Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ
.
Την έσχατη φορά όπου αι Η.Π.Α. έφεραν στόλον σε ελληνικόν υδάτινον χώρον και εμπόδισαν την ανάπλαση των Ελληνικών Δυνάμεων ήταν εις την Κύπρον κατά την διάρκειαν της άνομης εισβολής του Τουρκικού Στρατού.
.
Η σύγκρουση των δύο σκέψεων εάν είναι καλύτερα να τρουμπώνεις εις τους Ψευδόφιλους Κατακτητές ή Εχθρούς τύποις Πολιτική Η.Π.Α. ή να αντιστεκόμαστεν το απαντάσει η έκβαση του αγώνα κατά του Άξωνα του Β΄ΠΠ. Εάν οι λαοί υπόκυπταν εις τον Άξωνα των Γερμανών τούδε δεν θα υπήρχε Πολιτισμός αλλά Απολυταρχικός Δικτατορισμός όπως αυτός του Στάλιν, του Μάο και χειρότερα εάν επικρατούσε ο Γερμανισμός παγκοσμίως ο οποίος υποδηγείτο από άλλες δυνάμεις φαινομενικώς εχθρικές του τάχατες και ο νοών νοείτο. Η υποψία είναι είναι η προέκταση της σκέψης, της επιτυχίας και του ίδιου του δρόμου και δη άμα η υποψία είναι εύτεχνη, ευβάσιμη και ευεμπεριστατωμένη.
.
Κατά συνέπεια, εάν υποκύψουμε έχουμεν μεν ολιγότερες απώλειες σε ανθρώπινον και άλλον δυναμικόν αλλά ηττούμαστε με βεβαιότητα. Εδώ επιβεβαιώνεται το σοφόν γνωμικόν ότι η ελευθερία κατακτείται με το πολύ (όχι ολίγον) αίμαν. Επίσης θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Συνεπώς έχουμεν να επιλέξουμεν μεταξύ ολιγότερης απώλειας ανθρώπινου και άλλου δυναμικού και της συνεπαγόμενης με αυτά ήττας ή της μεγαλύτερης απώλειας και του ολοκαυτώματος ινά πληγεί σοβαρά ο εχθρός, να συγκινήσει ξένους φίλους και να επέλθει η νίκη. Είναι ακριβή η νίκη εν αμύνει και ακριβή η απώλειας της νίκης συνάμα. Η Ιστορία επέδειξε ότι πότε ήταν καλύτερη η μεν και πότε η δε επιλογή, αλλά σ’ άλλες εποχές υπήρξαν πολιτικοστρατιωτικοί ηγέτες όπου επέλεγαν σωστά αναλόγως των κρινόμενων υπέρ και κατά επί των ανάλογων πλαστίγγων.
.
Εφημερών όμως δεν γνωρίζουν τι τους γίνοντε αφού η κρίση τους προεπηρεάζεται από την μασσωνική τους ιδιότητα και την γενικότερη Αντιελληνοχριστιανική τους ιδιότητα, τον χρηματισμόν, την μισότητα εναντίον των Ελλήνων από τους Ψευδοέλληνες κ.α..
.
Είς την εν εφημερών μας περίπτωση οιανδήποτε κατάληψη της πατρίδος μας συνεπάγεται με γενοκτονία των Ελλήνων. Γνωρίσαμε την εν λόγω πρόθεσιν εις τον Πόντον, την Μικρασσία, την Κύπρον, τους Βαλκανικούς και Κομμουνιστικούς Πολέμους, εις τις προθέσεις του υπέρτατου μίσους των γειτονικών μας χωρών κ.α.. Κατά σοφή συνέπεια, καλύτερα να χάσουμε περισσότερον έμψυχον και υλικόν δυναμικόν παρά να σκλαβωθούμε διότι άμα την εκσκλάβωση μας θα επέλθει η σταθερά τρόπον τινάν εξειδικευμένη εξαφάνιση μας διά της μεθοδευμένης γενοκτονίας. Ήδη ο κύβος ερρίφθη, Λαθρομετανάστες Μισέλληνες, Τουρκικόν Προξενείον της Θράκης, Αλβανία, Τουρκία, η σιωπή της Βουλγαρίας, το ΝΑΤΟ, η Σιωνομασσωνία, η Εβραιοευρωπαϊκή Ένωσις και πολλές άλλα ενόργανα σύνολα κάθε τύπου. Να ανησυχάτε αλλά να νοιώθετε μίαν υπερταπεινή αισιοδοξία διότι η Αληθινή Θεία Δόξα επιφαίνεται μέσα από την ποσότητα, την ποιότητα και την έκταση των εχθρών. Καμμία άλλη χώρα δεν θα άντεχε μάλλον με τόσους πολλούς εχθρούς εις το ρουν χιλιετηριδών και δη εχθρών αυτόφυλων συνάμα αφού πάντοτε εμείς οι Έλληνες αυτοχαλεπόμασταν από τους βάρβαρους εμφύλιους πολέμους ή αυτοπολέμους.
.
Οι δυνατοί γνωρίζουν να προσεύχοντε, να εκπαιδεύοντε και να παρατηρούν συνάμα. Το τρίπτυχον τούτον εφ’ οδηγεί αυτομάτως ακόμη και ασυνειδήτως εις την πολισχιδήν και πολυπράγματην διάδρασιν πολιτικής και στρατιωτικής επιχειρήσεως ούτως ώστε να ανοίγοντε συνεχώς καινούργοι οδοί επιβίωσης και να κατακλείνοντε αι οδοί της αλώσεως. Συνεπομένως η διάδραση μας πρέπει να είναι σφαιρική και πολυμαζική εις όλα τα επίπεδα, σκέλη, κλιμάκια και πτέρυγες αλλά πάντοτε να έχουμε το φρόνημα της Θρησκείας = Πατρίδα = Τριαδικός Θεός εξού και ο Απειρότερος Πατέρας μας είναι ο Πατέρας Της Αγίας Τριάδος.
.
Όστις εντρέπεται να προσευχηθεί ονειδεύεται διά τον ίδιον προσβάλλοντας την ψυχήν του, λοιδωρεί ως Ανύπαρκτον Τον Θεόν και φοβάται τον εγωισμόν και την άτροπον ματαιόδοξην υπερηφάνεια του ότι θα τον επιδοκιμάσουν. Οι Εύτολμοι ευπροσεύχοντε, όπως οι Αρχαίοι και Μεταρχαίοι (Βυζαντινοί) Έλληνες, οι Αγωνιστές του Έπους της Επαναστάσεως του 1821 μ.Χ., τους Ιάπωνες, τους Εβραίους, τους Θιβετιανούς, τους Κινέζους κ.α.. Όστις δεν προσεύχεται αργά ή γρήγορα ή διαμέσω των εκγόνων ή και κληρονόμων του θα χάσει τον δρόμον του, την καλοτυχίαν/αγαθοτυχίαν του, την ευλογίαν του εκ Θεού επειδή αποδεσμεύει τον Η/Υ της Ψυχονοοσωματικής του υπόστασης με την Καρδίαν Του Τριαδικού Θεού. Ο Η/Υ μας είναι αι καρδίες μας.................. Απ’ εκεί εκπέμποντε αψεύδως όλα τα αγαθά, τα κακά, τα ουδέτερα και τα ανάμεικτα της προθέσεως και της πράξεως μας εις την ζωήν βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος.
Αποδεσμευτήκαμε εκ της Αρετής και πρέπει να ευεπαναδεσμευτούμε ή δε αλλέως είναι ως να αιωρούμαστε εις τους αιθέρες αποδεσμευόμενοι από τα αναρρηχητικά ασφαλιστικά και αναγκαία σχοινία μας. Ο άνθρωπος ίπταται σκαρφαλώνοντας εις τας απόκρημνας κορυφάς της Αρετής, ύστερα ίπταται ως Άγιον Πτηνόν ένεκα της Θείας Χάριτος της Ευηθούς του Ευδράσεως.
Ήρθεν η ώρα να ειπούμεν όχι και εις το ΝΑΤΟ διότι μας ψευδοεγγυάται την ειρήνη μαζί με την δήθεν ακεραιότητα του υδάτινου και χωρικού ελληνικού εδάφους αλλά εξασκεί τους Τούρκους να το καταλάβουν αμαχητί. Αν μία ημέρα υπάρξει κρίση με την Ρωσσία θα ειπούν οι Αμερικανοεβραίοι ότι πρέπει η Τουρκία ν’ ανεβεί εις τους ελληνικούς νήσους διασφαλίζοντας την θέση αυτή από την Τουρκία, όπως εισηγήθηκαν εις τους Τούρκους οι Εγγλέζοι άμα τη καταλήψει της Στερεάς Ελλάδος από του Χιτλερογερμανούς. Επίσης το ΝΑΤΟ ημπορεί και είναι ικανό ελλείψει ηθικών αναστολών άμα αδυνατίσει περαιτέρω η Πολεμική μας Συγχρονότητα ένεκα της τεχνητής κρίσεως εξ’ Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ενώσεως να διατάξει αδιαντρόπως την κατάλήψη και κατασφαγή των ελληνικών λαών των νήσων μας και ουχί μόνον, τους έχουμε δοκιμάσει και τους γνωρίζουμε, τα γονίδια δεν αλλάζουν αυτοί έσφαξαν τους Ερυθρόδερμους της Αμερικής και οι Εβραίοι καυχιούντε διά τα αιματοκυλίσματα της Αραβίας, της Ευρώπης και των Παγκοσμίων Πολέμων από την εποχή όπου περιγράφει η Παλαιά Διαθήκη. Και τους Γερμανούς τους δοκιμάσαμε, εις την δεκαετία του 1980 μ.Χ. μας έλεγαν οι περιηγηταί/τουρίσται Γερμανοί ότι έσφαλλαν με τις ιδεολογίες τους διά τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και δεν θα το επαναλάβουν αλλά δεν είναι η ιδεολογία όπου κάνει τον άνθρωπον αλλά τα γονίδια την ιδελογία. Η ίδια ιδεολογία σε ανθρώπους με ηθικές αναστολές και ανθρώπους δίχως ηθικές αναστολές επηρεάζει εντελώς διαφορετικά, διαφωνείτε; Τουτέστιν, τα γονίδια είναι η ιδεολογία και η κοινωνικοπολιτική ιδεολογία όποια και αν είναι πρόφαση να εφαρμοστούν τα αγαθά ή κακά ή ουδέτερα ή ανάμεικτα επιγονίδια επιθυμήματα. Συνάμα όμως, η δηλητηριασμένη διδαχή μεταλλάζει ή διαφοροποιεί τα αγαθά γονίδια ήτοι καρκινοποεί ή έστω πολυαρρωσταίνει το πνεύμαν των γονιδίων μετατρέπωντας το σε κακογενές, κακοπροθετικόν και ανομαλοπαραφρονητικόν. Ο Αγνός Χριστιανός διά της προσευχής, της επικλήσεως, της ταπεινοφροσύνης, της αγάπης είναι ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΙΕΡΟΜΑΓΙΣΤΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ!!!!
.
Όστις λησμονεί τον λησμονεί η καλή τυχή = ευ+τυχία = ευτυχία. Λησμόνησον την ψυχήν σου και θα την απωλαίσεις, λησμόνησον Τον Θεόν και θ’ απωλαίσεις την ψυχήν σου. Η λησμονιά/λήθη είναι η οδός ήτις εφοδηγεί εκτός της Αληθείας. Βάσει του Νόμου της Πέραν της Μίας Καταγωγής των Ελληνικών Λέξεων η αλήθεια προέρχεται εκ των άλφα στερητικόν+λήθη και Αλ (Θεός, Λευκόν, Φως) +ήθεια = ήθιος/ήθος/ηθέως = ηθ/αθ+έως εξού αθώος, όπως το 10 γίνεται εκ του 3+7=10 αλλά και 8.5+1.5=10 κ.α. Τούτος είναι ο Μαθηματικός Νόμος της Πέραν της Μίας Καταγωγής/Καταβολής των Ελληνικών Λέξεων, απλός, μάγκας, μέγας, άπειρος και ωραίος. Είθε ο Θεός μεθ’ ημών και δη μετά των ψυχών ημών!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου