Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, 3Ε, ΝΑΤΟ!!!!



ΣΟΚ!!!! ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, 3Ε, ΝΑΤΟ!!!!
.
Οι διεθνείς αντιελληνικές μασσωνικές δυνάμεις αφού έκτισαν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή με προδότες εκτός Κύπρου και αρωγούς εξ αλλοδαπής, ήρθαν τώρα να μας παραχωρήσουν «λύση λύτρωση»!!!!
Δημιούργησαν το πρόβλημα διά να μας ευδωρίσουν την καταραμένη ψευδολύση με ένωση με το ψευδοκράτος. Δημιούργησαν τις προοπτικές ώστε να παραδωθεί ο Κυπριακός Ελληνισμός εις τους Τούρκους εις την αρχή και ύστερα εις τους Νεοναϊτες Ιππότες = Αρχιμασσώνους του Κερατά = Τρικέραψ/Τρικέρωψ = Τζιόκκερ Σατανά και τον Ελληνισμό της Ελλάδος απευθείας εις τον Τρικέρωψ Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι τυχαίες οι συναντήσεις εντός ολίγων ορών Αναστασιάδη Ναντανιάχου και Αναστασιάδη Ακκιντζύ και ο νοών νοείτο επιτέλους!!!!
.
Οι άνθρωποι που έκαναν πραξικοπήματα διοικούν και κατηγορούν τα πραξικοπήματα προσδοκώντας παραλύσεις αντί λύσεις διά τον Κυπριακό Ελληνισμό αφού πρωτίστως τον ξεγέλασαν ότι ήταν δήθεν Πατριώται!!!! Αίσχος αφέλειας, προδοσίας, ανικανότητος, βαρβαρότητος!!!!
Είναι καλύτερα να ενωθούμε με το ψευδοκράτος εκτός 3ε διότι εντός αυτής είμαστε χαμένοι και οι Ελληνοκύπριοι και οι Μωαμεθανοκύπριοι που «βαπτίσθηκαν» Τουρκοκύπριοι, άλλωστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα τι σημαίνει αυτόν;
.
Οι Τούρκοι δεν το «μυρίστηκαν» αυτόν ή αν το μυρίστηκαν θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την ένωση ψευδοκράτους και παρδαλομασσωνοελληνοκράτους εις την Κύπρο, όχι επειδή φοβούνται τους Έλληνες αλλά επειδή γνωρίζουν πως αν γίνει η Ψευδοηνωμένη Πολιτεία της Κύπρου η χώρα θα γίνει δέσμιον και έρμαιον της 3ε όπως και η Ελλάδα. Σας είπαμε προπολλού πως αυτή η πολιτική είναι μυστική της Τουρκίας και θα ιδείτε που θα ευ+επαληθευτούμε.
.
Οι Εβραιοαμερικάνοι προσπαθούν να ενώσουν την Ψευδόκυπρο αλλά οι Τούρκοι αντιστέκονται και θα γίνει αιτία πολέμου η αντίσταση της, ώστε να την καταστρέψουν αφού η Ρωσσία αργά ή γρήγορα θα επέμβει ορμούμενη με τις παραινέσεις του Ισραήλ, το οποίον συνάμα θέλει να πωλεί πετρέλαια εις την Ευρώπη εξωστρακίζοντας την Ρωσσία, παίζει με τον τίγρη της Σιβυρίας ο λέων της Αραβίας, αλλά ο πρώτος ισχυρότερος ο δεύτερος αγελιστός δηλαδή έχει πάμπολλους συμμάχους και η ειρωνία είναι πολλοί συμμάχοι του Ισραήλ αγνοούν ότι είναι συμμάχοι του αφού τα κράτη τους και οι πολιτικοί τους είναι υπαλλήλοι του κυριολεκτικώς.
.
Η Κύπρος εισήλθεν εις τον ομματόν του κυκλώνα και δεν το αισθάνεται. Όλοι εχθροί της της χαμογελούν ωσάν φίλοι όπως οι γυναικάδες εις τας πουττάνας!!!! Η Κύπρος αγνοεί ότι είναι πουττάνα όπως και πολλές γυναίκες επειδή χρωματίζουν την πουττανιά τους με άλλες λέξεις, όπως ελευθερία εις τον έρωτα αντί εις την ανηθικότητα, αυθαιρεσία, άκρατη φιληδονία, μητρομανία ή νυμφομανία κ.τλ. Η Κύπρος θα πληρώσει την πουττανιά της με πολλά αφροδίσια νοσήματα να το θυμάστε!!!!
Οι Κυπραίοι πριν ενωθούν ας σκεπτούν τα κακά όπου μπορεί να φέρει το ατέρμονον συνεταιριόν αντί τις υπερφίαλες τεχνικές παροξυσμένες αισιοδοξίες. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα ήμισυ συμβουλεύει η παροιμία, θα το ειπώ άλλως πως, καλύτερα τα ήμισυ ρούχα παρά γυμνός εις τους οίκους ανοχής των διαχρονικών εχθρών με τους έντοπους ψευδοπατριώτες ΠΡΟΔΟΤΟπράκτορες. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου