Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΩΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΎ ΌΧΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΟΝ!!!!

ΠΩΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΎ ΌΧΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΟΝ!!!!
.
Το ερώτημα είναι όχι τι αποσκοπεί ο άνθρωπος από την ζωήν εν ύλει, όπου η απάντηση είναι εξίσου εύκολη: «ό,τι γουστάρει είναι διαθέσιμον», αλλά τι αποσκοπεί ο Θεός από την ζωήν εν ύλει;
.
Η σπαζοκεφαλιά του προβλήματος προσάγει εις την διερώτηση εάν η ύπαρξη υπάρχει μόνον διά μία μάταια ύπαρξη = ματαιοϋπαρξία προσωρινής ανακυκλωτικής βίωσης; Είναι και αυτή μία μορφή ύπαρξη της αιωνιότητος αλλά δεν ημπορεί να είναι η απόλυτη, δηλαδή ο μόνος τρόπος διαιώνισης της ύπαρξης και της ζωής να είναι διά μέσω του θανάτου και της ανακύκλωσης και της μεταμόρφωσης της ζωής από ένα συγκεκριμμένο είδος σε χώμα και κατόπιν ως πρωτεϊνη να τροφοδοτήσει μία άλλη ζωή.
.
Το ζητούμενον είναι η ύπαρξη άνευ διακοπής διά μέσου του θανάτου ούτως ώστε να τροφοδοτηθεί μία καινούργια ζωή μέσα από μία καινούργια προσωπικότητα, είδος και κατάσταση ζωής, αλλά η διηνηκές ζωή όπως αυτή Του Προάπειρου Τριαδικού Θεού.
Και ποίος είμαι εγώ, εσύ και ο κάθε άλλος όπου έχει την απαίτηση της διηνηκούς ζωής εν Παραδείσω ήτοι εντός ευ+σωτηρίας και αγαθής κατάστασης και όχι την ανακύκλωση ή την ζωήν εν φυλακή/ειρκή καταδίκης της Κολλάσεως; Ποίοι είμαστε εμείς συνάμα ινά αμφισβητούμε την Θεία Άρεια Δίκη και την Θεία Άρεια Καταδίκη;
Να η απάντηση!
.
Ο Θεός αποσκοπεί, επενδύει και περιγυρεύει εκ της ζωής εν ύλει αγίους δηλαδή ευ+όμοιους του = ευομοιοπνεύματους Του. Ταδ’ έφη η εργασία και η έγνοια Του.
.
Διά να σε κάμει μη ανακυκλώσιμον και μη καταδικασμένον πρέπει να Του ομοιάσεις διότι συμφώνως της Ευκρισίας Του Διηνηκές αξίζει να είναι μόνον ο Ευόμοιος Του = ο Άγιος, ο Ευάγιος, ο Ευπανάγιος!!!! Του φρονίμου ολίγα λόγια και καταλαβαίνει.
.
Συ φίλε μου αποσκοπείς π.χ. εις το να κάμεις χρήματα, πλούτον, ο άλλος να δοξασθή ως αθλητής ή ήρωας, ο άλλος να έχει όλβια διασκεδιαστική ζωή κ.ο.κ.. Μάλιστα κύριε, με τους κόπους ή μη δύνασαι να τα έχεις και να τα αποκτήσεις με έντιμα ή μή μέσα. Ωσαύτως και ο Θεός περιγυρεύεται Αγίους = ήτοι Όμοιους Του!!!! Ο καθένας επενδύει όπου του αρέσει και λαμβάνει τους ανάλογους καρπούς, επιβραβεύσεις από τους ανθρώπους, Τον Θεόν και τον Διάβολον αναλόγως. Άλλως πως κρίνει ο Θεός άλλως πως οι ανθρώποι, ο δε Διάβολος κρίνει όπως ο Θεός ούτως ώστε όχι να σε συγχωρέσει αλλά να σε καταδικάσει. Σου παραγγέλνει με δόλον πως να χαθείς και είναι συνάμα ο πρώτος συνήγορος κατηγορίας εις το δικαστήριον της Αληθείας ούτως ώστε δικαίως να καταδικαστείς. Σου δείχνει τον δρόμον πως να χαθείς χωρίς δικαιολογία με γλυκά εδέσματα να σε γαργαλεύουν ούτως ώστε συνειδητώς να καταλάβεις ότι αμαρτάνεις αλλά να μην σ’ εγνοιάζει, τάδ’ έφη αποπλάνηση ανθρώπου από κακό πνεύμα.
.
Διά Τον Θεόν όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι και άξιοι της μοίρας τους όπως και οι Άγιοι Του είναι άξιοι της μοίρας τους. Η μοίρα και αξιοσύνη των Αγίων δεν είναι ανακυκλώσιμη, τουτέστιν ο Θεός περί τούτους εγνοιάζεται, να μην αδικηθούν ήτοι τους Αγίους Του. Ούτε οι άδικοι θα αδικηθούν και περί τούτων εγνοιάζεται ο Θεός, θα θερίσουν τους καρπούς των κόπων τους την αδικίαν τους καρποφορούσα και τούτη τους αξίζει ήτοι να ζουν την αδικία όπου φύτεψαν εναντίον άλλων ιδίοις. ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
.
Η παναίσχιστη αδικία είναι να αδικηθεί ο δίκαιος μαζί με τους άδικους. Ο άδικος δεν αδικείται από την αδικία δικαιώνεται. Ο δίκαιος αδικείται από την αδικία, δικαιώνεται εκ της δικαιοσύνης. Ταδ’ έφη ο υπερπρωταρχικός Νόμος της Θείας Δικαιοσύνης.
Οι Εβραίοι σεβάστηκαν Τον Πατέρα αλλά όχι Τον Υιόν Του. Ποίος πατέρας αρέσκεται να του εκφράζεις τα σέβη σου αλλά να καταπολεμείς και να φονεύεις τον όμοιον σε πνεύμα, αρχές και πράξεις υιόν του; Εάν σέβεσαι τον πατέρα και σκοτώνεις τον υιόν δεν σέβεσαι τον πατέρα αλλά σφετερίζεσαι ανεντίμως την θέσην του υιού και αν δύνησαι θα σκοτώσεις και τον πατέρα ινά λάβεις και την θέση του πατέρα. Τουτέστιν, δεν σέβεσαι το βασίλειον του πατρός αλλά θέλεις υποκλέψεις τούτον εκ του κατόχου και ιδιοκτήτου (= ίδιος+κτίζει = αυτός όπου έκτισε από το τίποτε κάτι) του!!!! ταδ’ έφη ανωτέρα δολιοτάτη λυκοπόνηρη πανέξυπνη υποκρισία.
.
Ο Τριαδικός Θεός αφήνει τους Ιουδαίους να στριμώχνουν, κατεδαφίζουν, δυστυχούν, εξαφανίζουν, αναμειγνύουν τα έθνη ούτως ώστε να νοθοενώσουν την ανθρωπότητα και τους ευνοεί επειδή θέλει να ευ+εκπαιδεύσει τους Αγίους ή υποψήφιους Αγίους εις την εξαπόκτηση της πληρούσης ΑΓΙΟΤΗΤΟΣ.
.
Ο Θεός δεν περιγυρεύει αγίους αλλά τους σπουδαιότερους αγίους όπου θα λάβουν την ύψιστη τιμή και θέση εις το πάνθεον των αγίων της ευ+ανασυγκροτήσεως του Δέκατου Τάγματος των Αγγέλων όπου κατέπεσε και μετασχηματίσθηκε σε Απόλυτον Αντίθεον Κακόβουλον Τάγμαν ήτοι τα δαιμόνια των Διαβόλων.
.
Ναι κύριε άνθρωπε όμως, διά να λάβεις θέση εντός του Επανασυγκροτημένου Δέκατου Τάγματος Αγαθών Αγγέλων πρέπει να το αξίζει άνευ ουδεμίας εύνοιας και διά να μην έχεις καμμία εύνοια πρέπει ο Θεός όχι μόνον να αδιαφορήσει περί εσού αλλά και να σου στείλει έχθρα, δεινά, αδικία, καταισχύνη, καταδίκη, ενοχή, εναντίον σου, άδικη και συ να την δεχθείς ή δίκαια και να παραδεχθείς την αδικία σου. Να επικαλείσαι Τον Θεόν και συ αντί να έχεις αρωγή να έχεις επαυξημένη καταδρομή της τύχης και συ να Τον πιστεύεις ολοένα και περισσότερον. Να σε χλευάζουν διά Τον ανυπάρκτον Θεόν σου και να το ψευδοεπιβεβαιώνει με την αίσθηση του χρόνου, την κακοτυχία και την εύνοια των εχθρών σου και συ να Τον πιστεύεις, δοξάζεις, αγαπάς και επιθυμείς ακόμη περισσότερον. Να περάσεις όλα τα δεινά, τους εξευτελισμούς, τις κακοταπεινώσεις, τις καταπονήσεις, τις ταλαιπωρίες, τις κακουχίες, και τότε τι ημπορεί να κάμει ο Θεός; Να σε αδικήσει; Και διατί; Σε ζηλοφθονεί; Ζηλοφθονεί ποτέ ο Θεός πόσον μάλλον δε έναν όμοιον = υιόν Του; Οι υίοι του κάθοντε δεξιά Του εντός της εγκάλης Του Άπειρου Προϋπάρχων προ πάντων των αιώνων Υιού Του ευσωσμένοι!!!!
.
Οι Εβραίοι ευνοούντε να ενώσουν την ανθρωπότητα υπό την ηγεμονία τους νομιζόμενοι ότι θα κερδίσουν την αιωνιότητα επειδή θα κερδίσουν μία προσωρινή ματαιοκυβερνητική ισχυρότητητα. Η εύνοια ταύτη της Μασσωνίας είναι ευλογημένη εκ Του Θεού ινά φέρει τους Χριστιανούς και άλλους ανθρώπους σε κατάσταση αγανάκτησης ούτως ώστε να φανή ποίοι θα παραμείνουν πιστοί εις Τον Θεόν όταν τα πάντα θα ελέγχοντε από τον υιόν του Διαβόλου όπου δεν θα αφήσει ουδέναν περιθώριον πίστης εις Τον Τριαδικόν Θεόν ούτε θα ημπορεί να ζήσει, να πωλήσει, να αγοράσει και να είναι ηθικός υπό του δεσμού του μικροψήγματος/μικροτσίψ.
.
Τουτέστιν, ευνοούντε οι Εβραίοι διά να δοκιμαστούν και περάσουν τις εξετάσεις ευδικαιοσύνης οι Αγίοι Του Τριαδικού Θεού. Πως γίνεται να δοκιμαστεί εν πράξει εάν δεν αντιμετωπίσει την αδικία; Πως γίνεται να αποδείξεις τις ικανότητες σου εις τον πόλεμον ή ένα άθλο εάν δεν παλεύσεις, δεν δοκιμαστείς, δεν αγωνιστείς; Ο αγώνας επιβεβαιώνει την αξία, την ατυχία, την αδικία και εντέλει την αρετή. Η αρετή είναι ανώτερη από την αξία διότι η αρετή είναι πάντοτε ηθικογενούσα.
Όταν οι Εβραίοι θα παρεξαναγκάσουν όλους τους ανθρώπους να επιζητήσουν το μικροψήγμα πωλώντας την ψυχήν τους εις την απώλειαν διά χάριν της διατήρησης της μάταιης προσωρινής ζωής οι Έλληνες ήτοι οι Ευέλληνες (δηλαδή όσοι παραμείνουν ψυχικώς Έλληνες) θα ανεγείρουν το ΨΥΧΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΨΥΧΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΟΧΙ = ΥΠΕΡΟΧΙ!!!! Οι άνθρωποι αυτοί θα περάσουν εις την παρανομία της δικαιοσύνης εκτός και εναντίον της ευνομίας της αδικίας.
.
Ο Τριαδικός Θεός περιγυρεύωντας τους Αγίους Του τους ευαρμοζόμενους εις την Επανασυγκρότηση του Δέκατου Ευαγγελικού Τάγματος ευνοεί τους Εβραίους να ωθήσουν την ανθρωπότητα εις το απροχώρητον ούτως ώστε να φανεί ποίοι θα Του παραμείνουν πιστοί παρά τα πάνδεινα και ποίοι θα ριψασπιδίσουν υποχωρώντας σε συμμόρφωση εντός του Αντίχριστου Κράτους της Απώλειας.
.
Όποιοι αντέξουν θα έχουν διά μισθοδοσία, περιουσία, δωρεάν και κέρδος την ένταξη εις το Δέκατον Ευαγγελικόν Τάγμαν, βασικά κερδίζουν την αξία της θέσης με την σπάθα τους και ο Θεός τους την χαρίζει.
.
Αυτόν είναι όλον το ΜΕΓΑΛΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Διά να επιτευχθή αφήνει τους Ιουδαίους να πράττωσι τας υπέρτατες αδικίες εναντίον του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ούτως ώστε αυτός όσος παραμείνει να είναι η ζύμη και ουσία του Δέκατου Ευαγγελικού Τάγματος.
.
Σου δίνεται η ευκαιρία να αδικηθείς χωρίς να αδικήσεις και βλασφημίσεις Τον Θεόν αλλά ευδοξάζοντας Τον ακόμη περισσότερον να αξίζεις την ευ+εφ’ομοιοποίηση σου με Τον Τριαδικόν Θεόν και δεν υπάρχει άλλος δρόμος, τρόπος και οδός πλήρους εξαγνοισμού!!!!
ΑΓΑΘΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!!!
.
Πού ευνοούντε οι Εβραίοι και πού οι Έλληνες το μάθατε. Πού δεν ευνοούντε οι Εβραίοι και πού οι Έλληνες δεν δύναστε να το εξάγετε;
.
Ο Αληθινός Ισραήλ = Εισραήλ = εις ρα ηλ = προς τον (εις) ρα (βασιλέα) του φωτός (ηλ) εισίν οι Μάρτυρες Του Τριαδικού Θεού. Οι Χριστιανοί = οι Ευχριστιανοί = Αγίοι Του Θεού και κυριότεροι αυτοί όπου θα περάσουν της πληρούσας δοκιμασίας ως χρυσίω εν πυρί εν χωνευτηρίω εν καταυτήσιμον χάλεπον αγωνιστικόν καιρόν Παναντίχριστης Κρατοκαταστάσεως.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου