία σε προφητεία, «η δόξα της ελαίας». Η ελαία είναι το ιερόν δένδρον Χριστιανών και αρχαίων Ελλήνων, ο Χριστός δάκρυσε εις την ρίζα ελαίας, σημαίνει ελ+αίως = φωτεινός αιών και φωτείνον έως/αίως, επειδή με το έλαιον φωτείζαμε επίσης τις κανδύλες από π.Χ.. Ελαία και άμπελος δεν νοθεύοντε, ο Χριστός είναι αμφότερα, επιστημονικώς εις την αρχαιότητα ήταν μυστικά η αναπνοή της ζωής, συσστολή/Απόλλων και διαστολή/Διόνυσος αν και οι θεοί πολλάκις με διεστραμμένους μύθους αλληγορούσαν αισχρά πράγματα, βασιστείτε μόνον εις Το Όνομα Χριστός ο Αληθινός!
.
Ως σιωνιστής, ιλλουμινάντος ο Φραγκίσκος είναι φίλος των πούστηδων και δεν αντιτίθεται σε γάμους και υιοθεσίες πούστηδων. Ως μεγάλος τέκτονας σιωνιστής πρέπει να έγινε οπισωγλέτης σε κρυφές συνάξεις σε Αμερική και αλλού. Πιθανότατα έχει ιουδαϊκή καταγωγή.
.
Δήλωσε ότι ο Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Ιεχωβάς και ο Αλλάχ είναι το ίδιο πρόσωπο, κουτσουφλώντας σε αντίφαση, καθότι θεωρεί Τον Χριστό άνθρωπο, άρα τε και Τον Θεόν άνθρωπο (Ιεχωβάς/Αλλάχ). Δεν είναι τυχαίο, εδώ αποκαλύπτεται το περιβόητο μυστικό της ιουδαϊκής θρησκείας ον αναφέρεται εις τα Πρωτόκολλα της Σιών, ότι δεν υπάρχει Θεός και ότι θεός είναι η εκδήλωση της φύσης εις τον ιουδαϊκό λαό, αχαχαχα, αχαχαχα, αχαχαχαχα, τόση διαστροφή πια δεν αντέχεται, ή μάλλον είναι διά το τσίρκο, έλα ντε που μας διοικεί το τσίρκο της διαστροφής! Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με τον παναμαρτωλόν. 
.
Εις τα πρωτόκολλα του διαβόλου = πρωτόκολλα Σιών, αναφέρεται ότι πρέπει να πάρουμε την πίστη προς Τον Θεόν από τους βασιλείς! Δηλαδή πιστεύουν εις Τον Θεόν αλλά δεν Τον θέλουν. Λέγει επίσης ότι μοναδική απειλή εναντίον του σιωνισμού ήταν η οργάνωση των Ιησουιτών, αλλά έβαλαν μέσα σιωνιστάς και ήλεγξαν έκτοτε το τάγμα, κάνωντας το σιωνιστικό με το όνομα Του Ιησού Χριστού! Ήτοι λύκος με προβιά αμνού, μην το λησμονείτε αυτό ποτέ, πάντοτε αυτό εφαρμόζουν. Ο πούστης Φραγκίσκος είναι «Ιησοσίτης» = λύκος με προβιά αμνού ος αφού αναγκάστηκε ο Βενέδικτος να παραιτηθεί έλαβε την θέση του Πάπα, ήτοι ο λύκος έλαβε την θέση του Αμνού Του Χριστού, άρα τε δεν είναι Πάπας, δεν είναι Χριστιανός αλλά Αντιπάπας και Αντιχριστιανός, τουτέστιν ο Άγιος Μαλαχίας είχε δίκαιο όταν προφήτευε ότι 111 θα είναι οι Πάπες, διότι ο 112ος δεν είναι Πάπας αλλ’ Αντιπάπας. Ο προφήτης Νοστράδαμος λέγει ότι θ’ αλλάξει χώρα ο Πάπας. Είναι η ίδια προφητεία της Ορθοδοξίας ότι θα πέσει ο Πάπας και γίνει μία η Εκκλησία με έδρα την Κωνσταντινούπολη, άρα τε αλλαγή χώρας!!!! 
.
Ο Ιωάννης ο Θεολογός, λέγει πως θα τραυματιστεί θανάσιμα το α΄θηρίον = μασσωνία, αλλά εν τέλει θ’ ανακύψει θελήσει Θεού διά να δοκιμάσει τους Χριστιανούς, μετά την βασιλεία του Εξαδάκτυλου 35 έτη!!!!
.
Ο Άγιος Μαλαχίας λέγει ότι εις την Ρώμη θα ηγηθεί του ποιμνίου ο Άγιος Πέτρος, να μην ειπώ τα ακραία περί τούτου! Να επανασαρκωθεί ο Απόστολος Πέτρος, όπως εις τα Ιεροσόλυμα θα θυσιαστούν οι μη αποθανόντες ακόμη μεταστάντες Ηλίας, Ενώχ και Ιωάννης ο Θεολόγος. 
.
Παρεπιμπτόντως, η διαβολοβασίλισσα Ελισάβετ του Λονδίνου και ο Αντιπάπας Φραγκίσκος δήλωσαν περύσι ότι εφέτος θα είναι τα έσχατα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ όπου ιορτάζουμε, προφανώς ο διάβολος έχασε κάθ’ έννοια υπομονής μη αντέχοντας να δοξάζεται ο Υιός Του Θεού, όπου πάλαιψε ως άνθρωπος να μην αμαρτήσει χωρίς να χρησιμοποιήσει τα όπλα Της Άκτιστης Υπερδυνάμεως Του Αγίου Πνεύματος! χεχε!
.
Εις το όνομα Του Πατρός, και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος, αμήν!
Διαβάσε και εδώ: http://www.pronews.gr/thriskeia/vatikano/314442_papas-fragkiskos-o-iisoys-itan-enas-anthropos-vid-vathys-provlimatismos
.
Και εδώ: http://ellinikahoaxes.gr/2015/09/30/papas-fragkiskos-rockfeller-xeri/
.
Και άλλα πολλά εν διαδικτύω και αλλαχού.
.
Ο Τριαδικός Θεός μαζίν μας! Αντέξετε έως το τέλος του θριάμβου. Να μην σας κουράσω άλλο.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου