Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟ. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ!



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ! 
.
Έχω ακούσει αρκετές φορές, Έλληνες, να καυχιούντε για τους ορυκτούς πλούτους της Ελλάδος, ενώ την ίδια στιγμή η Ελλάδα καταντήθηκε πειναλαία, από τους εθχρούς των Ελλήνων (όχι της Ελλάδος!) οι οποίοι εξαγοράζουν και μυούν τους έντοπους πολιτικούς σε μυστικές κερδοφορικές εταιρείες, καλυμμένες όπισθεν ψευδοφιλοκοινωνικών, ψευδοφιλοσοφικών και ψευδοθρησκευτικών ανησυχιών και αναζητέσεων διά χάριν τάχατες της ωφέλειας της ανθρωπότητος, πρόκειται περί ψευδοενδιαφερόμενους υποκριτές διά το ψευδοκαλόν της ανθρωπότητος, την οποία συν τοις άλλοις, άκουσον άκουσον, την θεωρούν ψευδοανθρωπότητα, αφού ανθρώπους θεωρούν μόνον τους εαυτούς τους. 
.
Ας πάρουμε την κατάσταση της Κύπρου, αμπώς έχει η αλήθεια.
Οι Ελληνοκύπριοι και οι Μωαμεθανοκύπριοι, πιστεύουν πως οι υδρογονάνθρακες είναι ιδικοί τους, και ειδικά οι πρώτοι πανηγυρίζουν επειδή η κυπριακή κυβέρνηση προχώρησε προς την εξόρυξη τους, συνυπογράφοντας συμβόλαια με σχετικές πετρελαιοεταιρείες, κυρίως φανερών ή κρυφών εβραϊκών συμφερόντων. 
.
Εις την πραγματικότητα: «είναι πάντοτε γελαστοί και γελασμένοι» για να θυμηθούμε και τον αείμνηστο τραβαδούρο Δημήτρη Μητροπάνο, αυτό το είπε γενικά για τους αφελείς Έλληνες, είναι στο γονίδιον τους.
.
Τους υδρογονάθρακες θα τους εκμεταλλευτούν πενήντα με εκατόν Κύπριοι πολιτικοί και δράκοντες του χρήματος της Κύπρου και καμμιά τριακοσιά Εβραίοι, συν και κάτι εμπλεκόμενες υπηρεσιακές εταιρείες!
.
Αγοράζοντας εφημερών εν Κύπρω μία φιάλη υγραερίου, πληρώνεις περίπου 15 ευρώ! Όταν θα εξορυττούν οι «ιδικοί μας» δηλαδή των εμπλέκομενων μασσώνων υδρογονόανθρακες, διότι «το κρέας ανήκει σ’ εκείνον όπου δύναται να το φάγει, όχι σ’ εκείνον όπου το ψευδοκατέχει ως Δον Κιχώτης επί χάρτας, έστω και αν το δίκαιον είναι μαζί του», η φιάλη υγραερίου θα εκτοξευτεί από 15 σε 30 εύρω! Και ο μαλάκας ο Έλληνας και οίος άλλος πολίτης της Κύπρου και της Ελλάδος, αν εφαρμοστεί και εκεί θα πληρώνει την μαλακία του πανηγυρισμού του, ως πολίτης τρίτης κατηγορίας, αφού θα είναι είλωτας των μεγάλων εταιρειών και συμφερόντων, συμπεριλαμβανομένων και των κομμάτων, μη εξαιρουμένης και της μεγαλοπολυπόρνης της Αριστεράς!
.
Η τιμή της φιάλης υγραερίου θα διπλασιασθεί, διότι άμα τη εξορύξη, είτε γίνει πόλεμος και μετά, ή δεν γίνει πόλεμος και άμεσα, η κυπριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει σε Διάσχιση Οδών Διασωλήνωσης Μεταφοράς Υγραερίου, αυτόν θα στοιχίσει συν/πλην περί τα 7 δισεκατομμύρια και θα ψηφισθεί ειδικός φόρος αποπληρωμής (του μαλακισμένου δεσμευτικού έργου) του συσστήματος αυτόματης υγραεριοποιήσεως! 
.
Απλά πράγματα, ακόμη 7 δισεκατομμύρια κέρδη και δεσμευτική καταλυτική πολιτική κατά του Χριστιανού και του Έλληνα. Αφού όταν εις το μέλλον θα εταιροποιηθούν ο εξηλεκτρισμός, η ύδρευση, άρδευση, η καυσιμενέργεια (πετρέλαιο, υγραέριο, ηλιακή ενέργεια κ.τλ), τα λιμάνια, η τηλεφωνία, η οδοστρωσία (μέσω διοδίων) κ.τλ, το κράτος μας θα είναι ως να έχουμε αυτοκράτορα τυφλό, βωβό/μουγκό, κωφό, χωλό/κουτσό, ναρκομανή, σχιζοφρενή, παράλυτο, μεθυσμένο, ανίκανο να κινηθεί και αγράμματο! Και τότε ποίος θα διοικεί; Η αυλή! Η αυλή είναι οι εταιρείς όπου θα ελέγχουν τα ζωτικά έργα και παροχές του (μαλακισμένου, Αντίχριστου, Αντιελληνικού και αντιανθρώπινου και φιλόκακου ποταπού και χαμερπές) κράτους. 
.
Ο Νίκος Αναστασιάδης, στις προκλήσεις των Τούρκων με πραγματικά πυρά, απάντησε πως θ’ απαντήσουμε στους Τούρκους με συνεργασίες! Εννοώντας τους Ισραηλίτες! Γειά σου ρε έξυπνε, δέσμιε τους και φίλε τους! 
.
Και πότε έχυσαν μία ρανίδα αίματος οι Ισραηλίτες διά χάριν άλλων; Και ενώ γνωρίζουμε πως οι πολιτικοί του έθνους αυτού (δεν μισάμε τους κοινούς θνητούς Εβραίους, και αυτοί θύματα είναι με τον μεν ή δε τρόπον, έστω θύματα με διαφορετικό σκηνικό απ’ εμάς και εν πολλοίς ψυχοθύματα από τους ιδικούς τους, όπως κ’ εμείς), είναι οι μεγαλύτεροι μαγγανευτές δημιουργίας καυγάδων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων εθνών και κρατών διαχρονικώς. Γνωρίζουμε ότι υποστήριζαν τους Τούρκους ή τους Έλληνες ή οποιουσδήποτε άλλους, όχι απ’ αγάπη, αλλά όταν ήθελαν να ζημιώσουν τον αντίδικο, ή όταν ήθελαν προκαλέσουν την οργή του αντίπαλου, ενώ την τελευταία στιγμή υποχωρούν και αφήνουν τους δήθεν υποστηριζόμενους τους, στο έλεος της μανίας και της λαίλαπας του εξοργισμένου, αντιπάλου, είδε πολιτική στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης έως το Μικρασσιατικό Ολοκάυτωμα και την εισβολή στην Κύπρο εν έτει 1974. Είδε ακόμη και από τότε έως τούδε την εξευτελιστική αδυνατοποίηση Ελλάδος και Κύπρου σε όλους τους τομείς, αυτή είναι η χονδρή σταράτη πραγματική τραγική αλήθεια της θρησκευτικής μας εθνότητας και της γονιδιακής μας εθνότητας. 
.
Εάν ο πόλεμος πυροδοτηθεί και οι Τούρκοι επαναλάβουν τις σφαγές του Μικρασσιατικού Ολοκαυτώματος, στην Κύπρο, απλά ύστερα θα τρέχουν οι υποκριτές πολιτικοί να περισώσουν τα αποκαϊδια στον μασσωνικό Ο.Η.Ε.. Ενώ συνάμα τα συμβόλαια εξόρυξης των υδρογοναθράκων θα ισχύουν και πολύ πιθανόν ενώ τραγικώς θα σφαζόμαστε, εκείνοι θα εξορύττουν. Όπως άλλωτε παρακολουθούσαν τις σφαγές των Μικρασσιατών Ελλήνων τα αμερικάνικα και ευρωπαϊκά πλοία, ενώ κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ο αμερικάνικος και ο τότε σωβιετοκομμουνιστικός στόλος παρακολουθούσαν με αναίσθητη ψυχραιμία, την αδικία από τα ανοικτά θαλάσσια ύδατα της Κύπρου!
.
Η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη μαζί με την Ελλάδα και την Αγγλία στην Κύπρο και ανά πάσα στιγμή έχει το πλεονέκτημα να διαμαρτυρηθεί «εν δικαίω» ότι καταπατούντε τα δικαιώματα των Κυπρομωαμεθανών, όπως τότε εν έτει 1974 με το τραγικό εβραιοαμερικαναγγλοσχεδιασμένο πραξικόπημα της βαθειάς (όχι εξώπετσης) μασσωνίας. Ισχυριζόμενη ότι στις διαπραγματεύσεις περί εξορύξεως των υδρογοναθράκων, η κυπριακή κυβέρνηση, δεν έλαβε υπόψιν και δεν είχει συνδιαπραγματευτές Κυπρομωαμεθανούς από την κατεχόμενη Κύπρο! Και ως εκ τούτου, επέμβη διά να παύσει την συνέχεια της αδικίας, όπως τότε όταν ο Νίκος Σαμψών ανέβηκε στον θρόνο της εξουσίας, αντί η ΕΟΚΑ Β’ να κηρύξει εκλογές άμα την εκτόπιση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄από τον προεδρικό θώκο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα επέμβαιναν οι Τούρκοι, αλλά θα είχαν ολιγότερο δίκαιο ως εγγυήτρια δύναμις υπέρ τους, συνέτεινε επίσης ότι ο Μακάριος από τα έδρανα του ΟΗΕ κάλεσε τις εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν. Η Ελλάδα μαλακίζετο, η Αγγλία σκοπίμως κώφευε, όπως και η Ελλάς, και επέμβη η τρίτη εγγυήτρια δύναμις, ήτοι η Τουρκιά!!!! Και τα έκαμε όπως τα έκαμε και «μαλλιά κουβάρια». 
.
Το ίδιο σενάριο με κάποιες παραλλαγές, ανά καιρούς και αναλόγως των εμποδίων και των συμπτώσεων ή των καλύτερων ψευδοδικαιολογιών, δύναται να επαναληφθή. Η Εβραιοαμερικαναγγλομασσωνική στρατηγική είναι η εφαρμογή εν πράξει της χολλυγουτιανής πολιτικής. Τα ίδια σενάρια διαφοροποιούντε κάπως, και επαναλαμβάνοντε οι χολλυγουτιανές επιτυχίες. Τρείς είναι οι βασικοί τους πυλώνες, οι γίγαντες, ημίθεοι και υπερβολικοί σε δύναμη και ηρωισμό πρωταγωνιστές του Αισχύλου, οι πραγματικοί χαρακρήτες του Σοφοκλή και οι συναισθηματικοί υπερβατικοί πρό Χριστού χριστιανικοί χαρακτήρες του Ευρυπίδου. Αυτή είναι η βιομηχανία του Χόλλυγουντ, η Τραγωδία, συν την κωμωδία της Ελλάδος και τα ανάμεικτα αυτά δράματα. Η ίδια σκηνή μετατρέπεται σε πολιτική δράση, γνωρίζοντας και δημιουργώντας χαρακτήρες πολιτικών, φίλων, ασυνείδητων και συνειδητών προδοτών και συνεργών σε κάθε χώρα, ούτως ώστε να υπάρχουν οι προϋποθέσεις της εκτραγωδιοποίησης τους. Π.χ. πάντοτε οι Έλληνες έχουν τους Αριστερούς αντιδραστικούς Ανθέλληνες και τους Δεξιούς παλλικαράδες όπου προκαλούν με τις ενέργειες τους, τον θυμό της Τουρκίας. Και μπορούμε να το αποδείξουμε αυτόν σε άλλο άρθρον, ενώ η Πατριωτική Σύναιση δεν υποστηρίζεται στην ελλαδική και ελληνοκυπριακή πολιτική εκ των γεννοφάσκιων των κομμάτων αφού αυτά είναι μασσωνικές θερμοπιδακικές εστίες, με πατριωτικά προσχήματα, και με πολλούς οπαδούς και πρωταγωνιστές των κομμάτων, να νομίζουν πως διεξάγουν το παιχνίδι του συμφέροντος της Πατρίδας, ενώ δεν γνωρίζουν τίποτε από την αληθινή πολιτική, όχι την κούφια διπλομματική συνεννόηση και συνομιλία! 
.
Η Δημοκρατία έχει αποτύχει εν Ελλάδι και εν Κύπρω, δύσκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί την ύπαρξη αυτών των δύο χωρών και ειδικά της πρώτης μετά από τρείς αιώνες, υπό το καθεστώς του κράτους της ψευδοδημοκρατίας. 
.
Ή θα κάνουμε αυτοκρατορία ή θα χαθούμε. Διότι και να μην έχουμε εχθρούς, με την δημοκρατία θα γίνουμε εμείς εχθροί των εαυτών μας, διότι αποδείξαμε πως στην πολλή ελευθερία, τσαλαπατούμε το φιλότιμο μας και προωθούμε το εγωιστικό συμέρον μας. Όταν λέγω Δημοκρατία εννοώ την άναρχη πολυφωνία. Αυτή μας βλάπτει, πρέπει να έχουμε αυτοκρατορία, και ο αυτοκράτωρ να μην είναι Γερμανός ή Βέλγος ή Ολλανδός ή οιασδήποτε άλλης φυλής εγκάθετος, από την φυλή των Μασσώνων. Αλλά Ορθόδοξος, διότι δεν μπορεί να υπάρξει πλέον η Ελλάδα χωρίς να είναι Ορθόδοξη, διότι όταν δεν ήταν Ορθόδοξη τα κράτη πόλεις των Ελλήνων αλληλοπολεμούνταν αισχρώς, ενώ όταν έγινε δημοκρατικό κοσμικό κράτος, σάπισε όπως την ζούμε εφημερών και οιονδήποτε άλλον πείραμα θα αποτύχει όπως και αυτά τα δύο!
.
Ο Θεός θα είναι μαζίν μας αν είμαστε μαζίν Του, διότι ο Θεός δεν γίνεται αρχιστράτηγος, βοηθός και σωτήρας, εκεί όπου δεν Τον θέλουν, Τον διώκουν και Τον καθυβρίζουν με βλασφημίες και ανεντιμότητες της εξελιγμένης υπερβάρβαρης υποκρισίας. Όταν αυτό το κράτος χαθή θα καταλάβουμε όλοι μας, τον απύθμενο βαθμό της υποκρισίας μας. Ως τότε ας προσευχόμαστε εν μετανοία, διότι δεν διεξάγεται προσευχή άνευ μετάνοιας, διά να μας έρθουν ευλογικώς βολικά τα όσα θ’ ακολουθήσουν μετά την πτώση του ελλαδικού κράτους και εν γένει ίσως και του κυπριακού. Ειδικά το ελλαδικό κράτος πνέει τα λοίσθια, διότι κανέναν δεν συμφέρει, ούτε τους Έλληνες, ούτε τους ξένους όπου το εκμεταλλεύτηκαν διά να αποκτήσουν την Ελλάδα και τώρα τους είναι εμποδιστικό σκουπίδι!
.
Συνδεθείτε με την κατωτέρω διεύθυνση και αναγνώστε την συνταρακτική θεωρία διά την Κλωνοποίηση της Εύας από τον Αδάμ και την ενεργοτηλεχειριαστική σύλληψης της Παναγίας Τον Χριστόν!!!! ****
 .
http://theometria.blogspot.com.cy/2017/06/blog-post_6.html  
.

.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου