Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΣΙΝ ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ/ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΣΙΝ ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ/ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ!!!!
.
Διά πολλοστή φορά είπα ότι όλα τα αγαθά, τα κακά, τα ουδέτερα και τα ανάμεικτα ήρχισαν από την Ελλάδα. Εφ’ ημερών ως επί τω πλείστον εμείς οι Έλληνες βαστάξαμε τα κακά των Αρχαίων και Μεταρχαίων Προγόνων μας παρά τα υπόλοιπα.
.
Όσοι μας πολεμούν έμαθαν από τους προγόνους μας, πρόνοια Του Θεού ένεκα της ασέβειας μας και των κακών των προγόνων μας εις το παρελθόν, τουτέστιν, κατακτήσαμε την ελληνική Τροία με δόλον (κάθε μάχη εμπεριέχει δόλον επειδή ουδείς ακαταμάχητος εκ των προτέρων) τύποις Δούρειου Ίππου. Έκτοτε ο Δόλιος/Δούρειος Ίππος χρησιμοποιείται κατά κόρον εναντίον μας.
.
Παραβαπτίζουσι οι πολλοί ξένοι εχθροί, Μασσώνοι, Τούρκοι, Εβραίοι, Αμερικάνοι, Ευρωπαίοι και άλλοι υποδιέστεροι εχθροί εις τας διαταγάς των ανωτέρω εχθρών, τους Ψευδοπρόσφυγες Σύριους ενώ εισίν μάχιμοι Τούρκοι, Αυγανοί, Πακιστανοί, Μαυράραβες, Μαύροι και άλλοι Μωαμεθανοί, μισητές των Χριστιανών και των Ελλήνων και παράφρονες φιλόκακοι μισθοφόροι όπου προσδοκούν να παρακληρονομήσουσι την Ελλαδική Γή και εισβάλλουν εν Ελλάδι και αλλαχού ουχί κεκρυμμένοι εις τον Δούρειον/Δόλιον Ίππον αλλά εις την ψευδοταυτότητα και εις την ψευδοπρόθεση του ψευδοκαϋμένου ανθρώπου. Σμίγουν δε με δαύτους και μερικούς πρόσφυγες διά κάλυψιν και τους εισβάλλουν εις τις χώρες μας.
.
Ύστερα τους τοποθετούν εις τα καλούμενα χοτ σπότς = ζεστά σημεία, όρος συμβολικός αφού από τα ζεστά σημεία θα ηρχίσουν οι κατά των Ελλήνων αιφνίδες σφαγές.
.
Περικυκλώστε τους, αγοράστε όπλα, χιλιάδες όπλα κάθε είδους από μαχαίρα, τυφέκια, τόξα, βομβίδες και άλλα εί δυνατόν. Καταλαβαίνετε τους λόγους να μην επεκτείνω τις επεξηγήσεις.

Μόνιμη σκοπιά πέριξ των, κάνετε τους την ζωήν άμεσα και έμμεσα ανυπόφορη, διευκολύνετε όσους θέλουν να φύγουν εκτός Ελλάδος, Κύπρου, Ιταλίας κ.α..
.
Εις την Μάλτα να πως τους αντιμετωπίζουν με σοφία. Τους εναποθέτουν σε παλαιόν εγκατελειμμένον βρεττανικόν στρατόπεδον. Τους παραδίδουν τα ελάχιστα χρειώδη της υγειούς διαβιώσεως, ολίγην τροφήν και ύδωρ και τους αφήνουν να μαγειρεύσουν μόνοι τους, να κοιμηθούν μόνοι τους, να αποφασίσουν πού θα κοιμάται και πού θα κάθεται, θα πλένεται και θ’ εξεκουράζεται έκαστος ή έκαστη φυλή ή κλίκα χωρίς να παρεμβαίνουν, ούτως ώστε να βασιλεύσει η ανασφάλεια και αλληλαπειλή ανά μεταξύ των, με ολίγα λόγια τους μαθαίνουν και τους αφήνουν με τρόπον ν’ αλληλοσκυλοτρώγοντε ώσπου ν’ απαυδήσουν και να ζητήσουν από τις αρχές να τους εκδόσουν εισιτήριον εις την πατρίδαν τους. Επαναλαμβάνω υπάρχει σκοπιά πέριξ των χώρων συγκεντρώσεως και μέσα βασιλεύει η αναρχία της αυθαιρεσίας, της λεληλασίας, της αλληλοκακομεταχειρίσεως. Ήτοι του πολιτεύματος όπου θα ήθελαν να εμπεδώσουν εντός της Μάλτας, της Ελλάδας (και αν δεν αντιδράσουμε θα τα καταφέρουν πλήρως) και σ’ άλλες χώρες, την Ευρώπη και ολόκληρη την Γήν ως μάστιγα Του Θεού επειδή δεν Τον λατρεύουμε αλλά λατρεύουμε τα είδωλα του αθλητισμού, των Επιδεικτικών Επιχειρήσεων = σιόου μπιζνες, των κομμάτων και των κομματαρχών και άλλων ανάξιων και κτιστών πραγμάτων. ΥΠΕΡΛΑΤΡΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΑΝΤΟΝ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΖΩΑΣ ΗΜΩΝ ΘΑ ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΘΟΥΣΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!!!!
.
Σημείωση. Οι ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ εισβάλλουν από τις λέμβους τους καλογυμνασμένοι, καλοταϊσμένοι, με ωραία ενδύματα, με ωραία ακριβά κινητά τηλέφωνα και άλλα πολυτελή και σύγχρονα ωραία ψώνια, συνεπώς είσιν ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΙΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ; ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!
.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου