Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑXΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗXΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΥΣΗ = MASONIC WASTERN UNION. ΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑXΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗXΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΥΣΗ = MASONIC WASTERN UNION. ΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑ!!!!
.
Οι λαδιές έγιναν από την αρχήν. Γιατί το ΕΛΑΜ δεν ψήφισε τον κεντρώον συνασπισμόν ΕΔΕΚ και Συμμαχίας Πολιτών; Κάνωντα «τοίχον» να περάσει ο διαλεκτός του ΔΗΣΥ Συλλούρης;
.
Μα είναι απλόν από την αποσύνθεση του κέντρου και δη της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ θα λάβει ψηφοφόρους, ενώ δεν συμφέρει εις το ΕΛΑΜ να δυναμώσει η Συμμαχία Πολιτών έστω και αν φαντάζει όμωρη οργάνωσις, ούτε το αντίστροφον. Κουρουφέξαλλα!!!!
.
Η προεκλογική εποχή πέρασε τώρα είναι καιρός να ανεβάσουμε τα ποσοστά του κόμματος, όποιον κόμμα και αν είμαστε. Δι’ αυτού την άλλη φορά όπου θα βηματίσετε για να ψηφίσετε να είστε βέβαιο ότι μάθατε τι σημαίνει πολιτική. Σας την έχουν στημένη, σας κοροϊδεύουν.
.
Οι βουλευτές της Αλληλεγγύης και του ΕΛΑΜ εκλέγηκαν από πρώην ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που είναι στο κόλπον ώστε να εκλέγουν περισσότερους βουλευτές. Εξού και πρώην βουλευτές του ΔΗΣΥ ψήφισαν και βοήθησαν το ΕΛΑΜ και είναι συγγενείς με ανθρώπους του ΕΛΑΜ. Ενώ ανθρώποι του ΔΗΣΥ έναν μέλος της οικογένειας ήταν εις την Αλληλεγγύη και έναν εις τον ΔΗΣΥ. Νομίζετε σας περιπαίζω; Ψάξετε τους συγγενείς και τους πρωτοκλασάτους κομματάρχες των εκλελεγμέων αυτών των δύο κομματιδίων και συσσεχετίστε τους με την μεγάλη δράση όπου είχαν στον ΔΗΣΥ.
ΔΗΣΥ, ΕΛΑΜ και Αλληλεγγύη είναι η ίδια Δεξιά. Το ΕΛΑΜ έδειξε τα δόντια του εξ’ αρχής δεν ψήφισε τον Συζόπουλον για να ευνοηθεί ο Δημήτρης Συλλούρης, ως πρόεδρος της Βουλής και η χαρούμενη χειραψία του Προέδρου του ΕΛΑΜ με τον Συλλούρη μετά τα λέγει όλα! Χαχαχαχα!
.
Όταν φύγαμε από τον ΔΗΣΥ έστησαν το παραμύθι του ΕΥΡΟΚΟ για να μας ξανά συνάξουν εξ’ απέναντι σε δίκτυ για αμπελοπούλια, εμπνέοντε πολύ από το Παραλίμνι, χαχαχα! Ψεκάστε τους, σκουπίστε τους, τελειώστε τους ήταν το σύνθημα τους ΕΥΡΟΚΟΚΟ για τους Συναγερμικούς. Ύστερα επέστρεψαν Συλλούρης, Προδρόμου και Ρίκκος. Παραμύθια της Χαλιμάς που επαναλαμβάνοντε, δι’ αυτού σας λέω δεν ξέρετε να ψηφίσετε, έπρεπε να ψηφίσετε ΑΠΟΧΗ, να την κάνουμε 80% και τότε ξανά μιλάμε μάγκες!!!! Τώρα είμαστε κορόϊδα, αλλά περισσότερον κορόϊδα είναι εκείνοι όπου ψήφισαν, ό,τι και αν ψήφισαν, αλλά όχι εκείνοι που ψήφισαν μικρά κόμματα όχι επειδή πίστεψαν σ’ αυτά αλλά για να κατεβούν τα ποσοστά των μεγάλων. Όμως προορισμός είναι να ανεβεί στην εξουσία η ΑΠΟΧΗ.
.
Και αν σκοπός της Δεξιάς είναι ο Φασισμός και της Αριστεράς ο Κομμουνισμός, ποσώς δεν διαφέρουν, αιματοκύλισαν με τις δικτατορίες τους τον πλανήτη πολλάκις. Ο δε Ναζισμός κυριολεκτικώς είναι το παιδί του Φασισμού και του Κομμουνισμού, τρείς ξένες και παραφθαρμένες εκ των ελληνικών λέξεις ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΑΦΥΠΝΕΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
.
Ο Ναζισμός είναι ο εθνικισμός του κομμουνισμού και ο κομμουνισμός του εθνικισμού, αυτό σημαίνει το όνομα και η δράση του.
Το ότι ο ΔΗΣΥ χρηματοδοτεί άλλα κομματίδια και άτομα εξ’ αυτών είναι πασίγνωστον εις τα κυκλώματα της νύχτας και της ημερήσιας βρωμιάς.
.
Τα κομματίδια κάνουν τους νταήδες για να πάρουν την εξουσία άμα την πάρουν εισακούουν εις τα αφεντικά τους και άμα επικρατήσουν δεν είναι πια κομματίδια αλλά τέρατα που σφάζουν, αυτή είναι η Ιστορία της Πολιτικής σας Κατάστασης. Μάθετε να ψηφίζετε μαθαίνωντας να μην ψηφίζετε.
.
Τα ίδια γίνοντε και στην Ελλάδα. Τα κομματίδια είναι τα καινούργια δενδρίλια της Σιωνιστικής Μασσωνίας και ας φωνάζουν πως δεν την θέλουν, πππουχουχουχού, χαχαχαχά, «τους πίστεψα, καλά»!!!!
Λοιπόν, έχετε ψευδαισθήσεις, σας εμπαίζουν και συνεμπαίζετε τους εαυτούς έστω και αν είστε επιτυχημένοι επαγγελματίες. Θα σας πάρουν όλα τα χρήματα, όλη την περιουσία, όλην αξιοπρέπει και το σημαντικότερον όλην την ΨΥΧΗΝ!!!! Διά της οποίας σας έπεισαν ήδη ότι δεν υπάρχει με εκατομμύρια έμμεσης και άμεσης ωραίας κακοδιαφήμισης της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!
.
Λοιπόν παιδία μου, εγώ σας συσστήνω Χριστόν Χριστόν Χριστόν και κανέναν «Χρίστον» ή άλλον όνομαν καμμίας φατριάς κομμάτων και υποκομμάτων.
.
Την συνομωσία με τα κομματίδια την εμπνέοντε μυημένοι άνθρωποι της πονηριάς μέσα στην Μασσωνία όπου έχουν τον χρόνον να σκέπτοντε υπέρ των συμφερόντων τους και ποτέ υπέρ του γενικού καλού της ανθρωπότητας και ιδιαίτερου της Ελληνορθοδοξίας.
.
Ο ΔΗΣΥ είναι ο κερδισμένος των εκλογών ελέγχει τους βουλευτές του, το ΕΛΑΜ και την Αλληλεγγύη αλλά και το ΑΚΕΛ διότι το έπεισε να έχουν την ίδια πολιτική. Ουσιαστικά υπακούουν εις το πρόγραμμα εξαπάτησης του Κτηνολαού της Κύπρου το ερχόμενον από τα σιωνιστικά κέντρα της Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ενώσεως, της ΗΠΑ και του Ισραήλ, μαζί και τα λοιπά παλαιά και καινούργια κομματίδια και πληρώνοντε με ψευδοέντιμους τρόπους περί τούτων των υπηρεσιών. Ναι η Κύπρος είναι η χώρα των υπηρεσιών χαχαχαχά! Και συ ψηφίζεις με ελπίδαν εις την ψοφισμένην ψήφον σου εντός της κάλπης (το λέγει τ’ όνομα της είναι κάλπικη, αφυπνίστου άκουσε τους Αρχαίους Έλληνες Σοφούς την Γλωσσολογική Ετυμολογία της Ελληνόγλωττας!!!!).
.
Λοιπόν, παιδία μου σας συσστήνω ΙΑΣΩΝ/ΙΗΣΟΥΝ (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΣ = ΕΚ ΤΗΣ ΙΑΣΙΣ) ΧΡΙΣΤΟΝ, ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!
.
Προκαλώ οιονδήποτε υψηλόβαθμον μέλος οιασδήποτε μυστικής και απόκρυφης αντιχριστιανικής ή έστω μη αδελφότητος, της Μασσωνίας του Σιωνισμού, του Σατανισμού, των Ροδόσταυρων σε ανοικτή συζήτηση περί των συμβόλων και των εννοιών τους και περί των συμβόλων της Φύσεως. Προκαλώ να μου αποδείξουν μαθηματικώς τους θεούς τους, διότι δύναμαι να αποδείξω μαθηματικώς ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΤΡΙΑΔΑΝ!!!!
.
Μάθετε να ψηφίζετε, οι αυταπάτες υμών σας έχουν προστρέξει εις τα χείλη του κρεμνού και εντός του κρεμνού και δεν το έχετε καν καταλάβει!!!!
.
Άμα καείτε πλήρως θα είναι αργά για να αλλάξετε. Η στάκτη σας δεν πυρακτώνεται εκτός αν μετανοείσετε, να έναν μυστικόν νόημαν του μυθικού πτηνού Φοίνιξ της Ελλάδος μας.
.
Κάθε φορά προσαρμόζουν καινούργια σενάρια για να τους ψηφίσετε ή να λάβουν την πλειοψηφία με κατακερματισμένα κόμματα, επειδή, τους πήρατε είδησην ολίγον, αλλά όχι αρκετά. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙΜΩΡΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
.
ΜΗ ΓΙΝΟΥ ΑΘΕΛΏΣ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΜΗ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου