Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ, ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ;;;; ΕΡΜΗΣ ΤΙΡΣΜΕΓΙΣΤΟΣ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ, ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ;;;; ΕΡΜΗΣ ΤΙΡΣΜΕΓΙΣΤΟΣ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ.
.
Πρώτον, η Μονοθεϊστική Θρησκεία του Μωυσέως είναι η πανομοιότυπη ή μεταλλαγμένη ή αιρετοποιημένη ολίγον ή πολύ, σημαντικώς ή ασημάντως της Θρησκείας του Έλληνα Ερμού του Τρισμέγιστου 25,000 π.Χ. όπως αποκαλήφθηκε εις τον Ερμήν τον Αντιβασιλέα της Αιγύπτου εκ Του Ίδιου Του Ιάσων Χριστού Υιού Του Τριαδικού Θεού με το κωδικόν αληθινόν όνομαν Ποιμάνδρης = ποιμήν + ανήρ/άνδρας εξού και μετά την Ενσάρκωση Του εκκαλείτο ποιμένας και το ποίμνιον του πρόβατα = αγαθά όντα.
.
Ο Μωυσής εκκαλέστηκε Εβραίος ένεκα του ότι ήταν Μονοθεϊστής της Θρησκείας του Ερμού του Τρισμέγιστου. Ήτοι, ευ+ραίω = ευ+ρέω = ευ+ροή = αγαθή ορή = ροή προς το θείον = Τον Τριαδικόν Θεόν Του Υιού Ποιμάνδρη του Ερμού του Τρισμέγιστου. Οι καλούμενοι Εβραίοι ήτοι εν τοις εφ’ εξής καλουμένων Ευραίοι ήσαν συνονθύλευμα λαού από 12 φυλές ή ως επί τω πλείστον δώδεκα φιλές και και τους ονόμασε ωσαύτως ο Μωυσής μαζί με τον ίδιον επειδή ακολουθούσαν το θέλημα και την ροήν Του Θεού = Ευραίοι (όπως το αυγόν με δόλον το έκαναν αβγόν, ενώ αυγόν = εκ της αυγής, γεννάται την αυγήν και είναι παρατσούκλι του ονόματος και νοήματος ωόν).
.
«Σύμφωνα με τον Σίγκμουντ Φρόιντ που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς οπαδούς του στο τελευταίο μεγάλο του έργο «Μωυσής και ΜονοθεΙσμός», υποστηρίζει ότι ο Μωυσής δεν ήταν Εβραίος, αλλά Αιγύπτιος ευγενής. Συγκεκριμένα άνηκε στο στενό περιβάλλον του αιρετικού Φαραώ Ακενατόν (ο μόνος Φαραώ που προσπάθησε να επιβάλει το μονοθεϊσμό στην πολυθεϊστική αρχαία Αίγυπτο) ο οποίος βασίλεψε στην Αίγυπτο από το 1377 ως το 1358 π.Χ.. Αμέσως μετά το θάνατο του Ακενατόν και την επιστροφή του αιγυπτιακού λαού στην πολυθεϊστική του παράδοση, ο Μωυσής έφυγε από την Αίγυπτο με τους οπαδούς του, οι οποίοι ήταν κυρίως Σημίτες κάτοικοι του Δέλτα του Νείλου. Μέσα στην έρημο του Σινά αυτοί σι άνθρωποι, συγκρουόμενοι με την πνευματική πειθαρχία του Μωυσή, τον δολοφόνησαν, και στη θέση του τοποθέτησαν έναν ιερέα του αραβικού Θεού των ηφαιστείων, του Γιάχβε. Με δυο λόγια ο Γιάχβε είναι εισαγόμενος θεός στους Εβραίους. Σύμφωνα με τον Φρόιντ η βιβλική θρησκεία έχει όλα τα χαρακτηριστικά της νεύρωσης, όπου το σκηνικό των μυθικών μορφών κρύβει μια καταπιεσμένη απόδειξη της ενοχής, που πρέπει να εξιλεωθεί επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί συνειδητά. Άραγε έχει άδικο ένας θρησκευόμενος Εβραίος όταν λέει πως «κάποια εποχή οι Εβραίοι επιλέχθηκαν από τον Θεό για να γίνουν οι Αγγελιοφόροι του, αλλά, με τον καιρό, έχασαν αυτό το προνόμιο;».
.
Συμφωνούμε εν μέρει με τον Φρόϋδ ο οποίος αγνοεί ότι η Πρώτη Γλώσσα ωμιλήθηκε από τον Πρωτάνθρωπον όταν δεν υπήρχαν έθνη ή όλοι τους ήσαν του ίδιου έθνους ήτοι Γραικοί ή Έλληνες μεταγενεστέρως. Δεν δυνόταν ο ψυχολόγος Φρόϋδ να μυηθεί εις την Ελληνική Γλωσσολογία επειδή δεν γνώριζε ελληνικά και δη εις βάθος ούτως ώστε να αναλύσει τας λέξεις έκαστης άλλης γλώσσας.
Ο Φαραώ Ακενατόν ήταν μυημένος εις την Θρησκεία του Ερμού του Τρισμέγιστου η οποία απαγορεύτηκε από ανθρώπους Φιλοσατανικούς εις το παρελθόν και ο Ακενατόν επανάφερε επειδή η αδελφότητα δεν είχε εξαφανισθή, η οποία άμα καταδιώχθηκε επέτρεψε ο Θεός να σφαγιασθούν όλοι οι ιερείς όπου ομολόγησαν ότι ο Θεός είναι Ένας και Τριαδικός και μόνος επιζών ο Μωυσής πήρε τους πολύθρησκούς, άθεους, πολύεθνους σκλάβους και τους βάπτισε Ευραίους παραδίδοντας τους την θρησκεία του. Κάποιοι τον πίστευσαν κάποιοι όχι και είτε τον δολοφόνησαν είτε παρέμεινε μακρυά τους εν τέλει η θρησκεία επιβίωσε ως Μονοθεϊστική αλλά όχι Τριαδική όπως φανέρωσε ο Υιός Χριστός Ποιμάνδρης εις τον Ερμή τον Τρισμέγιστον. Φαραώ = Φαραώς = Φαραέως = φάρου έως/φως = ηγέτου φως.
.
Εάν ο Γιαχβέ = Ιαχωαύς = ιαχή (εξού και εις την ευάπτιση Του Υιού Χριστού εφανερώθη ως ιαχή = φωνή = αύδη) ήταν κατά τους άραβες ο Θεός των Ηφαστείων, τα ηφαίστεια τω όντι βρυχούντε με ιαχή τρομερή! Επίσης έχουν ερυθρόλαμπόχρωμες λάβες ήτοι σαπφειρόχρωμες = εξού και ο πολύτιμος λίθος σαπφείρος = ζαφείρι. Τα Σεραφείμ έχουν σαπφειρέναιον χρώμαν εξαστράπτοντα = σεραφείμ είναι η παραφθορά και ο αναγραμματισμός της ελληνικής λέξεως σαπφείρ+ος. Επίσημα σημαίνει «αυτοί όπου λάμπουν» ήτοι «αυτοί όπου σαπφειρολάμπουν = σαπ+φείρ = σαπ θυμίζει την λέξη shining = λάμπω και αυτή με την σειρά της την λέξη σαπ = σ+απ = σ+άπτω = εις+άπτω (εις τον = στον, εις άβατον = σάβατον = σάββατον κ.α.). Χερουβείμ = ελεύθερη πολύλεκτη μετάφραση: «αυτοί όπου είναι φίλεργοι». Εις την πραγματικότητα όλες οι ιουδαϊστικές λέξεις είναι παραφθαρμένες ελληνικές και οι Ιουδαίοι Έλληνες όπως αναφερθήκαμε με τεκμήρια κατά καιρούς. Τουτέστιν, δεν θέλω κανέναν «παπά» να μου εξηγήσει ότι η λέξη χερουβείμ εμπεριέρχει το ελληνικόν συνθετικόν χερ = χειρ = χειρουβείμ. Δηλαδή τα Χειρουβείμ είναι αι χείρες Θεού = χειροβάτες = χειρόβιοι = χειροβήματοι. Οι Θρόνοι = Οφανείμ = Αφανείμ = εκ του αφή του νου και δη εκ του Αφέντη, Εφέντη, Οφέντη. Γαβριήλ όπου μεταφράζεται «ο Θεός είναι η δύναμη μου» = Γαύριήλ γαία+αύρα+ηλ = αύρα+ηλ και επειδή Ηλ/ΕΛ/ΥΛ/ΑΛ = ΘΕΟΣ συνεπομένως Αυριήλ = αύρα του Ηλ/Θεού ήτοι να ο Θεός είναι η δύναμη Του και δη η αύρα του. Το δε γάμμα έμπροσθεν βασίζεται εις την αρχήν να βάζοντε φθόγγοι έμπροσθεν ελληνικών λέξεως όπως Χιστορία, υπέρ = σύπερ = super/hyper κ.ο.κ.. Ο Πατήρ στέλνει την αύρα του διά μέσω του Αυριήλ να πληροφορήσει την Παναγία ότι θα γεννήσει Τον Υιόν διά Του Θείου Σπέρματος ήτοι Του Αγίου Πνεύματος. Μιχαήλ = «τις, ως ο Θεός ημών». Αναγραμματισμός του άλφα με το ιώτα = Μαχιήλ = ο ηλ = φως, λευκόν και Θεός της μάχης και ο Αρχάγγελος όπως ο Θεός ημών ρομφαιοφόρος ολόλαμπρος σαπφειρόχρωμος. Ραφαήλ = «ο Κύριος θεραπεύει», και εδώ αναγνωρίζεται η ελληνική γλώσσα, ήτοι ρ+αφά+ηλ = ρά/ροή+αφά/αφή+ηλ = είναι η θέραπεια = θέρους απεία/όψη και άψη/άναμμα. Ουριήλ = «το θείον πύρ», και εδώ αναγνωρίζεται η ελληνόγλωττη καταγωγή της λέξεως. Η λέξη ούριος ελληνιστί σημαίνει αγαθός, ευνοϊκός, ευλογημένος, θερμός, θετικός εξού και ούριος άνεμος = θερμός θετικός άνεμος. Ούριος σημαίνει αυτός όπου τρέχει, ρέει, εξού και το ρήμα ουρώ και τα ούρα, συνεπώς Ουριήλ = ούριος Ηλ = η τρέχουσα ουσία Του Ηλ/Θεού εξού και ουρανός = Ούριος Νους.
.
Σφαγιάστηκαν πολλοί Έλληνες της Αλεξάνδρειας εν έτει 38 μ.Χ.. ο Δίων Κάσσιος περιγράφει την εκστρατεία του Ρωμαίου αυτοκράτορα Τραϊανού, εναντίον των Πάρθων καί της Αρμενίας, κατά την διάρκεια της οποίας οι Εβραίοι βρήκαν ευκαιρία να σφάξουν τετρακόσιες εξήντα χιλιάδες Έλληνες στην Κυρηναϊκή καί την Κύπρο, αλλά καί να κάνουν παρόμοια αίσχη καί στην Αίγυπτο. Τα γεγονότα είναι άγνωστα στους σημερινούς ιστορικούς ή αποσιωπώνται, ενώ ο χρόνος που έγιναν τοποθετείται στο 115 – 117 μ.Χ.. Αρχηγός της εξεγερτικής κομμουνιστικής σφαγής των Ελληνοκυπρίων ήταν κάποιος Ιουδαίος σε θρησκεία τουλάχιστον Αρτεμίων ίσως δε να ήταν το κωδικό του όνομα αυτό.
.
Μετά την Γέννηση Του Χριστού οι Ιουδαίοι έπεσαν σε δυσμένεια και μετά τις κακοσφαγίες όπου διέπραξαν απαγορευόταν να έρθουν έστω και ως ναυαγοί κολυμβητοί εν Κύπρω. Οι Ιουδαίοι δεν ευνοούνταν από τους Ρωμαίους και ηύραν καταφυγήν εις την Εισπανία (εις Πανά γην) αλλά κυρίως μακρυά από την ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήτοι εις τον Καύκασον και την Ανατολική Ευρώπη όπου ήσαν περισσότερον ανεκτοί από τους εκεί κατοικούντες λαούς. Χώστηκαν ανάμεσα σε πολλούς λαούς και πλήθη με πολλά διαφορετικά και αλλοπρόσαλλα ονόματα, θρησκείες, ιδεολογίες έως των ημερών μας. Εις τον Καύκασον αυτονομάσθηκαν Χαζζάροι = Χασσάροι = Χασσαίοι = Χαλδαίοι = Ασσαίοι και Αλδαίοι υιοθετώντας ονόματα αρχαίων ελληνικών λαών όπως οι Ασσαίοι = Ατταίοι = Αττικαίοι/Ασσικαίοι = οι άσσοι/άττοι ή αστοί ήτοι οι πρώτοι = οι Πρωτοπρογόνοι των Ελλήνων μυστικιστικώς και μαθηματικοκωδικώς.
.
«Σύμφωνα με τη Χαζαρική Πολεμική το 861 μ.Χ. ο Χαγάνος, ο αρχηγός των Χαζάρων, κάλεσε εκπροσώπους και των Τριών μονοθεΙστικών θρησκειών (Χριστιανό, Μωαμεθανό και Εβραίο) για να αποδείξουν ποια πίστη ήταν η πιο αληθινή, ώστε να την ασπαστούν και οι Χαζάροι, πολλοί εκ των οποίων είχαν αρχίσει ήδη να φλερτάρουν με το μονοθεΙσμό. Οι Βυζαντινοί έστειλαν τον Κωνσταντίνο τον φιλόσοφο, που έγινε γνωστός αργότερα ως Άγιος Κύριλλος. Αυτός αντιμετώπισε έναν Σαρακηνό σοφό κι έναν Εβραίο ραβίνο. Η έκβαση της Χαζαρικής Πολεμικής ήταν αβέβαιη, γεγονός που επέτρεψε στους εκπροσώπους της κάθε θρησκείας να υποστηρίξουν πως τελικά οι Χαζάροι επέλεξαν τη δική τους «εξ αποκαλύψεως αλήθεια».
.
ΧΑΖΑΡΟΙ: ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;
.
Σύμφωνα με τη διήγηση, όπως την παρουσιάζει η φαντασία του Σέρβου ακαδημαίκού και συγγραφέα Μίλοραντ Πάβιτς, ο αντιπρόσωπος των Χριστιανών, ο Κύριλλος, άρχισε να κερδίζει τον Χαγάνο με τα επιχειρήματά του: «Εμείς οι 'Ελληνες, δίνοντάς σας το σταυρό, δεν θα σας πάρουμε, όπως οι Σαρακηνοί ή οι Εβραίοι, τη λέξη σας σαν εγγύηση. Εμείς δεν ζητάμε να πάρετε με το σταυρό και την ελληνική μας γλώσσα. Αντίθετα, κρατήστε τη χαζαρική σας. Αλλά, προσέξτε, αυτό δεν θα συμβεί αν δεχθείτε τον ΙουδαΙσμό ή το νόμο του Μωάμεθ. Με την πίστη τους θα πρέπει να δεχθείτε και τη γλώσσα τους».
.
Ο Χαγάνος ήταν έτοιμος να δεχθεί το Χριστιανικό Θεό, αν δεν παρενέβαινε η πριγκίπισσα Ατέχ, που ήταν και ιέρεια του «κυνηγιού των ονείρων», της πρώην θρησκείας των Χαζάρων. Αυτή, σύμφωνα με την εβραϊκή εκδοχή, έδειχνε να προτιμά τον Ιουδαϊσμό, αφήνοντας τον Εβραίο ραβίνο να επιχειρηματολογήσει πείθοντας τελικά τον Χαγάνο ως εξής: «Από μας τους τρεις ερμηνευτές ονείρων εσείς οι Χαζάροι δεν έχετε λόγο να φοβάστε έμενα το ραβίνο. Γιατί πίσω από τον Εβραίο δεν κρύβεται ούτε Χαλίφης με τα πράσινα ιστιοφόρα του στόλου του, ούτε 'Ελληνας βασιλιάς με το σταυρό να οδηγεί τα στρατεύματα. Πίσω από τον Κωνσταντίνο της Θεσσαλονίκης έρχονται λόγχες και ιππικό, ενώ πίσω από μένα, τον Εβραίο ραβίνο, ράσα για παράκληση ...;».
.
Η επικρατέστερη εκδοχή θέλει την πλειονότητα των Χαζάρων να έχει προσηλυτιστεί στον ΙουδαΙσμό και όχι μόνον το ανώτερο στρώμα των ευγενών τους. Πιθανότατα τον 8ο μ.Χ. αιώνα (μεταξύ του 786-809 μ.Χ.) έλαβε χώρα ένα ισχυρό ρεύμα εξιουδαϊσμού του χαζαρικού βασιλείου. Τότε ο βασιλιάς Μπουλάν και 4.000 ευγενείς του, αποδέτηκαν τον Ιουδαϊσμό ως επίσημη θρησκεία τους. Λέγεται πως ο πρίγκιπας Οbadiah έπαιξε ενεργό ρόλο στην προώθηση του εξιουδαϊσμού του λαού του. Αν και η μάζα του χαζαρικού πληθυσμού παρέμενε αμόρφωτη, νομαδική και παγανιστική, η αριστοκρατία είχε ήδη υιοθετήσει την ελληνισιική και βυζαντινή κουλτούρα καθώς και όλη την ιουδαϊκή παράδοση!
.
Ο βασικότερος λόγος του εξιουδαϊσμού των Χαζάρων δεν πρέπει να ήταν θρησκευτικός, αλλά πολιτικός. Βρισκόμενοι μεταξύ Χριστιανικού και ισλαμικού κόσμου οι Χαζάροι δεν είχαν παρά να επιλέξουν μια ουδέτερη στάση. Αν γινόντουσαν Χριστιανοί, οι Μουσουλμάνοι γείτονές τους Θα στρεφόντουσαν με μένος εναντίον τους. Αν γινόντουσαν Μουσουλμάνοι, οι Χριστιανοί δεν Θα τους άφηναν σε ησυχία. Για λόγους διπλωματίας φαίνεται πως επέλεξαν τη μέση λύση, να ασπαστούν τον ΙουδαΙσμό. Σ' αυτό συγκλίνουν και οι Περισσότερες ιστορικές πηγές της εποχής. 'Ενας μοναχός του 9ου αιώνα, ο Ντρούθμαρ της Ακουιτανίας, ο οποίος σχολίασε το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο σε ένα έργο του αναφέρει ότι οι Γκαζάροι ή Χαζάροι κατοικούσαν «στη γη του Γκόγκ και Μαγκόγκ», δηλαδή σε ιουδαΙκές περιοχές! Οι θρύλοι και οι ιστορίες που έφτασαν στ' αυτιά του Ακουιτανού μοναχού, ανάγονται από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον οποίο υποτίθεται πως οι Χαζάροι καταράστηκαν επειδή κατέκτησε τη γη τους. Κάποιοι άλλοι θρύλοι μάλιστα τους ήθελαν απόλυτα βαρβάρους και κανίβαλους».
.
Ως προς το ανωτέρω κείμενον να τι σε γενικές γραμμές έγινε ως εξής: «Οι Ιουδαίοι εις την δυσχέρεια της διασποράς έπρεπε να κρυπτούν. Κρύπτηκαν μακρυά από την ρωμαϊκή και μετέπειτα βυζαντινή αυτοκρατορεία. Διείσδυσαν σε πολιτικούς ισχυρούς χώρους και κατάφεραν να γίνουν αρχηγοί των Καυκάσιων Χασσαίων/Χαλδαίων των οποίων όπως παντού το πλήθος ήταν αμόρφωτος και εμβρυθισμένος εις την καθημερινή επιβίωση ούτως ώστε να μην πάρει είδηση ή αν πάρει να μην έχει χρόνον, χρήμα και δύναμη ουσιαστικής αντίδρασης. Με την πάροδον του χρόνου εξιουδάϊσαν όλους τους υπηκόους όπως οι Έλληνες τους Έλληνες, τους Ευρωπαίους, τους Άραβες πριν τον Μωαμεθανισμόν όπου τον ίδρυσαν Ιουδαίοι διά να διασπάσουν την ενότητα της Ελληνορθόδοξης Χριστιανοσύνης. Οι Ιουδαίοι εφάρμοζαν διαφορετικές τακτικές και ιδεολογίες ακόμη και αντίθετες μεταξύ τους έκτοτε έως την σήμερον αναλόγως τι ευνοούσε την κατάσταση υπέρ τους και τι άρεσε ως παγίδα εις τους εκάστοτε λαούς και εποχές. Μέχρι και σημείου ψευδοδιχόνοιας και ψευδοαντιπαράταξης με αιματηρά επισόδεια, πολέμους και σφαγές ανά μεταξύ των διαφόρων ιδεολογιών των όπως της Δεξιάς και της Αριστεράς, με θύματα ανθρώπους άλλων εθνών τους οποίους διά την προβατική αγαθή ηλιθιότητα τούς τους αποκαλούν γκόεμ = κόεμ = πρόβατο = ελληνοκυπριατί το πρόβατο καλείται κουέλλα = θυμίζει το κόεμ. Οι Χασσάροι κάλεσαν αντιπροσώπους των τριών Μονοθεϊστικών Θρησκειών διά να εμπαίξουν τους Βυζαντινοχριστιανούς και τους Αραβομωαμεθανούς ότι μέχρι τότε δεν ήσαν θρήσκοι καμμίας εκ των τριών θρησκειών άρα τε ούτε Εβραίοι. Δεν γνωρίζουμε εάν γενικότερα οι αντιπροσώποι των Χριστιανών και των Μωαμεθανών το έχαψαν αλλά με το να ασπαστούν την ιουδαϊκή θρησκεία δήθεν με την παρεμβολή της Ατέχ την έσχατη στιγμή «μυρίζει» στημένη τρικλοποδιά εμπαιγμού!!!! Οι Χριστιαοί και οι Μωαμεθανοί δεν πείραζαν τους Ιουδαίους Χασσάρους επειδή φοβόντουσαν μήπως συμμαχήσουν με τον έτερον εχθρόν, ενώ οι Χασσάροι εμπορεύονταν φιλικώς με αμφότερους, όπως και την σήμερον. Εάν ασπάζονταν τον Χριστιανισμόν ή τον Μωαμεθανισμόν θα έπρεπε να ακολουθούν το τυπικόν της αντίστοιχης αυτοκρατορίας και αυτή με την σειράν της άμεσα ή έμμεσα θα επέβαλλε πράκτορες της να διοικούν τους Χασσάρους και να τους ελέγχουν ενώ θα μεταπροσυλήτιζαν τους υπηκόους τούς, μα αυτοί ήσαν Κρυπτοεβραίοι όπου προσποιήθηκαν κατόπιν εορτής ότι τώρα θα γίνονταν Εβραίοι. Δηλαδή εντέχνως νομιμοποίησαν την ιουδαϊκή τους ανεξαρτησία, ενώ αν παραδέχονταν εξ αρχής την ιουδαϊκή τους ταυτότητα το πιθανότερον ένεκα ζηλοφθονίας, φόβου των Ιουδαίων και ανησυχίας Χριστιανοί και Μωαμεθανοί θα συμμαχούσαν διά να τους εξαφανίσουν και εν μέρει να τους μεταπροσυλητίσουν. Ένεκα του Ιβάν του Τρομερού και άλλων εθχρών διαλύθηκε η αυτοκρατορία τους και κατέληξαν μεταμεταναστευόμενοι εις την Ανατολική Ευρώπη ως Εσκενάζι = εσκέ+νάζι/ναζί εξού και η λέξη Ναζί/Νάζι των Γερμανών όπου με την αναπουμπούλα του Πολέμου τούς κατάφεραν να ιδρυθεί το κράτος των Ιουδαίων εις την Παλαιστίνη/Εισραήλ/Αγίους Τόπους. Έκαναν μία μεγάλη γύρα και μετανάστευση και επέστρεψαν σε χώρα των προγόνων των χωρίς να το παρατηρησεί κανείς».
.
Ο τρόπος διάδρασης των Ιουδαίων εις την ξενητειά είναι αήττητος, παραμένουν ζωντανοί και νικητές ψευδοηττημένοι εντός οιουνδήποτε περιβάλλοντος και καθεστώτος ακόμη και σε κατάσταση σκλαβιάς. Η προσαρμοστικότητα είναι η αναπνοή της νίκης. Οι Έλληνες πολλάκις προσαρμόστηκαν και νίκησαν, όπου δεν προσαρμόστηκαν ηττήθηκαν αλλά και όπου προσαρμόστηκαν ή ψευδοπροσαρμόστηκαν και ήσαν ηγέτες οι Ιουδαίοι τους κατέσφαξαν όπως εις τις περιπτώσεις του Στάλιν και άλλων ηγετών της Ανατολικής Ευρώπης, επειδή είμαστε στόχοι εξαφανίσεως εκ των Ιουδαίων ακόμη και αν βαπτιστούμε Ιουδαίοι ή Παρακρυπτοϊουδαίοι = Μασσώνοι. Ο Τεκτονισμός έδρασε με απόλυτη μυστικότητα και επιτυχία εις την Χασσαρία (Χ+Ασσυρία;)
.
Η αυτοκρατορία των Χασσάρων είναι η πρώτη αυτοκρατορία των Ιουδαίων μετά την απώλεια της βασιλείας τους. Έπεισαν δε ότι αυτοί όπου ίδρυσαν τον Χασσαρικόν Σιωνισμόν της επανοικήσεως του Ναού του Σολομώντος δεν είναι εξ’ αίματι Ιουδαίοι. Ψεύδος, και ούτως ή άλλως οι Ιουδαίοι είναι νόθον έθνος, δώδεκα φυλές εις την αρχαιότητα και από όλες τις φυλές του κόσμου αργότερα. Εντούτοις, οι αρχηγοί πάντοτε είναι λευκοί = Καυκάσιοι όπως οι Χασσάροι και οιμοιάζουν με Έλληνες, επειδή έχουν ελληνική καταγωγή από την Σπάρτη, τους Σολυμούς της Μικρασσίας και τους Δαναούς όπου εκστράτευσαν εναντίον των σύνεθνων των Τρώων (σε άλλα άρθρα μας παραθέσαμε πολλές αποδείξεις).
.
Οι Εσκενάζυδες δεν συμπαθούν τους Σεφαράτηδες Εβραίους διότι οι πρώτοι ίδρυσαν τον Σιωνισμόν και ένεκα της γνησιότερης ελληνικής τους καταγωγής θεωρούν εαυτούς αριστοκρατικότερους εις την σοφίαν και την πονηριάν. Εσκενάζυ = Ασκενάζυ = θυμίζει την λέξη ασκέριον = ασκέρι = πλήθος, λαός, συνονθύλευμα.
.
Σαφαράτηδες = σαφάρ = σαφάρι = σόου φαρ = so far = safari = ένεκα της διασποράς των τόσον μακρυά.
Ιουδαίος = παραφθορά της ελληνικής σύνθετης λέξεως Υιού+δαίος/δέος = ειδήμων = Υιουδαίος. Δέος = δι’ έως = Διός έως = διέως = διέος.
.
Ισραήλ = Εισραήλ όπως Ισταμπού = Εισταμπούλ = εις την Μπούλ/Πόλιν ήτοι Εις+Ρα+Ηλ = Προς Βασιλέα/Βασίλειον Ηλ/Θεού/Φωτός/Λευκού.
.
Οι Χασσάροι είναι μείγμα παλαιότερων και μεταγενέστερων Ιουδαιόθρησκων. Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήσαν καθαρόν έθνος αλλά πολύμεικτον και το γνώριζαν εξού και δεν δύσταζαν ποτέ σε τίποτε επειδή οι νόθοι δεν έχουν αρχές ηθικής ιδιοσυγκρασίας, όλα είναι παράδοση τους και τίποτε συνάμα.
.
Κατακτούν τους λαούς και τις Ηπείρους με πολυπολιτική πολυταχύτητα, παίζουν όλους τους ρόλους χωρίς διακοπή και με υπομονή διαχρονικώς και εμπαίζουν όλους τους λαούς, κατακτώντας τους και συνάμα μεταπροσυλητίζοντας τους σε σε παραθρησκείες, ψευδοθρησκείες, ιδεολογίες και αιρέσεις, οικονομικούς, φονικούς και καλλιτεχνοαθλητικούς πολέμους ούτως ώστε να αποδυναμώνουν και να συρρικνώνουν τον Χριστιανισμόν και τον Μωαμεθανισμόν, σταθερά.
.
Σκοπός τους είναι να μην παραμείνει ούτε ένας Ελληνορθοδοξοχριστιανός επάνω εις την Γην μήτε να θυμάται η ανθρωπότητα τας λέξεις Ελλάς, Ορθοδοξία, Χριστός!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου