Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ = ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ, ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ

Η ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ = ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ, ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ
.
Έχουμεν έναν κράτος τζαι θέλουν να το διαλύσουν οι δοσίλογοι της Νέας Τάξης εν καιρώ οικονομικής κρίσης, ώστε άπαξ τζ' αρκέψουσιν οι εκποιήσεις να δικαιούνται τα "αδέρκια" μας οι Τούρκοι να βοράζουσιν τες περιουσίες μας τζαι να μας φκάλουν όξω της Κύπρου μιάς τζαι καλής.
Τζαι που να μας βασανίζουσι με το νέον ψευδοκράτος ολόκληρης της Κύπρου να μην έρτουν οι Εγγλέζοι να μας σώσουν ούτε να κατηγορηθούν ότι έχουν υποχρέωση. Η δε Ελλάδα θα είναι γονατισμένη και δεν θα δύναται να βοηθήσει και θα έρτει η "αρφή/αδελφή" Τουρκία να τα κάμει μαμμούριν.
.
Εξηγείται η θεωρία/προφητεία ότι η Τουρκία θα καταβάλει την Κύπρο όταν θα δεχθεί επίθεση από το Ξανθόν Γένος, θα το κάνει ως εγγυήτρια δυναμις ούλλης της Κύπρου, είτε παραλυθεί το κυπριακόν παραπάνω απ' όσον είναι είτε ουκ, αφού θα παραμένει μοναδική εγγυήτρια χώρα. Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας σώσει.
.
Δεν αποχωρούν οι Αγγλικές Στρατιωτικές Βάσεις της Κύπρου και αν δεν είναι εγγυήτρια δύναμις της Κυπριακής Δημοκρατίας η Αγγλία τότε μπορεί να καταβάλει την Κύπρον ως εχθρικός στρατός. Άλλωστε με αυτήν την εξέλιξη καταστήνεται πλέον ως παράνομο κράτος εν κράτει ή εγγλέζικο ψευδοκράτος το οποίον κατέχει κυπριακό έδαφος άνομα..
.
Ποτζιή Ψευδοκράτος
ποδά Κλεφτοκράτος
που να εύρουμεν λοαρκαμόν ολάν;
Θέλετε να καταστρέψετε τους εχθρούς μας
χαρίστε τους τούς πολιτικούς μας!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου