Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΙΕΡΕΙΣ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΥΜΦΕΥΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ



ΙΕΡΕΙΣ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΥΜΦΕΥΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ
.
Οι Χριστιανοί κληρικοί και λαϊκοί που θα ψηφίσουν εις τις προκείμενες εκλογές κόμματα και βουλευτές/βολευτές όπου ψήφισαν και κατεδόχοντε την νύμφευση των ακόλαστων ανόμαλων κίναιδων είναι υποκριτές, καταραμένοι και Θεοεμπαίκτες και θα τύχουν της ανάλογης προσφοράς από την Θεία Δίκη εάν δεν μετανοήσουν.
.
Οι Βολευτές/Βουλευτές όπου νυμφεύουν ή αρέσκοντε ή επιδέχοντε τους πουστόγαμους ή κιναιδόγαμους, να μην ίσταντε εντός εκκλησιών και να προσποιούντε τους αγαθόφρονες διότι η υποκρισία τους λαμβάνεται υπόψιν εις Τον Θεόν, όπως λαμβάνεται υπόψιν και Η υποκριτική ανοχή των ιερέων προς αυτά τα αντικειμενοϋποκείμενα!!!! (Δεν μισούμε τον άνθρωπον αλλά την ασθένεια και αρώστεια του κιναιδόπαθους, την ασέβεια προς Τον Θεόν καθότι η μισητότερη αμαρτία εκ Θεού, την απρέπεια και το αίσχος της, το να είσαι ασθενής και να θέλεις να ιατρευτείς είναι αρετή, το να θεωρείς την ασθένεια της ανομαλίας κανονικότητα είναι βλασφημία κατά Θεού. Μην παραπονείστε ότι ο Θεός δεν μας βοηθεί όντας ημείς παναμαρτωλοί, πανανόμαλοι, πανυποκριταί άπιστοι Θεοεμπαίκτες. Το γνωρίζω η αλήθεια είναι πικρή, επειδή είναι θεραπευτική και οι πλείστοι απεχθάνοντε το κύρος και τον πόνον της πορείας προς την θεραπείαν. Προσευχηθείτε να απαλλαγούμε από κραυγαλέες υπεραμαρτίες ώστε να σωθούμε ως έθνος, ως λαός, ως ανθρώποι).
Και να μην βάζουν τους εν λόγω πολιτικούς να ίσταντε εμπρός εις τας εκκλησίας ώστε να τους θαυμάζει το ποίμνιον και να σκανδαλίζετε εκ των δαιμονίων όπου τους κατέχουν. Έίσαστε τρισκατάρατοι με την εν λόγω ανοχή, ο Θεός να σας λυπηθεί. Μην ερωτήσετε εμέναν το υπεραμαρτωλότερον εξ όλων σας, ούτε Τον Χριστόν επειδή Αυτός είναι Υπεράνω ως Θεάνθρωπος, ερωτήστε τον πρώτον ανηψιόν Του Χριστού, τον Ιωάννην τον Πρόδρομον τον Ευαπτιστήν/Βαπτιστήν (Βυθιστής = Βυττιστής = Βυπτιστής = Βαπτιστής) τον ευθυμώδην όπου δεν άρεσκεν εις τους ευγενικούς υποκριτικούς η ψευδοάξεστη αγανάκτηση του και τον αποκεφάλισαν!!!!
.
Εσείς οι ιερείς και δεσποτάδες όπου εντός Αγίας Ευδομάδος/Εβδομάδος θα επιδέχεστε αυτούς όπου  υποστηρίζουν τους πουστόγαμους όντας πούστηδες ή μη, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΟΔΟΜΗΣ/DNA ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗΝ ΥΜΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΡΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗΝ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΜΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΡΥΠΤΟΦΑΝΕΡΟΫΠΕΡΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΥΜΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΛΩΤΗΣ ΟΤΙ Η ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΕΤΕ ΕΝ ΚΟΛΛΑΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ: «ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΕΩΣ» ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
.
Ο Θεός ευαρεστείται περισσότερον από τους Μωαμεθανούς όπου κόβουν την χείραν του κλέπτη παρά από τους Ψευδοχριστιανούς όπου καταδέχοντε την πουστογαμία και αυτούς όπου εψήφισαν την πουστογαμία!!!!
.
Ο Σόλωνας, ο Αρχιερέας της Δημοκρατίας εις έναν των νόμων του απαγορεύει εις τους κίναιδους να πολιτεύοντε, να δικηγορεύοντε και βεβαίως να ιερεύοντε. Εδώ εις τις χώρες του Νέου Εκλεκτού Λαού Του Θεού κατά τους ίδιους, όλα γίνοντε!!!! ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΘΕΟΕΜΠΑΙΚΤΕΣ!!!!
.
Εν κατακλείδι, δεν θέλω να κοπεί κανενός η χείρα αλλά εί δυνατόν να σωθούν και αι ψυχαί του Μάο, του Στάλιν, του Χίτλερ, του Κκίσσιγκερ κ.α.. 
.
Η Κρίσις Του Θεού έδειξε τους οδόντες της κατ’ ελάχιστον, όταν θα έρθει η ώρα να μας τιμωρρεί επί γης ας μην ερωτάμε εις τι επταίξαμε αλλά ας εκλιπαρούμε να αποκοπούν διά της μετάνοιας όλες μας αι αμαρτίες πριν τους θανάτους ημών!!!!
.
ΕΙΘΕ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΥΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ΠΑΣΑΣ ΖΩΗΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου