Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ή ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ»




ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ή ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ»
.
Τώρα έχουμε μία κυβέρνηση και μία βουλή και είμαστε εν πτωχεύσει, όταν θα έχουμε τρεις κυβερνήσεις, 4 βουλές;
.
Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε όπισθεν εις ασφαλές λιμήν αν δεν μας αρέσει το συνεταιρικό έκτρωμα.
.
Δεν εξαρτάται από τον κοινόν λαόν Ελληνοκυπρίων και Μωαμεθανοκυπρίων η ευτυχία μας, η βιωσιμότητα μας, η ασφάλεια μας, αλλά η διεθνής πολιτική ή η οποιαδήποτε πολιτική δύναται να υποβληθεί. Θυμηθείτε την Μικρασσιατική Καταστροφή μετά από αιώνες συμφιλιωμένης και ανεκτικής διαβίωσης Χριστιανών, άπιστων και Μωαμεθανών εδιακόπη εν ριπή οφθαλμού εν μία νυκτί.
.
Δεν θα έχουμε όπλα ούτε καν διά να γλυτώσουμε τις γυναίκες μας από τον εξευτελισμόν του βιασμού σε περίπτωση κατάληψη μας από ανωτέρα εχθρική δύναμη. Δεν θα δικαιούμαστε να έχουμε όπλα και άμυνα.
.
Δεν θα έχουμε το δικαίωμα της άμυνας και όντες άοπλοι θα είμαστε έρμαια των προθέσεων των ισχυροτέρων. Τούτεστιν, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το εντροπιαστικό σκύψιμο της κεφαλής. Θα υποκύπτουμε ως υπδιαίστεροι, πολίτες υπομηδενικής κατηγορίας, σακκάτηδες, κτήνη με μορφή ανθρώπων. Η οποιαδήποτε αντίδραση μας θα ισοδυναμεί με πιθανή βία εναντίον μας. Επειδή θα παραδόσουμε εμείς την χώρα μας εις τον εθχρόν δεν θα δικαιούμαστε να επικαλούμαστε σε βάθος χρόνου την ιερή έννοια της απελευθέρωσης.
.
Ο τρόμος και ο φόβος θα επικρατήσουν. Η ψυχική μας και πνευματική μας ελευθερία θα χαθεί ακόμη και η σωματική εν μέρει. Όταν ένας αδύναμος συνεταιρεύει άνευ όρων με τον ισχυρότερον και δη εχθρόν του είναι ως ένας φιλήσυχος πολίτης να συνεταιρεύσει με τον πλέον μοχθηρότερον και δολιότερον μαφιόζο. Ποίος θα νικήσει; Ποίος θα τοποθετήσει ύπουλα την βόμβα και ποίος θα είναι το θύμα εξ αμφοτέρων;
.
Εφ’ ημερών, παρότι έχουμε το αναγνωρισμένο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας βαλλόμαστε εκ πανταχόθεν και δυσκολευόμαστε να μας αναγνωριστούν τα νόμιμα δικαιώματα του διεθνές δικαίου του καταστατικού χάρτου των ΗΕ, πόσον δε μάλλον όταν πια δεν θα έχουμε Κυπριακή Δημοκρατία, άμυνα, ιδιοκτήσία, ποίος θα εισακούσει ή θα σεβαστεί τα νόμιμα δικαιώματα μας. Κοιτάξετε πέριξ ημών οι αραβικές χώρες διαλύοντε εν μία νυκτί από αμφιλεγόμενες μωαμεθανικές κλίκες και εμείς θα συνεταιρέψουμε άοπλοι με τέτοιους ανθρώπους; Μήπως θα αργήσουν πέραν της μίας δεκαετίας να μας κατασφάξουν; Ακόμη και Ορθόδοξοι με Ορθόδοξους αλληλοσφάζοντε, πρωτοφανές γεγονός εις την Ουκρανία μετά από τον δάκτυλον γνωστής διεθνούς αντιχριστιανικής κακόδοξης αδελφότητος.
.
Εάν ενωθούμε με τον εχθρόν κάτω από το δελεαστικό προφασιστικό ενεδραστικό έκτρωμα της Διζωνικής Δικοινωτικής Ομοσπονδίας είναι ως να συνεταιρεύει ο λυσσασμένος λύκος με το αχάπαρο αρνί. Ο Μικρασσιάτης πρόπαππους μας Αίσωπος με τους μύθους του μας παράγγειλε ότι ποτέ δεν πρέπει να αφήνετε ο λύκος με το αρνί χωρίς σκύλο ανάμεσα τους, πόσο μάλλον να συνεταιρέψει ο λύκος με το αρνί. Για να έπεται κάτι τέτοιο και ο κόσμος να μην ανησυχεί αποδεικνύεται ότι ο λαός μας ευρίσκεται σε πλήρη συσσκότιση συνείδησης, αρετής, αντίληψης, θρησκευτικής πίστης και πατριωτικής αγάπης.
.
Ο διεθνής εχθρός χρησιμοποιεί ως σύμβολο του τον ουροβόρο όφι, για όσους δεν ξέρουν είναι ένα φίδι που ρουφάει την ουρά του. Φανταστείτε αυτό το φίδι τεράστιο εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων μήκους, ένα πραγματικό θηρίο της Αποκαλύψεως του Ιωάννη. Ανέρχεται σε τόση περίοπτη θέση ισχύος ώστε να κατακλύζεται από την τρέλα και την μωρία της αλαζονείας γινόμενο απρόσεκτο ώστε να κατασπαράζει και να απορροφάει τον ίδιο του τον εαυτόν. Αυτή είναι η αληθινή εξήγηση του σατανικού συμβόλου αν και οι ειδωλολάτρες του δίνουν άλλες παράξενες και γελοίες εξηγήσεις που δεν έχουν σχέση με το ουσιαστικό μήνυμα του.
.
Εάν ψηφίσουμε ΝΑΙ εις το δημοψήφισμα του ΑΙΣΧΟΥΣ ψηφίζουμε ναι εις την διάλυση της ψυχικής μας αξιοπρέπειας καθότι θυσιάζουμε εις τον βωμό της βλακείας μας κάθε ρινίδα του ιχώρ μας, κάθε ρινίδα της ανθρώπινης, εθνικής και θρησκευτικής μας αξιοπρέπειας.
.
Ίσως να σας κούρασα αγαπητοί μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες αλλά όπως είπαν οι Προπάπποι μας: «ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ Τ’ ΑΓΑΘΑ» και δεν εννοεί τα υλικά αγαθά αλλα τα ψυχικά και πνευματικά αγαθά. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου