Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!!!! ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!!!! ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!!
.
Ως γνωστόν τόσον οι ακραίοι Μωαμεθανοί όσον και οι ακραίοι Εβραίοι ή Σιωνιστές θεωρούν την υπόλοιπην ανθρωπότηταν ως κυριολεκτικά κτήνη επειδή ούτως επιβάλλει μία αρρωστημένη γραφή της θρησκείας τους!!!!
.
Όποτε έχουν εξουσία εξασκούν χωρίς ίχνος φειδώ, συνειδήσεως, εντροπής, κατάφορη αδικία εναντίον των άλλων ανθρώπων και δη των Χριστιανών. Οι Σιωνιστές μάλιστα χρησιμοποιούν τους ακραίους Μωαμεθανούς διά τους σκοπούς τους. Οι Σιωνιστές ένεκα οργανώσεως της βαθειάς Μασσωνίας και του χρήματος όπου αποκτούν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα μάχοντε να ελέγξουν την ανθρωπότητα τελεσίδικα με μικροψήγματα/μικροτσίψς!!!! Οι Ιηουσίτες ήταν το αντίστοιχον δέος κάποτε αλλά το διέλυσαν εκ των έσω όπως καυχόντε οι Σιωνιστές!!!! 
.
Η ιδέα της Ολυμπιακής Δημοκρατίας είναι όπως έκαστος αθλητής να περνάει από αντιαναβολικόν έλεγχον, και όχι κατά το δοκούν αυτών όπου ελέγχουν με αδικία τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επί παραδείγματι, η Ελληνίδα Άννα Κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του αεροβόλου πέρασε εξαναγκαστικά από αντιαναβολική δοκιμασία (αντιντόπινγκ τεστ βαρβαροελληνιστί) ενώ ο Φερπς με 21 χρυσά μετάλλια δεν καλέστηκε επειδή είναι αθλητής της Αμερικανοσιών!!!! Χαχαχαχα, αν ήταν Έλλην θα τον δοκίμαζαν με αντιαναβολικά μέσα δι’ έναν έτος!!!!
.
Δεύτερον και καλύτερον, η Ολυμπιακή Δημοκρατία, η Ολυμπιακή Ισότητα, η Ολυμπιακή Δικαιοσύνή και Δικαιοκρατία, αξιώνει όπως έκαστος αθλητής περνάει από αντιαναβολικόν έλεγχον πριν και μετά τους αγώνες ούτως ώστε να είναι πανδίκαιοι και ο έλεγχος να γίνεται από μία ανεξάρτητη ιατρική ομάδα άλλης εθνικότητος και μία μεικτή διαμέσω κληρώσεως.
.
Αυτόν είναι το Υπερχρυσόν Μετάλλιον όπου ευαξιώνει η Ελληνοχριστιανική Δικαιοσύνη διότι τα πάντα μετρώντε με Δικαιοσύνη και με τίποτε άλλον, καταλάβετε το πριν να είναι αργά. ΠΑΣ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Ο βαθμός της βαρβαρότητος τινός ανθρώπου ευμετράται και ευβαθμολογείται με την ποσισταία αδικία του. ΜΟΝΟΣ ΔΙΟΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΣ Ο ΠΑΝΔΙΚΑΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου