Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ. ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΑΥΓΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ; ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ. ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΑΥΓΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ; ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
.
Πήγε ο Υπερδεξιός Αναστασιάδης στην χοροσπερίδα των Καρπασιτών και τους είπε ότι έχει όραμα ο Ακκιντζυ, ξεχνά τις τουρκοκεντρικές γιορτές του στα Κόκκινα; Και αν ο Αριστερός Ακκιντζύ φύγει και φύγει και το όραμα/όνειρο θα μας μείνει ή όχι ή μούζη, αφού η Κοινοβουλευτική Τυραννία μπορεί ν' αναδείξει Τούρκο που δεν έχει καλές προθέσεις για τους Έλληνες της Καρπασίας και όχι μόνον! Άρα τε μηδέν από μηδέν = μηδέν εις το πηλίκον.
.
Ο Υπερδεξιός Αναστασιάδης κάνει πως ξεχνάει ότι η ΕΟΚΑ Β΄ (με πολλά θύματα όπως σήμερα η αδαής ΜΑΚΙ ή ΝΕΔΗΣΥ) ανέτρεψε τον πρόεδρο Μακάριο όπου όσον δικτάτορας και αν ήταν όπως ισχυρίζεται η παλαιοδεξιά της Κύπρου, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα εάν δεν ανατρέπετο αφού θα υπέφεραν οι πολιτικοί αλλά οι πολίτες θα είχαν ακέραιες τις περιουσίες τους, θέλει να μας βάλει σε μία λύση όπου δεν θα υπάρχει η σταθερότητα της αυτοδιάθεσης.
.
Δηλ., με την ανατροπή Μακαρίου χάσαμε την ήμισυ Κύπρου και οι ίδιοι που έφεραν την ανατροπή θέλουν να ανατρέψουν την σταθερότητα της άλλης ήμισυ Κύπρου αφού θα ενωθεί με την ασταθής Κύπρο και με συνεταίρους όπου δεν γνωρίζουμε τας προθέσεις των σε βάθος χρόνου.
.
Η Υπερδεξιά της Κύπρου ανατρέποντας τον Μακάριο μπορούσε να χαθεί όλη η Κύπρος αλλά επειδή οι Τούρκοι ήσαν πιο υπεύθυνοι εξ αυτής της παρατάξεως λυπήθηκαν και μας άφησαν την ήμισυ ώστε να επιβιώνουμε κουτσά στραβά, όμως η Υπερδεξιά με μανδύα αμνού της επανένωσης προωθεί ανατροπή της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!! Ώστε οι Ελληνοκύπριοι να μην έχουν πού να ευσταθήσουν αφού από την μεν η 3Ε = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωσις και από την άλλη η 3Εψιλοκρατούμενη πολιτική της Κατεχόμενης Κύπρου.
.
Ο δε ανατρεπής Μακάριος όσον τύραννος και να ήταν δεν έχασε την ήμισυ Κύπρο και δεν ήταν όσον τύραννος είναι ο νυν πρόεδρος και διάφοροι άλλοι σε διάφορα κόμματα. Αν πρέπει ν' ανατρέψει κάποιον ο Αναστασιάδης να ανατρέψει τον εαυτόν του που άλλα έλεγε πριν δώδεκα έτη και άλλα εφημερών και να θυμηθεί τα αισχρόλογα εναντίον Μακαρίου αλλά και ενδοτικών όπου αναφωνούσε στους καφενέδες και που σήμερα είναι η πάγια πολιτικούρα του!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου