Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ ΚΑΤΑΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ!!!! ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΤΕΣ!!!!





 Μάς κάνουν ό,τι κάναμε σ' άλλους (Συνέλληνες εν προκειμένω) ήτοι Δούρειον Ίππον με υπουλία προβάλαμε Δούρειον Ίππον με υπουλία μας προβάλλουν! Ίσως εκ σοφής ειρωνίας της ειμαρμένης εκ των εκγόνων των Ελλήνων Τρωών. Μετανοείτε και συνάμα αμ[υνεσθαι περί Τριαδικού Θεού, Πάτρης και Ηθικής Οικογένειας και τα πάντα θα εκβαίνουν αισίως. Μάχαιραν έδωκες μάχαιραν θα λάβεις λέγει η Θεία Παροιμία!!!! Η Αλήθεια εκδικείται ινά ευεξαγνίσει, εκείνη παπάς εκείνη τατάς!!!! Πληρώνουμε πάντοτε τας αμαρτίας των προγόνων μας! Εάν ο όφις δήκνυσε πριν 100 έτη θα το πληρώσει ο έκγονος του!!!!
 .
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ ΚΑΤΑΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ!!!! ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΤΕΣ!!!!
.
Αποδόμηση κάθε κυριαρχικής κρατικής οντότητας και θεσμού της Ελλάδος.
Ψευδοχρεοκοπία της Ελλάδος.
.
Με την ψευδοχρεοκοπία δεν θα δύναται να πληρώσει μισθούς, συντηρήσει όπλα, θεσμούς, οργανισμούς. 
.
Έμμεση αχρήστευση του στρατεύματος ένεκα της ψευδοοικονομικής κρίσης.
.
Εισαγωγή διαφόρων τύπων, μοχλών και καταστάσεων μετανάστες από λαθρομετανάστες έως τους ψευδοψευδολαθρομετανάστες ώστε να σχηματίσουν αντάρτικες ομάδες μάζι ή εξέχωρα από τους Αλβανούς, Μωαμεθανούς Θράκης κ.α. γνωστούς άγνωστους. 
.
Διάδοση του Μασσωνισμού εις την πολιτική και τον στρατόν ώστε να αλλοιωθή το σωστόν θρησκευτικόν, πατριωτικόν και οικογενειαρχικόν αίσθημα και δη να διασπειρεί η διχόνοια απόψεων. Ακόμη και εάν εις το προσκήνιον ευρίσκοντε οι καλύτερες ιδέες η διχόνοια όπου προξενούν είναι χείριστη όσον ισχυρότερες είναι οι αντιθέσεις όπου την προξενούν.
.
Διασπορά ιδεών και ψευδοϊδεών ψεύδους, απάτης, αυταπάτης, εξαπάτησης, αλλοτρίωσης, παραθρησκείας, πολυθρησκείας και άλλων μαλακισμένων εντυπώσεων ινά αποξενούσι την αλήθεια, την ιερότητα, την ταπεινότητα και την σεμνότητα εκ του νου. Να επαναδιασπάται κατ’ εξακολούθηση η διχόνοια ώστε να ισχύσει εκείνον όπου φανερώνει η κυπριακή παροιμία: «όπου έχει πολλούς πετεινούς αργεί να ξημερώσει».
Μεγάλον εμπόδιον και τεράστιον Σινικόν Τείχος κατά της συσπείρωσης των Ελλήνων και της εφαρμογής του ρητού: «η ισχύς εν τη Ενώσει» είναι τα κόμματα τα οποία ψευδώς και παραπλανητικώς καλούντε κύτταρα δημοκρατίας ενώ είναι τα κύτταρα της υπέρπολύκαρκινόγονης διχόνοιας. 
.
Οι κομματάρχες είναι οι αρχιπράκτορες της συντήρησης και της εκβάθυνσης της διχόνοιας. Ινά συντηρείται η διχόνοια πρέπει να εφευρίσκοντε νέοι τρόποι, ψευδοϊδέες, ψευδοπροκλήσεις, ανάγκες και ψευδοανάγκες, ψευδοηγέτες και ψευδοσυνασπισμοί αρεστοί εις τους κατά καιρούς επαναστάστες, πατριώτες και αντιδραστικούς Ευπατρίδες, εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια, την απονηρησία, την φιλοσοφικοκεντρική αγραματτοσύνη τους. Ούτως ώστε ο καιρός να περνάει και ο Ελληνισμός είς τις φασαρίες του κυκεώνα των προβλημάτων να μην θυμάται και να μην μπορεί (και να μην έχει χρόνον αλλά είναι ψευδοδικαιολογία) καν να κάνει παιδιά!!!!
.
Κάνετε παιδιά. Ήδη από την αρχαιότητα ο Ελληνισμός αντιμετώπιζε αυτόν το πρόβλημα,  ώστε ο Επίκτητος μεταξύ άλλων να παρατηρήσει ότι πρόοδος και πλούτος δεν είναι η αύξηση των ορόφων αλλά η αύξηση των ψυχών (κάτι όπου γνωρίζουν πολύ καλά οι υπερπληθυσμιακές εθνικοφυλετικές χώρες, τύποι Ενδίας, Αραβίας, Κίνας κ.α.). Όσες θυσίες και αν πρέπει να κάνετε και όσες ταπεινώσεις και αν πρέπει να υποστείτε πρέπει να κάνετε παιδιά, ένα παιδί περισσότερον εξ’ όσων υπολογίσατε ότι δύναστε να αναγιώσετε. Αφήστε τους φιληδονισμούς εις την πάντα εσείς αι εύμορφαι Ελληνίδες, η ωραιοπληξία σας, η φιλαρέσκεια σας, η φαντασιοπληξία σας, σάς προσβάλλει, σας τιμάει εάν συνεχίσετε να γεννάτε ευμορφά παιδιά όπως εσάς και εις καθ’ όλα ηθική, άξια και πανετοιμοπόλεμα και τότε ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΕΚΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
.
Λοιπόν χρειάζεται να συσπειρωθούμε αντιστεκώμενοι κατά των δούρειων ίππων με εφαρμογμές θνησιφόρας καταστολής των με υπομονή και άνευ παύσης εις τον αιώναν των αιώνων τον άπαντον, επειδή ούτως μας έταξε η Τιμή και η Δόξα Του Τριαδικού Θεού εξ’ ανέκαθεν αμνημόνευτων ετών. Συν τούτων προσεύχεστε άνευ διακοπής, με νοητική προσευχή όταν εργάζεστε υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ του γείτονα, του συμπάτιδου, της οικογένειας και του εχθρού, διότι άμα προσεύχεσαι υπέρ του εχθρού αυτός εξαγιοποείται όλον και περισσότερον και τούτον είναι προς το ευ+συμφέρον όλης της ανθρωπότητος. 
.
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου