Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η ΨΕΥΔΟΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ



Η ΨΕΥΔΟΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
.
Αφού διαχωρίστηκε το Ισλάμ σε Σουνίτες και Σιϊτες, τους έθεσαν υπό εμφύλιον πόλεμον. Οι εν λόγω εχθροί του Ισραήλ, αν και δημιουργήθηκαν ως θρησκεία από τους ίδιους τους Ιουδαίους, ινά συρρικνώσουν την χριστιανική επέκταση, έκταση και διδασκαλία, ήρθε η ώρα να συρρικνωθεί με τη σειρά της. Κατά πάσαν πιθανότητα θα εξαφανιστεί πρωτίστως η Σιϊτική σέκτα επειδή είναι λογικότερη προς ανθρώπους μη Ισλαμιστές. Προς το παρόν οι Σιωνισταί, διαχειρίζοντε τους Σουνίτες υπέρ των σχεδίων τους, και όταν πια δεν θα χρειάζοντε και θα τους είναι βάρος, θα τους κρεμνοτσακκίσουν, θα τους καραβοτσακκίσουν, θα τους κατασφάξουν, όπως πράττει ο ατομιστής ποιμήν με τα αιγοπρόβατα του. 
.
Σημείωση, ότι πριν οκτώ έτη περίπου άκουσα βλέποντας τον συνάμα εντός γιου ττουππ, τον Ερρίκο Κκίσσινγκερ, να λέγει πως θ’ αρπάξει το Ισραήλ τουλάχιστον την ήμισυ Αραβία, πως θα εν συνεχεία θα γίνει Γ΄ΠΠ, πως τα παιδιά των Αμερικανών θα γίνουν παρανάλωμα των πυροβόλων διά χάριν του Ισραήλ, και το έλεγε με σκωπτική μειδιαστική χαιρεκακία, πως θα εξαναγκαστεί η Ρωσσία να προχωρήσει σε παγκόσμιον πόλεμον, διότι θα συλλάβουν όλην την Αραβία οι Αμερικανοί. Πως τα παιδιά του κόσμου έχουν εκπαιδευτεί εις το πνεύμα του πολέμου διά μέσω των αμερικάνικων εικονικιστικών παιχνιδιών του διαδικτύου, και πως ετοιμάστηκαν να κάνουν σφαγές. Πως η Ρωσσία νομίζει πως είναι ανώτερη πολεμικώς από την Αμερική, και πως αφήνεται εξ’ Αμερικής να πιστεύεται αυτή η υπόθεση από τον καθένα, ούτως ώστε να σηκώσει το ανάστημα η Ρωσσία και να φονευθεί εξ’ αποστάσεως, όπως ο σκοτωμένος από ελεύθερο σκοπευτή. 
.
Αυτά τα επαναλάβαμε εις την Θεομετρία και το Κόμπρα. Προσθέτουμε και κάτι άλλον όπου έχουμε επαναλάβει, ότι οι Κάρτες των Ιλλουμινάντων, συνηγορούν, πως ο Γ΄ΠΠ θα αρχίσει από την Περσία. 
.
Το καινούργιον και σημαντικότερον ως πληροφορία δι’ ημάς τους Έλληνες είναι το εξής. Έχει αποκαλυφθεί από Έλληνα γεωστρατηγικό παρατηρητή, ότι οι Αμερικανοί, τα στρατεύματα όπου διατηρούν μεταξύ της Τουρκίας και των γειτονικών χωρών, επιτηρούντε από της ΗΠΑ. Μεταφέρουν δε μάλιστα Κούρδους με ελικόπτερα από την μία πλευρά εις την άλλη πλευρά των Κούρδων, αφού ενδιάμεσως υπάρχουν Τούρκοι. Ο παρατηρητής τούτο το έκλαβε ως θετικό υπέρ ημών, διότι, όπως πιστεύεται, προορίζεται το κουρδικό κράτος! 
.
Μόλις το άκουσα, κατάλαβα, την μπλόφα των Ισραή/ΗΠΑ. Δημιούρησαν ψευδοθέμα το οποίον είναι συνάμα θέμα, ότι τάχατες, είναι εκεί διά να αρωγήσουν τους Κούρδους, να αντιμετωπίστουν τους Ίσις και να εγκρατήσουν την Τουρκία. Η πραγματικότητα είναι ότι ελέγχουν και τους τρείς, αλλά ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Κούρδοι, ούτε οι Ίσις γνωρίζουν το παιχνίδι τους. Και αι τρείς παρατάξεις πληρώνοντε αδρά από τους Αμερικανούς, αλλά όχι όλοι, αυτοί όπου ελέγχουν τες μάζες των τριών αυτών παρατάξεων, όπως δηλαδή πράττουν παντού αλλού! Τίποτε το καινούργιο, απλά το κάνουν να μην φαίνεται η «πουττανιά» τους, κάθε φορά παρουσιάζουν τες τσούλες τους με άλλα «ιδεώδη».
.
Και τώρα το χειρότερο. Επειδή δήθεν το Ισραηλαμέρικο Κράτος (ΗΠΑ), εμμένει μεταξύ Κούρδων, Τούρκων, Ίσις, Σουνιτών, Συρίας, διά να τους συντηρεί την ειρήνη, ενώ τους κλέβει, εκμεταλλεύται και διχάζει, όπως έκανε ο Ευρωπαϊκός Βαρβαρισμός, όθεν είσβαλε εις την Εσπερία (Αμερική) των ιθαγενών Ερυθρόδερμων και τους γενοκτόνησε. Συνάμα βαστάει την Ρωσσία μακρυά, την οποία θέλει να τήξει, όπως το ηφαίστειο τον παγετώνα και άκουσον άκουσον, να καλύπτει τα νώτα της Τουρκίας, ινά μην κινδυνεύει από Ρωσσία, Κουρδία, Συρία, Αρμενία και άλλους εχθρούς της Τουρκίας, όταν αυτή θα επιτίθεται εις την Ελλάδα!
.
Ώστε η Τουρκία να δύναται να φέρει όλον της τον στρατόν εις το Αιγαίον, χωρίς να φοβάται την εκ των όπισθεν εισβολής. Εν αντιθέσει, το Ισραηλαμερικάνικο Κράτος, μερίμνησε με επιτηρητή τον πολύ μισητή του Ελληνοχριστιανιμού, Εβραίο, Γεώργιο Σώρρο, να εξοπλίσει αρκετά την πρώην Ελλάδα των πρώην Ελλήνων, νυν Αλβανών Ισλαμοφασίστων, ήτοι την Αλβανία, ούτως ώστε, να εισβάλει εκ των όπισθεν εις την Ελλάδα. Διά να βαστάξει ο διαμοιρασμός της Ελλάδος, πρέπει να την «φανε» πολλοί, διότι θα υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίας παγκοσμίως. Αν αι διαμαρτυρίαι στρέφοντε μονότοπα και μονόχωρα, εύκολα μπορεί να αποτύχει ο διαχωρισμός, αν όμως την τεμαχίσουν και την αρπάξουν πολλοί, αι φωναί σιγά σιγά θ’ ασθενήσουν και δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα επειδή δεν θα έχουν έναν μόνιμον σταθερόν στόχον.
.
Ώς εκ τούτου, θα την διαμοιραστούν Τούρκοι, Γερμανοί, Αλβανοί, όλοι συμμάχοι της Ισραηλαμερικής, τους οποίους θα ελέγχει. Δηλαδή η Ισραηλαμερική, βάζει τρείς κρυπτοστρατηγούς της (τι κρυπτοστρατηγούς; Διά τους τυφλούς ναι!), Τουρκία, Γερμανία και Αλβανία, μαζί με τους εισαγώμενους Δούρειους Ίππους, ήτοι τους Λαθρομεταναστομισέλληνες, να κατακόψουν και πολυγενοκτονήσουν Έλληνες και συνάμα Ελληνορθοδοξοχριστιανούς, να επωμιστούν τες κατάρες της Ιστορίας και να παραδώσουν την κατακτημένη γη εις τον αυτοκράτορα τους Ισραηλαγγλαμερική.
.
Πονοκέφαλος αποτυχίας, διά τους Ισραηλαγγλαμερικανούς ταγούς, η Σερβία, η οποία έχει την ικανότητα να πετσοκόψει και κατακτήσει ενδεχομένως την Αλβανία, πριν καν κινηθεί, εφόσον δεν υφίσταται ενδιάμεση προδοσία. 
.
Η Ρωσσία, αν δεν έμαθε τούτα τα σχέδια πρέπει να τα συλλάβει. Επειδή δεν είμαστε βέβαιοι αν τα έχει υπόψιν με αυτή τη μορφή, πρέπει να της γνωστοποιηθούν και αν τα γνωρίζει καλώς, πολύ καλύτερως! Η Ρωσσία, έχει φασαρίες με προδότες Ευρωπαίους όπου συμμαχούν με την Ισραηλαγγλαμερική εις τα σύνορα της και ίσως να βλέπει μέσα από ένα πειο ευρύ σχέδιον παγκοσμίου πολέμου κάπως διαοφρετικό το σκηνικό, αλλά το σκηνικό όπου περίγραψα ισχύει. 
.
Ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και ο Παϊσιος αναφέροντε σε λάθη του Ισραήλ, όπου θα τα καταλάβει αργότερα, όταν πια η Ρωσσία, επειδή θα κατανοήσει τα αισχρά σχέδια του θα το καταλάβει. Τότε τα δύο τρίτα των Ιουδαίων θα βαπτισθούν Χριστιανοί. Οι ραββίνοι, λέγουν επίσης, πως άμα φανεί από τα μέρη τους η Ρωσσία διά να τους καταλάβει, θα είναι κοντά η έλευση του Μεσσία τους, εκείνου δηλαδή όπου θα θέλει μόνον το καλόν των Ιουδαίων, βάσει της ρήσης της Παλαιάς Διαθήκης, ν’ αγαπάς τους πλησίους σου και να μισείς τους εχθρούς σου, ενώ ο Χριστός συν+πλην+ρωσε (ρωσε = από το ρουν) να αγαπάς και τους εχθρούς σου, διότι μόνον αν αγαπάς εκεί όπου δεν σ’ αγαπούν και εκεί όπου δικαιλογημένα θα έπρεπε να μισείς, θα λάβεις μισθόν αγάπης εν τοις ουρανοίς Βασιλεία. Από τέτοια πράγματα οι Ιουδαίοι «δεν μασούν», άθεοι, άπιστοι, άκαμπτοι, παλλουκωμένοι εις την αρχέγονη παράδοση, χωρίς να προσέξουν πως και η ίδια η παράδοση είναι παράδοση κβαντομηχανικής εξέλιξης! 
.
Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσσοι κατά πάσα πιθανότητα, καρτερούν μ’ αγωνία, ετοιμότητα και αποφασιστικότητα την εισβολή της Τουρκίας εν Ελλάδι, και την μη αντεπεξέρχεση της Ελλάδος, ούτως ώστε να φυτρώσει η αιτία, η αφορμή, η ευκαιρία και το έναυσμα ν’ αρπάξουν τα Άνω και Κάτω Στενά του Ελλήσποντου και μάλιστα όταν η Τουρκία θα είναι σε μία ύπουλη εκστρατεία, εναντίον αδύναμης χώρας, κατακεραυνόμενη με την ίδια αδικία όπου πράττει, «πληρωμή με το ίδιο νόμισμα» και προσφορά «κρύου πινακίου» με χάζι από την Ρωσσία. Η Τουρκία θα πρέπει ν’ αποσύρει τον στρατό της και να δεχθεί με χαμηλομένο το πηγούνιο την αρνητική διά την ίδια ειμαρμένη, την ειμαρμένη της συντριπτικής ήττας. 
.
Ο Ερτογάν, γνωρίζει αυτόν το σενάριο, και οδηγεί την Τουρκία μαζί με την Ελλάδα και άλλες χώρες ή λαούς σε άλλα σημεία των συνόρων της και εμμέσων πέραν των συνόρων της, εις την απόλυτον καταστροφήν! 
.
Ο Ερτογάν, ο Τσίπρας και ενδεχομένως κάποιοι Ρώσσοι, εισίν πολύ περίτεχνοι Σιωνισταί. Υπάρχει φωλέα και εργοστάσιο σιωνιστικής εκκόλαψης σε κάθε χώρα απ’ αυτές και άλλες εν Ευρώπη και αλλαχού, και όσον και αν εκφορτωθούμε τον μεν θα ψηφίζουμε την επομένη ημέρα με ψευδαισθήσεις τον δε. Το ερώτημα είναι τι να κάνουμε; Πως θα τους ξεφορτωθούμε; Η ελπίδα, αποθαίνει τελαυταία, βασικά μετά τον άνθρωπο, άρα τε, πρέπει να γνωρίζουμε αυτή τη πραγματικότητα, να ελπίζουμε, προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε. Δεύτερον, να τους ξεφορτωθούμε μεμιάς με τη πρώτη είναι αδύνατον, δυνατόν γαρ να τους αποφορτιστούμε αρκετώς κάθε φορά, ούτως ώστε να έχουμε χώρο να αναπνέουμε. Τόσον διά τον πολιορκιμένο όσον και διά τον πολιορκιτή, η χρονβορία είναι ψυχοφθόρος, ο μεν πρώτος αγωνιά μήπ[ως εξολοθρευτεί, ο γαρ ουν δεύτερος, μήπως γυρίσει ο τροχός και γίνει το θύμα του θύματος. Η διαχρονική ισοπαλία χαρίζει εις αμφότερους μακροημέρευση, και πρέπει να την θεωρούν επιτυχία, διότι κανείς δεν ευρίσκεται εν ειρήνει, αλλά αμφότεροι ένεκα ψυχανησυχίας ευρίσκοντε σε κατάσταση ταπεινότητος, όπου ίσως μερικούς να τους οδηγήσει εις τη ψυχομετάνοια, ήτις εφοδηγεί εις τη Βασιλεία των Ουρανών, ουχί εν οιανδήποτε θνητή πεπερασμενοχαρακτηριστική βασιλεία. 
.
Όταν ο άνθρωπος ανακαλύπτει τη ψυχή διαγράφει τον πόλεμο και όταν διαγράφει τη ψυχή καυλώνει διά πόλεμο. 
.
Αι προετοιμασίαι, αναλόγως των απρόοπτων κρυφών εξελίξεων θα αναβάλλουν και συνάμα προγραμματίζουν τον πόλεμο μεταξύ μηνών και μερικών ετών, ούτ’ οί ίδιοι δεν γνωρίζουν μ’ ακρίβεια, αλλά εις το περίπου, όπως σας το γνωστοποιώ. Όταν πρόκειται να κάνεις έρωτα με μία γυναίκα, δεν προβεβαιούσαι, αν θα είναι απόψε ή άρκοψες (η νύχθα μετά το απόψε ελληνοκυπριαστί) = άργοψες, ενώ μπορεί να προσχεδίαζεις την κατάκτηση από εψές, προψές, αντίπροψες ή και αντιαντίπροψες, όπως λέγουμε εν Κύπρο. Ο πόλεμος κλώνεται όπως τη γυναίκα και εν τέλει μπορεί να φας χειλόπιττα, ή να σου τσουρουφλίσουν τα χείλη ψήνοντας σου το ψάρι στα χείλη, αλλά οι διαβολεμένοι πολεμοχαρείς, δεν απογοητεύοντε, ούτως ώστε να φυσούν το γαλόξυνο (γιαούρτι) επειδή κάποτε τα τεκταινόμενα εν χυμική ανάμειξη με τη τύχη τους έψησε το οψάριον εις τα χείλη! Όχι δα, επειδή αυτοί όπως λέμε εις την Κύπρο διά τους διαβολόμουρλους του πανοργανωμένου εγκλήματος παρομοιωδώς: «δεν καταλάβουν Θεόν!». Ναί όστις δεν καταλάβει Θεόν, είναι απελευθερωμένος από προκαταλήψεις τιμωρρίας. Η προκατάληψη ως έννοια δεν είναι πάντοτε κακή. Επί παραδείγματι, η προκατάληψη της ηθικής έσωσε κατ’ εξακολούθησι και κατ’ επαναλήψει την ανθρωπότητα και κυρίως πολλές ανθρωποψυχές.
.
Ο Θεός μαζίν μας!!!! Πλείστοι των αγιών εκρίθηκαν εν καιρώ κρίσεων. Τον καιρόν των μαρτυρίων από τους Χριστιανοδιωγμούς, εν καιρώ εποχών ή περιόδων διαμαχών με αιρέσεις εν Βυζαντίω, επί Οθωμανοκρατίας όπου και όποτε υπέφεραν ένεκα θρησκείας οι Ελληνορθόδοξοι, εφημερών ένεκα της πανεπιθέσεως κατά της Ελληνορθοδοξοχριστιανοσύνης και μετά την Αναλαμπή της Ελληνορθοδοχριστιανοσύνης, ο διάβολος θα λυσσάξει ακόμη περισσότερο, φέρνωντας τον υιό του Αντίχριστο, όπου μήτε των Ιουδαίων θα είναι σωτήρας, αλλά ώσπου να το καταλάβουν θα είναι δέσμιοι των συνδιαβολικών πράξεων των. Τόσον θα θαυμάσει ο διάβολος τους ισχυρούς οπαδούς του, όπου θα τους «τιμήσει» ως άξιους συνδιάβουλους του, αλλά την τιμωρρία εξ’ ιδίου δεν την γλυτώνουν.
.
Ο Θεός μαζίν μας και να σώσει από τον μικρότερο κακό έως τον μεγαλύτερο και κακότερο διάβολο!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου