Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΟΝΑΛΔΟΥ (ΝΤΟΝΑΛΤΟΥ) ΤΡΑΜΠΑ (ΤΡΑΜΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΣΟΪΜΠΛΕΡ!!!!



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΟΝΑΛΔΟΥ (ΝΤΟΝΑΛΤΟΥ) ΤΡΑΜΠΑ (ΤΡΑΜΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΣΟΪΜΠΛΕΡ!!!!
 .
Κάθε καινούργιος ηνωμενοπολιτειακός της Αμερικής πρόεδρος δηλώνεται από τα μέσα μαζικής επιρροής ότι θα επισκεφθεί ή θα επικοινωνήσει άρον άρον με τον εκάστοτε πρωθυπουργό του Ισραήλ, ωσάν να τον τρέχει κάποιος και τον κτυπάει με μαστίγιον εις τους γλουτούς (οπίσθια). Η δήλωση πάντοτε από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι με τέτοιον τρόπον ώστε να υποδηλώνει φόβον, δείμον και πειθαρχία (ψάρεμα) του νεοσύλλεκτου προέδρου εις την Αρχιστρατηγική του Ισραήλ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!!
 .
Συνήθως ο έσχατος σταθμός (ή από τους έσχατους) της σταδιοδρομίας του Αμερικανού προέδρου είναι η Ελλάδα!
 .
Κάτι λέγει αυτόν; ο Όμπαμα έσχατοστάθμευσε δι’ επίσημης επίσκεψης εις την Ελλάδα ενώ είχε επικοινήσει μετά την επανεκλογήν του με τον Νατανιάχου. Ο Τράμπας δηλώθηκε από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ότι θα επικοινωνήσει με τον Νατανιάχου.
 .
Δηλώνεται με υποσυνείδητα λόγια και συνειδητά αλλά ο κόσμος κοιμάται αφυπνισμένος ότι στόχος της Σιωνιστικής Μασσωνίας είναι ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ, ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!!
 .
ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ Αρχηστράτηγος των σιωνστικών σχεδίων είναι ο εκάστοτος Αμερικανός πρόεδρος.
 .
Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ, πρόκεται περί της ιδιαίτερης μνείας όπου θέλουν να προσδίδουν οι Σιωνομασσώνοι εις το σύμβολον του ΑΥΤΟΒΟΡΟΥ ΟΦΙ (εκείνου όπου τρώγει την ουρά του). Στόμα είναι ο Σιών Ισραήλ και ουραγός (ουρά) η Ελλάς και δηλώνεται με την συνήθεια των Αμερικανών προέδρων ότι θα ολοκληρωθεί το έργον τους άμα ο όφις (Ισραήλ) φάγει την ουρά (Ελλάδα) του και άμα τούτοι οι δύο ενωθούν και γίνουν έναν και το αυτόν. Περί αυτοβόρου όφι συγγράψαμε αρκετά δημοσιευμένα και αδημοσίευτα, τι τω όντι πολυσυμβολίζει ως συμβολισμός.
 .
Δηλώνεται επίσης με τον αυτοβόρον όφιν ότι η γνώση όπου βαστάται μυστική ότι ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ και οι Εβραίοι εισίν φυλή ελληνική ήτις αντιμάχεται τους ξεπεσμένους λοιπούς Έλληνες.
 .
Η σύκρουση Τράμπα ΣΙΑ είναι προσυνεννοημένη, εις την ορκομωσία και η Ιουδαία Χίλλαρυ, ενώ ο Τράμπας υποκλίνεται εις τον συμμασώνον του Νατανιάχου. Είναι διά να δημιουργούν συμπάθειες σε ΣΙΑ, προέδρους και γενικώς σε ό,τι είναι Εβραιοαμενικάνικο, ενώ συνάμα δεν ασχολούμαστε με ουσιώδη βιβλία, ρήσεις, παιδείες και άλλα όπου θα κάνουν ημάς ικανούς. Μας θέλουν να μην είμαστε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ!!!!
ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΉΤΟΙ ΕΜΜΕΣΟΝ ΑΥΤΟΠΑΙΔΟΜΑΖΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΟΔΟΝ (ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ κ.α.) ΤΟΥΣ!!!!
 .
Ο ΣΟΪΜΠΛΕΡ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ. Δεν είναι εξυπνότερος από τους Αγίους Πορφύριον, Παϊσιον, Ιωσήφ Βατοπαιδινόν, Ιωσήφ Γέροντα κ.α.. Εις το γιού ττούπ υπάρχει η αύδη (φωνή) τους όπου πριν ακόμη ο Σόϊμπλερ γνωρίζει αν θα γίνει υπουργός έλεγαν με τον μεν ή δεν τρόπον ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΛΥ, Η ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
 .
ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ Ε.Ε. ..... ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΝΑ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΙΣΤΩΝ ΤΣΙΩΡΤΙΗΛ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: «ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΚΛΑΣ (ΚΟΥΒΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΚΛΑ ΕΠΑΝΩ» ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΙ’ ΑΥΤΟΥ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΝ!!!!
 .
Οι Γερμανοί ήρθαν με χειρότερη Κατοχή! Ξεκληρίζουν τις οικογένειες και την νεολαία διά της μετανάστευσης εις το παγκόσμιον. Ο μέγας μάγκας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός το είπε: «άλλοι θα έρχοντε σ’ εσάς (μετανάστες/λαθρομετανάστες) και εσείς θα πηγαίνετε σ’ άλλους (εφήμερη Ελληνική Μετανάστευση ήτις ακόμη εξελίσσεται). Πάντως με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε είπε ..... ο Γέροντας Κοσμάς ο Αιτωλός!!!! Είδωμεν!!!!
.
Οι Γερμανοί κάνουν αυτόν όπου γνωρίζουν και έχουν μέσα τους, το χρήμα, το κέρδος, τον σφετερισμός, το ξεκλήρισμα των λαών, την ληστεία αρχαιοτήτων, ευρεσυτεχνιών και μη γερμανικών ιδεών, μαθηματικών, ανακαλύψεων κ.τλ., ο Θεός να τους λυπηθεί και να σώσει τας ψυχάς των μαζί και των Εβραίων και των Τούρκων και των άλλων εγχώριων και εκτοχώριων εχθρών μας, ακόμη και των εχθρών μας οίτινες εισίν οι εαυτοί μας κατά καιρούς ή εφ’΄όρου ζωής!!!!
 .
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΣΟΜΑΙ;
 .
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΣΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
 .
ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ Η ΑΡΤΥΣΙΑΝΗ ΕΥΛΟΓΙΑ;
 .
ΕΝΑΣ ΒΟΥΤΤΗΓΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΥΣΣΤΟΛΕΣ ΗΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΙΔΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΤΗΤΑΝ;;;;
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου