Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ! ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ! ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΣΥΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΗΤΟΙ ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!



Γνωρίζετε όλοι ότι είμαι Χριστιανός. Δεν είναι όλες οι φιλοσοφίες των Αρχαίων Ελλήνων μάταιαι, μάλιστα κάποιοι ήσαν Προφήτες. Μάταιες και Θεόφιλες θεωρίες υπάρχουν σε όλους τους λαούς και τις παραδόσεις τους, γιατί ν' αναθεματίζοντε οι Έλληνες δηλαδή εμείς ν' αναθεματίζουμε τους εαυτούς μας επ' ευκαρία της Εικονομαχίας; Η Εικονομάχοι ήταν ανθρώποι που επηρεάστηκαν από τη παράδοση των εβραϊκών και μωαμεθανικών ναών και οι Φιλείκονοι όπως θα ειδείτε παρακάτω επηρεάστηκαν από την παράδοση εικόνων και αγαλμάτων της Αρχαίας Ελλάδος, όπως θα ειδείτε παρακάτω. Ο Χριστός όταν είδε τους Έλληνες είπε: "ελύληθε η ώρα ινά δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου" όχι αναθεματίστε εσείς οι Έλληνες τους εαυτούς σας! Τότε γιατί έχουμε Αγίους; Επειδή ήσαν καλοί στην πρόθεση από μέσα τους μυστικά, η γνώση όπως θα δείτε παρακάτω δεν προάγει την αγιότητα αν δεν έχεις καθαρή και αγαθή πρόθεση. Γιατί δεν αναθεματίζοντε οι Εβραίοι, οι Μωαμεθανοί και οι ναοί τους; Γιατί υμνούμε την Σιών και καταριόμαστε την Ελλάδα; Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ, Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ. ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Σας μιλάει ένας ανάξιος άνθρωπος που είναι Μάρτυρας θαυμάτων και ενός Αγίου εν έτει 1997 μ.Χ. του Αποστόλου Απολλιναρίου που μου εμφανίστηκε εν ύπνω με το αληθινό του πρόσωπο και ενώ δεν γνώριζα, ήμουν τότε δισκόβιος και οι ιερείς αγνοούσαν. Είμαι ανάξιος Χριστιανός αλλά δεν μπορώ ν' αναθεματίζω τον εαυτόν μου, ούτε τον πολυθεϊστή Ινδό που δεν το κάνει η Εκκλησία και γιατί να το κάνει; Ούτε κανένα άλλον! ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ; ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΘΗΤΑΙ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΖΩΖΟΝΤΕ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΙΩΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ;
 .
ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΣΥΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΗΤΟΙ ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!
 .
ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ! ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ! ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!
.
Την ημέρα της Ορθοδοξίας (;) καταργήται η Αγάπη αφού στους ναούς αναθεματίζοντε λαοί και ανθρώποι. Προσέξετε, επειδή ο Αληθινός Θεός είναι ο Τριαδικός τα αναθέματα πειάνουν τόπον. Πριν πανηγυρίσουν οι Αντίχριστοι Έλληνες ας θυμηθούν και πως στην Αρχαία Ελλάδα γίνονταν αναθεματισμοί και χαλασμοί ναών από ιδιόθρησκους, δι’ αυτού σιωπήν και διαβάστε παρακάτω.
 .
Αναθεματίζοντε οι Έλληνες/Ειδωλολάτρες, λες και οι άλλοι λαοί γνώριζαν Τον Χριστόν πριν γεννηθεί ή δεν ήσαν πολυθεϊστές. Δεν αναθεματίζοντε οι Εβραίοι παρότι είχαν τις προφητείες και δεν πίστεψαν στον Χριστόν. Ο Χριστός, πριν αποπνεύσει συγχώρησε τους Σταυρωτές Του λέγοντας στον Πατέρα Του ότι δεν ξέρουν τι ποιούσι, την εντολή και το παράδειγμα αυτόν της αναμάρτητης Αγάπης το τσαλαπάτησαν οι Ορθόδοξοι με τους αναθεματισμούς, όπου τσαλαπατούν συνάμα το αγαπάτε αλλήλους και αγαπάτε τους εχθρούς σας Του Χριστού. Όταν διδάσκουν αυτά αλλά έχουν καθιερωμένη ημέρα Αναθεματισμού και την καλούν ημέρα της Ορθοδοξίας υποκρίνοντε όπως οι Γραμματείς και οι Φαρισσαίοι Υποκριτές και δεν ξέρουν τι ποιούσι.
 .
Δεν αναθεματίζουν όλους τους άδικους, τους σφαγείς όπως ο Μάο, ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Αττατούρκ. Αναθεματίζουν όποιον έσφαλλε κατά τη φύση Του Θεού αλλά τι τους φταίνε οι Έλληνες των Ελλήνων; Τι τους φταίνε οι προγόνοι τους; Δεν αναθεματίζουν τους Σατανιστές αναθεματίζουν τους Έλληνες, δεν αναθεματίζουν τους αισχρούς κατά περιόδους πολιτικούς που εμπαίζουν Τον Θεόν και την Ορθοδοξία. Χρησιμοποιούν την Ελληνική Γλώσσα για ν’ αναθεματίσουν τους Έλληνες και την Ελληνική Γλώσσα, αυτό και αν είναι ασέβεια, βεβαίως η Ελληνική Γλώσσα είναι Του Θεού. Αλλά δεν την θεωρούν Ιερή Γλώσσα όταν αναθεματίζουν και δεν γνωρίζουν την καταγωγή των λέξεων/ρίζων.
 .
Την ημέρα της Ορθοδοξίας θα έπρεπε να προσεύχοντε να συνετίσει ιδίους και αλλήλους ο Θεός, να βοηθήσει ιδίους και αλλήλους ο Θεός, να συγχωρέσει ιδίους και αλλήλους ο Θεός. Να διαγράψει ο Θεός τα πλημελήμματα, τα σφάλματα, τα απολωλόντα βήματα αιρετικών, φονιάδων, ψεύτων, κακούργων, υποκριτών και κάθε άλλου εχθρού συμπεριλαμβανομένου και του έκαστου εαυτού μας, να μην κρίνουν αλλά να παρακαλούν να συγχωρήθει ο καθένας ακόμη και ο Σατανάς και αν πρέπει ν’ αγαπάμε τους εχθρούς μας θα πρέπει να λέμε: «και τον Διάβολον συνέτισον....» αντί: «και τον Διάβολον καταργήσας....», πόση κακία κρύβεται σ’ αυτή τη φράση ψευδαγάπης προς τον υπέρτατον εχθρόν μας!!!! Εξ’ άλλου ο Θεός δεν κατήργησε τον Διάβολον πολύ πριν κάμει εμάς από αγάπη και δεν θέλει υποδείξεις ο Θεός, είναι ύβρις, προσβολή και αγένεια να λέμε στον Θεό να καταργήσει ένα από τα δημιουργήματα Του για να έχουμε εμείς εύκολον πεδίον πρόσβασης προς τον Παράδεισο, αλλά μώροι φάσκετε και αντιφάσκετε διότι για να εισέλθεις στον Παράδεισο χρειάζεται ο πειρασμός για ν’ αποδεικτεί αν επιμένεις στην Αλήθεια. Λοιπόν: «και τον Διάβολον καταργήσας....» δεν το είπε ο Θεός διότι αν το έλεγε θα το έκανε κιόλας πολύ πριν μας κάμει, το είπε ο Διάβολος για να μας κολάζει και να περιορίζει την επιμήκυνση και την έξαρση της αγάπης μας και το επέτυχε, όχι σ’ όλους, διότι άλλα λεν οι μεν και άλλοι οι δε ιερωμένοι, όσο αγιάζει ο Μοναχός ή ο ιερωμένος άλλα λέει και υπάρχουν αποδείξεις πολλές εγγράφως.... «Και την κακήν επιμονήν μου περί της του Διάβολου κατάργησης κατάργησον Κύριε και αντ’ αυτού σώσε και συνέτισον Κύριε το πρώτον απολωλόν σου πρόβατον τον Διάβολον».
 .
Επίσκοπος Ουκρανίας όπως θα δείτε παρακάτω αναθεματίζει την Ψευδοσύνοδον της Κρήτης και πέστε μου τώρα, ποίον να πρωτοπιστέψει ο Ελληνορθόδοξος Χριστιανός; Τον Ουκρανό; Τον Συνοδικό της Κρήτης; Τον Έλληνα που δεν πήγε στην Σύνοδο της Κρήτης; Και αν είσασταν σε μία Εκκλησία δεν θα πηγαίνατε στην Κρήτη έστω για να μην φέρετε διάσπαση αλλά πάντοτε εκφράζοντας την αλήθεια; Διότι αν πηγαίνατε στην Κρήτη και υιοθετούσατε τα του Οικουμενισμού είστε υποκριτής! Υπάρχει Ορθοδοξία σήμερα με χίλια κομμάτια; Ορθοδοξία που καταριέται την Ορθοδοξία; Παλαιοημερολογίτες, Νεοημερολογίτες, Ρωσσοουκρανίτες κ.α.; Αποστάτες από Τον Χιρστόν!!!!
 .
Άκουσα από μία Αγιογράφο φίλη μου ότι ο λόγος που καταργήθηκαν οι εικόνες ήταν επειδή ήρθαν σε τέτοια τρέλλα οι τότε Χριστιανοί που έτρωγαν την βαφή των εικόνων και πέθαιναν. Ύστερα έγινε η Εικονομαχία και με την επαναφορά τους ήρθε και η χειρότερη ύβρις, ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ! Δεν είμαι εναντίον των εικόνων αλλά γνωρίζω ότι ο καθαρός άνθρωπος με ή δίχως εικόνα στεφανώνεται από Τον Θεό, ο ακάθαρτος κολάζει και την εικόνα και κολάζεται και ο ίδιος, εγώ βάζω τον εαυτόν μου στους ακάθαρτους για να εξηγούμαστε. Όταν ο Προφήτης Ηλίας άγιαζε δεν είχε εικόνες, όταν ο Άγιος Πορφύριος άγιαζε είχε εικόνες! Ο Άγιος Πορφύριος αναφέρεται και στον Μάντη Τειρεσία (για την καθαρότητα της ψυχής του) τι λέτε γι’ αυτό (το έχω σε βιβλίο με τα λόγια του); Δεν υπάρχει περιορισμός στο κακό και στο καλό π.Χ. και μ.Χ.. Αντί να κάνετε μνημόσυνα στους ημών ειδωλολάτρες προγόνους τους αναθεματίζετε τους καϋμένους! Ναι τους καϋμένους που έχουν ανάξια τέκνα.
 .
Και τι σημαίνει ειδωλολάτρης; Είναι σύνθετη λέξη από το είδω+λατρεύω = βλέπω και δι’ αυτού λατρεύω. Οι Ιουδαίοι δεν είχαν εικόνες, δεν είχαν και τους πόρους και τα πετρώματα εκεί στην πτωχή τους ζωή στην έρημο! Οι Έλληνες είχαν εικόνες συμβολικές = παραβολικές όπως λέμε σήμερα και του καλού και του κακού, και της αλήθειας και της αίρεσης, ναι αυτή είναι η αλήθεια. Όταν ο Πλάτων λέγει πως θα γεννηθεί και θα σταυρωθεί επί πασσάλου αρνούμενος τα πάντα για να μην αμαρτήσει δεν τον εντάξετε στους Προφήτες και είστε ένοχοι περί τούτου και δεν θέλω την δίκη σας αν υπάρχει υπόθεση, ούτε τον αναθεματισμό σας αλλά την συγχώρεση και το έλεος για την παράβλεψη αυτή ένεκα προκαταλήψεων προς έκαστον Αρχαίο Έλληνα, έλεος μίσος! Εικόνες τα Ελλήνων ήταν ξύλινες εικόνες και αγάλματα (που υπήρχαν και στο Βυζάντιο και υπάρχουν ακόμη στην Καθολική Ευρώπη). Άλλο να λατρεύεις την εικόνα και να τρως τη βαφή και να λατρεύεις το άγαλμα και άλλο να συμβολίζεις η εικόνα και το άγαλμα Τον Θεόν ή άλλο πρόσωπο έστω τον διάβολο. Κανένας στην Αρχαία Ελλάδα τη κοιτίδα της σοφίας και της εξυπνάδας δεν ήταν τόσον βλάξ ώστε να νομίζει πως το άγαλμα ήταν αυτόν καθεαυτόν ο Θεός!!!! Οι Ορθόδοξοι πιστεύουν ότι οι εικόνες τους θαυματουργούν κ’ εγώ το πιστεύω ως Ορθόδοξος, αλλά και το άγαλμα και το δένδρο και το ξύλο και το μέταλλον και το σύννεφο και ο,τιδήποτε έκαμε ο Θεός θαυματουργεί άμα και όποτε Κρίνει ο Θεός ότι πρέπει και αξίζει αναλόγως με το τι συνδέεται συμβολικά εν σχέσει με τους Πιστούς, διότι αγαπητοί μου ο Θεός είναι πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών, δεν λείπει από πούποτε, ούτε από τις ακαθαρσίες, ούτε από τον διάβολο και αν καίγεται ο διάβολος είναι επειδή είναι ακάθαρτος ενώ έχει μέσα του Τον Θεό όπως εγώ παλαιότερα άμα μεταλάμβανα των Θείων Μυστηρίων και ενώ δεν είχα νηστέψει ή εξομολογηθεί πονούσα μέσα μου και σκανδαλίζουμουν. Ένα μωρό όταν βλέπει κόπρια ή τριαντάφυλλα δεν βλέπει τη διαφορά επειδή είναι αθώο = άγιο, ένας ενήλικας απεχθάνεται τα κόπρανα αντί να τα λυπάται, καταλάβατε το νόημα της παραβολής αλλά και της κυριολεξίας; Όταν είσαι παναθώος όλα είναι άγια, όταν δεν είσαι παναθώος τα πράγματα ξεχωρίζουν. Για ένα επιστήμονα τα κόπρανα είναι μόρια όπου μέσω της αποσύνθεσης μεταποιούντε, όπως η αποσύνθεση ενός ανθρώπου ή ενός φύλλου δένδρου. Για το πονηρό μυαλό μας είναι ακαθαρσίες, η διαδικασία μετασχηματισμού της ύλης είναι ιερή αγαπητοί μου και ας δεν μας αρέσει. Τα πάντα εν σοφία εποίησε.
 .
Οι μη Ορθόδοξοι θεωρούν τους Ελληνορθόδοξους Ειδωλολάτρες επειδή προσκυνούν εικόνες, εγώ τους λέγω ναι είμαι Ειδωλολάτρης (είδω και λατεύω δι’ αυτού) Του Τριαδικού Θεού. Εσείς τι είστε; Ειδωλολάτρες του χρήματος, της υποκρισίας, των ταξειδιών, του ποδοσφαίρου, των μπουζουκιών ή άλλης μουσικής, της ηδονής, της κατηγορίας; Όλοι είμαστε Ειδωλολάτρες εξαρτάται τι και ποίου! Στις ημέρες μας υπάρχουν εντός της Εκκλησίας πολλοί Παπαδολάτρες/Ιερωμενολάτρες που έρχοντε σ’ αντίθεση με την Χριστολατρεία. Ο τάδε παπάς είπε το μεν και ο άλλος το δε, όπως ο Ουκρανός αναθεματίζει τον Συνορθόδοξον του Μητροπολίτη Κωνσταντίας/Αμμοχώστου της κατά αυτόν Ψευτοσυνοδικόν της Κρήτης. Αυτή είναι η αγάπη; Αυτή είναι η Ορθοδοξία; Αυτή είναι η Αλήθεια; Ο Χριστός είπε: «καμμία θρησκεία δεν είναι ανώτερη από την αλήθεια», αλλοίμονον αν καμμία θρησκεία γνώριζε όλη την αλήθεια Του Τριαδικού Θεού, εξού και στην δοξολογία λέγουμε πως είναι ακατανόητος, ακατάβλητος, άναρχος κ.ο.κ.. ή δε αλλέως δεν θα ήταν Άπειρος Θεός!!!!
 .
Ξέρετε γιατί αγιάζει κάποιος; Όχι επειδή γνωρίζει τα πάντα, όχι επειδή δεν σφάλλει (ουδείς αναμάρτητος) αλλά επειδή έχει αγαθές προθέσεις και τις εφαρμόζει και μέσα του ως ταπεινοφροσύνη. Γι’αυτό θα δείτε άνθρωπο να λέγει όλο μαλακίες και επειδή έχει καλή πρόθεση πάει στον Παράδεισο και άνθρωπο να γνωρίζει το Σύμπαν όλο και να είναι εν πολλοίς Θεοκαρδιογνώστης αλλά επειδή η καρδία του είναι σκληρή, υποκριτική και φειδωλή προς τον συνάνθρωπο του να πάει στην Κόλλαση. Να γιατί κάποιοι λένε: «πως άγιασε αυτός αφού λέει όλο μαλακίες;» εξυπονωόντας πως πρέπει να λέει και να κάνει αντίστροφα με αυτόν. Απαντώ πως και το μωρό μαλακίες λέει αλλά ο Χριστός είπε πως για να κερδίσουμε τον Παράδεισο πρέπει να ξανά γίνουμε μωρά (και να λέμε μαλακίες αγαθότητος αντί μαλακίες γνωστικής πονηρότητος εν αντιθέσει). Άλλωστε ο σαλός άγιος τι είναι; Ένας αγαθός άνθρωπος που λέει μαλακίες! Να γιατί οι αγαθοί ήτοι οι καθυστερημένοι και που μας υβρίζουν δεν κολάζοντε!!!! Αυτό είναι το ένα, το άλλο το είπαμε πρώτερον, ν’ αγαπάς και να προσεύχεσαι υπέρ του απολωόντος ανθρώπου/προβάτου και όχι να το αναθεματίζεις.
 .
Ο Θεός να σώσει όλους τους δίκαιους και άδικους αναθεματίζοντες και να σώσει όλους τους δικαίως και αδίκως αναθεματισμένους, Συ Κύριε γνωρίζεις ποίοι εν δικαίω και ποίοι εν αδίκω μόνον Συ αλλά Κύριε σώσον όλους μας, είμαστε αξιλύπητοι και αξιοκατάκριτοι όλοι μας!!!!
 .
Πάρακατω θα διαβάσετε τους αναθεματισμούς και ένα διάλογο με μία Χριστιανή κοπέλλα. Συγκλονίσθηκε όταν διαφώνησα με τους αναθεματισμούς προβάλλοντας το δίκαιο επιχείρημα πως δεν είναι πράξη αγάπης, διότι ήρθε σ’ ασυνείδητο δίλημμα αν πρέπει να αφήσει την πίστη (τυφλή πίστη προς Τον Θεό ή τις επαυξήσεις όπου έβαλαν ανθρώποι στον Λόγο Του Χριστού;)  Του Χριστού διά χάριν της Αγάπης Του Χριστού!!!! Μα ό,τι δεν συμφωνεί με την Αγάπη Του Χριστού δεν είναι Πίστη Χριστού. Εν αντιθέτως ο Χριστός είπε πως θα σωθούν στους χαλεπούς καιρούς ανθρώποι μόνον και μόνον με την πίστην  τους χωρίς να έχουν άλλη αρετή. Η διασήμανση αυτή διαφέρει με αυτή της κοπέλλας ανωτέρω. Διότι ο άνθρωπος που θα σωθεί ένεκα φλογερής πίστης θα είναι αμαρτωλός μέχρι τα μπούνια αλλά δεν θα αρνείται ότι η Αλήθεια είναι ο Τριαδικός Θεός δηλαδή θα είναι αμαρτωλός αλλά συνάμα ταπεινός και όπως είπε ο σύγχρονος Αγειορίτης Μοναχός Τύχων στον Παράδεισο θα δούμε ταπεινούς, να πως το είπε: «Στήν κόλαση θα δείς πολλούς και διάφορους, προσευχόμενους, ελεήμονες, μοναχούς, ιερείς, εγκρατείς, παρθένους. «Στήν κόλαση δεν θα δείς ταπεινούς. Οι ταπεινοί γεμίζουν τόν παράδεισο....''παπά Τύχων ο Αγιορείτης».
.
ΟΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΩΝ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΕ ΣΩΣΟΝ ΟΛΟΥΣ ΗΜΑΣ!!!!
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 .

1) - Τος παγγελλομένοις τά τν λλήνων, τοι εδωλολατρν, δυσσεβ δόγματα καί ναβιοσι τά μυθικά ατν πλάσματα ρχαιολάτραις καί νεοπαγανιστας, νάθεμα (γ΄).
2) - ρεί τ πρώτ θεομάχ καί ρχηγ τν αρέσεων, νάθεμα (γ΄).
3) - Μακεδονί τ δυσσεβε καί Νεστορί τ θεηλάτ, τ παθητήν λέγοντι τήν γίαν Τριάδα, καί Οαλεντίν δυσσεβε τ παράφρονι, νάθεμα (γ΄).
4) - Πέτρ τ Κναφε καί παράφρονι, τ λέγοντι «γιος θάνατος, σταυρωθείς δι’μς», νάθεμα (γ΄).
5) - Παύλ τ Σαμοσατε καί Θεοδοτίωνι τ τούτου συμμύστη καί μόφρονι, σύν λλ Νεστορί παράφρονι, νάθεμα (γ΄).
6) - Πέτρ Δειλαί τ αρετικ, τ καί Λυκοπέτρ πονομαζομέν, Ετυχί τε καί Σαββελλί τος κακόφροσιν, νάθεμα (γ΄).
7) - ακώβ ρμενί τ Ζανζάλ, Διοσκόρ «πατριάρχ» λεξανδρείας καί Σεβήρ τ δυσσεβε, μα Σεργί, Παύλ καί Πύρρ τος μόφροσι, σύν Σεργί, μαθητ το Λυκοπέτρου, νάθεμα (γ΄).
8) - Τος ριγενιστας καί τος παδος καί διαδόχοις ατν, νάθεμα (γ΄).
9) - λοις τος Ετυχιανιστας καί Μονοθελήταις καί ακωβίτες καί ρτζιβουρίταις καί πλς πσιν αρετικος,  νάθεμα (γ΄).
10) - Τος κπεσοσι αρεσιάρχαις καί ρνουμένοις τήν γίαν Δ΄ Οκουμενικήν Σύνοδον, Καρεκίν Β΄ ρμενίας, Θεοδώρ Β΄ Αγύπτου, Παύλ Αθιοπίας, γνατί-φραίμ Β΄ Συροϊακωβιτν, Βασιλεί-Θωμ Α΄ Μαλαμπαριανν-νδιάνων, τος κακς νομάζουσιν αυτούς ρθοδόξους καί τος ατος κοινωνοσι, νάθεμα (γ΄).  
11) - Τος ρνουμένοις τάς γίας Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ καί Ζ΄ Οκουμενικάς Συνόδους Μονοφυσίταις, Μονοθελήταις καί Μονοενεργήταις, νάθεμα (γ΄).
12) - Τ φρυαξαμέν συνεδρί κατά τν σεπτν Εκόνων, νάθεμα (γ΄).
13) - Ε τις ο προσκυνε τόν Κύριον μν ησον Χριστόν ν Εκόνι περιγραπτόν κατά τό νθρώπινον, τω  νάθεμα (γ΄).
14) - Βαρλαάμ Καλαβρ, Γρηγορί κινδύν, Προχώρ Κυδώνι, Νικηφόρ Γρηγορ, Γεωργί Λαπίθ καί τος παδος καί διαδόχοις ατν, νάθεμα (γ΄).
15) - Τος κηρύσσουσι καί διδάσκουσι τήν αρεσιν το νεοβαρλααμισμο, νάθεμα (γ΄).
16) - Τ κανονικς νυποστάτ καί κπεσόντι αρεσιάρχ Πάπ Παλαις Ρώμης Φραγκίσκ τ Α΄ καί τος ατ κοινωνοσι, νάθεμα (γ΄).
17) - Τος Μαρτίν Λουθήρ, ωάνν Καλβίν, Ορλίχ Σβιγλί καί ρρίκ τ 8 δυσσεβε βασιλε καί τος σύν ατος συγκροτήσασι τάς αρετικάς παραφυάδας τς Διαμαρτυρήσεως, νάθεμα (γ΄).
18) - Τ αρεσιάρχ τς θρησκευτικς παρασυναγωγς το γγλικανισμο ουστίν Γουέλμπι καί τος ατ κοινωνοσι, νάθεμα (γ΄).  
19) - Τος ρνουμένοις καί καθυβρίζουσι τήν Παναγίαν, μοούσιον, διαίρετον καί Ζωοποιόν Τριάδαν Ραββίνοις το ουδαϊσμο, σλαμιστας καί μέλεσι τς νωνύμου φυλλαδικς ταιρίας Σκοπιά το Πύργου τν «Μαρτύρων» το εχωβ, νάθεμα (γ΄).
20) - Τος δυσφημοσι τά ερά Μυστήρια τς ρθοδόξου κκλησίας Βαπτιστας, ντβεντιστας καί Πεντηκοστιανιστας, νάθεμα (γ΄).
21) - Τος κηρύσσουσι καί διδάσκουσι τήν παναίρεσιν το διαχριστιανικο καί διαθρησκειακο συγκρητιστικο οκουμενισμο, νάθεμα (γ΄).
22) - Τος κηρύσσουσι καί διδάσκουσι τήν μεταπατερικήν, νεοπατερικήν, συναφειακήν καί μετακανονικήν αρεσιν, νάθεμα (γ΄).
23) - Τος ρνουμένοις τάς γίας Η΄ καί Θ΄ Οκουμενικάς Συνόδους, τάς συγκληθείσας πί Μεγάλου Φωτίου καί γίου Γρηγορίου Παλαμ, παποφιλιοκβιστας, νάθεμα (γ΄).
24) - Τ προτεσταντικ λεγομέν «Παγκοσμί Συμβουλί κκλησιν»-Αρέσεων, ν διδάσκεται τι πασαι α αρέσεις κλδοι εσί τς Μις κκλησας το Χριστο, καί τος ρθοδόξοις, τος συμμετέχουσι ν τας ντικανονικας συμπροσευχας μεθ’αρετικν κατ τήν λεγομένην «βδομδα προσευχς πρ τς ντητος τν χριστιανν», νάθεμα (γ΄).
25) - Τος ντορθοδόξοις κειμένοις το Τορόντο (1950), Μπαλαμάντ (1993), Σαμπεζύ (1994), Πόρτο λέγκρε (2006) καί Πουσάν (2013), νάθεμα (γ΄).
26) - Τος διδάσκουσι τι α αρέσεις, ατινες πεκόπησαν κ τς ρθοδόξου κκλησίας, συμπεριλαμβάνονται ντός ατς, τάς ποας καί νομάζουσι «τελες κκλησίας» καί τι στι σωτριος Χρις, γκυρον βπτισμα κα νεργοσα Χρις τς ερωσνης κτς τς Μις, γας, Καθολικς κα ποστολικς ρθοδξου κκλησας, νάθεμα (γ΄).  
27) - Τος κηρύσσουσι καί διδάσκουσι τήν αρεσιν τι κάστοτε Οκουμενικός Πατριάρχης πρτος στί νευ σου, νάθεμα (γ΄).
28) - Τ ληστρικ, αρετικ καί οκουμενιστικ ψευδοσυνόδ τς Κρήτης το ουνίου 2016, τ λεγομέν «γί καί Μεγάλ Συνόδ τς ρθοδόξου κκλησίας», τος κακοδόξοις ατς κειμένοις, τινα θεσμοθετοσιν α) τήν διεξαγωγήν το διαλόγου μεταξύ ρθοδόξου κκλησίας καί αρέσεων μέ κριτήριον τάς προτεσταντικάς πλατφόρμας καί οχί τήν ρθόδοξον μολογίαν, β) τήν  λεγομένην «ποκατάστασιν τς νότητος τν Χριστιανν» καί τήν στορικήν νομασίαν το ρου «κκλησία» διά τούς αρετικούς, γ) τόν Καταστατικόν Χάρτην  το προτεσταντικο λεγομένου «Παγκοσμίου Συμβουλίου κκλησιν»-αρέσεων καί τόν δογματικόν μινιμαλισμόν ς βάσιν το διαλόγου τς ρθοδόξου κκλησίας μετά τν αρέσεων, δ) τήν «Δήλωσιν το Τορόντο» το 1950, σύμφωνα μέ τήν ποίαν i) πάρχουσιν μέλη τς κκλησίας καί κτός τν τειχν Ατς, ii) πάρχει κκλησία κτός τς ρθοδόξου κκλησίας καί iii) τό ποτελεν μέλος τς κκλησίας το Χριστο περιεκτικώτερον στιν τό ποτελεν μέλος τς δίας κκλησίας, ε) τούς μεικτούς γάμους μέ πρόσχημα μίαν ψευδήν οκονομίαν, καί στ) τήν αρετικήν ζηζιούλιαν θεωρίαν περί νθρωπίνου προσώπου, καί τος ποδεχομένοις καί φαρμόζουσι τάς αρετικάς ατς ποφάσεις, νάθεμα (γ΄).
29) - Τ Μασονί καί τ διεθν φρικώδ Σιωνισμ,  νάθεμα (γ΄).
30) - λοις τος αρετικος,  νάθεμα (γ΄).
 .
Κ' έτσι γίναμε χίλια κομμάτια με τους αναθεματισμούς της "αγάπης". όχι πως είμαι Οικουμενιστής, αλλά επειδή η "συγχώρεση" πάει σύννεφο, κ' ύστερα πές τε σε ΄άνθρωπο αποστασιομένο ή μη να πάει να εξομολογηθεί, για γέλια κλαμάτων τα πράγματα, ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!!
.
Βάλτε κι' άλλες κατάρες ο ένας στον άλλο μπας και φέρετε ευλογία, χαχαχαχα, ντρέπομαι που αυτοί είναι "οι πατέρες"¨μεν και δε και εννοώ όσους έχουν τέτοια διαιρετικά μυαλά αντί για συγχώρεση, ταπεινότητα και αγάπη διά προσευχής .....
Με συγχωρείτε αλλά ο Αναθεματισμός όλων αυτών εξέρχεται από το αγάπατε αλλήλους ως σεαυτόν και αγάπα τον εχθρόν σου;;;; Ή αναθεμάτισε τον εχθρόν σου. διότι τα συγχύσαμε όλα και θα κριθούμε κ' εμείς με την παντογνωσία μας, εξού και κάποιος Μοναχός είπε άλλους θα περιμένετε και άλλους θα δείτε εν Παραδείσω, θα εκπλαγείτε, είπε ο Κοσμός ο Αιτωλός για χείριστους ιερείς της εποχής μου κ.α. Όταν θα παω αύριον εκκλησία να φιλήσω την χείρα του Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Σαλαμίνος που πήγε στην Ψευτοσύνοδο ή ν' αρχίσω να τον κατηγορώ. Αγάπη με κατάρες δεν γίνετε και θα κριθούμε για την ημέρα της Οθροδοξίας ως Ημέρα της Ανορθοδοξίας.
.
Θα ήταν καλύτερα να λέγαμε συνέτσον αντί ανάθεμα.... και πως αναθεματίζουμε ανθρώπους που δεν ήταν Χριστιανοί πριν γεννηθεί ο Χριστός;;;;
.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΚΟΛΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ, ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ; ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Ο ΑΝΑΞΙΟΤΑΤΟΣ ΠΑΝΑΣΕΛΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ;;;; ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ ΣΩΣΑΣ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΟ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ (ΕΙΘΕ ΟΧΙ). ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΜΕΝΑ, ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΜΕΝΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩΝ ΝΑ ΧΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ.
.
βάσει της λογικής αυτής πρέπει να μας αναθεματίσουν όλους αφού ουδείς αναμάρτητος = αιρετικός με τις πράξεις, απόψεις, σκέψεις τους έστω και ενίοπτε.
.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν υπήρξε αιρετικός με τις σκέψεις του ή τις πράξεις του έστω και μία φορά, όστις αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω τοις αιρετικοίς! Επίσης, θρησκεία αγάπης και αναθεματίζει; Να γιατί αποστατεί η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Τρίτον, δεν αναθεματίζουν τους Ραββίνους και Ρωμαίους που σταύρωσαν Τον Χριστόν επειδή τους φοβούντε και δι' ευνόητους πολίτικούς λόγους και ΤΕΤΑΡΤΟΝ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ: καμμία θρησκεία δεν είναι ανώτερη από την αλήθεια. Όσα είπα είναι αλήθεια χωρίς να εξάρω τον εαυτόν μου και το γνωρίζετε όλοι, ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ = ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΡΘΟΝ ΣΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΟΝΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;;;; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε αν τρέχουμε ξωπίσω των απολωλόντων να τους συνετίσουμε όχι να τους αναθεματίζουμε, ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! Ποίος παραφράζει τας Γραφάς; Και η Σύνοδος της Κρήτης για τους ήμισυ Ορθοδόξους ισχύει και για τους ήμισυ είναι ψεύτικη φέροντας νέον σχίσμα, χαχαχα. Όταν η Παναγία είπε ότι δεν υπήρχαν ούτε 5 στην Κωνσταντινούπολη σωστοί όταν έγινε η άλωση σημαίνει πως ήσαν αιρετικοί, αντιφασκούντες, τυπολάτρες και όχι Χριστολάτρες όπως οι Ιουδαίοι και ότι η υπόθεση αυτή υπήρχε από παλειά. Ο Θεός εκπλήττει, δεν είμαι αρνί των Οικουμενικών Συνόδων ούτε γνωρίζουμε αν όντως δεν έσφαλλαν οι συμμετέχοντες δεν θα το κρίνω, ένα θα πω ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΓΑΠΗ! ΟΣΤΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ ΤΟΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙΣ. ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΕΝΙΟΤΕ, ΕΓΩ ΕΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΝΟΔΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΑΖΕΣΘΕ ΤΟΝ ΧΡΙΤΟΝ ΠΟΎ ΠΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΎ ΠΑΤΕ, ΠΟΎ;;;;;; ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.
 Και τι θα πει ο Επίσκοπος Κωνσταντίας στο Παραλίμνι; εύγε που με αναθεματίζουν στην Ουκρανία επειδή συμμετείχα σε μία σύνοδον έστω και από λάθος; Και ποίοι είστε εσείς να κρίνετε ότι είναι Ψευδοσύνοδος και η άλλη Αληθοσύνοδος; Μόνον ο Θεός δύναται να κρίνει ποία και πόσον και πού ήταν αληθής ή όχι, αν εσείς κρίνετε ότι γνωρίζετε με την υπερηφάνεια ή την ακόρεστη βλακεία σας κάνετε μέγιστον θανάσιμον αμάρτημα προσποιούμενοι Τον Κριτήν Θεόν!!!!! Τα ίδια έκαναν και οι ραββίνοι και Σταύρωσαν Τον Χριστόν, δι' αυτού ο Χριστός είπε ότι θα πλανηθούν οι πιο εκλεκτοί Του, επειδή θα καταντήσουν τυπολάτρες όπως τους εκλεκτούς του π.Χ. τους ραββίνους και θα πιστέψουν τον Αντίχριστον ίσως και από Οικουμενικήν Σύνοδον ως Χριστόν, ο έχων νουν να διακρίνει!!!! όχι αν σας πούν να πέσετε μες στον λάκκον να πέφτετε και συνάμα να κατηγορείτε ή σαρκάζεστε με τους αδελφούς Χριστιανούς Καθολικούς επειδή ο Πάπας τους ρίχνει σε χάντακα αντί λάκκον, και ο νοών νοείτο! Όταν συγχωρείς, όταν αγαπάς, όταν προσεύχεσαι διά τον εχθρόν, τον αιρετικόν, τον μισούντα, τον καταδιώκοντα εσένα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αμύνεσαι συγχρόνως, αι αιρέσεις καταργούντε από την ΕΥΛΌΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ όταν αναθεματίζεται ΑΗΔΙΑΖΕΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ [ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΞΩ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΧΟΡΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΩΣ ΑΠΟΛΩΛΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ; Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ Ή Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ; ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑ/ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ: Α! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ή Ο ΚΩΣΤΗΣ Ή Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ημερομηνίες που πέρασαν. Ο άγιος Παϊσιος δοξάζω και πρσκυνώ τον είπε ότι η Ελλάδα θα γίνει μεγάλη σε 10 έτη τότε που πήραμε το πανευρωπαϊκόν στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρω αν το είπε πάντως τότες έτσι διαφημίζετο σε βιβλία ολίγον πριν το 2004 μ.Χ., ύστερα σώπασαν όλοι και είπαν πως δεν ειπώθηκε τέτοια κουβέντα και δεν σκέπτοντε ότι για να μην προσβάλουν τάχα τον άγιον βγάζουν ψεύτες τους μάρτυρες αυτής της κουβέντας που το άκουαν συνεχώς πριν και τους ωθούν σε αποστασία. Ναί γλυκειά μου ακόμη και ο άγιος μπορεί να σφάλλει = δεν σώζεται επειδή δεν σφάλλει, ακόμη και να μην σφάλλει μπορεί να χαθεί, σώζεται επειδή είναι ταπεινός. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ!!!!!
.
Στήν κόλαση θα δείς πολλούς και διάφορους, προσευχόμενους, ελεήμονες, μοναχούς, ιερείς, εγκρατείς, παρθένους. Στήν κόλαση δεν θα δείς ταπεινούς. Οι ταπεινοί γεμίζουν τόν παράδεισο....''
παπά - Τύχων ο Αγιορείτης
Καλο βραδυ σε ολη την ομαδα!!!
 .
 https://katanixis.blogspot.com.cy/2017/03/o.html
 .
ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΟΓΓΙΝΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
 .
Η κοπελλιά προέβαλλε απαντήσεις από την Ζ Οικουμενική Σύνοδον και της είπα ότι ούτε θ' ανοίξω να ειδώ, εγώ ακούω τα λόγια Του Χριστού. Εξ' άλλου και η Σύνοδος της Κρήτης έγινε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίον δι' άλλους κακός και δι' άλλους καλός αλλά ουδείς αναμάρτητος, άρα τε ν' αφορίσει τον Λογγίνο Ουκρανίας, τους Ρώσσους και άλλους που δεν παρευρέθηκαν ή να τους συγχωρήσει ο άνθρωπος Του Χριστού ή μήπως να κάνουμε εμφύλιον πόλεμον όπως στην Εικονομαχία; Σημεία των καιρών ότι σφάλλουμε και ο Χριστός δεν μας θέλει γι' αυτό γίναμε χίλια δυό κομματάκια σαν το πουργούρι.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου