Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΟΛ’ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Το καλούμενο άστρο του Δαυίδ (παραφθορά του Διάβιου) ή ΑΛΛΗΛΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΙΣΟΓΩΝΙΑ ΤΡΙΓΩΝΑ όπως τα αποκαλώ ή εξάλφα είναι υπερπαμπάλαιον ελληνικόν σύμβολον, έκτοτε όπου οι Γραικοί ήταν οι Έλληνες και οι Ιουδαίοι. Πριν να αποστατήσουν εκ της ελληνικής των καταγωγής οι Εβραιοϊουδαίοι, ένεκα κακίας και άλλοτε ένεκα επιβιωτικής κούρσας εις τους βασάνους της ερήμου. Ο ανεκδιήγητος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κρυπτοϊουδαίος/Μασσώνος ή Ιουδαίος με την πρόφαση του οικονομικού οφέλους από πιθανούς Τούρκους θέλησε να αλλάξει την Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου σε Λεωφόρο Κκεμάλ Αττατούρκ. Επέδειξε με ζήλον δεκάδες πρωτοποριακές αντιελληνικές, πανηλίθιες και αμόρφωτες ιδέες, διότι ώφειλε να γνωρίζεις εντός της σαχλής ψευδοαριστοκρατίας ότι οι Ιουδαίοι είναι και θα είναι αποστασιασμένη ελληνική φυλή, άλλωστε διά να λέμε την αλήθεια πάντοτε οι Έλληνες ήσαν εις διχόνοια ανά μεταξύ πόλεων και περιοχών, η ελληνική φυλή των Ιουδαίων δεν αποτελεί εξαίρεση εις τον διχονοιακό ελληνικό κανώνα!!!!
.


ΟΛ’ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
.
Περί του εν λόγω θέματος έχουμε αναφερθεί κατ’ επανάλειψη, εδώ θα επαναλάβουμε μερικά παραδείγματα.
1.        Ο μέγας Ιουδαίος Γλωσσολόγος Ιώσηπος Yαχούντα (Joseph Yahunda) το αποδεικνύει εις το έργον του Hebrew is Greek = Τα Ιουδαϊκά είναι Ελληνικά. Τεκμηριώνει βεβαίως και το αυτονόητον ότι αν είναι τα ιουδαϊκά γράμματα και γλώσσα ελληνικά τότε και ο ιουδαϊκός λαός είναι ελληνικός.
 .
2.        Ο βασιλέας της Σπάρτης Αρέας εν έτει 148 π.Χ. έστειλε πρεσβεία εις τον αρχιερέα Οινία των Ιουδαίων ότι κατάγοντε από την Σπάρτη τον ευχαρίστησαν. Οι Σπαρτιάτες προσέφεραν κοινοκτημοσύνη/κομμουνισμό (να από πού γνωρίζουν οι σύγχρονοι Ιουδαίοι τον κομμουνισμόν κον = συν = συμμονισμόν = συν+κκομον = κοινόν, από τους Σπαρτιάτες προγόνους των. Η κοινοκτημοσύνη αφορούσε ανά πάσα στιγμή αρωγήν σε όπλα, πολεμοφόδια και τρόφιμα. Ο Αρέας τους είπε ότι η πανάρχαια έγγραφος παρακαταθήκη της Σπάρτης ανάφερε ότι οι Ιουδαίοι είναι αδέλφια σας καταγώμενα απ’ εδώ!!!! Σπάρτη και Ιουδαία οι μοναδικές χώρες όπου θεωρούν Ιουδαίον τον εκ μητρογονίας τέκνον.
 .
3.        Όταν οι Αθηναίοι λεηλάτησαν αγρίως την Δήλον, την γενέτειρα του θεού Απόλλων όσοι σώθηκαν προσέτρεξαν εις την Ιουδαία, Παλαιστίνη και άλλες εκεί περιοχές και ενώθηκαν με τους Εβραίους.
 .
4.        Όταν λεηλατήθηκε η Τροία το Ίλιον προσέπεσε εις τας χείρας των Δαναών. Άποικοι από την πόλη Σολυμοί έκτισαν ιερόν και το ονόμασαν Ιερόν των Σολυμών και οι ίδιοι Ιεροσολυμίτες. Τα Ιεροσόλυμα είναι πόλη των γόνων των Σολυμών.
 .
5.        Δαναοί μετά την κατάκτηση του Ιλίου έκτισαν ιερόν εις τον ποταμόν όπου εφημερών καλείται Ιορδάνης. Ήτοι Ιερόν των Δανανών = Ιεροδάνης και εκ παραφθοράς Ιορδάνης. Ξενοβαρβαριστί κατάληξε Τζιόρταν ρίβερ ενώ τα Ιεροσόλυμα Τζιαρούσαλημ, να πού κρύβεται η πολύχρυσος ελληνικότητα.
 .
6.        Ο Ιώσηπος Υαχούντα αναφέρει εις το βιβλίον του Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά το οποίον εξέδοσε το Πανεπιστήμιον της Οξφόρδης της Αγγλίας και αγόρασαν κατ’ επανάληψη όλα τα αντίτυπα οι Εβραιοσιωνιστές ώσπου το βιβλίον απαγορεύτηκε και συγγραφέας εξαφανήστηκε, ότι και οι τρείς Μονοθεϊστικές Θρησκείες είναι Ελληνικές και τεκμηριώνει του λόγου το αληθές. Ο Υαχούντα εις το τέλος του βιβλίου του αναφέρει ότι το επόμενον βιβλίον του θα είναι το Τα Αραβικά είναι Ελληνικά, αλλά τον εξαφάνισαν. Διαθέτω το εκδομένον βιβλίον.
 .
7.        Είναι ν’ απορεί κανείς διατί οι Σιωνιστές εξαφάνισαν και απαγόρευσαν το βιβλίον του Υαχούντα; Μα διότι ένας ιδικός τους επιστήμονας τεκμηριώνει ότι οι Ιουδαίοι είναι Έλληνες, η γλώσσα τους παραφθορά και εκβαρβαρισμός της ελληνικής γλώττας, οι θρησκεία τους ελληνικής προελεύσεως από τα Καβήρεια και Ελευσίνια Μυστήρια και άλλες συγγενικές ελληνικές δοξασίες όπου υμνούν Τον Τριαδικόν Θεόν. Και εν κατακλείδι, ότι η μυθολογία ή η αρχαία λογοτεχνία τους είναι ελληνικής προελεύσεως αμιγώς ή με διαφοροποιήσεις, όπως κάλλιστα συνέβαινε και εις τον ελληνικόν χώρον από τόπον σε τόπον οι μύθοι να διαφέρουν περί του ίδιου αναφερόμενου περιστατικού. Εκεί όπου οι Εβραίοι μάχοντε να πείσουν ψευδώς τους ανθρώπους ότι όλες οι φυλές κατάγοντε από την Ιουδαία, ο Υαχούντα και άλλες πηγές τους χαλούν την δολοπλοκία παρουσιάζοντας στοιχεία ότι και οι Ιουδαίοι και οι άλλοι λαοί έχουν πρωτόριζα την Ελλάδα. Άλλωστε, η χώρα όπου έχει την αρχαιότερη γλώσσα ήτοι την Πρωτόγλωσσα είναι η Μήτρα όλων των Φυλών!!!!
 .
8.        Τα ονόματα όλων των μητέρων των Αποστόλων Του Χριστού είναι ελληνικά εκτός του προδότη Ιούδα ο οποίος είναι Ιουδαίος, ελληνικής καταγωγής επίσης, επίσης τα ονόματα των Αποστόλων είναι ελληνικής καταγωγής αμιγώς ή κατόπιν παραφθορών. Επί παραδείγματι, η λέξη Ιουδαίος είναι η λέξη Υιουδαίος = αυτός όπου έχει δέος εις Τον Υιόν εκ π.Χ. και είναι λέξη όπου προσδιορίζει τους π.Χ. και δη τους προφήτες και όχι όλον το συνονθύλευμα των «Ιουδαίων» άπιστων εις Τον Χριστόν, δεν το λέγω εκ κακίας.
 .
9.        Ο Χριστός είναι αυτός όπου έχει το χρίσμα, ελληνικότατη ρίζα. Ο Ανδρέας εκ του ανδρείος, ο Πέτρος ή Σίμωνας εκ της πέτρας ή του σιμός = πλατυμύτης αρχαιοελληνιστί. Ο Ιωάννης σημαίνει ο εξ’ Ιωνίας καταγώμενος, ο αρχιερέας Οινίας = εκ του οίνος, ο αρχιραββίνος Νικόδημος ελληνικότατο όνομα. Ο ραββί = ιεραύι = ιερέας. Η Παλαιστίνη = Φιλισταία = φίλοι με τα ίστια Κρητικοί. Οι Σαμαρείτες ή Σαμαρίτες εκ της Σάμου ή Σαμαριάς; Ο Ηλίας εκ του ήλιος, ο Ενώχ = Ενώχιος, ο Ισαάκ = Ισάξιος, ο Αβραάμ = Αύραμος = εκ της αύρας, ο Ιωνάς = Ιώνας, Ιησούς = Ιαματιστής = Ιάσων = Ίαση = Θεραπεία και Θεραπευτής. Η Μαρία αρχαίον ελληνικόν όνομα όπως και η Άννα (αν+να = αν θέλεις να = ιδού και ο Θεός της έδωκε την Θεομήτωρ Παναγία ως γόνον). Ο Ισαάκ υποδηλοί ότι είναι ο Ισάξιος του Αύραμου. Ο Ιερεμίας = ιερόν εμού, ενώ Τζιέρεμυ τι σημαίνει; Ο Θεός καλείται Ελ = Αλ ή Ηλ = Ελίας, Αλίας, Ηλίας = Ήλιος, Ελ = φως. Εις την μαγείαν τους οι Ιουδαίοι αναφέρουν την λέξην Τετράγραμμον. Το μάννα ή μάνα είναι η μητέρα και το καλούμενον μηννά ή μηνά αρχαιοελληνιστί = το φαγητόν όπως ακόμη λέγεται εις την βρεφική γλωσσολογία εν Κύπρω. Χέμπρου = Εβραίος εκ του Ευ+ραίος = ρέω ή ραίω προς το ευ = αγαθόν. Το Ισραήλ = Εισραήλ = εις ρα ήλ = προς τον ρα/βασιλέα του φωτός/ηλ, εξού Ισταμπούλ = Εισταμπούλ = εις την Πόλιν. Ο Δαυίδ παραφθορά του Διάβιου = αυτός όπου έχει βίον Θεού/Δία εξού και το όνομα Δαυίδ εβραϊστί καλείται αυτός όπου έχει την ζωή του Θεού. Οι Εβραίοι δεν είναι Ευραίοι μήδε Υιουδαίοι μήδε Εισραηλίτες αλλά καταραμένοι όπως είπε ο Χριστός έναντι της υποκριτικοκεντρικότητος των, εξού και προσαρμόζοντε εις όλες τις περιστάσεις και κατάστασεις. Ο ίδιος «Εβραίος» είναι και κομμουνιστής και κεφαλαιοκράτης, αγάπαει Τον Θεόν λέγει αλλά επίσης λέγουν πως ο ραββίνος μπορεί να έχει δίκαιον όπου να τον φοβάται ο Θεός, ενώ εις την Καμβάλλα λένε πως μπρούν να αρπάξουν την εξουσία Του Θεού εάν ευρεθούν την κατάλληλη στιγμή εις το κατάλληλον μέρος με την κατάλληλη ταχύτητα, τέτοια λόγια λογιζόταν και λογίζεται ακόμη ο πατέρας τους Εωσφόρος. Ο Χριστός τους το είπε ότι είναι παιδιά του Διαβόλου και με αυτά τα λόγια Του συλλέγει ότι δεν είναι «Ιουδαίος» μήδε Υιουδαίος αλλά ο Ίδιος ο Υιός Του Τριαδικού Θεού δοξάζω Τον και προσκυνώ Τον και όστις βρυκολακιάσει με την ευομολογία μου ας βρυκολακιάσει, κακόν της ψυχής του κάνει δυστυχώς!!!! ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ) ΕΙΠΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. Ο ΔΕ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΩΤΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ Ή ΤΟΝ ΗΛΙΑΤΩΡΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ!!!!
10.     Ο Τριαδικός Θεός να σώσει τας ψυχάς όλων των κολασμένων νεκρών και όλων των κολασμένων ζωντανών!!!!
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου