Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΥΝΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ο αυτοκωλοδακτυλοποιημένος! ωραίος τίτλος διά τραγελαφική κωμικοτραγωδία εν Ελλάδι!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΥΝΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
.
Όλοι μας θέλουμε μές από τα άδυτα μύχια της ψυχής μας να φύγει ο Χριστός έστω και διά μία στιγμή από την ζωήν μας. άλλοι το διακόψαμε άλλοι το «καλλιεργήσαμε» και ιδού ωιμέ τ’ αποτελέσματα.
.
Να πως ήσαν οι Έλληνες πριν τους αναλάβει ο Χριστός! Να πως ήσαν οι ακόλουθοι του Διόνυσου, πούστηδες, πόρνοι, πουττάνες, οργιάζοντες, ναρκομανείς, πότηδες, πλήρως ανήθικοι. Να που επιστρέφει λοιπόν!
Να πως καταντήσαμε να μας λένε πως θα μας διδάσκουν την κιναιδοσύνη εις τα σχολεία των παιδιών μας και εμείς να παραμένουμε μαστουρωμένοι, αποχαυνομένοι, αδιάφοροι. Αυτός είναι ο πολιτισμός εκτός Χριστού.
.
Να τι ηύραν οι Αποστόλοι Του Χριστού όταν ήρθαν εις την Ελλάδα, 15,000 πουττάνες εις την Κόρινθον αλλά επειδή είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης πως αι Ελληνίδαι θα καταντήσουσι πουττάνες οι υποκριτές αντέδρασαν.
.
Να τι έκαναν λοιπόν οι Έλληνες, έστηναν αγάλματα ηδονικά και άλλα και καυχιόντουσαν. Έκαναν όργια, λάτρευαν ανθρώπους ως θεούς όπως εφημερών τα είδωλα της κοινωνίας.
.
Να τι ήταν η Ελλάδα έξω από τα βιβλία και τους θρύλους, μία ασυδωσία, ένα πανδαιμόνιον πανερωτισμού χωρίς φειδώ!
.
Και συνεχείς αδελφικοί πολέμοι οίτινες σταμάτησαν με την άφιξην του Βυζαντίου. Σήμερα ιορτάζει ο Θεόδωρος ο Στρατηλάτης και πολλοί Χριστιανοί και όλοι οι μη Χριστιανοί πως είναι δυνατόν να αγιάζει ένας Στρατηλάτης; Μήπως οι Αρχαίοι δεν θεωρούσαν άγιον/θεόν τον Μέγα Αλέξανδρον; Μήπως ο Ανδρέας ο Σαλός δεν έγραψε διά την αποστολήν του Μεγαλέξανδρου από Τον Τριαδικόν Θεόν; Τότε διατί απορείται διά τον Άγιον Θεόδωρον τον Στρατηλάτην; Είχε αποστολή; Ίσως!
.
Το να σκοτώνεις διά χάριν της Πατρίδος είναι ιερόν, το να σκοτώνεις διά χάριν Του Θεού είναι ιερότερον εφόσον σκοτώνεις διά χάριν της Δικαιοσύνης της Σεπτής Ηθικής. Κάποτε όλοι αποθαίνουν, το να σκοτώσεις ζώα να φάγεις είναι επιτρεπτόν υπό τους γνωστούς όρους της λογικής εκ Θεού, το να σκοτώνεις ανθρώπους όπου σκοτώνουν την ΗΘΙΚΗ είναι το ΠΑΝΙΕΡΟΤΕΡΟΝ!!!!
.
Να βλέπεις γονείς να τους λέγουν πως τα παιδιά τους θα διδάσκοντε διά τους πούστηδες εις τα σχολεία και να μην αντιδρούν, να μην φονεύουν, να μην ενδιαφέροντε, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, αν αυτή είναι η Ελλάδα τότε εντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Σε μερικά έτη η Ελλάδα δεν θα λέγεται Ελλάδα αλλά Δημοκρατία της Ομοφυλοφιλίας. Γίναμε περίγελον του Σύμπαντος, εμείς οι ένδοξοι υπερήφανοι. Σας το είπα κατ’ επανάλειψη, μην είστε υπερήφανοι, μισείστε αυτήν την λέξην και να που δικαιώθηκα: «το έξυπνον πουλί από την μύτη πειάνεται». Να λοιπόν τους Ελληνάρες που δέχοντε χωρίς ουσιαστική καν διαμμαρτυρία πόσον δε δράσιν την άμεση και έμμεση εξομοφυλοφιλοποίηση, εκπουστιά, εκκιναιδοσύνη των παιδιών τους. Αξίζει τέτοιος λαός να υπάρχει; Μας τα έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ότι θα γίνουμε Σόδομα = Φιλοπούστηδες και Πανπούστηδες και Γόμμορα/Γάμορα = γάμου/γαμησιού ροή = Παγγαμία =παν Οργιάζοντες!!!!
.
Είδατε μη ανόμαλους ανθρώπους να βάζουν κωλοδάκτυλα και αυτοκωλοδάκτυλα εις τους δρόμους; Μα πού είναι η δημόσια αιδώ;;;; Την προφυλάσσει το κράτος;;;;; καργήστε αμέσως αυτόν το κράτος!!!!
.
Τώρα που φεύγουν τα χαλινάρια/γκέμια Του Χριστού να τα χαϊρια της Αριστεράς, της Δεξιάς που ήταν και επανέρχεται και των άλλων ιδεολογιών, παραθρησκειών, αντέδρασε κανείς; Αφού εσσώμυχα είναι όλοι τους μαζίν. Να τον πολιτισμόν του «αρχαίου κάλλους» του εκλελυσμού!!!! Και να διατί οι αρχαίοι ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΟΦΟΙ της Ελλάδος στιγματίστηκαν, παρερμηνεύτηκαν και κατηγορήθηκαν εις το παρελθόν. Να διατί είπαν τον Σωκράτην πούστη ενώ απείχε από τον έρωταν όπως τον Μοναχόν και ήταν άπουστος ανήρ, να διατί είπαν πούστη το Κωλοκοτρώνη, τον Μεγαλέξανδρον, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, για να μας πείσουν μέσα εις το υποσυνείδητον μας πριν μερικές δεκαετίες πως είναι μαγκιά και ηθική να είσαι πούστης και να τα αποτελέσματα σήμερα να διδάσκοντε τα παιδιά αντί: «η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζαιρη του κόσμου κανένας δεν ευρέθηκεν για να την ηξηλείψει κάνένας γιατί σιέπει την που τ’ άψη ο Θεός μου» , «Πουστιοσύνη εν φυλή συνότζαιρη του κόσμου κανένας δεν ευρέθηκεν για να την ηξηλείψει κανένας γιατί σιέπει την που τ’ άψη η Μασσωνία της Διονυσιακής Τελετουργίας».
.
Καταργήστε αμέσως αυτόν το κράτος ή πηγαίνετε κόψετε τον λαιμόν σας!
.
Καταργήστε αμέσως αυτόν το κράτος ή πηγαίνετε να κρεμμαστείτε!
.
Καταργήστε αμέσως αυτόν το κράτος ή πηγαίνετε λακκιστείτε και να φαραγγιστείτε!
.
Καταργήστε αμέσως αυτόν το κράτος! Καλύτερα σκλάβος παρά ελεύθερος πούστης!
.
Καλύτερα σκλάβος και δούλος με τιμήν παρά ελεύθερος πούστης και εξευτελισμένος!
.
Καλύτερα σκλάβος και δούλος της Ηθικής παρά ελεύθερος και ψυχοπούστης του ψυχοεξευτελισμού!
.
Μέγιστος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ο Αναμορφωτής Αναηθικοποιητής του Έθνους: «θαρσεί πρώτα ένα ψευδορωμαίικο μην το πιστέψετε θα φύγει πίσω» και αλλού θα έρθει ένα αληθινό ρωμαίικο. Βάλετε όλοι το χαλίκι, το κρόταλο, την κοτρώνα ινά χαλαστεί ο ναός της Βαβυλωνιακής Ψευδοελλάδος και να κτιστεί επάνω εις τα χαλάσματα του έναν Κράτος αληθώς ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ, έναν Κράτος με τις αρχές των Αρχαίων Ελλήνων Ηθικολόγων (όχι των αθεολόγων και φαυλολόγων Αρχαίων Ελλήνων) και Του Υιού Του Τριαδικού Θεού. Εις Το Όνομαν Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος Σώσον Κύριε τον λαόν της Ελλάδος κ’ επανευλόγησον την Χριστοκληρονομίαν Σου. Σε παρακαλούμε Θεέ μας!!!!
.
Δούλος Του Θεού της Ευηθικής όχι του Σατανά της Κωλογαμίας.
.
Άνθρωπε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίγνεις θεός, ή θα γίγνεις δούλος Του Πλάστη σου Τριαδικού Θεού ή του Σατανά Διόνυσου της Κιναιδοσύνης, πάρε και διάλεξε. Αν γίγνεις Θεού θα γίγνεις Σύνθεος υπό Θεού, αν γίγνεις ακόλαστος ανόμαλος ασεβής θα γίγνεις παίγνιον των αισθημάτων του Διαβόλου και τα συναισθήματα του Διαβόλου συναισθήματα, φιλοφρικίας, φιλοβασανιστικότητος, φιλοψευδίας, φιλομισίας, φιλοκακίας.
.
Με αυτά όπου γίγνοντε όσ’ αντέξουν και πιστεύουν θα γίγνουν Μεγίστοι Αγίοι ακόμη και να δεν εξομολογηθούν αλλά μετανοήσουν εσώψυχα και αντιστέκοντε διά να μην προσπερνούν τις γραμμές της ανεκτής αμαρτίας. Οι άλλοι θα πάρουν έναν κατήφορον, μα έναν κατήφορον, μα έναν κατηφοράτσον όπου δεν θα έχει πουθενά σταματήμον αλλά συνεχήν φρίκην και επιτάχυνση μέσα από την βαθειά ηδονή της αμαρτίας.
.
Η λέξη ηδονή και Άδης/άδης έχουν την ίδια ρίζα, όπως ήλιος, άλιος, έλιος/ελίας ούτως και ηδονή, αδονή = Άδωνις = ο εραστής της Αφροδίτης, άδης. Εκεί όπου δεν δίδεις αλλά λαμβάνεις μόνον ό,τι σ’ αρέσει ήτοι ηδονή, διότι αγάπη το ξαναείπαμε είναι να ξεσκατίζει τον γείτονα κούρτελο χούφταλο γέρο που σε μισεί, σε μισούσε, σε υβρίζει και σ’ ύβριζε.
.
Αυτός όπου αυτόν που δεν τ’ αρέσει δεν το αγαπά δεν αγαπά ποτέ, διότι η αγάπη δεν αγαπάει ό,τι της αρέσει αλλά συμπάσχει τον πόνον του άλλου, του εχθρού, του ξένου, του ανταγωνιστή. Η αγάπη δεν είναι ευχαρίστηση και τερπνότητα ηδονιζόμενου σώματος υπ’ οιασδήποτε αισθήσεως αλλά ευχαρίστηση και τερπνότητα ψυχής, ήτις είναι συνυφασμένη με Την Άκτιστην Ηθικήν και ο έχων νουν ας νοιώσει, ας έρθει εις την θέσιν εκείνου όπου δεν έχει από τον ήλιον μοίραν ευτυχίας, ας προσπαθήσει να συγχωρήσει, διότι αν δεν δύνασαι να συγχωρείς τι δύνασαι; Αν σου κτυπήσει το παιδί σου το συγχωρείς; Ναι οπωσδήποτε θ’ απαντήσετε. Κάθε άνθρωπος άνθρωπε είναι παιδί σου και συ γονέας του, παιδί του και γονέας του.
.
Ό,τι κτυπάει την Ηθική είναι ασυγχώρητον επειδή κτυπάει την αγάπην. Αν ευ+μετανοήσει ας συγχωρηθεί. Εμείς συγχωρούμε και τους ασυγχώρητους αλλά με τις πράξεις τους αυτοκαταδικάζοντε ως αυτοθέλοντες την καταδίκην τους. Εις την Δευτέραν Παρουσίαν επί γής Του Ιάσων Χριστού θα ανοίξει ο νους του καθενός και θα καταλάβει διατί ο ίδιος και όχι άλλος αποφάσισε να αυτοκαταδικαστεί με τις αμαρτίες του.
.
Θα ήταν προτιμότερον να μην έχουμε ουτέ μία ένδοξη ημέρα παρά να έχουμε αυτόν τον εξευτελισμόν και αυτοεξευτελισμόν (κοιτάξετε άλλες χώρες όπου δεν έχουν ούτε δόξαν ούτε εξευτελισμόν άρα τε έχουν μία ουδέτερη αλλα ισχυρή αξιοπρέπεια) διότι η δόξα με τον εξευτελισμόν συμψηφίζοντε και μας κάνουν υπό το μηδέν αν αφαιρέσουμε Το Θείον Κλέος της εποχής της Πίστης μας εις Τον Ιάσων Χριστόν. Υπό τας συνθήκας αυτάς έχουμε δόξα ίση με μία στέρνα και εξευτελισμό ίσον μ’ έναν ωκεανόν, ας υπερπολλαπλασιάσουμε και υπερπροσαυξήσωμεν την Θείαν μη ματαιόδοξην θνησιγενής Δόξαν.
.
Και όταν έρθη το Μικροψήγμα/Μικροτσίψ θα είναι χειρότερα τα πράγματα, αφού δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από το να είσαι Εμψυγαματοεναποθετημένος ή Πρωτόγονος Νεοπαλαιοπρωτομάρτυροχριστιανός. Κάνετε εξάσκηψη από τούδε, είτε επαναβασιλέψει ο Χριστιανισμός είτε όχι, καλήν ευ+εξάσκηση Χριστού να έχετε!!!!
.
Ο ΑΠΕΙΡΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου