Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Η ΣΚΑΡΚΑ/ΚΙΟΥΡΤΟΣ ΤΗΣ 3Ε ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΕ

Η ΣΚΑΡΚΑ/ΚΙΟΥΡΤΟΣ ΤΗΣ 3Ε ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΕ
.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι ειναι η σκαρκά είναι ένα ξύλινο παλαιότερα πλεκτόν και σύγχρονα μεταλλικόν σε στρογγυλό σχήμα τύπου τροχού όπου τοποθετούντε μέσα χόρτα, προσελκύοντας ψάρια τα οποία αφού εισέλθουν δεν ξέρουν να κάνουν κατακόρυφη ανάδυση ώστε να απεγκλωβιστούν.
.
Λοιπόν, παρακολουθούσα ένα φίλο στον βυθό να ανεβάζει τις σκαρκές του με τα ψάρια να περιφέροντε εντός της σκαρκάς με χαρά νομιζόμενα ότι ανέβαιναν εις το ρετιρέ του βυθού! Μόλις πιο κάτω από τον ίσαλο τα ψάρια χαίροντο, όταν τα ανέβαζε επάνω από τον ίσαλο δηλαδή εκτός νερού σπαρταρούσαν = λαγκοδέρνονταν, ύστερα τα κατέβαζε κάτω από τον ίσαλο και ξανά χαίρονταν περιφερόμενα κυκλικά κ.ο.κ. ξανά.
.
Βλέπεις είπα, έτσι είναι και η 3Ε, με τα δάνεια, το κοινό χρήμα, την τρόϊκα κ.τλ, έτσι κάνουν εις τους Έλληνες και άλλους λαούς ώσπου να εκπνεύσουν! Σου δίδουν μαρούλια και άνδρακλα/γλιστηρίδες για να σε προσελκύσουν εις την μάνδρα της σφαγής, του ασφηξίας, της αλιείας, της γενοκτονίας και συ σφυρίζεις ως χορευτής νικητής!
.
Από την άλλη είδα ότι η επιδημία των πραξικοπηματιών δεν έχει έλεος. Κάποτε έτρεχαν να σκοτώσουν τους Μωαμεθανούς της Κύπρου άρον άρον, τώρα θέλουν να μας υπανδρεύσουν μαζί τους άρον άρον με κάθε κόστος, πολιτικό και γενοκτονικό τίμημα, άσκεπτα. "Λύση" = Παράλυση μάλλον, να είναι και ό,τι να είναι όπως τότε όπου πανηγυρίζαμε για την εισαγωγή μας στο ευρώ. Εντούτοις, η Τουρκία δεν δέχεται διότι γνωρίζει ότι ακόμη και αν της συμφέρει η Παράλυση του Κυπριακού Προβλήματος θα χάσει την Κύπρου αφού δεν θα έχει κανένα λόγο στα πεπραγμένα λόγω ελέγχου της 3Ε.
.
Καλύτερα πάντως κάτω από οθωμανικό ζυγό παρά με μικροψήγμα/τσιπάκι στον εγκέφαλο, χαχαχαχα, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!! Η Τουρκία αντιστέκεται στο τσιπάκι, για το συμφέρον της ή έστω χωρίς να το καταλάβει!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου