Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ. Η Ε.Ε. ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ



Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ. Η Ε.Ε. ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ
 .
Η μυστική ελληνική συναγωγή/εταιρεία είναι η ίδια η ατομική αντίσταση του έκαστου ενός ευσυνείδητου Έλληνα. Η λέξη συναγωγή είναι ελληνική και σημαίνει κοινή αγωγή = συν+αγωγή, τούτο εκδείκνυει ότι οι Ιουδαίοι επηρεάζονταν και παρατηρούσαν τους Αρχαίους και Μεταρχαίους (Βυζαντινούς) Σοφούς της Ελλάδος. Άλλωστε, καταλήστευσαν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας αφού είχαν έκτοτε πολύ χρήμα άρα τε και πολλούς μισθοφόρους εξ’ ανέκαθεν και ύστερα αφού έκαψαν την Βιβλιοθήκη χρέωσαν με διαδόσεις και ψευδοτεκμήρια κατά συγκεκριμμένων ανυποψίαστων άσοφων Ψευδοχριστιανών εις τους Χριστιανούς το έγκλημα!!!! Έκτοτε τα επαναλαμβάνουν τα κόλπα τους κατά των Ελλήνων, των Χριστιανών και γενικώς κατά έκαστου λαού, αλλά κυρίως κατά των Ελλήνων. Η τακτική αυτή εις την Κύπρον δηλώνεται διά της παροιμίας: «τηανίζει (τηγανίζει) το βλατζιήν (ήπαρ/σηκώτι) σου με την μίλλαν (λίπος) σου» και ο έχων βαθύν και αργόν νουν ας απομονωθεί διά να ευ+περισκεφθεί. 
.
Η Τουρκία απειλεί γενικώς τους Έλληνες εν Ελλαδικόν Κράτος και Κύπρον δηλώνοντας ότι δεν αναγνωρίζει την ύπαρξην των Ελλήνων, απαιτώντας εκ πρώτης τους ελληνικούς νήσους, την Θράκην, την Κύπρον κ.α.. Την ίδιαν ώραν η πολιτική ηγεσία της Κύπρου προωθεί την ψευδοένωση Ελληνοκυπρίων Χριστιανών και Ψευδότουρκων Ελληνομωαμεθανών Πιστότουρκων ή υπόδουλων αθελώς εκ των Τούρκων. Και ερωτούμε ποίος θα σώσει τους Έλληνες της Κύπρου από την λαίλαπα της Τουρκίας; Η Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωσις; Μα διατί της έχετε τόσην εμπιστοσύνην; Δεν είδατε πόσα δεινά μας φέρνουν κάθημερα; Δεν θυμάστε την Σταυροφορίαν των Σιωνιστοευρωπαίων οίτινες εισήλθαν εντός του Βυζαντίου εν έτει 1204 μ.Χ. ως φίλοι και αυτοί ως Αντιέλληνες Πολυδούρειος Πολυίππος έσφαζαν, λεηλατούσαν, βίαζαν ακόμη και επί των ιερών βημάτων των Ελληνορθόδοξων Εκκλησιών αποδεικνύοντας ότι οι Ναϊτες Ιππότες και τα διάφορα υποτάγματα τους δεν είναι Χριστιανοί. Και εσείς οι πολιτικοί της Ελλάδος και της Κύπρου γνωρίζουμε ότι είσαστε Μασσώνοι ήτοι το καινόν όνομαν των Ναϊτων Ιπποτών άμα ο Λουδοβίκος ο Όμορφος και ο Πάπας διέλυσαν το Σύσστημα των Ναϊτών Ιπποτών οι οποίοι  προσέφυγαν εις την Σκοτία εξού και το σύσστημα Μασσωνίας καλείται Σκοτικόν Σύσστημαν επειδή διαδόθηκε από τους Ναϊτες Ιππότες οίτινες κατέστρεψαν ουσιαστικώς το Βυζάντιον εν έτει 1204 μ.Χ., μα δεν θυμάστε; Έγινε πρόσφατα πολύ πρόσφατα δι’ όποιον ασχολείται με τις γενεές και την Ιστορίαν!!!!
 .
Η συζήτηση περί της Κατάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Σιωνιστική, Διεθνή, Ευρωπαϊκή και Τουρκική Πολιτική Κακοσκηνή θα γίνει με ψευδοπρωταγωνιστές τους Νίκο Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακκιντζιή διά να προδωθεί ο Ελληνικός Κυπριακός Λαός και η Ελληνοχριστιανορθοδοξία. Η συζήτηση θα γίνει εις το γοητευτικόν, σαγηνευτικόν, ηρεμιστικόν, μαγικόν, εξέγνοιαστον ξενοδοχειόν της Ελβετίας Λα Μιρατώρ Ρησώρτ αιντ Σπα, ούτως ώστε οι Πρωτοπροδότες να ηρεμήσουν με απολαύσεις γευμάτων από μαγειρικές όλου του κόσμου, θεσπέσια θέα, γυναίκες και άλλα εάν χρειαστούν ούτως ώστε η χείρα να κυλάει ευκολότερα προς την κατεύθυνσιν της υπογραφής υπέρ της προδοσίας την οποίαν καλούν ένωσιν, τους όρους της υπουλίας κατά του αδύνατου διατί δεν τους αναφέρουν;;;;
Μάλιστα δε, κάποια πολιτίκισσα των Η.Π.Α. επονόματι Καρολίνα Μαλώνη (Μαλόνη) την οποία από κοινού οι ηλίθιοι και αφελείς αλλά και οι προδότες Ελληνοαμερικανοί καθ’όνομάζουσι Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα κάνωντας τα οστά της κορυφαίας μεγαλοηρωίδας να τρίζουν και να εξοργίζοντε. Χαχαχαχα, τι βλάκες έχουμε και εκεί εδώ που τα λέμε, χαχαχαχα. Όποιος τους χαμογελάσει, φάγει εις το εστιατόριον τους και τους δώσει ολίγη σημασία διπλωματικής υπουλίας και δολιότητας τούς κάνει ό,τι θέλει, του γλείφουν τα αχαμνά και τον ηρωποιούν, τάδ’ έφη συμπλέγμα υπερκατωτερότητας και όστις έχει βαθύν νουν εάς περισυλλογισθεί να καταλάβει διατί!!!!
 .
Η Καρολίνα Μαλώνη δήλωσε ότι πρέπει να υπογράψουμε την Κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας επειδή το υποστηρίζουν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α.. Δηλαδή μας θεωρεί διά μεγάλες μάμπες ηλιθιότητος. Και τι αν το υποστηρίζουν αυτοί; Αυτοί οι Αμερικανοεβραίοι πάντοτε τα συμφέροντα τους υποστηρίζουν και η βοήθεια, αρωγή και εγγύηση όπου υπόσχοντε είναι μόνον λόγια απάτης και το απόδειξαν περίτρανα εναντίον μας κατ’ επανάληψιν εις το ρουν της Ιστορίας, άλλωστε οι ίδιοι είναι άρπυιες των εδαφών άλλων λαών ήτοι των Ερυθρόδερμων όπου οι πλείστοι τουλάχιστον κατάγοντε ως φυλές εξ’ Ελλάδος με στοιχεία (είναι θέμα άλλων άρθρων), κατάστρεψαν την ειρήνην εις τον πλανήτην και μας λέγουν να διαλύσουμεν την Δημοκρατίαν μας διά να συμμετέχουμε σ’ ένα πειραμαπολίτευμα όπου προγνωρίζουμε ότι είναι το εναρκτήριον λάκτισμαν της σφαγής μας μέσα από την πολυανομαλία όπου θα δημιουργήσει το πειραμαπολίτευμα της ύπουλης παγίδευσης μας. Δεν σφάξαμε και δεν θα φάτε, φάτε τες σάρκες σας κακόγουστα κοθώνια!!!!
 .
Το μυστικόν της έμφυτης κοινής συναγωγής των Ελληνόσπορων και Ελληνόγονων είναι ότι η οικονομία ελέγχετο εξ’ ανέκαθεν εκ των πλουσίων, πολιτικών και γεωστρατηγαφεντών όποιοι και αν ήσαν αυτοί εις το ρούν της Ιστορίας κατά καιρούς και περιόδους. Αυτοί λοιπόν δεν νίκησαν τους λαούς επειδή είχαν μυαλά ελεύθερα, πατριωτικά, εθνικόφρονα όπου έστω και μέσα από τις αντιθέσεις τους επιβίωναν όλοι τους παρά τις διαφορές τους. Η ενότητα πέραν της εθνικοφροσύνης, της παραδοσοφροσύνης, της θρησκοφροσύνης, της γενοφροσύνης θα καταδυναστεύσει τους λαούς και οι έξυπνοι της σοφίας το γνωρίζουσι. Δι’ αυτού εξαπέλυσαν μία υπερτεράστια εκστρατεία υπέρ της Τάξης Πραγμάτων όπου θα απαγορεύσει και λησμονήσει τα πάτρια και τα ιερά έκαστου λαού και θα ένώσει τους πάντες εντός της Κενοδοξίας, Ματαιοδοξίας και εν τέλει της Σκλαβοδοξίας αφού άμα γίνει έναν κράτος αντιεθνικόν θα βάλουν εις άπαντες μικροψήγματα/μικροτσίψ ορισμού της σκέψης, της δράσης της διάθεσης των ορμόνων, ώστε να συμπεθερεύουν τα δύο αρσενικά τέκνα δύο παλειόφιλων και αυτοί να χαίροντε επειδή έγιναν βρυκόλακες και ζόμβυα μέσα από τον έλεγχον των ορμόνων και των προδιαθέσεων διά της παρεμβάσεως του μικροψήγματος. Αυτός είναι ο «ψευδοπολιτισμός» όπου μας προωθούν με εκατομμύρια βιβλία, ιδέες, προγράμματα, σπουδές, ιδεολογίες, προπαγάνδες σε όλα τα επίπεδα από την μουσική και τον κινηματογράφον έως την πολιτική, την αγροτική επιστήμη και την φιλοζωία.
«Ο δράκος ήταν ακίνητος και αγαθός και είδα να ελέγχεται πλήρως το ζυνήχιον (αυχένας και ο λαιμός του) από την οικονομία και το 70% του νου αλλά ήταν ακόμη αγαθός, έναν αγαθόν σχήμα, άμα αλλάξει ο κόσμος θα αλλάξει και η ισορροπία, θ’ άλλαξει και η ευηθική σε δυσηθική. Ελέγχουν το ζυνήχιον αλλά όχι το μυαλόν ακόμη. Εάν δεν ελέγχεις το μυαλόν δεν έχεις απόλυτη νίκη και όσον δεν έχεις απόλυτη νίκη ο έλεγχος σου διά μέσω της οικονομίας εξεπτίζεται και πρέπει να το συντηρείς, διατηρείς και επαναδημιουργείς. Λοιπόν, μην αλλάξετε και δεν θ’ αλλάξει ποσώς το ό,τιδήποτε. Εάν αλλάξετε θ’ αλλάξουν όλα και θα είσαστε υπόλογοι επειδή δεχθήκατε τας προσταγάς των άϋλικων, υλικών και ενανθρωπίσαντων κακοδαιμονίων. Θυμήθου, όταν αλλάζεις αλλάζεις αυτόν όπου ήσουν, προεκτίμησον τι απωλαίνεις, τι έχεις και δεν το ευεκτιμάεις και δεν το ευσυνειδητοποιείς πριν το χάσεις και η έλλειψη του σου θυμίσει την αξίαν του. Ο Τριαδικός Θεός μαζίν σας!!!!».
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου