Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΓΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


Η ΑΓΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
.
Ο Πατήρ εις την χριστιανική δοξολογία εγκωμιάζεται ως Άναρχος και ο Υιός Συνάναρχος και Τω Αγίω Πνεύματι. 
.
Έκαστη αναρχικότητα έχει την ιδιαιτερότητα της. Πιθανείται να είναι αγαθή, κακή, ουδέτερη ή ανάμεικτη βάσει του εν λόγω Νόμου της Τετραπιθανότητος.
.
Η αναρχικότητα Του Τριαδικού Θεού διαφέρει εξ’ εκείνης των ακόλαστων, πολιτικών, κομμουνιστών, διανοούμενων αλητών κ.α.. και τούτον επειδή η ανθρώπινη αναρχικότητα ως επί τω πλείστον εκτός τινών ιερών ή καλοπροαίρετων εξαιρέσεων είναι ανήθικη, άδικη, αυθαίρετη, παγαπότικη. 
.
Η δε αναρχικότητα Του Τριαδικού Θεού είναι μαθηματικώς ευ+συγκεκριμμένη. Ο Τριαδικός Θεός είναι φήσει γαρ Αναρχικός ενώ ο άνθρωπος Ψευδαναρχικός διότι δεν νοείται αναρχικός και να έχει ανάγκες. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να τραφεί, να πιεύσει, να κοιμηθεί κ.α., ο δε Θεός οδαμώς. Η λέξη αναρχία έχει δύο εκφορές φαινομενικώς αντίθετες εξού και η άναρχη φύση της αναρχίας. Ήτοι άνευ+αρχής = αναρχία και ανά (ξανά = εκ του εξ+ανά) + αρχής = αναρχία και πάλαι. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΤΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΑΡΧΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑ+ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΝΑ ΕΚΑΣΤΗ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΠΑΛΑΙ Ο ΑΜΕΤΡΟΣ ΕΜΜΕΤΡΟΣ (ΜΕΤΡΟΝ = ΜΕ_ΤΡΟΝ = ΤΡΙΑ = ΜΕ ΤΡΙΑ) ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΞ’ ΙΕΡΑΣ ΕΥΜΕΤΡΗΣ ΕΚΣΤΑΣΕΩΣ ΕΥΕΝΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ!!!!
.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΕΡΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ:
.
Τα θρησκευτικά βιβλία μας συγχύζουσι. Να αγαπάμε τους εχθρούς μας ή να τους μισούμε; Η δοξολογία λέγει μεταξύ άλλων: «....και τον Διάβολον καταργήσας....» ενώ αλλού μας παραγγέλνουν ν’ αγαπάμε τους εχθρούς μας ακόμη και ο Χριστός το λέγει. Τουτέστιν, πρώτον εξ’ όλων πρέπει να αγαπάμε τον Διάβολον αφού ούτος είναι ο πρώτος εχθρός μας! Σωστά; 
.
Εις τον Αόρατον Πόλεμον του Άγιου Νικόδημου του Αγειορίτου λέγει ότι πρέπει να πολεμάμε τους εχθρούς Του Χριστού ενώ ο Χριστός μας παραγγέλνει ν’ αγαπάμε τους εχθρούς μας, διότι τι μισθόν θα λάβουμε εάν αγαπάμε εκείνους όπου μας αγαπούν; Ο ίδιος άγιος λέγει όπως έκαστος Μοναχός ότι πρέπει να μισούμε τον εαυτόν μας, τα θελήματα μας, τις κλίσεις μας, ούτως ώστε να εξαναγκάσουμε τας καρδίας μας να συνεκπέμπουσι θα έλεγα με Τον Χριστόν και Το Θέλημα Του Τριαδικού Θεού. Ο Χριστός έλεγε το Μαρτύριον Του πριν το πάθη ποτήριον επειδή ενώ αναφέρεται σε προφητεία ότι θα έπινε ποτήριον οίνου. Ο καλύτερος οίνος διά Τον Χριστόν είναι να συμπάσχει = συν+πάσχει τα βάσανα αλλά και τις ωδύνες των αμαρτωλών όπου με τις αμαρτίες των αυτοτιμωρούντε εν Κολάσει πριν οι ίδιοι τις πάθουν. Καταλαβαίνετε ότι εύκολα οι Αντίθεοι, Αντίχριστοι κ.α. ημπορούν να κατηγορήσουν Τον Χριστόν και τους Αγίους διά ασάφεια. Πριν βιαστούν τους προειδοποιώ ότι τέτοια στοιχεία υπάρχουν και εις τα θρησκείας όλων των άλλων δογμάτων και παραδόσεων, ιδεολογίας, κομματολογίας, αθεϊας, ψευδορθολογίας κ.α. ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΕΝ ΑΝΕΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΑ ΑΡΧΗΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΟΞΑΣΟΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΡΑ ΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΘΕΟΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΜΕΤΕΡΣΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΜΑΙ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
.
Λοιπόν, απαντάω ότι πρέπει ν’ αγαπάμε τους εχθρούς μας ως συνανθρώπους μας ή συνόντα μας αν πρόκειται περί όντων μη ανθρώπινων υλικών ή άϋλων αφού όχι μόνον ο άνθρωπος αλλά κάθε ον, ύπαρξις και πράγμα έγινε ΚΑΘ’ ΕΙΚΟΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΑΛΕΙΠΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Συνεπώς όταν λέγεται αγαπάτε αλλήλους εννοείται αγαπάτε όλην την ύπαρξην!!!!
.
Πρέπει ν’ αγαπάμε τους εχθρούς μας αλλά να τους πολεμούμε συνάμα, να τους πολεμούμε αλλά να τους αγαπάμε συνάμα. Να τους αγαπάμε ειλικρινώς και να τους πολεμάμε ειλικρινώς. Να τους αγαπάμε επειδή είναι εαυτοί μας και συνεαυτοί μας και επειδή και ξένοι να μας είναι ένεκα αγάπης πρέπει να τους συμπάσχουμε. ΑΓΑΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΧΙ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ. Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙΑ = ΝΑ ΣΥΝ ΠΑΣΧΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΝ, ΤΟΝ ΞΕΝΟΝ ΓΕΡΟΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΓΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΛΟΥΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΖΩ. ΔΕΝ ΛΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΝ ΠΡΑΓΜΑΝ ΑΡΕΤΗΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΓΑΠΗ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
.
Αγάπαμε τους εχθρούς μας επειδή συνδέθηκε η ψυχή μας με την Ψυχή Του Χριστού και μισούμε τους εχθρούς μας όχι επειδή αποσυνδέθηκαν εκ της Ψυχής Του Χριστού αλλά επειδή μισούν ή πολεμούν ή λοιδωρούν και υβρίζουν Τον Χριστόν ήτοι ΤΟΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΑΝΤΑ ΥΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! 
.
Δηλαδή μισούμε ό,τι δεν συντάσσεται με Τον Τριαδικόν Θεόν ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ αλλά το ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΥΝ+ΟΝ = ΣΥΝΟΝ ΜΑΣ ΕΝΕΚΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΑΣΧΕΙΑΣ, ΣΥΝ+ΕΑΥΤΟΣΥΝΗΣ, ΣΥΝ+ΥΠΑΡΞΗΣ, ΣΥΝ+ΠΑΛΜΙΚΟΤΗΤΟΣ κ.ο.κ. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝ!!!! ΤΟΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ ΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Ή ΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΚΤΙΣΕΝ Ο ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΧΡΑΝΤΗ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ; Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙ Ή ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ!!!!
.
Το μίσος και η αγάπη εν δικαίω είναι το ίδιον και το αυτόν. Το μίσος και η αγάπη εν αδίκω είναι το ίδιον και το αυτόν. Τον εν δικαίω μίσος και αγάπη δεν είναι ποτέ κακόν. Το εν αδίκω μίσος και αγάπη δεν είναι ποτέ αγαθόν. Χαχαχαχαχα! Να διατί ο Μοναχός ή ο Χριστιανός μισεί τον εαυτόν του και τον αυταπαρνείται επειδή αυτός ο εαυτός του θέλει να κάνει τα ιδικά του ενώ ο Μοναχός θέλει τον εαυτόν του να κάμνει τα Του Θεού και δη τα της Συνδέσεως με το Διαδίκυτον Του Αγίου Πνεύματος. Θέλει δηλαδή ο ΑΓΑΘΟΠΟΝΗΡΟΣ Χριστιανός να ευκαριώση την ψυχήν του απ’ όλα όσα καυλώνουν τις ορέξεις του και να τα γεμίσει με Αγίω Πνεύματι. Εκβιάζει τον ευατόν του να το αποδεκτεί και μαλλώνουν δεκαετίες, δι’ αυτού τον μισεί επειδή δεν τον εισακούει και τον μισεί επειδή τον αγαπάει και θέλει να τον σώσει!!!! Μισεί τον ευαυτόν του επειδή δεν συντάσσεται πλήρως με το Θείον Θέλημαν και τον αγαπάει και θέλει να τον συντάξει, με την ίδιαν αγαθήν συνταγήν εν σχέσει με έκαστον άλλον από άνθρωπον έως διάβολον ή δε και θέλεις να χαθή η ψυχή του διαβόλου με τον διάβολον συντάσσεσαι, διότι ο διάβολος θέλει να χαθή και η ψυχή του και η ψυχή του έκαστου άλλου. Να η διαφορά της αγάπης και του μίσους του κακού. Ο κακός μισεί με φθόνον και θέλει την αυτοκαταστροφήν του και την καταστροφήν των άλλων επειδή την αγαπάει την απώλεια, αρέσκεται εις την ηδονήν της εκμετάλλευσης και της απόλαυσης και την καλεί αγάπη ενώ είναι εγωιστική ιδιοτέλεια του λαμβάνειν αντί του δούναι!!!!  
.
Είναι όπως τα χρώματα ο Θεός δίδει είναι Φως και Λευκόν και εκδίδεται, εκτινάσσεται, εκδωρίζεται. Ο Διάβολος είναι Σκότος και Μαύρος συλλαμβάνει όλην την ενέργειαν όπως το μαύρον χρώμαν, συνάγεται, εκλαμβάνει = εκλέβει = κλέβει αντί να εκδωρίζει.
.
Να η Αναρχικότητα του να μισείς και ν’ αγαπάς αλλ’ εξαρτάται τι μισείς και τι αγαπάς και με ποία πρόθεση, αγαθή ή κακή!!!! 
.
Να η Αναρχικότητα η οποία είναι διττή και συνάμα αντιστροφοϊδια, = ΑΝΕΥ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΑ ΑΡΧΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΠΕΙΡΟΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ = ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΕΝΑΩΣ Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΝΔΙΚΑΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟΝ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ; ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΙΣΜΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ; ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΜΜΑ, ΑΝΟΜΑΛΙΑ, ΜΑΛΑΚΙΑ κ.τλ..... Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΣΦΑΛΜΕΝΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΑΙ ΕΙΣΙΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΠΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!
.
Η ΛΕΞΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ προέρχεται εκ του ΕΙΔΩ+ΛΑΤΡΕΥΩ  = ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΤΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΦΗΜΕΡΩΝ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ = ΕΧΩ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΦΥΣΙΚΟΤΕΡΟΝ; ΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΤΑΙΕΙ Η ΛΕΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΦΡΩΝ = ΕΧΩ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ = ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ = ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ/ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΕΝΕΚΑ ΚΑΚΟΥ Ή ΣΥΜΠΑΧΟΥΜΕ/ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΕΝΕΚΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ, ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΛΑ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
.
ΕΙΣΑΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΙΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ); 
.
ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΑΡΧΟΝ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου