Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΕΒΡΟΣ!!!!


Σε συγχωρούμε αλλά η Μεραρχία έφυγε και η Εισβολή ήρθε!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΕΒΡΟΣ!!!!
.
Η απομεραρχιοποίηση της Κύπρου από τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο ήταν μελανότερη σελίδα της Χούντας. Η επικρατέστερη εκδοχή είναι επειδή ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής ένας στρατιώτης του Πατριωτισμού από τον καιρόν της Μικρασσιατικής Κατατροφής ο οποίος ήθελε την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, λέγεται πως απείλησε διά τηλεφωνήματος τον Γ. Παπαδόπουλο ότι θα του κάνει αντιπραξικόπημα επειδή ήταν εμπόδιον εις την Ένωσιν Μητρός και Θυγατρός Κύπρου. Ο Γ. Γρίβας από το κατεχόμενον Τρίκωμον Αμμοχώστου ήταν εμπόδιον και απειλή διά τον Αρχιεπίσκοπον Πρόεδρον Μακάριον.
.
Μακάριος και Παπαδόπουλος συναντήθηκαν εις το αποικιοκρατικόν κυπριακόν μέγαρον της Κύπρου και συμφώνησαν κάτι τις κρυφά. Ο Γρίβας ως στρατάρχης της Κύπρου παρευρέθηκε απρόσκλητος εις το Προεδρικόν Μέγαρον αλλά δεν αφέθηκε να εισέλθει εις την αίθουσα συνζητήσεως (conference = κονφερενς = κον = con = το πρόθεμα συν = συν+φερένς = συμφέρον, χαχαχαχα!) και υπάρχει μία φωτογραφία όπου ο φωτογράφος με ειρωνεία φωτογραφίζει τον Γρίβα θλιμμένο και πικραμμένο να καρτερεί έξω από την αίθουσα ως πολίτης δευτέρας κατηγορίας. Μετέπειτα λέγεται πως επάνω εις τα νεύρα του απείλησε τον Παπαδόπουλο διά τηλεφωνήματος.
.
Μακάριος και Γρίβας συμφώνησαν την ιστορική πρώτη αποστρατικοποίηση της Κύπρου με τα ολέθρια αποτελέσματα όπου είδαμεν εν το εφεξής. Η Ελληνική Μεραρχία της ΕΛΔΥΚ φαινόταν ισχυρότερη από τον Μακάριο και απειλή διά τον Παπαδόπουλο επειδή ήταν ένας ολόκληρος ελληνικός στρατός εκτός της επήρρειας της Χούντας, αλλά υπό την επήρρεια ενός θερμού Αρχιπατριώτου, του Γεώργιου Γρίβα Διγενή τον οποίον οι Άγγλοι αποκάλεσαν ως τον καλύτερον και πονηρότερον στρατηγόν όπου αντιμετώπισαν ποτέ!!!!!
.
Το εμπόδιον Γρίβας με την Μεραρχία του εξαφανίστηκε, Μακάριος και Παπαδόπουλος ήσαν πλέον ασφαλείς δυνόμενοι να κοιμούντε ήσυχοι την νύχθα αλλά όχι και οι Ελληνοκύπριοι. Ήδη από την επομένη ημέρα φυγής της Ελληνικής Μεραρχίας από την Μεγαλόνησον τα τουρκικά αεροσκάφη γυρώφερναν χαιρετιστικώς επάνω από την Λευκωσία. Μακάριος και Παπαδόπουλος όταν είδαν την πρόκληση αυτή τ’ ολιγότερον θα έπρεπε να επιστρέψουν αμέσως την Ελληνική Μεραρχία και ίσως να έφερναν και άλλον στρατόν ή κρυφά άλλα ισχυρότερα όπλα.
.
Εάν ο Γρίβας ήταν εμπόδιον και όχι η ίδια η Ελληνική Μεραρχία στόχος ώστε να αποδυναμωθεί η άμυνα της Κύπρου, τότε διατί δεν δολοφόνησαν τον Γρίβα! Ήταν πανεύκολον! Δεν το έκαμαν διά να είναι ο Γρίβας το εξιλαστήριον θύμαν των Αμερικαναγγλοσιωνιστικών σχεδίων μέσω Χούντας, Μακαρίου και μασσωνοκρατούμενης Ε.Ο.Κ.Α. Β΄..... Κάποτε έβαλαν τον Γρίβα εντός των αποσκευών των κυπριακών αερογραμμών και τον έστειλαν εν Ελλάδι, διατί δεν τον σκότωσαν; Μήπως τον αγαπούσαν; Τι έγινε; Κάποιος τον λυπήθηκε και αντί να τον σκοτώσει απλά τον εξευτέλισε; Ένας εξ’ αυτών όπου κατά διαταγήν του Μακαρίου απόστειλε τον Γρίβα ήταν και ο μετέπειτα πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος. Ήταν εύκολος στόχος ο Γρίβας αλλά σύμφερε να είναι ζωντανός διά να του χύνεται το δηλητήριον της ενοχής επάνω εις την κεφαλήν! ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
.
ΕΝ ΤΩ ΖΩΜΩ
.
Ένας πατριώτης δεν φεύγει την Ελληνική Μεραρχία από την Κύπρον επειδή ο στρατηγός της είναι εχθρός ή ασυμπαθής του, αλλά την ενισχύει έστω και αν κινδυνεύει ο ίδιος. Ο πατριώτης θυσιάζει το σαρκίον του και την υστεροφημίαν του διά χάριν της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Πάμπολλοι πατριώτες ανά τους αιώνες έμειναν ιστορικώς ανώνυμοι δίδοντας τις συμβουλές και τις αρωγές τους σε άλλους πατριώτες ή ματαιόδοξους ηγέτες διά να ωφεληθεί το ΕΘΝΟΣ υπό την κενοδοξία του εκάσοτε ηγέτου (και των άλλων συναρωγών της εξουσίας). Κάποιες ιστορικές μορφές έμειναν γνωστές. Ο Θεμιστοκλής είπεν: «πάταξον μεν άκουσόν δε» δεν ζήτησε την αρχηγεία. Ο Θ. Κολοκοτρώνης ζήτησε να ειδεί τους δολοφόνους του πρώην πρωθυπουργού υιού του Πάνου Κολοκοτρώνη διά να τους δώκει δερεάν τας συμβουλάς του και του ζήτησαν να έρθει έναν χιλιόμετρον γονατιστόν και να φιλήσει τα πόδια τους και το έκαμεν. Ο Γ. Καραϊσκάκης μεταξύ άλλων έδωκε μόλυβδος εις τους ταμπουρωμένους Τούρκους εις την Ακρόπολη διά να μην χαλάσουν τους κίωνες υπό την διπλομματική δικαιολόγια ότι είναι μνημείον της ανθρωπότητας κάτι όπου είναι αληθές αλλά ο Καραϊσκος ο υιός της καλογραίας γνώριζε ότι ήταν πρωτίστως Ιερόν Ελληνκόν ο Παρθενών κ.α.. Ένας τέτοιος ήταν και ο Γρίβας....
.
Πολιτικοί όπως ο δικτάτωρ Παπαδόπουλος, οι άλλοι χουντικοί, οι Εοκαβητικοί και άλλων παρατάξεων δεν έχουν το εύρος των ηρώων της αρχαιότητος και του 1821 μ.Χ. όπου έλαμψαν ήρωες μεγαλύτεροι και από τους Αρχαίους.... Άλλωστε από κάθε παράταξη οι πραγματικοί ήρωες αδικούντε συνήθως, είναι το αντίτιμον της δικαιοσύνης έναντι της άθλιας κρίσης του λαού. Π.χ. ο Γλαύκος Κληρίδης κατηγορούσε ως προδότη τον Γρίβα όταν έφτειαξε την Ε.Ο.Κ.Α. Β΄και θα ημπορούσε να δολοφονήσει τον Μακάριο αλλά δεν το έπραξε. Μία ημέρα πριν εκπνεύσει ο Γρίβας κατηγορούσε από εφημερίδας τον Κληρίδην ως τον χείριστον και πλέον ανέντιμον πολτικόν και να μην τον εμπιστευτούμε ποτέ. Ο Γρίβας δολοφονήθηκε και τα ηνία της ΕΟΚΑ Β΄πήραν ανθρώποι όπου ήθελαν να κάνουν πραξικόπημα ενώ οι προγενέστεροι όχι. Η εντολή διά το πραξικόπημα ήρθε από τον Αρχισιωνιστή Ερρίκο Κκίσσινγκερ. Η Μεραρχία έφυγε, ο δρόμος της προδοσίας ήταν ανοικτός.
.
Σήμερα η ιδέα της πλήρους αποστρατικοποίησης της Κύπρου έρχεται από τον Γλαύκο Κληρίδη. Εάν η φυγή της Ελληνικής Μεραρχίας άνοιξε τον δρόμον της ημικατοχής της Κύπρου, η πλήρης αποστρατικοποίηση της Μεγαλόνησου θα φέρει την πλήρη κατάληψη της και όχι μόνον, συν και την κατασφαγή του ελληνικού πληθυσμού αυτής της Μικρασσιάτικης Νήσου. Τουλάχιστον με τα όπλα θα πέσουμε με τιμήν σκοτώνοντας εχθρούς και τις γυναίκες μας να μην τις βιάσουν εμπρός από τους οφθαλμούς μας. Οι Αρχαί ημών πρόγονοι έλεγαν πως δεν νοείται κράτος άνευ στρατού. Η Δήλος ήταν ζάμπλουτη αλλά αποστρατικοποιημένη, κατέβηκε ο Πύρρος από τον Πόντον και κατέσφαξε τους πλούσιους πολίτες της εν μέσω της νυχθός!!!!
.
Όποιος ζητεί αποστρατικοποίηση από κάποιον άλλον του ζητεί να ριψασπιδίσει, να απαρματωθεί έκαστη δύναμη αντίστασης και αν αυτός είναι εξ’ ιδίας φυλής είναι συνειδητός ή ασυνείδητος προδότης, σπανίως το δεύτερον. Ο μέγας Ίωνας πρόπαππους Αίσωπος μας είπε τον μύθον όπου οι λύκοι ζήτησαν αποστρατικοποίηση των αμνών. Ζήτησαν από τα αρνιά να εκδιώξουν τους κύνες/σκύλλους προστάτες διότι αυτοί ήσαν εμπόδιον εις την φιλίαν λύκων/αμνών δηλαδή το φαγοπότι της τότε Σατανικής Τάξης Πραγμάτων Λύκων εναντίον Αμνών. Ο Κριός κατάλαβε την δολιότητα των λύκων και τους απέπεμψε. Αποπέμψετε και εσείς τους αποστρατικοποιητές της σύγχρονης Σατανικής Τάξης Πραγμάτων.
.
Η φυγή της Ελληνικής Μεραρχίας της Κύπρου ισοδυναμεί με την προδοσία φυγής της αντίστοιχης Μεραρχίας από τον Έβρο, κ’ εκεί και εδώ Ελληνισμός!!!! Και ο νοών νοείτο. Μην βάζετε τα αποκλάουρα (απόκλαδα) της Ιστορία με τους Ογκόλιθους της Ιστορίας όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Καποδίστριας, ο Αυξεντίου, ο Γρίβας κ.α., μάθετε να τους ανγνωρίζετε και τους μεν και τους δε και ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
.
Η πίεση από τους ξένους εχθρούς και αι απειλαί ισχύουν πάντοτε αλλά ο αληθής πατριώτης δεν υποκύπτει. Η μεγαλύτερη απειλή είναι ο εκοφοβισμός του μη επανεξοπλισμού μας ή του φόβητρου του ισχυρότερου εξοπλισμού των εχθρών συνοριακών εχθρών μας από τους πανίσχυρους μη συνοριακούς εχθρούς μας. Να το ζήτημα μας!!!! Πως θα είμαστε ανεξάρτητοι εξοπλισμένοι, προϊόν άλλου άρθρου. Κάποτε θεωρούσαμε πατριωτισμόν τον φιλοδυτικισμόν ή τον κομμουνισμόν, ενώ ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑΝ!!!! ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΝ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΝ, ΕΛΙΓΜΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΝ!!!!
.
Συγχωρούμε τις αμαρτίες του καθενός (ουδείς αναμάρτητος) αλλά παραδειγματιζόμαστε περί των σκόπιμων, άθελων και καταναγκαστικών από ξένους παράγοντες αμαρτιών, διά να μανθαίνουμε τι εστίν καθαρός πατριωτισμός διότι ο πόλεμος, η ήττα και.... ο αφανισμός διά της γενοκτονίας είναι αμείληκτος και όχι κατά το ρητόν: «παίξε γέλασε»!!!!
.
Ο Θουκιδίδης είπε: «έχουμε πατρίδα ενόσω έχουμε πλοία εις την θάλασσα» εγώ την μετεξελίσσω: «έχουμε πατρίδα ενόσω έχουμε πλοία εν θαλάσσι και ηπήροις με πόδια». Το Καταδρομικόν Πλοίον Γεώργιος Αβέρωφ ήταν επιτυχές (απελευθέρωση Λήμνου, Σαμοθράκης, Ίμβρου, Τενέδου κ.α.) επείδη χρηματοδοτήθηκε από έναν μεγάλον Ελληνευεργέτην Γ. Αβέρωφ) και διοικήθηκε από έναν μεγάλον Υδραίον Πλοίαρχον τον Παύλον Κουντουριώτη διά τον οποίον είμαι ιδαίτερα καλοπροαίρετως υπερήφανος ένεκα της υδραίικης μου καταγωγής. Αυτοί οι δύο άνδρες είχαν μεγάλη σωφροσύνη, σοφία, πραότητα, καθαρά αρρενωπότητα και αριστοκρατική ευγένεια. Με το καλόν να πάρει συνοδείαν απελευθέρωσης σε Ίμβρον και Τένεδον όπως επήρε την πολιτική συνοδεία απελευθέρωσης των Δωδεκάνησων.
.
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου