Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ: ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΕΥΡΩΠΗ, ΗΠΑ κ.α.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ: ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΕΥΡΩΠΗ, ΗΠΑ κ.α.
.
Εν συντομία δι’ όσους ήδη είναι μυημένοι εν μέρει τουλάχιστον:
Σιών και Ισλάμ θεωρεί τους μη ομόθρησκους των ως κτήνη/γκόεμ (κουέλλα = θηλέν ενήλικον πρόβατον ελληνοκυπριαστί), οι Εβραίοι ακραιότερα θεωρούν ως κτήνος πας μη γεννηθέν Εβραίον εξ αίματος.
.
Η διαφορά Σιών με Ισλάμ είναι ότι οι Εβραίοι υπερέχουν σε μυαλόν! Τίπ[οτε άλλον! Οι δε Ισλαμιστές επειδή γνωρίζουν την αδυναμία τους ξεσπούν με θυμώδη τρόπον, εις την κυριολεξία θυμώνουν επειδή έχουν επίγνωση της βλακείας και της αδυναμίας τους αλλά υποσυνείδητα ή ημισυνειδητά. Σιών και Ισλάμ ως προς την πρόθεση, γονίδια και υστεροβουλία έναντι Ελλήνων και Χριστιανών ομοία και αμφότεροι ούνα φάτσα ούνα ράτσα!
.
Η Σιών δημιουργεί πολέμους με ανθρώπους όπου ελέγχει πλήρως και τους διαδόχους των εις την εξουσία. Η εξουσία αυτή είναι εξαπλωμένη εις όλας τας χώρας και συνδέεται με τα διάφορα μασσωνοεβραϊκά τάγματα, κρυφά και φανερά, πολιτικά, ψευδοφιλοσοφικά, προοδευτικά, κοινωνικά, ψευδοανθρωπιστικά, στρατιωτικά κ.α.. Δεν μπορείς να είσαι φιλάνθρωπος όταν θεωρείς τους ανθρώπους πέραν της φυλής σου ως κτήνη αλλά λύκος ήτοι κτήνος συ ο ίδιος! Το ΝΑΤΟ, η 3Ε = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Κεφαλαιοκρατισμός, η Κοινοκτημοσύνη/Κομμουνισμός, ο Ο.Η.Ε., ο Ερυθρός Σταυρός (πρακτορισμός όπισθεν της συγκάλυψης του ευανθρωπισμού) οι Η.Π.Α. κ.α. είναι διάφορα πρόσωπα του Διεθνούς Σιωνισμού ή γενικότερα του Χασσαροψευδοεβραιοϊσραηλινού κράτους και κατεστημένου!
.
Το Ισραήλ/Σιών θέλει να γενοκτονήσει τους Τούρκους αλλά και όλους τους Μωαμεθανούς επειδή αυτοί ως θρησκεία δεν θα δεχθούν ποτέ να βάλουν μικροψήγμα/μικροτσίψ επάνω τους ενώ συνάμα ορκισμένος εχθρός Εβραίων, Ελλήνων, Χριστιανών και δη όσων δεν είναι Μωαμεθανοί όπως αντιστοίχως οι Ιουδαίοι δι’ όσους δεν είναι Σιωνιστοεβραϊκής καταγωγής. Το Ισλάμ ωκοδομήθηκε εκ των Εβραίων διά να περιορίσουν την προέκταση της έκτασης του Χριστιανισμού από τους αδελφούς της Εβραίας γυναίκας του Μωάμεθ όπου δολοφόνησαν ή έστω εκμεταλλεύτηκαν. Αντί λοιπόν να έχουν έναν εχθρόν τον Χριστιανισμόν είχαν κατόπιν δύο αλλά εξουθενωμένους και δη υποδιέστερους παρά αν ήσαν ένας και ενιαίος δίχως διαμάχες. Εις την συνέχεια πολυτεμάχισαν Χριστιανισμόν και Μωαμεθανισμόν σε πολλά τάγματα και τα πρώτα τάγματα σε δεύτερα ή αιρέσεις και η μοίρα τους κατακερματίστηκε από την αθλιότητα της εμπαθούς κτηνωδίας των! Συνεχίστηκε κατόπιν η υποδιαίρεση των εθνών και των θρήσκων σε πολιτικά κόμματα και υποδιαιρέσεις αυτών, κοινωνικά κόμματα, ιδεολογίες κ.ο.κ. και συνεχίζεται η υποδιαίρεση ώστε να καταντήσουμε να μην υπάρχει καν οικογένεια και έκαστος άνθρωπος να είναι ένα κόμμα ενώ έκαστος Εβραίος ενωμένος με τον έκαστον άλλον σχηματίζοντας υπερδύναμη με τους διάφορους άλλους ανθρώπους να εργάζοντε ηθελημένα ή εν αγνοία των διά τους Σιωνιστές και συχνάκις σε αντίπαλες ομάδες όπου οι Εβραίοι ίδρυσαν ώστε να αποδυναμώνουν τας αγέλες των ανθρώπων σε υποαγέλες!
Οι κατά καιρούς Τζιηχατιστές πράκτορες εν αγνοία των του Ισραήλ καταδιαλύσουν τις αραβικές χώρες γενοκτονώντας Χριστιανούς και Μωαμεθανούς. Το επιλοίσθιον κτύπημα της Αραβίας και δη των Μωαμεθανών να ενεργήσουν μογγολικές χώρες και δη η Κίνα μάλλον, σύμφωνα και με προφητείες. Ώστε να ξεμπερδεύουν οι Εβραίοι και η ανθρωπότητα από τον Μωαμεθανισμόν και εις την θέση του τέμενους του Ομάρ να επανοικοδομηθεί ο Ναός του Σολομώντα ήτοι του βασιλέα και σκλάβου των δαιμονίων. Λίθοι από την Ακρόπολη και άλλα αρχαία κτήρια μεταφέρθηκαν εις το Ισραήλ ώστε να συνθέσουν τον Ναόν του Σολομώντα προσφέρωντας συμβολικώς και πραγματικομαγικώς την δύναμη της γνώσης των ανθρώπων όπου τις πρωτοεπεξεργάστηκαν εις τον βασιλέα του Ισραήλ Αντίχριστον ονόματι Χριστός Ξερός = χξς!
.
Αι ευρωπαϊκαί χώραι είναι ήδη τετελειωμέναι υπό της πανούργας ιουδαϊκής σπείρας της Ε.Ε. Από την ίδρυση και δη από την ίδρυση της όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχασαν την αξιοπρέπεια, την οικονομική, πολιτιστική, γλωσσσική εν μελλόντι, θρησκευτική τους ταυτότητα και ανεξαρτησία. Παρότι εξελίσσοντε βυθίζοντε έκτοτε οικονομικώς, πως είναι δυνατόν αυτόν δίχως απάτη και ψέματα;
.
Οι Η.Π.Α. ως κράτος ιουδαϊκή αποικία εν άγνοια των Αμερικάνων με τον ίδιον τρόπον όπου ο αμερικάνικος αετός και σκαντζόχοιρος αγνοούν το όνομα της χώρας των ως κτήνη όπου εισίν!
.
Ο βασιλέας της Ιαπωνίας είναι ροκφελλοκρατούμενος και ροθτσιηλντοκρατούμενος και υπάρχουν αποδείξεις περί τούτου, παρόμοια και οι άλλοι ηγεμόνες.
.
Εις την Κίνα αποστέλλοντε Ιουδαίοι Κινέζοι όπου αφού υιοθετήθηκαν από Ιουδαίους και μυήθηκαν εις τον Σιωνισμόν επιστρέφουν εις την Κίνα και με την πλήρην στήριξη του Σιωνισμού ανεβαίνουν την κλίμακα της πολιτικής, επιχειρηματικής, κοινωνικής, τυποκρατικής κορυφής της Κίνας. Ο μέσος Κινέζος το αγνοεί και ως εκ τούτου η Κίνα συν τω χρόνω περισχηματίζει ολοένα και πιο ιουδαϊκοσυμφέροντη πολιτική εφ’ όλης της ύλης. Δι’ αυτού λέγει η προφητεία ότι εν τέλει η Κίνα θα προδόσει την Ρωσσία, επειδή συν τω χρόνω και εν ώρα πολέμου η σιωνιστική πολιτική θα εφαρπάξει την κινέζικη πολιτική εν αγνοία των κινέζων αφού συνεργάζεται ήδη με την κινέζικη σπειροκρατία/μαφία συναρωγώντας την σε χρηματοδιεθνικά θέματα με αντάλλαγμα να προωθεί η σπείρα του κινέζικου οργανωμένου εγκλήματος Ιουδαίους Κινέζους εις την εξουσία εν αγνοία του. Παρατηρήθηκε παρόμοια δράση σε πολλές λεπτομέρειες από τον υπερκομμουνιστή υπερδικτάτορα Μάο Τσε Τούνγκ τον μεγαλύτερον σφαγέαν ηγέτην όλων των εποχών!
Το Ισραήλ/Σιών θα βάλλει έμμεσα τας χώρας να αλληλοκτυπιούντε ξανά και ξανά μέχρι να μην υπάρχουν ουσιαστικά πια! Το έκαναν τούτον πρώτον σ’ εκείνους όπου περισσότερον εφοβούντο, τους Έλληνες.
.
Οι Εβραίοι ει δυνατόν να κτίσουν κάτι και μετά να το χαλάσουν, ως στήριγμα ή κάλυψη ή συγκάλυψη ή αναλώσιμον προϊόν ή υποπροϊόν, όπως κτίζει ο τέκτονας/κτίστης ένα υποστήριγμα κάτω από μία γέφυρα. Είναι τω όντι μεγάλοι Τέκτονες και τούτο οφείλεται εις την μυσταγωγία της αλληγορίας, της μεταφοράς, του μύθου, σοφία όπου έμαθαν από τους Έλλήνες και κατόπιν έμαθαν τους Έλληνες να λησμονούν την εν λόγω σοφία, να την υποτιμούν, να μην την κατανοούν και να την χλευάζουν φανερά ή κρυφά και όποιον Έλλην την επαναδιαδίδει. Τέτοιες γέφυρες εξυπηρέτησης του πολυδρόμου της διά την παγκόσμια εξουσία ήταν η ίδρυση του Μωαμεθανισμού, των αιρέσεων σε πολλές θρησκείες, την ίδρυση και διάδωση των κομμάτων δημιουργώντας εμφύλια μίση, ασυμπάθειες, διχόνοιες, σχάσεις, πολέμους κ.α.. Δημιούργησαν χώρες και μετά τις ξυλώνουν αν δεν τις θέλουν ή δεν τους εξυπηρετούν πια όπως αλλάσσει οι οικοκύρης την εσωτερική κα εξωτερική διαμόρφωση των οίκων και των κτηματικών εγκαταστάσεων ή φυτειών του, οι Εβραίοι όμως το κάνουν κατά κόρον εις την πολιτική, πως και δεν το καταλάβετε;
.
Αν έχεις έναν εχθρόν κάνε τον διάβολον κομμάτια να τον διαιρέσεις σε δύο και μετά βάλε τον να αλληλοσκοτώνεται! Αυτή είναι η πραγματικότητα όπισθεν της ανώτερης πολιτικής επιτυχίας και δεν αλλάσσει ποτέ! Τέτοια πολιτική εφάρμοσε ο Θεός εις εκείνους όπου ήθελαν να τον φθάσουν ή προσπεράσουν, ήτοι τους υπερασεβείς. Θυμηθείτε την μεταστροφή της μίας ελληνικής γλώσσας σε πολυγλωσσία βαρβαροδιαλέκτων εις τον πύργον της Βαβέλ/Βαβυλώνος!
.
Εις τα διά ταύτα. Εάν οι πολιτικοί της Τουρκίας δεν ήσαν προδότες Κρυπτοεβραίοι ή Εβραίοι Μασσώνοι δεν θα κατάρριπταν ρωσσικό πολεμικό αεροσκάφος, σημείωση ότι κατρρίφθηκε έναν επιβατηγόν και έναν εμπορικόν πριν. Παραπροωθείται η εκθύμωση της Ρωσσίας ώστε να αρχίσει τον ΓΠΠ και να τις επιρριπτούν μετέπειτα αι ευθύνες ήτοι σε Χριστιανούς όπως αναφέρουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Η Τουρκία δεν κατάρριψε επίσημα ούτε ελληνικόν πολεμικόν αεροσκάφος, ούτε καν εν καιρώ της Κρίσης των Ιμίων, τότε διατί να το κάνει εις την Υπερδύναμη Ρωσσία; Να η απόδειξη της προδοσίας και του στημένου παιγνίου εκ μέρους της Εβραιομασσωνίας. Η διαταγή δόθηκε από τον πρωθυπουργόν Νταβούτογλου γνωστόν Εβραιότουρκον αγνοώντας έμμεσα τον Ερτογάν, ενώ αυτός εικάζεται ακόμη και με τεκμήρια των Τούρκων ότι είναι Ελληνοπόντιος, άρα τε δύο ξένοι και εχθροί εις την εξουσία της Τουρκίας! Ένας Τούρκος πατριώτης δεν θα αγνοούσε και δεν θα ενοχλούσε ως γατάκι την τίγρην Ρωσσία. Αυτός όπου κουρδίζει τον καυγάν με ισχυρότερους είναι ηλίθιος ή προδότης και ο Νταβούτογλου δεν φαντάζει ηλίθιος αλλά γραβατωμένος πολιτικής στρατιώτης του Ισραήλ. Όπως είπαμε και πριν οι Μωαμεθανοί δεν θα έβαζαν ποτέ μικροψήγμα ελέγχου της συνειδήσεως όπως εκείνον όπου περιγράφει πριν 2,000 ο Ιωάννης ο Θεολόγος εις την Αποκάλυψη και ο νοών νοείτο!
Η Τουρκία θα κάνει και άλλες «βλακείες» κλείνοντας την πρόσβαση της Ρωσσίας από τα Δαρδανέλια και επιτιθώμενη εις την Ελλάδα ώστε να καταλάβει την Δυτική Θράκη αλλά και τα υπόλοιπα εδάφη και τότε θα κατανοήσει όταν θα είναι πια αργά ότι τα κόλλυβα της τα έχει εις τον ζωνάρι της ήτοι εις την μέση της απόστασης της. Το 1/3 θα ευαπτισθεί Χριστόν, τον 1/3 θα φονευθεί και το 1/3 θα καταφύγει εις την Μέκκα όπου πλήθος εξ αυτών θα φονευθούν εκεί από ρωσσικά στρατεύματα και τας σπείρας του χάους εν καιρώ πολέμου.
.
Όταν η Ρωσσία επιτεθεί δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να κτυπήσει αλύπητα πολλές χώρες αφού την μισούν όπως μισεί ο Διάβολος Τον Ιάσων Χριστόν!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου