Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΠΑΣΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΑΡΑΒΙΑΣ!!!!



ΣΟΚ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΠΑΣΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΑΡΑΒΙΑΣ!!!!
.
Το επαναλαμβανόμενον φιάσκον εξαντλήσεως των ελληνοκυπριακών πετρελαίων και μεθανίων μέσα από διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες όπου ουσαστικώς εξουσιάζοντε από τον Σιωνισμόν, το ίδιον το Ισραήλ και την Τουρκία, δείχνει ότι έχουν σκοπόν να μας διαλύσουν και να τα φάνε όλα μόνοι τους ωσάν κανονική εγκληματική συμμορία, όπως είναι άλλωστε η διεθνής πολιτική εξ’ ανέκαθεν και εκ της εν λόγω συνιστώμενης αλήθειας λαμβάνουμε το ιστορικόν τούτον παράδειγμαν. 
.
Κατ’ εξακολούθηση σ’ άλλα άρθρα μου όταν οι κομματάρχες και εξουσιαστές της Κύπρου προπανηγύριζαν την επιτυχία συνεκμετάλλευσης των κυπριακών αποθεμάτων πετρελαιοειδών με το Ισραήλ ή διεθνείς εταιρείες, ισχυριζόμουνα ότι πρόκειται περί απάτης και παραπλανήσεως. Σημειώνων ότι οι προπανηγυρίζοντες εφάρμοζαν την κυπριακή παροιμία: «σούζει/σίει τα πόδια του πριν καλλιτζιέψει/καβαλλικέψει τον γαείδαρον».
.
Δικαιολογήσαμε συν τοις άλλοις την άποψη μας αυτήν διά του γεγονότος ότι κάτω από τα χαρτοοικόπεδα της Μεσογείου η υπολεκάνη είναι αχανής και αδιάκοπτη όπως η ίδια η μεγαλιμνοθάλασσα της Μεσογείου και ως εκ τούτου εξ όπου και αν κάνεις απορρόφηση το ίδιον είναι. Συνεπεία τουτου, αν κάνεις εφάντληση από το οικόπεδον του Λεβιάθαν κάνεις και από το οικόπεδον της Ισπανίας επειδή η πετρελαιοθάλασσα είναι υποαδιαίρετος και διά ακόμη μία φορά σας πληροφορώ ότι φθάνει έως τις Ηράκλειες Στήλες ή Σεπτόν βυζαντινιστί (Γιβραλτάρ). 
.
Άρα τε, εάν θέλεις να κάνεις επί παραδείγματι αφαλάτωση εις το Λεβιάθαν δεν χρειάζεται να κάνεις και εις το οικόπεδον Αφροδίτη αλλά ίσως ύστερα μακρυά εις την Ισπανία ή την Ιταλία.
.
Ως εκ τούτου, το Ισραήλ αρπάσσει έντεχνα τα πετρέλαια της Μεσογείου και της ήμισυ Αραβίας (περί Αραβίας το προλόγισε ο Κκίσσινκερ ότι το Ισραήλ μετά τους αραβικούς πολέμους θα υφαρπάξει την ήμισυ Αραβίας και το είπεν πριν την «Αραβικήν Άνοιξην Πολέμων και Ψευδοδημοκρατίας», άλλωστε οι αραβικές χώρες δεν είναι έτοιμες διά δημοκρατία και η Διεθνής Εγκληματική Οργάνωσις το γνωρίζει, αφού χρειάζεται διεργασία, εκμάθυνση και ειδική εκπαίδευση και νοοτροπία των πολιτών = ήτοι όταν είσαι άρρωστος δεν γυμνάζεσαι πρωτίστως θεραπεύεσαι, αν γυμναστείς θα αυτοβλαφθείς, τούτον παθαίνουν οι ανέτοιμοι περί Δημοκρατίας Άραβες), περί Μεογείου το αφήνουν εις το κρυφόν ώστε να μην υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές αντιδράσεις παρά άμα είναι ήδη αργά) μετά τον πολυαραβικόν εμφύλιον και συνάμα ανεμφύλιον πόλεμον όπου διεξάγεται ακλόνητος.
.
Οι Εβραίοι έχουν ελληνική καταγωγή (ίδε το βιβλίον ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και τη δήλωση του βασιλέα της Σπάρτης Αρέα εν έτει 148 π.Χ., την καταγωγήν των Σολυμών εκ Μικράς Ασσίας και το Ιερόν των Δαναών = Ιεροδάνης = Ιορδάνης, εις τον ωμόνυμον ιερόν ποταμόν άμα την άλωση της Τροίας και την παρακληρονόμιση της Ιλιακής Αυτοκρατορίας εκ των Δαναών ήτις έγινε Δαναϊκή Αυτοκρατορία και ύστερα κατακερμαστίσθηκε) και αναγνώθουν τους Έλληνες Χρυσούς Συγγραφείς της Αρχαιότητος εν κρυφώ, ενώ ημείς τους καταφρονούμε με χυδαιότητες της ασελγούς  βλασφημίας. Επειδή τους καταφρονούμε μας καταφρονεί η επιτυχία διότι η απουσία ελληνικής παιδείας μας κάνει μη Έλληνες ή Ψευδοέλληνες ή Λωλοέλληνες. Οι δε Ιουδαίοι καλούσι τας μυστικάς συνομωτικάς στοάς των ΣΥΝΑΓΩΓΑΙ. Μήπως αυτή η λέξη είναι από την φυλή των Μασάυ;;;; Όχι είναι ελληνική = συν+αγωγή = κοινή+αγωγή = μονόουλοι, ομόνοιοι, συνομώται, και όχι διχασμένοι μαλάκες των κομμάτων όπως ημείς!!!!
.
Καλήν μετάνοιαν να έχετε, αγαπάτε αλλήλους, αρχίσετε με αυτούς όπου έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και συνάμα προσπαθείστε να τους πείσετε ότι Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΒΙΕΙ!!!! Δίχως να πάψετε να τους αγαπάτε εάν αρνούντε ένεκα βλακείας την μετάνοια. Άμα τούτου συν σταδίω θαρσεί η φεγγοεπιτυχία της Ελλάς!!!! Παγκοσμίως!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου