Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Ε.Ε. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΜΩΜΕΘΑΝΟΥΣ ΑΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗ!!!!



Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Ε.Ε. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΜΩΜΕΘΑΝΟΥΣ ΑΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗ!!!!
 .
Απαγορεύτηκε - με εντολή Τραμπ - σε πέντε επιβάτες από το Ιράκ και έναν από την Υεμένη να επιβιβαστούν σε πτήση της EgyptAir από Κάιρο για Νέα Υόρκη.
.
Συμφώνα με το
Ρώητερς, ο νέος αμερικανός Πρόεδρος επέβαλε τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες πολιτών επτά χωρών όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι. Πρόκειται για το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, το Σουδάν, τη Λιβύη, τη Σομαλία και την Υεμένη.
 .
Η εμπνευσμένη πολιτική δύναται να ακολουθήσει όποιον δρόμον θέλει ακόμη και εις τα ήμισυ της διαδρομής!
.
Ο αμυνόμενος πρέπει να προβλέπει την διαδρομή της εμπνευσμένης πολιτικής και να είναι έτοιμος ν’ αλλάξει τακτική, πεδίον δράσης, τρόπον αντίστασης, άμυνας και αντεπίθεσης εντός των πλαισίων των δυνατοτήτων του, χωρίς να γίνεται ως επί τω πλείστον κατανοητός από τον εχθρόν του αλλά να φαντάζει ανόητος, τρελός και αλλοπρόσαλλος βλάκας.
 .
Ο αμυνόμενος, ο αδύναμος και ο μειονεκτών πρέπει να προβλέπει και να σκέπτεται όχι μόνον όσα σκέπτεται και εφαρμόζει εν τέλει ο εμπνευσμένος πολιτικός αλλά και όσα θα δυνόταν να σκεφθεί και δεν σκέφθηκε. Ο αμυνόμενος πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία βήματα εμπρός από τον ισχυρότερον του, σε σκέψη.
 .
Εκείνου όπου η σκέψη προηγείται και προπάντων υπερέχει αργά ή γρήγορα θα νικήσει και δεν τον περιορίζει ο χρόνος αλλά τον βολεύει το βάθος χρόνου. Αν τον σφίγγουν τα ζωνάρια της κακής εποχής ο τύπος αυτός γνωρίζει από μαγκιά να προσεύχεται. Όποιος έχει σύμμαχο Τον Θεόν είναι αήττητος ακόμη και αν χάσει κάθε μάχη και όστις έχει εχθρόν του Τον Θεόν είναι προηττημένος ακόμη και αν κερδίζει σωρηδόν τας νίκας. Δι’ αυτού είστε συγχυσμένοι επειδή δεν γνωρίζετε αυτήν την αρχήν εν συνδοιάσει με την προσευχήν προς Τον Θεόν. Ημπορεί να βρέχει αστροπελέκια και η να έρχοντε τα επάνω κάτω διά να νικήσετε και εσείς να νομίζετε πως σας καταδιώκει η τύχη, ή να σας ευνοούν τα πάντα διά να φθάσετε το συντομότερον εις την αλαζονεία ήτοι το ύψωμα απ’ όπου αυτοκτονούν ή κατακρεμνίζοντε από τα μελτέμια οι καταραμένοι εχθροί Του Θεού.
 .
Πριν αποκαλυφθεί η ηλεκτρονική μετάδοση υπήρχε η προσευχή ήτοι η υπερηλεκτρονική μετάδοση!
 .
Λοιπόν, τι γίνεται; Ο Τράμπας κλείνει τα σύνορα; Όταν κλείνουμε μία οδόν προς έναν θηρίον οδηγείται ή και καθοδηγείται αλλού! Π.χ. Έκλεισαν τα σύνοαρα σε όλην την Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση διά να οδηγηθούν διά καθοδηγήσεως των Μωαμεθανών εν Ελλάδι. Επειδή θέλουν την Ελλάδα να νοθευτεί, τον Χριστιανισμόν να χαθεί και κάνει εντύπωση όπου οι Αντίχριστοι Ψευδαρχαιοελληνισταί της Ελλάδος προτιμούν να εκμωαμεθανιστεί η Ελλάδα και να κατακτηθεί από μη Έλληνες Μωαμεθανούς παρά να υπάρχει ο Χριστιανισμός, αν δεν είναι αυτόν σχιζοφρενικόν μίσος Ελλήνων κατά Ελλήνων όπως τότε Αριστερών προς Δεξιών και το αντίστροφον, τότε τί είναι;
 .
Με την Ελλάδα γεμάτη Μωαμεθανούς ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Ελλήνων Χριστιανών, Ελλήνων μη Χριστιανών και Δούριοϊππολαθρομεταναστών!
 .
Διά να εξοντωθεί ο Ελληνισμός χρησιμοποιούν τα πάντα, διαχωρίζουν τους Έλληνες σε θρησκείες, στέλνουν Λαθρομετανάστες μισητές κατά των Ελλήνων, πτωχεύουν με ψεύδη και κόλπα των Εβραίων ή και μη Ελληνικής Καταγωγής ή και Σιωνομασσώνους πολιτικούς από την εποχήν της απελευθέρωσης της Ελλάδος με την Επανάστασης του 1821 μ.Χ..
 .
Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν παιδιά ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ = δηλαδή όσον πτωχοί και αν εισίν και το κυριότερον θα πρέπει να τους βαστάζουν εν Ελλάδι, μανθάνοντας τους ζουν με επιβιωτικές εργασίες ενώ συνάμα να ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΕΘΝΙΚΩΣ ούτως ώστε ν’ αγαπούν την ΕΛΛΑΔΑ και όχι την σταδιοδρομία, την ματαιοδοξία και την πλουτοκρατία. Και διά να γίγνει τούτον δεν υπάρχει άλλη οδός από την επιτυχημένη προ πάντων των αιώνων ήτοι διά της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!! Ή δε μη τετέλεσθαι (εξού και τεθ = deth) ού υπάρχει μακρά επιβίωση και διάδωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ!!!!
 .
Οι Έλληνες όπου έφυγαν, φεύγουν και ζούν εκτός Ελλάδος πρέπει να ιδρύσουν ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!!!! Αλλά διά να γίγνει τούτον πρέπει πρωτίστως να χαλάσει και να χαλιέται το ΧΑΟΣ όπου μας εισήγαγαν και εισάγουν ανά συνεχή κύματα με διάφορα είδη ιδεών, διασκέδασης, πολιτικής, κοινωνικής αντίληψης, ηθικής παραηθικής αντίληψης κ.ο.κ..
 .
Σε μία χώρα όπου εφαρμόζεται το ΧΑΟΣ των ιδεών όπως η ΕΛΛΑΔΑ το ΕΘΝΟΣ διαλύεται και γίγνεται αποζαύλιον (απανθρακωμένον). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΜΡΟΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ. ΑΦΟΥ Ο ΜΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΕΙ π.χ. πέντε χιλιόμετρα δεξιά και ο δε επτά χιλιόμετρα αριστερά την άλλη πενταετίας (μεταοφορικοκυριολεκτικώς) δηλαδή ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ!!!!
 .
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΠΛΑΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου