Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΩΡΑ ΣΥΡΡΑΞΗΣ!!!!






ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΩΡΑ ΣΥΡΡΑΞΗΣ!!!!
.
Η αλλοπρόσαλλη και περίεργη πολιτική της Κύπρου άφησε το νησί (εκτός εκπλήξειων) ακάλυπτον από συμμάχους. Και δεν το άφησε επειδή ακάλυπτον επειδή δεν το θέλει ο λαός αλλά επειδή κατ’ επανάλειψη με τις δηλώσεις, τις πράξεις και τις προτιμήσεις της διεφθαρμένης και υποδιεφθαρμένης πολιτικής και κοινωνικοπολιτικής σκηνής της νήσου προσβλήθηκαν και εξευτελίστηκαν κατ’ εξακολούθηση παραδοσιακοί, φυσικοί και πιθανοί συμμάχοι ήτοι η Ελλάδα και η Ρωσσία. Οι πολιτικοί κατ’ εντολήν άλλων και ως επί τω πλείστων δυτικών αδελφότητων είχαν ως σκοπόν να κρυώσουν τα φυσικά αισθήματα υπέρ της Κύπρου από μέρους των αδελφών τους εν Ελλάδι, των Ρώσσων και άλλων πιθανών συμμάχων και αγαπούντων ημάς. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΟΥΝ.
.
Σε περίπτωση γενικευμένης πολεμικής σύρραξης ήτοι της πρώτης άνοιξης του Γ΄ΠΠ ποίους συμμάχους έχουν οι ανάξιοι να συγκαλύψουν τον Ελληνοκυπριακόν Λαόν αλλά άξιοι να πλουτίαζουν μέσα από το παραμικρόν πολιτικοί πυροτεχνημάτηδες; Οίτινες όπως λέγει η παροιμία: «βγάζουν λεπτά από την πέτρα» δηλαδή πωλούν και τα βύζια της μάνας τους (Κύπρου, Ελλάδος, Έθνους) αν πρόκειται να ωφεληθεί ιδιοτελικώς ο τραπεζικός λογαριασμός τους κάπου εις τα τραπεζοκρατούμενα μέρη της υφηλίου.
.
Παρότι φημολογείται ότι υπάρχουν σε κατάσταση τουριστικής πλουτοκρατικής αφυπηρέτησης 1,500 έκτακτοι εκλεκτοί Ρώσσοι στρατιώτες σπέτσναστ εις το νησί, το αμφισβητώ όχι επειδή ο Μπούτιν δεν είναι γενναιόδωρος όσον προς την Σερβία όπου την εξοπλίζει διαρκώς και την κάνει αστακαίνιον δράκον αλλά ένεκα της πολιτικής Αντιελληνορθόδοξης Σκηνής. Διατί να μην το ειπώ ότι τάχατες υπάρχουν 1,500 Ρώσσοι στρατιώτες; Αφού δεν υπάρχουν και να υπάρχουν θα τους απελάσουν την κατάλληλην στιγμήν όπως τότε προ του κακού του 1974 μ.Χ. απέλασαν την Ελληνική Μεραρχία. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!! ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΦΑΓΗΝ!!!!
.
Η επικρατούσα πολιτικής της Κύπρου εφημερών είναι κατά 95% προς υποχώρηση υπέρ των Τούρκων και της Τουρκολαγνείας όχι επειδή αγαπούν τους Τούρκους κοινούς ανθρώπους αλλά επειδή αυτές τες εντολές έχουν από τα Αντιελληνικά Μυστικά Κέντρα Αποφάσεων, κενά περίεργα πάρε δώσε με το Ισραήλ και ψευδαγωγούς ψευδομεταφοράς ψευδοϋγραερίου προκαλώντας συνάμα τους Τούρκους να μας κάνουν μέσω του Ψευδοκράτους ψευδοκατασφαγήν του Ελληνικού Στοιχείου. Τα τοιάυτα διά να ιδείτε την βαρύτητα της λέξεως ψεύδο εις το γλωσσάριον της ελληνοκυπριακής κωμωδιακής πολιτικής ορολογίας, χαχαχαχαχα!
.
Επειδή το Ψευδοκράτος είναι ψεύτικο έχει και ψευδοάμυνα και δύναται να κάνει μόνον ψευδοεπίθεση και οι σφαίρες του είναι ψευδοσφαίρες. Σημειώνουμε ότι έναν μήναν εντός Χριστουγέννων και κάθε ημέρα των Χριστουγέννων κάνουν βολή με σφαίρες, όλμους, βλήμματα και οβίδες πλοίων και ο καθένας αν γνωρίζει πού ευρίσκεται το πεδίον βολής τους εις την κατεχόμενη Κάτω Δερύνεια Αμμοχώστου δύναται να ακροαστεί ο ίδιος. Σήμερα κάνουν πάλαι βολή! Λέτε να κάνουν βολήν διά να προετοιμάζοντε διά υποχώρηση; Και διατί ο Ελληνοκυπριακός Στρατός είναι συνεχώς σε γνωστή ή μυστική επιφυλακή; Μήπως διά να παίξουν τα εκατέρωθεν θρησκειών κορίτσια κουμέρες/κουμπάρες και τα εκατέρωθεν αγόρια τάβλι; Μακάρι να ήταν ωσαύτως. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΥΝΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙΣ ΓΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΘΕΝΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
.
Όταν μία ημικατεχόμενη χώρα απαιτεί τον ΑΥΤΟΑΦΟΠΛΙΣΜΟΝ της δεν είναι προδοσία ή το ολιγότερον κατώτερη σκέψη αφέλειας, βλακείας, ηθικοεθνικής και ηθοπληθυσμιακής σήψης, διαφθορά; ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ Ή ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΗ (ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΓΧΩΡΙΑ Η ΕΚΧΩΡΙΑ Ή ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΚΛΙΚΑ. ΟΙ ΤΖΙΗΧΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ! ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΠΟΣΑΘΡΩΜΕΝΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ! ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΩΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ή ΑΥΘΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΗΤΙΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΡΚΕΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ!!!!
.
Τους είπα ότι αν μην τι άλλον με τα όπλα μας ίσως αντέξουμε μία ώρα μαζίν της και η ελπίδα, αφού ημπορεί να συμπίπτει με απόβαση φιλικής στρατιωτικής δύναμης ή δύναμης όπου βάσει συμφερόντων θέλει να καταβάλει φιλικώς το νησί εκείνη. Θυμηθείτε τι έγινε το 1878 μ.Χ. εν μία νυχθί και χωρίς να ειδοποιηθεί η Βασίλισσα ο Ντισραέλι αγόρασε/ψευδαγόρασε την Κύπρον όχι επειδή κάναμε «σωστή πολιτική» αλλά επειδή έπρεπε διά την οργάνωση του να αποδομείται διαρκώς η Οθωμανική Αυτοκρατορία όπως προωθήθηκε μέσω Ελλάδος εν έτει 1821 μ.Χ... ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΚΑΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΕΡΙΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΣ!!!! ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ π.χ. να τους πάρουν στρατιώτες σε Παγκόσμιον Πόλεμον ή να τους εξοπλίσουν διά να μην καταβάλουν το νησί οι Ρώσσοι ή το αντίστροφον να το κάνουν αυτόν οι Ρώσσοι. Όμως αφοπλισμένοι δεν θα αντέξουμε ούτε λεπτόν! Όταν βοηθάς την καλοτυχία σου βοηθούν και οι συγκυρίες και ο Θεός, όταν καταπολεμάς την καλοτυχία σου καταπολεμούν και και συγκυρίες ......
.
Τούς είπα ότι αν έχουμε όπλον τουλάχιστον θα σκοτώσουμε κάποιους εχθρούς ή ίσως αποτρέψουμε κάποιους από το να μας σκοτώσουν και συνάμα αν χρειαστεί θα σκοτώσουμε τις γυναίκες μας διά να μην τις βιάζουν εμπρός των ομματών μας πριν αυτοσκοτωθούμε. Διαλογιστείτε αν ο Μικρασσιάτικος Πληθυσμός όπου κατασφάκτηκε εις το Κορδελειό και αλλού είχε έστω και κυνηγετικά όπλα! Θα σκότωνε τους περισσότερον οπλισμένους εχθρούς και θα έπαιρνε τα όπλα τους ή θα σωζόνταν τινοί εξ’ αυτών.
.
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Θ’ ΑΠΟΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΗΝ!!!!
.
Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΝ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ. ΝΑ ΔΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ/ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!
.
Η Τουρκία σε περίπτωση γενικευμένου πολέμου θα καταλάβει την Κύπρο από θέμα πρωτίστως στρατηγικόν. Το ίδιον θα επιχειρήσουν και οποιοιδήποτε αντιπάλοι της, π.χ. η Ρωσσία ή άλλη ευρωπαϊκή χώρα ή αι Η.Π.Α.. Όποιος προλάβει καταλάβετε το και οργανωθείτε ανά οικογένεια αναλόγως διά την επιβίωσιν όταν ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ θα έχουν εγκαταλείψει το νησί διά να «πολεμούν εκ του ασφαλούς» με τα εκατομμύρια χρήματα τους από χώρα και τόπον όπου δεν κινδυνεύουν με τις δηλώσεις τους!!!! χαχαχαχα! Όμως το ποίος ισχυρός θα καταλάβει και επανακαταλάβει το νησί εξαρτάται εν μέρει από εμάς, τις συμπάθειες μας και τις προσευχές μας ως λαός, επειδή οι πολιτικοί και να ήθελαν ίσως να μην δυνόντουσαν να μην εισίν δοσίλογοι, χαχαχαχα, τέτοια είναι η σκληρή πραγματικότητα. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΠΙΝΟΙ, ΕΜΕΊΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου