Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

Ο ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ!!!!
.
Οι αποκαλύψεις του Ιωάννη Βαρουφάκη περί έκδοσης δραχμών έχει δύο σημασίες, α) ότι πρέπει να κρυβόμαστε από τους Εβραιοευρωπαίου Εταίρους διά να είμαστε ελευθερογνώμονες, άρα τε είμαστε εν κατοχεί και β) ότι αφού έλαβε το χρήσμα να μυηθεί σε μυστικές σκοτεινές εταιρείες και έχουν φωτογραφίες ή άλλα προσωπικά προσβλητικά στοιχεία εναντίον του τον εξανάγκασαν να κάνει αυτές τις δηλώσεις ώστε να επιφέρει πλήρην σύγχυση και πλάνην κατ' εντολήν, φοβούμενος ακόμη και διά την ακεραιότητα της ζωής του.
.
Ως να μας καθ' υποβάλλει ο πολύς Βαρουφάκης ότι η κοπή δραχμών από το Ελλαδικό Κράτος είναι όνειρο απατηλό και πεπερασμένο που θα γραπτεί ως άκαρπη προσπάθεια εις την Ιστορία, άρα τε η ελευθερία και η ύπαρξη των Ελλήνων τετέλεσθαι, αφού ελέγχοντας την οικονομία τους μέσω της 3Ε γυάλι άλι = σιγά αλλά σταθερά θα τους αλλοιώσουν, θα τους εξαφανίσουν όπως τους Χριστιανούς της Συρίας και άλλων αραβικών χωρών. Προς τους μυστικιστές αναφέρω επειδή θα καταλάβουν ότι άμα αλλάξαμε το χρήμα ήτοι την δραχμή είπα ότι χαθήκαμε ή θα χαθεί αυτόν το κράτος διότι αυτή η αλλαγή είναι σημαδιακή, συμβολική, ενεργειακή και κυριολεκτική και να που επαληθευόμαστε. Αν έλεγαν εις τους Αρχαίους Έλληνες να αλλάξουν το χρήμα τους γνωρίζετε την απάντηση όπου θα έπερναν, ενώ τώρα οι απογόνοι φλούφληδες πανηγύηριζαν και πανηγυρίζουν ως χαζοπάλαβοι!!!! Σε αντιστοιχεία και εν Κύπρω.... όστις δεν έχει ιδικό του χρήμα δεν έχει ιδική του οικοκυρίστικη και οικοδεσποτική αξιοπρέπεια αλλά γίνεται δούλος εκείνων όπου ελέγχουν το αλλοδαπόν χρήμαν, διότι μπορεί να λέγεται κοινόν αλλά σημασία έχει ποίοι το ελέγχουν και δεν είναι οι Έλληνες.
.
Βασικά η Ελλάδα δεν χρειάζετο χρήματα από την Ρωσσία ώστε να κόψει δραχμή και αυτό εφευρέθηκε ως δικαιολογία ώστε οι Έλληνες να περάσουν εις το μυαλόν τους την ιδέα ότι δεν γίνεται να κόψουν δραχμή. Εις το κόλπον λοιπόν ο Βαρουφάκης, ο Τσίπρας και η παρέα του ώστε να φανούν ότι έκαναν το παν και δεν επέτυχαν. Ο Μπούτιν πάλαι είτε εργάζεται διά τους Σιωνιστές είτε διά να κρατήσει τις ισορροπίες εις τα σύνορα του και την Ουκρανία ή επειδή κατάλαβε ότι οι Τσιπροειδές δεν χρειάζοντο επιπρόσθετο χρήμα ώστε να κόψουν μονομερής άλλον χρήμα τους εξαπόστειλε. ΠΆΝΤΩΣ το ότι η Ρωσσική Κεντρική Τράπεζα ανήκει ακόμη εις τους αρχισιωνιστές Ρότσιηλντ, Ρόκκφελλερ κ.α. όπου τους την παρέδωσε η τριάς Τρότσκυ, Λένιν, Στάλιν, δεν τον τιμάει!!!! Μπορεί να παίζει την πάπια για να μην τον πάρουν είδηση, είτε οι Σιωνιστές είτε οι Χριστιανοί και Αντισιωνιστές είτε όλοι τους!!!!
.
Το Ισλαμικό Κράτος είναι ένα μόρφωμα της Σιωνιστικής Οργάνωσης, με διάφορες προφάσεις, ομαδοποιήσεις, γεγονότα και ψευδοδικαολογίες, ο αραβικός κόσμος εξολοθρεύεται εκ των Σιωνιστών, πρώτοι γενοκτονήθηκαν οι Χριστιανοί εις την Συρία και αλλαχού και ύστερα παίρνουν σειράν άλλοι.
.
Διά να καταλάβετε σε τι δύσκολη θέση ευρίσκεται ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας, αναλογιστείτε αν είσασταν μέλη της Μαφίας, θα λέγατε ότι σας εξυποβάλλουν ρητώς και εφόσον σας έδωσαν και θέση μεγάλου ηθοποιού/υποκριτού με οικονομικά προνόμοια ή όχι;;;;; Πόσον δε αν είσασταν μέλη της Υπερμαφίας όπως συμβαίνει με τους Τσίπρα και Βαρουφάκη.
.
ΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΘΙΑΣΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ!!!! ΜΥΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΥΗΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΥΗΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου