Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023 μ.Χ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023 μ.Χ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!
.
Οι Τούρκοι με την υποστήριξη των Σιωνιστών και των Ευρωπαίων όπως άλλοτε εν καιρώ Βυζαντίου απειλούν τον Ελληνισμόν εν Ελλάδι και εν Κύπρω και εν Παγκοσμίω. Ο Ταγύπ Ερτογάν βρυκολάκιασε, βιάζεται να υφαρπάξει τους ελληνικούς νήσους, την Θράκην, την ελεύθερη ακόμη Κύπρον με τους μειοδότες, εθελοσκλαβούς, μασσώνους και πεπληρωμένους πολιτικούς της Κύπρου και της Ελλάδος να μετρούν τα κέρδη τους, άλλωστε πολλοί εξ΄αυτών είναι Εβραίοι ενώ άλλοι Κρυπτοεβραιοποιημένοι = Μασσώνοι άρα τε δεν νοιώθουν πλέον Έλληνες, δεν έχουν πλέον Φιλότιμον, Ανδρείαν, Αρετήν, Ευλάβειαν προς Τον Θεόν και δη Τον Νόμον Του!!!!
.
Ο Ταγύπ Ερτογάν βιάζεται να εφαρπάξει την Θράκην μήπως τα τεκταινόμενα δεν τον ευνοήσουν εις το μέλλον. Αδημονεί να έρθει το έτος 2023 μ.Χ. όπου λήγει ή επανεξετάζεται ή επαναμφισβητείται εκ των άνομων και άδικων νόμων της Εβραιοευρώπης η Ελληνικότητα της Θράκης αφού η Συνθήκη ινά ανήκει εις την Ελλάδα λήγει τότες!!!! Ο Ταγύπ Ερτογάν θέλει να είναι αυτός όπου θα διεισδύσει και αρπυίσει την Δυτικήν Θράκην μας όπως την Ανατολικήν Θράκην μας!!!! Κατά τ’ άλλα χαίροντε τινοί επειδή έχει Ποντιακή Καταγωγή....
.
Κατά συνέπεια, αν ο Πόλεμος δεν εξεσπάσει πριν το έτος 2023 μ.Χ. θα εξεσπάσει εν έτει 2023 μ.Χ. οπωσδήποτε επειδή οι Τούρκοι θα έχουν εν μέρει ή πλήρως και τον «νόμον» υπέρ των και τον πολλαπλασιασμόν των Ελλήνων Μωαμεθανών της Θράκης όπου με το ζόρι και την ανοχήν της Εβραιοευρωπαϊκής εκάστοτε Κυβερνήσεως της Ελλάδος αλωνίζουν αι τουρκικαί προπαγάνδαι με το μιαρόν Αντιελληνικόν Τουρκικόν Προξενείον (προξενείον αντιελληνικών προβλημάτων, διάλυσις και καταστροφής = γενοκτονίας και αφανίσεως ημών). Ψεύδη τούτα; 
.
Συνεπώς όταν γνωρίζουμε ότι ο Πόλεμος έρχεται τι πρέπει να κάνουμεν;
.
Να προετοιμαστούμεν. 
.
Η προετοιμασία είναι η μητέρα της νίκης, σας το επανανθυμίζω. Αγοράστε όπλα και φυλάξετε τα περί αντάρτικου αγώνος. Σκοτώνεις με το κυνηγετικόν τυφέκιον και έχεις πρόσβαση σε πυροβόλον του σκοτωμένου και ούτω καθεξής, καταλάβετε! Φυλάξετε αλάτι και άλλα προϊόντα, φυτέψετε καρποφόρα δένδρα σε κρυφά, απόκρημνα, απόμερα τοπία, φυλάξετε φάρμακα, ενδύματα κ.α.. 
.
Πριν έρθη ο Χειμώνας συλλέγουμεν ξύλα, καρπούς και άλλα, έτσι δεν είναι; Τα ίδια να κάνουμε και περί του επερχόμενου πολέμου!!!! Άντε ρε παιδιά να αργήσει έως το 2030 μ.Χ.. Οι Έλληνες προετοιμάζονταν συνεχώς, διαρκώς, ακατάπαυστως. Πόλεμος υπάρχει πάντοτε και όσον αργεί είναι βαρύτερος .................... Μάθετε αριανές (πολεμικές) τέχνες, σιγά σιγά και σταθερά αποεθιστείτε από πάσαν μαλακίαν, πουστιάν, αηθείαν.... Μάθετε να προσεύχεστε και να διατηρείτε την ευ+ανδρείαν σας και εσείς γυναίκες!!!! Παραδειγματιστείτε από τους Ιάπωνες, πως ήταν μέχρι του Βυζαντίου τους καιρούς η Ευανδρεία η οποία είναι όμοια ανά τη υφήλιω όπου άκμασε και ακμάζει, ήτοι Εξάσκηση και Προσευχή, Προσευχή και εξάσκηση. Επιτέλους πιστέψετε εις Τον Θεόν Υπάρχει. Το δείχνει αν μη τι άλλον η Εξέλιξη, Διεξέλιξη, η Υπερπολυδιεξέλιξη, ο Τριαδικός Θεός μαζίν σας, σ’ όλες τις Θρησκείες Υφίσταται ένας Ανώτερος πάντοτε Τριαδικός Θεός ................ Ψάξετε το!!!!
.
Οι Αφρικάνοι Πολεμισταί λέγουν ότι: «ο θάνατος έρχεται όπως τον κλέπτην». Σκεφθείτε ότι οποισδήποτε δύναται κάποια ημέρα δύναται να σας κλέψει. Αυτός όπου δύναται να σας κλέψει δύναται να σας σκοτώσει, να σας κλέψει την ζωή, την ψυχή ήτοι το σημαντικότερον, την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την ιερή εθελούσια δουλεία εις Τον Τριαδικόν Θεόν (όστις είναι δούλος Θεού είναι ελεύθερος επειδή δεν είναι δούλος ανάξιων κτισμάτων). 
.
Πάντοτε υπάρχουν κλέπται. Έλληνες κάποτε σύντομα θα έρθουν, θα επιχειρήσουν να μας κλέψουν, είμαστε αμυντικώς πρετοιμασμένοι να τους αντιμετωπίσουμε και να μην είναι εύκολη η βεβήλωση, η λεληλασία και ο βιασμός των; Μάθαμε την ψυχήν μας να αντιστέκεται αψηφώντας ακόμη και τον θάνατον αν είναι να μην βλαφθεί αυτή; Μία κυπριακή παροιμία συμβουλεύει: «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα ήμισυ (μισά)» τούτον σημαίνει Ευ+προετοιμασία και συνεχής Περιφρούρηση των Ιερών και των Όσιων πάσης φύσεως, να φυλάγουμε Θερμοπύλαι εσαεί. Τιμή και Δόξα σε όσους έταξε ο Θεός να φυλάνε Θερμοπύλες είπεν ο πολύς μέγας ποιητής Κωνσταντίνος Καβάφης. Ο Ελληνογενής Ναπολέων Βοναπάρτης είπε: «όποιος δεν έχει μνήμη ομοιάζει με αφρούρητη θέση». Όστις έχει βαθύν εύστοχον νουν εάς περικαθίσει έναντι ωραίς θέας εν ηρεμία και ας περισυλλογισθεί τα των λόγων τούτων το αληθές. Ο Χειμώνας του Πολέμου έρχεται καλυφθείτε. Έρχεται πότε αργά πότε γρήγορα, πότε κοντοστέκεται και πότε εξαποστάζει άλλες φορές δυστάζει αλλά πάντοτε προχωράει και έρχεται ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. Η λέξη καλύβη τι σας θυμίζει; ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΝ, ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ ΣΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ!!!! ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΑΣΤΟΝ. Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου