Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΜΡΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΗΛΟΑΝΕΧΟΝΤΕ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΜΡΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΗΛΟΑΝΕΧΟΝΤΕ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
.
Οι Μωαμεθανοί έδειξαν πως δεν ανέχοντε την υπόλοιπη ανθρωπότητα, είναι δε γαρ Αντίχριστοι, Αντιέλληνες και Αντιευρωπαϊσταί. Είναι και ηλίθιοι διότι έρχοντε εις την Ευρώπη και αντί να διαδηλώσουν ως διωκώμενοι όπου είναι ώστε να επιστρέψουν εις τας πατρογονικάς των εστίας ζητούν από τους Ευρωπαίους να εξέλθουν των οίκων των διά να τους σφετεριστούν οι ίδιοι και να αλλάξουν κάθε ήθος και έθιμον όπου έχουσι, διότι προφανώς ο τόπος των Μωαμεθανών είναι έρημος και η Ευρώπη κούκλα και έτοιμη, παρόμοια έκαμαν εν έτει 1974 μ.Χ. οι εισβολείς εις τας περιουσίας των Ελληνοκυπρίων τας οποίας σφετερίσθηκαν. Εννοείται πως δεν είναι όλοι οι Μωαμεθανοί ωσαύτως αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαλογή, πρέπει να τους αποκλείσουμε.
.
 Έστω και με την υποψία της χολέρας κάποτε σε εκφυγάδευαν εις την Σπίνα Λόγκα, κάποιοι προσέφευγαν από μόνοι των ώστε να μην βλάψουσι αλλήλους με την αρρώστεια τους, ανθρωπισμός γαρ, εύγε των. Ωσαύτως εσώθηκε η Κρήτη!!!!! Όταν οι Συμμάχοι ή οιοινδήποτε άλλοι βομβάρδιζαν δεν έκαναν διαλογή ποίοι οίκοι είναι καλοί και ποίοι κακοί σ' έναν κράτος ή περιοχή, δεν υπάρχει τοιαύτη ευχέρεια.
.
Ούτε οι Μωαμεθανοί Τζιηχατιστές κάνουν διαλογή. Προσοχή να μην κοιτάζουμε έναν έναν τα δένδρα και να χάσουμε τα δάση. Και ο νοών νοείτο, επιστροφή των Μωαμεθανών λοιπόν εις τας πατρογονικάς των εστίας, βασικά ο καθείς εις τον οίκον του διά να ηρεμήσει η ανθρωπότητα. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κάποιοι θέλουν να επιβληθούν εις τους οίκους και τας συνήθειας των άλλων. Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΌΜΙΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΧΑΟΣ και να αρπάξουν την παγκόσμια κυριαρχία, εις την αναπουμπούλα βροχοανεμοχαλαζοβρονής ευρίσκει ευκαιρία ν' αρπάξει το αρνί ο λύκος!!!! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου