Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΨΕΥΔΟΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ



Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΨΕΥΔΟΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
.
«Θα σε περιμένω απόψε ναρθής στις τζιτζιφιές για να δείς πως οι ρεμπέττες όμορφες περνούν βραδυές». Έλεγε η ωδή του μεγάλου ρεμπέττη Απόστολου Χατζιηχρίστου.
.
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε με την φιλελευθεροποίηση μας, που μας ήρθε εξ’ εμπνεύσει από την Μικρά Ασσία.
.
Ύστερα πήγαμε στο λαϊκόν τραγούδι και μετά στο παραλαϊκόν τραγούδι, το λεγόμενον έντεχνον και νομίσαμε πως αρπάξαμε Τον Θεόν από τ’ αρχίδια....
.
Κατόπιν μας ήρθε το ροκ (από το ροκός = σκληρός, εξού και σημαίνει και βράχος), συμμετείχα κ’ εγώ, μην νομίσετε πως τα λέγω γι’ άλλους, όχι αυτοκριτική κάνω, μέσα από την κριτική της εποχής της καταστροφής, την πορεία του ολέθρου, μέσα από τις Σειρήνες της αποπλάνησης του νου και ξετρέλασμα της καρδίας.
.
Την εποχή του ρεμπέττικου ήταν και η τζιάζ και άλλα συναφή και παραπλήσια ξένα μουσικά ρευμάτα.
.
Μας άρεσε και λίγο το αραβικό, το τουρκικό και το ευρωπαϊκο βαλς τραγούδι, φύρδην μίγδην αλλά γιατί όχι;
.
Μετά το ροκ η πασίγλυκη ντίσκο και εντεύθεν οι παραφυάδες της. Την δεκαετία του 1990 μ.Χ., το ξένο ποπ/δημόσιο τραγούδι γέμισε πούστηδες, άνδρες με γυναικείες φωνές, αν και αυτόν ξεκίνησε δειλά δειλά από την δεκαετία του 1960 μ.Χ. και προσαυξανόταν σταδιακώς. 
.
Το 2000 μ.Χ. ο συρμός/η μόδα είχε δεκάδες κουλτουριάρικα και υποκουλτουριάρικα μουσικά ρεύματα. Θυμάμαι τότε την Αθήνα, μάγκισσα ωραία και συνάμα φρικιαστικώς αηδιαστική!
.
Καί είμαστε εφημερών εις το έτος 2017 μ.Χ., να νυμφεύουμε πούστηδες, να που καταντάει η ελευθερία όταν δεν έχει φρένα, όταν δεν έχει θρησκεία όπως την χριστιανική. Στραβάρες μες στα μάτια μας, και τι θα γίνει στο μέλλον δεν φαντάζεστε, προβλέποντε από προφήτες όλα. Θα πρέπει να κάνουμε αποτοξίνωση από την ασύδωτη αισχρή άφρενη ελευθερία που ισούται με τρελοαυθαιρεσία βρυκολακιάσματος, ναι η Ελλάδα μας και η Κύπρος μας έχουν βαρυβρυκολακιάσει. 
.
Την εποχή του Αντίχριστου, χωρίς Χριστόν πιά, θα γίνοντε επιμειξίες και πουστάδες μεταξύ πατρός και υιού, θα ιδείτε πούστηδες πατέρα και υιόν να νυμφεύοντε, να συνουσιάζεται η μάνα με την θυγατέρα και τον υιόν και τον παππού και τη γιαγιά και τον πατέρα και κάθε άλλον συγγενή και τα παιδιά, όργιον των οργίων, αυτό θα είναι τότες η ελευθερία, η ελευθερία της Παγκολλάσεως! Στραβάρες στα μάτια των μωρόφιλων υπερφίαλων πανοργιαστών σχιζοφρενών.
.
Σας είπα εν συντομία και χωρίς να επεκταθώ την έμπρακτη λογοτεχνία του μέλλοντος, του μέλλοντος του απελευθερωμένου από Χριστόν. Από την άλλη, όσοι δεν θα έχουν βάλει μικροψήγματα/μικροτσίψ εντός των γονιδίων τους, θα παρατρέχουν και θα κρύβοντε παμβασανισμένοι εις τα όρη και κάθε λογής αγριότητας εξώτοπους για να μην αρνηθούν Χριστόν. Δεν θα δεχθούν την πασσκλαβωτική Αντιχριστοεντολή: «μικροψήγμα και ψωμί» ήτοι: «Χριστόν ή ψωμί», και βεβαίως οι Χριστιανοί επαναστατικά και πράα συνάμα ως Άγιοι Σπαρτιάται θα ειπούν: «Χριστόν, Χριστόν, Χριστόν» και ο Χριστός εκεί έξω στα όρη, θα τους προσφέρει ως εκ διά θαύματος και εκ της φύσεως Του, όση τροφή χρειάζοντε για να περάσουν ζωντανοί την ημέρα! Θεία Πρόνοια και τίποτε περιττόν.
.
Δεν θα δεχθούν οι σώφρονες το μικροψήγμα του Αντίχριστου, που θα τους κάνει πανοργιαστές, ζόμπυ πραγματικά, πανανήθικους, ψευδοελεύθερους σκλάβους του συσστήματος του μικροψήγματος στις εντολές της καθύβρισης Του Αγίου Πνεύματος, Του Πατρός και Του Υιού!!!!
.
Εις Το Όνομαν Του Πατρός, Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος ζούμε και δεν θα χαθούμ’ εμείς οι Χριστιανοί!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου