Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΙΚΟΝ/ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΤΣΙΨΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑΝ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΙΚΟΝ/ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΤΣΙΨΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑΝ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!
.
Οι Αστέκοι/Αζστέκοι είπαν ότι εν έτει 2012 μ.Χ. θα συμπληρωθή η Συντέλεια του κόσμου και έπεσαν έξω. Βασικά ουδέποτε είπαν κάτι τοιαύτον οι ανθρώποι αλλά κάποιοι απατεώνες της Παγκόσμιας Σατανικής Τάξης Πραγμάτων ώστε να προσβάλουν τους Αστέκους και την ελληνική καταγωγή τους από τον Αστακόν.
.
Ο Ιωάννης ο Θεολόγος ωμίλησε περί μικροψήγματος 2,000 έτη πριν και το πράγμα είναι εις τα σκαριά. Είπε ότι όθεν θα θανατώνει ο Αντίχριστος τους προφήτες Ενώχ και Ηλία και τον ίδιον αν και δεν ωμίλησε ωμά περί του εαυτού του, αλλά συμπεριλαμβάνεται ένεκα του μη θανάτου του ακόμη, ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑΝ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΧΟΥΜΕΝ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ; Η ήμισυ προφητεία του επιτεύχθηκε, καιρός να επαναναγνώστε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, το σπουδαιότερον βιβλίον της Αγίας Γραφής κατά τον ίδιον ώστε να μην χαρακτείτε με ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΝ.
.
Άμα τοποθετηθή μικροψήγμα εις τους ανθρώπους δεν θα δύνεσθαι να κάνετε απεργίαν, να αντιδράσετε, να αρνηθείτε, τους άνομους νόμους όπους αυτούς όπου εκβιαστικά ασφυκτιούν τους Έλληνες της Ελλάδος και της Κύπρου από την Σιωνιστική Ιουδαιοκρατία της Ε.Ε. = 3Ε = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΔΕΝ ΕΚΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΥΡΑΝΝΙΑΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΩΣΑΥΤΟΙ;
.
Όπως είπε ο αείμνηστος αοίδημος μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Τον Χριστόν είναι όπου πολεμούν, Ο Χριστός τους ενοχλεί.
.
Και θέλουν να Ενσταυρώσουν κάθε σπόρον της Θυσίας/Αυτοθυσίας Του όπου εμβολιάστηκε την χριστιανικήν ψυχολογίαν.
.
ΕΚΛΟΓΕΣ. ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ. ΤΙΜΩΡΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΥΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΣΙ ΟΜΟΟΥΣΙΩΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ = ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ = ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ.
.
Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ Ή ΆΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟς ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ.
.
ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, π.χ. η προοπτική της ολοκλήρωσης της Ε.Ε. = ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΟΣ.
.
Ο Σιωνισμός δεν νίκησε απλά μας κάνει την ζωή ανυπόφορη διά να προσκιρτήσουμε εις τα θελήματα του, άλλοτε ήσαν οι Τούρκοι, οι Φράγκοι, οι Ευρωπαίοι, οι Ρωμαίοι, οι Άραβες, οι Πέρσαι. Ου ριψασπιδίσετε!!!! Γενικότερα μας οδηγούν από μασσωνική εις μασσωνική διακυβέρνηση, εμπαίζοντας ημάς ως παλιατσοπιθήκους.
.
Ο Υπομένων νικά πλείστως του τολμών!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου