Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΚΕΜΟΝ/POKEMON ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΟΣΙΩΝ

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΚΕΜΟΝ/POKEMON ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΟΣΙΩΝ
.
Έως την δεκαετία του 1980 μ.Χ. οι παππούδες τις νύχτες ωμιλούσαν εν αυλαίς εις τους εγγονούς των περί των φαντασμάτων του Διαβόλου. Διά τους ελαφροϊσκιωτους, τους ονειροπαρμένους, τους φαντασιόπληκτους, τους χαντακωμένους, τους αποβλακωμένους, τους σεληνιασμένους, τους δαιμονκατεχόμενους, τους εροθυμισμένους, τους δαιμονεπιληπτικούς, τους νεραϊδοσατανοκατεχόμενους κ.α..
.
Εφ’ ημερών όλες αυτές αι ιδιότηται συνοψίζοντε εις την μαγεία της τεχνολογίας όπως αυτήν της δαιμονίας του πόκεμον όπου ενήλικες και ανήλικες ως έρμαια της Κόλλασης και της ψευδαίσθησης κυνηγούν την μάγισσα πόκεμον.
.
Η λέξη πόκεμον δεν είναι τυχαία αφού οι Ιλλουμινάντοι δεν χρησιμοποιούν σχεδόν ποτέ τυχαίες λέξεις, είναι παραφθορά της λέξεως ποκαχόντα ενός κινούμενου σχεδίου όπου έλαβε το όνομα του από τον ινδικόν δαίμονα της αβύσσου ποκαχόντα!!!!
.
Ποκαχόντα = ποκεχόντα = ποκεμόντα πόκε+εμού. Επίσης θυμίζει τη λέξη πόκερ, μία λέξη ήτις υποδηλώνει τζόγον και δη τζογάρισμα της ψυχής!!!! Και ο νοών νοείτο!!!!
.
Οι Σιωνιστές κάνουν ανομολόγητη δημοσκόπιση ανθρώπων ζόμπυ, αφού όσοι τρέχουν εις τους δρόμους να συναντήσουν τους ποκεμόντα διαβόλους αντί να ευεξασκούντε εις την εν Χριστώ αγάπη, αρετή και ηθική της Θεώσεως είναι έτοιμα κτήνη να δεχθούν έναντι βλακίστικων δώρων το μικροψήγμα/μικροτσίψ του Αντίχριστου Αρχιεβραιοσιωνιστομασσώνου όπου θα στέλνει εις τους διαδικτυωμένους με την θέληση τους και των οποίων η θέληση θα ελέγχεται άπαξ και διαπαντός μηνύματα ύβρεως προς Τω Αγίω Πνεύματι και δη Τον Τριαδικόν Θεόν ούτως ή άλλως και τότε η ανθρωπότητα τετέλεσθαι αφού αυτόν όπου λέγουν οι Εβραίοι ότι οι μη Εβραίοι είναι γκόεμ = κουέλλες = ζώα με μορφή ανθρώπου διά να εξυπηρετούν τους ανθρώπους Εβραίους, δεν ισχύει αλλά θα ευπραγματοποιηθή μέσω του Μικροψήγματος Διαβολοελέγχου σε μη Εβραίους και Εβραίους, και όσοθι αρνηθούν το Χάραγμα του Διαβολομικροψήγματος θα χρισθούν οι μεγαλύτεροι αγίοι όλων των εποχών υπό του Αρχιταγματάρχη του Τάγματος όπου θα λάβει την θέση του έκπτωτου αγγελικού τάγματος του Εωσφόρου.
.
Ο Ιωάννης ο Θεολόγος μας προειδοποίησε εις την Αποκάλυψη πριν 2016 έτη να μην δεχθούμε το χάραγμα του μικροψήγματος καθώπερ ουκ έσται σωτηρία ύστερον της τοιαύτης βλάβεως και ύβρεως!!!! Ο Τριαδικός Θεός βοηθός και αρωγός ινά μην ολιγοψυχίσουμε έναντι της δυστυχίας και της βασάνου, αφού όστις δεν δεχθεί εν γονιδίω το μικροψήγμα θα χρισθεί απόκληρος εκ της κοινωνίας των ανθρώπων μέσω της κακής χρήσεως της τεχνολογίας από τους Διαβολοψευδάνθρωπους τους Αρχισατανά!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου