Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΝ: Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΙΓΜΑ!!!!

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΝ: Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΙΓΜΑ!!!!
.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα κατ' επανάλειψη αγνοεί τακτικά την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, της συμπεριφέρεται όπως την Επαρχία Κυρηνεία ως να είναι πλήρως σκλαβωμένη. Ψευδολησμονεί την ύπαρξη των Κοκκινοχωρίων ως να είναι κατεχόμενα. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑΘΜΕ ΣΙΓΜΑ!
.
Σε αναφορά του περί του βαθμού σκονοάχλυδος της ατμόσφαιρας που μαστίζει τις έσχατες ημέρες την Κύπρο, δεν αναφέρει καν την Επαρχία Αμμοχώστου ούτε ασχολείται με σχετική καταμέτρηση, αντικαθιστώντας την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου με το Ζύγι.
.
Αμμοχωστιανοί, Κοκκινοχωριάτες, Πατριώτες της Κύπρου, συμπεριφερθείτε εις τον υπεροπτικό και ύποπτο ως προς αυτές τις πρακτικές του τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα αναλόγως, γυρίστε του την πλάτη σε όλα τα προγράμματα, δεν υπάρχει όπως δι' αυτόν δεν υπάρχουμε ή είμαστε κατεχόμενη γη. Και εδώ που τα λέμε θα έπρεπε έκαστον τηλεοπτικός σταθμός να συμπεριφέρεται και να αναφέρει τόσον την σκλαβωμένη Αμμόχωστο όσον και την σκλαβωμένη Κυρηνεία ως ελεύθερη και κυπριακό έδαφος, αίσχος. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ ΜΑΣ!!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΆΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου