Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΛΑ ΜΑΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ!!!!




ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΛΑ ΜΑΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ!!!!
.
Δεν υπήρχει ΙΣΟΤΗΤΑ, αν υπήρχε θα υπήρχε ΙΣΟΤΗΤΑ μεταξύ νικητή και ηττημένου.
.
Μέχρι στιγμής με γνωρίζετε από την πλευρά της αμυντικής πολιτικής έναντι όλων αυτών των ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΩΝ, εξ ανάγκης. Στην πραγματικότητα απεχθάνομαι την πολιτική διότι δεν αξίζει εις τους ανώτερους ανθρώπους και όπως θέλετε πάρτε το ορισμένοι. Τώρα έρχεται η μητέρα όλων η φιλοσοφία.
.
Όταν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατία χαίρεται επειδή θα έρθουν επενδυτές, δηλαδή άρπαγες να ξεσπιτώσουν τους πτωχούς, τους καταχρεωμένους, τους κακόμοιρους συμπατριώτες του, και διαφημίζει η κυβέρνηση του ότι θα μελετήσει πως θα δόσει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ για τους άρπαγες επενδυτές ενώ δεν δίνει στους ντόπιους, όταν φορολογεί τους πρόσφυγες με δυσβάστακτα χρέη ενώ τους κλέφτες τους δίνει φορολογικές επενδυτικοαρπαγικές αμνηστείες, τι άλλο να πω, τι;;;;;
.
Όταν προσπαθεί η επιτροπή κλεψιάς/κεφαλαιαγοράς να ξεπεράσει το εμπόδιον που δεν την αναγνωρίζει η αντίστοιχη της Τουρκίας ώστε να μπορέσει ο Τούρκος άρπαγας που έκλεψε τον Ελληνοκύπριο στον βορρά να τον καταληστέψει και στον νότο και χαίρεται η σαπίλα της κυβέρνησης και της πολιτικής ότι θα ρεύσει φρέσκο χρήμα, όταν όλα κρίνοντε με χρήμα και ποδοπατείται η αξιοπρέπεια, τι να πω;;;;; τι;;;;; όταν οι περισσότεροι όντας οι ίδιοι θύματα χειροκροτούν.
.
Δεν υπάρχει ισότητα σε όλα τα πράγματα και τούτον θα το αναλύσω αν προκληθώ, ούτε στα φύλα, ούτε στις φυλές, ούτε στις αξίες, ούτε στις λέξεις, πούποτε, ούτε στην φύση. Άλλωστε αν υπήρχε ισότητα η δημιουργία θα ήταν ίση με Τον Δημιουργό/τον δημιουργό.
.
Ισότητα δεν υπάρχει καν εις τα όμοια πόσον δε εις τα ανόμοια, το ένα ζυγούρι εκτιμάται περισσότερο από το άλλο, ψέματα; ερωτάτα τους τζιαμπάζηδες!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου