Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΜΠΑΜΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΤΙ ΠΗΡΕ, ΤΙ ΈΔΩΚΕ, ΤΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ!!!! ΜΕ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΜΠΑΜΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΤΙ ΠΗΡΕ, ΤΙ ΈΔΩΚΕ, ΤΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ!!!! ΜΕ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ!!!!
.
Απαίτησε πλήρην συνεργασία και υποταγή της Ελλάδος εις το ΝΑΤΟ (ΣατανόΣιών) και πλήρην αποδέσμευση και ψυχρότητα της Ελλάδος με την Ρωσσία.
.
Απαίτησε πρακτορισμόν της Ελλάδος κατά της Ρωσσίας και υπέρ του ΝΑΤΟ.
.
Απαίτησε δραστική συμμετοχή της Ελλάδος εντός του στρατού του ΝΑΤΟ εις περίπτωση ημιθερμού ή θερμού επισοδείου με την Ρωσσία.
Απαίτησε μη αρωγή και μη ελλιμενισμόν του ρωσσικού στόλου και σμήνους εν αεροδρομίοις.
.
Έδωκε τα αυτονόητα, ήτοι συνέχιση της προσφοράς επί πληρωμεί ή ημιπληρωμής της Ελλάδος ανταλλακτικών των μαχητικών αεροπλάνων και μαχητικών πλοίων.
.
Έδωκε υποστήριξη προς την Ελλάδα τέτοια ώστε να μην αποδεσμευτεί από τα δεινά της αλλά να παραμένει ζωντανή, βασανισμένη, φοβισμένη, αδημονούσα, ημιπνιγμένη και εξευτελισμένη μελλοθάνατη κουράδα. Αναβάλλει τον θάνατον της δι’ αργότερα. Και τούτον είναι μασσωνικόν «καλόν».
.
Έδωκε παρωδική υποστήριξη εις τα οικονιμικαπατεώνικα χρέη της Ελλάδος εις την Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση ούτως ώστε να γενοκτονηθεί όταν πλέον δεν θα μας έχουν ανάγκην πλέον οι Σιωνισταί. Δι’ αυτού προσεύχεσθε να τα φέρνει ο Θεός να μας έχει ανάγκην πάντοτε η Μασσωνοσιωνοκρατία διά να ανανεώνεται η μελλοθάνατη αναβολή μας. Ο Θεός μαζίν μας. Στύλον στύλον άνεσιν, λέμε εν Κύπρω. Στύλον στύλον ως το τέλος του σύμπαντος κόσμου.
Έδωκε ότι θα αποσοβήσει την Ελλάδα από την πλήρην ένδεια, διάλυση και κατάπτωση. Νάϊλον μπούρδες διά σκέπασμα της πονηρόκουτης βλακείας του Έλληνα. Όποτε η Διεθνής Εγκληματική Οργάνωση της Πολιτικής θέλει να μας θωπεύσει τα ώτα διά να κολακέψει την φιλότιμη βλακεία μας και την σεμνότυφη καμαρωτή υπερηφάνεια μας, μάς πλανοφημίζει. Ότι πλέον θα λέμε ότι οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες αντί οι Έλληνες ως ήρωες, ωσάν και η λέξη Ήρως δεν είναι ελληνική. Ο αρχισιωνιστής Ουίστων Τσιώρτζιηλ μας θώπευσε τα ώτα διά να μας αππώσει/ιππώσει = κουρδίσει εντός της αλαζονείας μας να διεξάγουμε Εμφύλιον Πόλεμον όπερ και εγένετο. Και άλλα πολλά λόγια διά να μας κολακέψουν. Φόβου τους ξένους και βαρβάρους πλείστον και ωραίους και επαινετούς λόγους τοις σοίς Ελλήσι λέγωσι.
.
Έδωκε υπόσχεσιν να μας εξοπλίσει περαιτέρω ούτως ώστε να ιστάμεθα όρθιοι έναντι της εφοπλίας των Τούρκων, είθε να του συμφέρει και να συμφέρει και εμάς, δηλαδή να μην έχουμε ένεκα τούτης της εξοπλίσεως τραγική έκβαση όπως τότε εις την Μικρασσία μας. Ο Θεός να μακαρίσει έκαστον Μικρασσιάτη, έκαστον Έλληνα, έκαστον άνθρωπον, έκαστον Χριστιανόν. Ο Θεός μαζίν μας!!!!
.
Απείλησε, ότι εάν δεν ακροαστούμε υποτακτικώς θα εγκαταλείψει την υποστήριξη του με ανταλλακτικά, όπλα, διπλομματία, οικονομικά και άλλα μυστκά κόλπα.
.
Απείλησε να υπερεξοπλίσει και υπερευνοήσει τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς έναντι μας και να τους συναρωγήσει εναντίον μας (όχι πως δεν το κάνει και αυτά και άλλα, αλλά ότι θα τα επισπεύσει και δη εντός μέτρου το οποίον μας εκτρέπει εκτός επιβίωσης μας).
.
Απείλησε να καταστρέψει το γρηγορότερον εμάς, την οικονομία μας, τα κράτος μας, τα όπλα μας, τις διακρατικές συνεργασίες και συνθήκες.
.
Απείλησε με ανέντιμον πόλεμον αλλά το είπε έμμεσα με σχήμα ψευδοευγένειας και ψευδαστείου.
.
Απείλησε πως ό,τι είναι να κάνει εναντίον μας θα το κάνει γρήγορα και άμεσα και πως είναι έτοιμα όλα. Επειδή έμαθε εκ των Προγόνων μας ότι του φρονίμου το παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύσει ενώ μαγειρεύουμε μετά την λιμοκτονία.
.
Διαβεβαίωσε ότι προσέδωσε το Πρόγραμμα του εκσκυταλοδρομημένου συναγωνιστή και συμμυημένου του Ντόναλτ Τράμπα.
.
Θύμισε πως η Σιωναμερική μας «έσωσε» και άλλες φορές....
.
Και προειδοποίησε ότι η «ατιμία» τιμωρρείται παραδειγματικώς (βάσει του κώδικα δικαιοσύνης της Μαφίας και του Παγκόσμιου Πολιτικού Οργανωμένου Υπερεγκλήματος)!!!!
.
Ο Θεός μαζίν μας!!!! Πιστέυετε και πίστη μας νίκη εστί ένεκα της δικαιοσύνης της συμπτερίγουσας τας κεφαλάς ημών!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου