Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΝ: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ! ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ! ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΛΟΙΟΝ ΕΝΕΔΡΑΣ!!!!

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΝ: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ! ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ! ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΛΟΙΟΝ ΕΝΕΔΡΑΣ!!!!
.
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΒΛΑΚΟΫΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΥΠΕΡΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ!!!!
.
Εψές παρακολουθώντας καλαθόσφαιρα αντιλήφθηκα ότι μία η τράπεζα η Ευρωτράπεζα/Ευρωπάγκ (πανγκ = εκ του πάγκος, ήτοι ο πάγκος της ανάληψης = bank) και μία τηλεφωνική εταιρεία διαφημίζουν τις πληρωμές και αναλήψεις χρημάτων σε χρόνον δευτερολέπτων μέσω της ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.
.
Η τηλεφωνική συσκευή πλέον πολυποίκιλτη μεταφορφώθηκε εις ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ή ΓΕΝΙΚΗ (ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ) καθότι έπαψε προ πολλού η μονόχρηση της καθότι δεν είναι μόνον φωνητική συσκευή αλλά γεγραπτική, ασυρματοτηλεμηνυματική κ.α.. Η ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΚΑΘΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ Η ΦΕΡΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
.
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, εις το άμεσον μέλλον θα ενσωματωθή και ο χρήστης της δεν θα δύναται να την αποδεσμευτεί ΩΣΤΕ ΌΣΤΙΣ ΕΛΕΓΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ, ΟΥΝ ΓΑΡ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΕΊΤΕ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ Ή ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ ΤΟΥ.
ΌΤΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΨΗΜΓΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΠΛΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ, ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΑΦΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΑΤΑΝΟΖΟΜΠΥ = ΣΑΤΑΝΟ+ΖΩΝΤΟΒΟΛΟΝ!!!! ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ!!!!
.
Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης ο εκ Νάξου του οποίου αναγνώθω εν ώραις το βιβλίον του ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, αποδεικνύει ότι ούτος υφίσταται. Λοιπόν, όσον αραιότερη, αορατότερη και λεπτότερη η λεπτή του πλάσματος και του πτίλου της καταδεσμεύσεως τόσον πιο αποτελεσματική διότι δεν είναι ευδιάκριτη και συνάμα αν είναι ευδιάκριτη φαντάζει αδύνατη. ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΟΥΛΟΤΕΡΗ ΩΣ ΤΟΙΑΥΤΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΛΩΣΤΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΛΛΟΤΕ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ Ο ΝΕΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. Αμφότεροι οι προαναφερόμενοι άγιοι έζησαν εις τον 17ον αιώναν μ.Χ., ας τους επικαλούμασθε εις τας ΕΥΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΗΜΩΝ!!!!
.
ΤΗΛΕΜΑΓΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΠΟΛΛΟΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΚΛΩΣΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΈΛΛΕΤΑΙ ΕΚΑΣΤΗ ΥΒΡΙΣ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ, ΤΩ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ,, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ!!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΛΙΤΑΙΣ ΤΟΙΑΥΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;;;; ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΕΤ’ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ;;;;
.
Θας ειπούν, μα διατί να κουβαλούμε τις τηλεφωνικές συσκευές και να μας τις κλέπτουν με όλα τα έγγραφα και τίτλους περιουσίες μας ενσωματωμένους εις αυτές; «Καλύτερα» να ενσωματωθούν εις την ΓΟΝΙΟΔΟΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ Η ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΝ ΚΑΤΑΒΆΡΑΘΡΟΝ ΤΕΛΟΣ!!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ.
.
Επιτυγχαίνωντας ταύτα κάνωτας τες νέες γενεές να πιστεύουσι και ειδωλολατρεύουσι τες συσκευές πολλαπλής επικοινωνιακής χρήσεως, σπαταλώντας τον χρόνον των μαθητών, φοιτητών, νέων, εις την αμάθεια, ματαιομάθειαν και βλακομάθειαν, την επιζημιώνουσα την ψυχήν των! ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΥΚ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩΣΙ, ΤΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΥΩΣΙ, ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩΣΙ!!!!
.
ΑΡΜΑΤΩΘΕΊΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΚΑΤΑΔΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΠΟΎ ΔΥΝΑΣΘΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΚΑΤΑΔΕΣΜΕΎΣΕΩΣ ΕΞ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!! ΕΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΜΟΥ ΣΩΘΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΣΩΣΗ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑΝ. ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΕΚΝΑ ΣΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΣΑΣ, ΜΑΖΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου