Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΕΡΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΥΠΕΡΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
1. Φιλόκαλος είναι εκείνος όπου συνεχίζει να κάνει το αγαθόν ακόμη και όταν γνωρίζει ότι ο θεός ευνοεί μεταθάνατον τον άδικον και τιμωρρεί τον δίκαιον.
.
2.Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ κρίνεται αναλόγως του ΔΕΙΚΤΗ ΗΘΙΚΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ του καθενός. Η βαρβαρότητα και ψυχοβαρβαρότητα διακρίνεται σε ανθρώπους με χαμηλόν δείκτην ηθικών αναστολών υπέρ του αγαθού. Εάν ο δείκτης ηθικής αναστολής υπέρ της αγαθότητος είναι πέραν του συνηθεισμένου είσαι όσιος, άγιος, σύνθεος μετέ και εκ Θεού ευλογίαν. Σε τέτοια περίπτωση ακόμη και αν ο Θεός ειπεί ότι είσαι εκλεκτός και δικαιούσαι να αδικείς, να σκοτώνεις και να ταπεινωνεις τους συνανθρώπους σου θα του αρέσει περισσότερον εάν δεν το εφαρμόζεις ενώ αν το εφαρμόσεις θα καταλάβει ότι είσαι εκμεταλλευτής της δύναμης Του, όπως κάνουν γενικώς οι Μωαμεθανοί και οι Εβραίοι με τις διδασκαλίες των διδασκάλων των.
.
3. Να συνεχίσεις να αγαπάεις, να εγνοίζεσαι, να κρυφοβοηθάεις, να κρυφοπροσεύχεσαι, να κρυφονησυχείς διά τους αχάριστους όπου σε καταδιώκουν, κατηγορούν, καταστρέφουν.
.
Δεν είμαι κάτι τέτοιον, το να γίνεις κάτι τέτοιον σε πλήρην βαθμόν είναι ως να αιωρείσαι διά μέσω πνευματικής αντιβαρύτητας.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου