Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ε.Ε.Ε. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΝ ΑΔΥΤΗ/ΛΥΤΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΥΡΑΝΝΙΑΣ


ΩΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ε.Ε.Ε. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΝ ΑΔΥΤΗ/ΛΥΤΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΥΡΑΝΝΙΑΣ
.
Ωθείστε τον Τσίπρα να πάρει την Ελλαδίτσα από το χέρι και να φύγει για την Ελλάδα διότι την λακτάρα του ΟΧΙ οι Εβραιοευρωπαίοι δεν θα την συγχωρέσουν. Θα την πανδέσουν οπισθάγκωνα την Ελλάδα για να μην ξανά τολμήσει να σηκώσει μούρη στους βρυκόλακες. Δεν συγχωράει η Μαφία δεν το ξέρετε, φαίνεται είστε αδαείς, δεν είστε της πιάτσας. Συγχώρα τον κακό αλλά μην το επανεμπιστευτείς που τον νίκησες, πρόσβαλες, κατάβαλες, θα τόχει συνέχει απομέσα του. Βρε παιδιά αυτά τα βλέπουμε στην καθημερινότητα μας σε λιμάνια και σαλόνια πόσον δε μάλλον στα υπερσαλόνια της υπερμασσονικής υπερμαφίας.
.
Δεν ξεχνούν οι ραββίνοι και οι Εβραιομασσώνοι, το λέγει η θρησκεία τους όχι εγώ, μία γάτα να τους έφταιξε πριν τρεις χιλιάδες έτη θυμούντε μέχρι να ξεκληρίσουν την ράτσα της. Δεν χωραττεύουν, το εννοούν, είναι για δέσιμο από κακία, μνησικακία, όρκο, επιμονή, λόγω απυηθμένης υπανασφάλειας από τις κακουχίες που πέρασαν στις στερήσεις της καταραμενοευλογημένης ερήμου.
.
Σας το ξαναλέγω, ύαλος/γυαλί που ράγισε δεν επανακολλάει. Η σχέση μας με την Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση έσπασε οριστικά, τώρα μας καλοπειάνουν αλλά θα επιχειρήσουν να μας εξευτελίσουν πλήρως. Τους Φιλισταίους/Παλαιστήνιους πέραν των 2,000 ετών τους έχουν άχτι, δεν ξεχνάνε αυτοί γονιδιεύουν Σπαρτιάτες, καλά σας τα λέγω, ακούστε πριχού να είναι αργά.
Δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος να φύσουν την Ελλάδα άλυτη ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, άλλωστε τα μικροψήγματα/μικροτσίψς γιατί τα κάνουν; Διότι εκεί είναι το όλον θέμα και ο όλος καυγάς είτε μας αρέσει είτε όχι. 
.
Και τώρα που τα λέμε, γιατί δεν πιστεύετε στα λόγια του Ιωάννη του Θεολόγου της Πάτμου της Αποκάλυψης; Βρε ο άνθρωπος τα λέγει ξεκάθαρα, για μικροψήγματα, γιατί αποφεύγουμε τις συγκρίσεις του θέματος με τα σημεία εφημερών; Μα επειδή είμαστε υποκριταί στρουθοκαμηλίζοντες.
.
Ποία ελευθερία, ελευθεροβούληση, μετάνοια, αλλαγή πλεύσης, δικαιοσύνη, σωφροσύνη, δημοκρατία, θα υπάρχει με μικροψήγμα του Χαντακωμένου θα έχεις ηλίθιε;;;;
.
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ = Ή ΤΑΝ = DONE (ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΓΓΛΙΣΤΙ) Ή ΕΠΊ ΤΑΣ (ΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΊ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΊ ΤΟΎΤΟΥ/ΤΟΎΤΩΝ. Δεν υπάρχει μέλλον στην Ε.Ε.Ε., έγινε για να σκοτώσει το μέλλον της Ευρώπης και πρωτίστως των Ελλήνων και των Χριστιανών. Ένα χριστιανό έθνος που καμμύει/κλείνει τους ομματούς εις τα κελέσματα της Αποκάλυψης του Μικροψήγματος, Υποκριταί Γραμματείς και Φαρισσαίοι κάθε φυλής. 
.
Όταν καταφέρεις να ξεφύγεις μία φορά από τον απαγωγέα ή δήμιο σου σε κολακεύει όπως η αστυνομία να παραδοθείς και τότε δεν ξανά κάνουν το σφάλμα, σε αλυσοδένουν ή σκοτώνουν τελεσίδικα, δεν υπάρχει πλέον ασφαλής δρόμος εντός της Ε.Ε.Ε., φεύγουμε ή χαθήκαμε. Ελλάδα με μικροψήγματα δεν θα υπάρχει, Ελλά σκλάβα υπάρχει διότι ο σκλάβος έχει κάποια αυτοβούληση, ο μικροψηγματοστιγμένος ούτε την ανάγκη του δι’ αφόδευση ορίζει. 
.
ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ!!!! ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!
.
Η ΕΛΛΑΔΑ Ή ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Ε.. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε πως είτε ψηφίσουμε ΟΧΙ είτε ΝΑΙ θα πεινάσουμε με την διαφορά εντός της Ε.Ε.Ε. θα εξαφανιστούμε ενώ εκτός θα περάσουμε λιτότητα για να σώσουμε τα εδάφη μας, τον πολιτισμό μας, τις ψυχές μας, κυρίως τις ψυχές μας διότι άλλοι σε συμβουλεύουν ή σου κάνουν καλό στο χρηματικό συμφέρον και άλλοι στο ψυχικό συμφέρον, πρέπει να μάθεις να ευδιακρίνεις και να αποφασίζεις. ΨΥΧΗ Ή ΕΥΜΑΡΕΙΑ/ΠΛΟΥΤΟΣ;;;;
.
Η Ελλάδα είναι δέσμια. Ο λύκος όταν εκλύνεται φεύγει μακρυά να ζήσει δύσκολα για την αυτοτροφοδοσία του αλλά ελεύθερα και αξιοπρεπώς. Ο λυκόσκυλος προτμάει την ησυχία της εύκολης ταϊσεως από τον αφέντη του και ας είναι αλυσοδεμμένος, τεράστια διαφορά, ο μεν διακινδυνεύει τα πάντα συν την ζωή του ο δεύτερος βαδίζει εις την εμβεβαιότητα της χορταστικής σκλαβιάς. Ύστερα του κόβουν και το φαγητό μα έχει μικροψήγμα και δεν μπορεί να κρυφτεί χωρίς να τον συλλάβουν σαν χάννο σε ιξόβεργο χαμογελαστό!!!!
.
Ο Τσίπρας απάλλαξε την Ελλάδα από την Τρόϊκα να την απαλλάξει και από την Ε.Ε.Ε.. Δεν μας αγαπούν, δεν αγαπούν κανένα αυτοί είναι οικονομικίστικα ζώα που θέλουν να εγκλωβίσουν τα υπόλοιπα συν+ζώα τους σε κλωβούς νήματαπόστασης με μικροψήγματα. Ο Θεός να μας λυπηθεί, πάντως μας το είπε, μικροψήγματα γιοκ = γούκ = γ+ουκ = ουκ βάλετε!!! Και ο νών νοείτο, ο βλάξε αδιαφορείτο, ο ηλίθιος νομιζόμενος ότι εννόησε.
.
Θεέ βοήθησε το έθνος μου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου