Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!
.
Η αγραμματοσύνη, η αφέλεια, η επιπολαιότητα και η βλακεία του μέσου Έλληνα και Ελληνοκύπριου τις έσχατες 15 δεκαετίες αποδεικνύουν ότι είναι έρμαια των αδύναμων γονιδίων τους και δεν τα έχουν καταλάβει ώστε να τα προσπεράσουν και διορθώσουν. Καθημερινώς όλον και περισσότεροι γίνοντε μεγαλοϋπαλλήλοι των Ιουδαίων εις την Πολιτική, την Οικονομία και άλλες υψηλές νευραλγικές θέσεις όπως τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα σχολεία. Και άλλοι άμεσα ή έμμεσα πάλαι μικροϋπαλλήλοι των Ιουδαίων. Ο Κόσμος, ο Δυτικός Κόσμος τείνει να γίνει μία ιουδαϊκή εταιρεία μάνδρα, χωρίς Χριστόν, χωρίς Θεόν, χωρίς αγάπη, χωρίς ευλάβεια και σέβας προς οιονδήποτε δεν είναι Ιουδαίος και δη όχι προς όλους τους Ιουδαίους αλλά τους Αρχισατανισταί Ιουδαίους διότι δεν μας πταίνε οι λαοί μας πταίνε οι συνομώτες όπου κρύβοντε όπισθεν των λαών ώστε να πραγματοποιήσουν τα φιλίκακα σχέδια τους.
.
Η πικρή αλήθεια ότι κάναμε τον λεκτικόν αγώνα μας για το κούρεμα της Τρόϊκας και τώρα πραξικοπηματικώς όλοι οι νόμοι είναι υπέρ των Τραπεζών να ρημάζουν τα ελληνοκυπριακά οικοκυριά. Προωθείται εν τούδε σχέδιον ανάλογον και διά το καλούμενον Κυπριακόν Πρόβλημαν και εμείς ανύμποροι μένουμε εις τα λόγια. Απόγονος της παλαί ποτέ Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και του μελετητή της Μακιαβέλλι, ονόματι Αλ Καπόνε είπε ότι όπλον που δεν στάζει αίμα δεν κάνει τίποτε. Ας προσευχόμαστε λοιπόν, διότι με την προσευχή και τον εκκλησιασμόν τα κακώς έχοντα γυρίζουν εκ Του Θεού υπέρ του προσευχόμενου! Είναι το μοναδικόν όπλον όπου διαθέτουμε αλλά το υπεραήττητον αν το χρησιμοποιούμε με πείσμα, πίστη και επιμονή καθημερινά και αιώνια.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου