Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
.
Πάρακατω ακολουθεί έναν άρθρον της εφημερίδος «Ανεξάρτητη» του Ηνωμένου Βασιλείου το οποίον έκανε πάταγον ετούτες τες ημέρες, εμείς θα αναλύσουμε τι μας πληροφορεί και τι πρέπει να προσέξουμε.
.
Πριν από τις εθνικές μας καταστροφές σε παγκόσμιους και εμφυλίους πολέμους ξένες εφημερίδες μας προειδοποιούσαν και ουσιαστικώς προλόγιζαν τι μέλλει γενέσθαι με τον Ελληνισμόν της Ελλάδος της Κύπρου, της Μικρασσίας, του Πόντου, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Ρωσσίας, της Ιταλίας, της Γιουγκοσλαυίας κ.α. περιοχών. 
.
Παρόλαταυτα, πάντοτε αυτές αι προειδοποιήσεις όσον αφορά τους Έλληνες και άλλους λαούς όπου ευρίσκοντε σε δυσσοίωνη θέση δεν λάμβαναν χώραν εν καιρώ προβλέψεως αλλά παράκαιρα, ούτως ώστε να περάσει η προβλεπόμενη περίοδος του ολέθρου και ο λαός να εκλάβει όλες τις προβλέψεις ως αβάσιμες και υπερβολικές. Η έντεχνη τακτική αυτή είναι μέθοδος καθησυχασμού του απειλούμενου ούτως ώστε να χαλαρώσει, να απεγνοιάσει, να ασχοληθεί με τα ιδιωτικά (εξού και η λέξη διά τον ηλίθιον αγγλιστί εκ του ιδιώτης = idiot!!!!), να εξαγορασθεί, να κομματοποιηθεί και να διασπαστεί (διότι η ισχύς εν τη ενώσει, άρα τε η ήττα εν τη διαλύσει της ενότητος!!!!). Επίσης η τακτική αυτή προενσωματώνεται με την συντακτική του λύκου. Ο λύκος μεθοδεύει την έφοδον του και άμα καταλάβει πως ανακαλύφθηκαν τα σχέδια του ανακαλεί την έφοδον του, ματαιώνει τα σχέδια του δι’ άλλην κατάλληλην περίοδον, η υπομονή του είναι αξιοθαύμαστη καθότι είναι ο κλείς της επιτυχίας τους. Υπομονή και αποφασιστικότητα είναι ανίκητος συνδοιασμός εν πολέμει κατά πολεμίων, εχθρόντων και μισούντων!!!!
.
Εις το πάρακατω άρθρον αποκαλύπτεται με απλά λόγια ότι ούτως ή άλλως με 1,200,000 χιλιάδες στρατού ούτως ή άλλως η Τουρκία δύναται να εισβάλει εν Ελλάδι. Η εξάσκηση έγινε με την εισβολή των μεταναστών αφού είδαν την χλωμήν δυνατότηταν ή αποφασιστικότηταν αντίστασης μας!!!! Άρα τε πρέπει να βελτιώσουμε τις άμυνες σε παραλίες, λιβάδια των νήσων και άλλα ευάλωτα σημεία απόβασης, αλεξιπτωτοπροσεδάφισης και άλλων τρόπων εισβολής, τροφή περί αμυντικής σκέψεως εις ειδικούς, παραπέμψατε ούτον το έγγραφον εις έκαστον στρατιωτικόν, πρακτικόν και πνευματικόν πατριώτην!!!! Η άμυνα πρέπει να είναι δυνατή εν πολλοίς ή απολύτως εκ των νησιωτών ή παραμεθόριων ανθρώπων του Ελληνισμού, αφού υφίσταται ο κίνδυνος σκόπιμης προδοτικής ή ανοργάνωτης ή εξ’ αδυναμίας μη επαρκούς και μη έγκαιρης αμυντικής παράταξης!!!!
.
Τα ιστολόγια μας Θεομετρία και Κόμπρα κατ’ επανάληψη έκρουσαν τον κώδωναν του κινδύνου. Πρέπει λοιπόν, ν’ αγοράσουμε πολλά όπλα έστω και κυνηγετικά, αλιευτικά τυφέκια (ψαροτύφεκα) κ.α. επειδή μέσω αυτών δυνάμεθα να φονεύσουμε εχθρούς και να λάβουμε ανά χείρας ισχυρότερα όπλα. Τα όπλα αυτά όπου θα αγοράσουμε τώρα να τα κρύψουμε ούτως ώστε να χρησιμεύσουν εν καιρώ επιβιωτικής εθνικής κρίσεως. Κρύψετε τρίφιμα διαρκεία, εξορύξετε κρυφίως πηγάδια και μην τα δηλώσετε, καλύψετε τα με πέτρες ούτως ώστε κανείς να μην πίπτει εντός και κανείς να μην τα ανακαλύπτει. Φυτέψετε καρποφόρα δένδρα σε όλες τις γειτονικές και τα όρη έκαστου εδάφους του μικροτόπου σας, φανερωμένα και άλλα κρυμμένα σε σπήλαια, χαλοσπιτιές, χαράδρες, φαράγγια, όπως συκιές, διαφόρων ειδών μουριές κ.α., διατρέξατε μελέτη περί ειδικών άνυδρων δένδρων ή φυτέψετε παρά πλησίως των ρεματιών, τελμάτων, λιμνών κ.α..
.
Συνάψετε συνδέσμους πολεμικής και επιβιωτικής δράσης με τους γείτονες και υπερσυνδέσμους με κοντινές και μακρυνές γειτονικές. Μάθετε όλα τα μονοπάτια παλαιά και σύγχρονα, τους δρόμους, τις στοές, τα μικροκλίματα ανα έκαστη εβδομάδα ει δυνατόν και ό,τι δη ποτέ άλλον περί καιρού. Μάθετε την Ελλάδα, την Κύπρον και άλλες χώρες απέξω και ανακατωτά, πού υπάρχει τι και πως διαβαίνεται από την μία περιοχή ή χώρα εις την άλλην. Μάθετε όσα δύναστε περί ναυσιπλοϊας, ορειβασίας, ιατρικής, αγριοβοτανοφαγίας, αγριοκτηνοφαγίας, πως να θηρεύετε άγρια ζώα εν εδάφι, εν ύδωρ και εν αήρ!!!! Μάθετε την υπομονή, ο μελλοντικός δρόμος είναι πάντοτε επίγνωση της γεωγραφίας και η μηχανή της η υπομονή!!!!
.
Να είσαστε πάντοτε σε εγγρήγορση. Διά πόσον καιρόν;;;; ΔΙΗΝΗΚΩΣ!!!! Ο Λύκος, ο Αντίχριστος, ο Εχθρός, εφορμάσει όταν ο οικοκύρης και ο οικοδεσπότης απολαμβάνει την πλαστή ειρήνη της ιδιωτικότητος του!!!! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΤΟΝ ΙΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΖΩΗ ΤΟΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΩΝ. Η παροιμία προειδοποιεί: «εις την αναπουμπούλα χαίρεται ο λύκος», όταν βρέχει και βροντάει και γίνεται χαλασμός κόσμου ο λύκος ως νύτζια (παραφθορά της λέξεως νύχτα όπως κυπριαστί το και γίνεται τζαι = το κάππα γίνεται τζ) φονεύει, ληστεύει, λεηλατεί, διαφθείρει, βιάζει, παραπέμπει εσσφαλμένες ύπουλες πληροφορίες.
.
Οι Αρχαίοι ημών προγόνοι έλεγαν ότι διηνηκώς αν θέλεις ειρήνη να προετοιμάζεσαι διά πόλεμον, καυγάν, έντασιν κ.τλ.. Έλεγαν ότι πρώτη αρχή της έννοιας Κράτος είναι ο στρατός, δηλαδή η ικανότητα άμυνας και δεν έλεγαν πως τούτη η αρχή χρειάζεται εις την αρχήν και ύστερα καταργείται, αλλά προφανώς άπαξ και καταργηθεί καταργείται το Κράτος. Παραδεγματιστείτε με το Ψευδοκράτος της τουρικικής εισβολής εν Κύπρω εν έτει 1974 μ.Χ., είναι όντως ψευδές ή υπαρκτόν; Υπαρκτόν και ας μην αναγνωρίζετε, ας μην στρουθοκαμηλίζουμε και ας μην κρυβόμαστε όπισθεν του δακτύλου του δείκτη της παλάμης μας.
.
Απαλλαγείται από τα πολλά, περίπλοκα και ψευδοευκολοποιούντα την ζωή μας ηλεκτρονικά συσσκευάσματα, μας χαντακώνουν με ανοησίες, φαντασιοπληξίες και άνανδρες υπερπροσβλητικές συμπεριφορές!!!!
.
Μην επαναεφησυχάσατε, το σενάριον της βρεττανικής εφημερίδος είναι ολόσωστον!!!! Έξη μήνες πριν το δημοψήφισμαν περί του Σχεδίου Ανάναν εν έτει 2004 μ.Χ. η ίδια εφημερίδα έγραψε χαρακτηριστικά: «θα δώσουν έναν σχέδιον εις τους Ελληνοκύπριους ούτως ώστε να τους εξαναγκάσουν να είπουν ΌΧΙ ή ΝΑΙ και να καταστραφούν ολοσχερώς!!!!». Η Ιστορία τεκμηριώνει ότι ο ποτέ ανευφησύχαστος όπου συνάμα είναι ταπεινόφρων και πράος ουδέποτε ηττήθηκε, είναι αήττητος έστω και αν ένεκα μεγέθους ή άλλων παραγόντων δεν δύναται να κατακτήσει εδάφη εκτός της Πατρίδος του. Πρέπει να γίνουμε αήττητοι διά της σωφροσύνης όπως περιγράφεται ανωτέρω και ας δεν έχουμε την δύναμη να επιβληθούμε σ’ άλλους. Συχνάκις η στρατηγική της ήττας περνάει μέσα από την δόξα της νίκης, ιδέστε τι μας έκαμαν οι Συμμάχοι όταν μας έστειλαν εις την Ισμύρνη. Ξεσηκώσαμε τους Τούρκους εναντίον των Μικρασσιατών ενώ ζούσαν αγαπημένοι και τους έσφαξαν. Οι σφάκτες ως επί τω πλείστον ήταν Τσέτες δηλαδή Τσετσένοι επειδή οι έντοποι Τούρκοι είχαν δεσμούς αγάπης και συμπάθειας με τους Έλληνες. Ο Μιλτιάδης έλεγε εις τους Αθηναίους πως αν ηττηθούν οι Πέρσες έχουν πατρίδαν να επιστρέψουν ενώ εμείς πού;;;; Να το νόημα να είσαι αήττητος έσω (εν οίκω) συ!!!!
.
Εάν αποσταθεροποιηθεί η Τουρκία οι ευάλωτοι Τούρκοι μαζί με τους μυστικούς πράκτορες θα φύγουν όπως εξ’ ανάγκης φεύγουν τα πτηνά, τα ζώα, τα έντομα από το καιόμενον άλσος προσφεύγοντας εις το άκρουστον δάσος. Είναι αναπόφευκτον!!!! Και αν έρθουν εν Ελλάδι και εν Κύπρον δέκα εκατομμύρια Τούρκοι ποίος τους απομακρύνει και το ζήτημα τι θα απαιτούσουν πολιτικώς βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα εάν εγκατασταθούν, δεδομένου και της υποκίνησης των από Αντιελληνικά τουρκικά και αλλοεθνή στοιχεία;;;;
.
Μετά την εισβολή των ευάλωτων Τούρκων εις την Ελλάδα άμα τη αποσταθεροποιήσει, τότε η πολεμική ακαταστασία εις την Τουρκία θα δώσει το έναυσμα της ψευδοδικαιολογίας των λιμπιζόμενων λήσταρχων της τουρκικής πολιτικοστρατιωτικής σκηνής του τύπου σουλτάνου και πασά να εισβάλουν εν Ελλάδι και εν Κύπρω ινά προστατεύσουσι τους μετανάστες πρόσφυγες, τους Μωαμεθανούς της Θράκης και της Κύπρου!!!! Και τα χείριστα ω μη γένοιτο θα γίνουν υπερχείριστα!!!!
.
Με τα όσα είπαμε χωρίς να το επιδιώξουμε συμβαδίζουν τα προφητικά λόγια του Κοσμά του Αιτωλού ότι οι Τούρκοι θα φθάσουν έως τα Εξαμίλια (Πελοποννήσου) και ότι θα καταλυθεί το ψευδορωμαίικον αφού θα φύγει απ’ εκεί όπου ήρθε (από συνομωσίες μυστικών Φιλόθεων και Αντίθεων οργανώσεων) και ότι εν τέλει δεν θα περάσει πολύς καιρός και θα εξαναγασθή έναν Ξανθόν Γένος να επέμβει καταλυτικώς. 
.
Παράκληση μου είναι να προσεύχεσθε περί εαυτούς και αλλήλους και εχθρούς και συνάμα περί Θρησκείας, Πατρίδος και Οικογένειας και συνάμα περί σωτηρίας των ψυχών ημετέρων και εχθρών και, να τεκνοποιείτε όσον περισσότερον γίνετε, διότι δεν νοείται Ελληνισμός δίχως Έλληνες. Ευ αγώναν να έχετε!!!! Η μάχη ίσως γίνει αύριον ή εις κοντόν (σύντομα) ή μετά από τρισήμισυ χιλιάδες έτη ή σε άλλον χρονικόν σημείον και πλαίσιον, εμείς να είμαστε έτοιμοι, ενάρετοι, Φιλόθεοι και Θεάρεστοι πάντοτε και τότε δεν νοείται ήττα δι’ ημάς ούτως ή άλλως πως!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.
Δημοσίευση : 09:48 02-08-2016
Independent: «Η Τουρκία θα γίνει νέα Συρία»
«Βαριά σύννεφα» πλησιάζουν απειλητικά από την Ανατολή την Ελλάδα
Μια άκρως δυσοίωνη πρόβλεψη για την ασφάλεια της Ελλάδας διατυπώνει ένα «καυτό» δημοσίευμα της γνωστής βρετανικής εφημερίδας Independent, που αναδημοσιεύεται στην τουρκική Cumhurriyet, περί μετατροπής της Τουρκίας σε "Νέα Συρία".
Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει την οργή της Άγκυρας γιατί περιγράφει τα σταδιακά βήματα με τα οποία η Τουρκία μετατρέπεται σε μια καινούργια Συρία και σε ένα νέο Ιράκ.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Ελλάδα, φυσικά θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη πρόκληση ασφάλειας μετά τον Β'ΠΠ, αφού εκαατομμύρια Τούρκων θα επιχειρήσουν να περάσουν στη χώρα, ενώ φυσικά οι μάζες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων με όποιον και να ταχθούν θα επιχειρήσουν να αμφισβητήσουν ενεργά τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και τις μεγάλες εκκαθαρίσεις στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν προκαλέσει ανεπανάληπτο χάος, κανείς δεν ξέρει ποια ακριβώς είναι η κατάσταση εντός τους, ενώ η επιχείρηση εξάρθρωσης του δικτύου του Φετουλάχ Γκιουλέν είναι  αδύνατο να περατωθεί γιατί και μέσα στο κόμμα του Ερντογάν υπάρχουν πυρήνες του που δεν μπορούν να εξουδετερωθούν.
Παράλληλα η Τουρκία, σύμφωνα με την Indipendent, εξέθρεψε όλα τα τελευταία χρόνια πυρήνες των ισλαμιστών του ISIS στο εσωτερικό της, που τώρα είναι πολύ δύσκολο να εξαρθρωθούν και αυτό αποτελεί άλλο ένα παράγοντα αποσταθεροποίησης της. Να μην ξεχνάμε και τον εσωτερικό πόλεμο με τους Κούρδους.
Όλα αυτά συντείνουν στην διαμόρφωση μιας Τουρκίας με 80 εκατομμύρια πληθυσμό και ένοπλες δυνάμεις 800.000 άντρες, σε μεγάλο αποσταθεροποιητικό παράγοντα στην ευρύτερη περιοχή, με εκκριτικές διαστάσεις και οδεύει σταδιακά προς μια νέα Συρία με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης.
Το ζήτημα είναι ότι μόνο με την πρώτη γραμμή εφεδρείας η Τουρκίας παρατάσσει 1.200.000 άνδρες προσωπικό, όπως απκάλυψε η Χ.Κλίντον στα τηλεγραφήματα που αποκάλυψε το Wikileaks και όλος αυτός ο όγκος μπορεί να "πατήσει" με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ελληνικά εδάφη.
Και τότε το ερώτημα είναι πως η Ελλάδα tων Μνημονίων, που έχει υποστεί συστημική απαξίωση των ΕΔ της λόγω της οικονομικής καταστροφής  θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την υπέρτατη πρόκληση ασφάλειας.protothema.gr
Από τον/την Newsroom
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου