Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟΝ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ)



ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ!!!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!!


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟΝ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ)
.
Τι θα έκαναν οι πατριώται και εθνικισταί της Ελλάδος επί του προκειμένου με τις απειλές της Ε.Ε. προς την Ελλάδα και την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και του Αλέξη Τσίπρα; Δεν είμαι Αριστερός ούτε Δεξιός, όμως, αυτά όπου βροντοφώναζαν κύκλοι Δεξιοί ή Φιλοδεξιοί τα υλοποιεί Αριστερό Κόμμα όπου διά πρώτη φορά σύναψε κυβέρνηση με Φιλοδεξιό Κόμμα ήτοι τους ΑΝΕΛ. 
 .
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ότι η συνεργασία Αριστερών και Δεξιών κύκλων εποικοδομητικώς και όχι συνομωτικώς εναντίον της χώρας μας γίνεται πρώτη φορά, εν αντιθέσει μ' εκείνη της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Σημειώνουμε ότι χώρες όπως η Τουρκία και το Ισραήλ έχουν Αριστερά και Δεξιά κόμματα υπό τύπον αφού αυτά συνεργάζοντε εξ αρχής από τα γεννοφάσκια τους, άρα τε ποτέ δεν πίστευαν εις αυτές τις ψευδοϊδεολογίες, άλλωστε ο Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζισμός είναι αριστεροκομμουνιστικό μανιφέστο που καλείται Δεξιά και Υπερδεξιά, ουδέν άλλον σχόλιον!!!!
.
Μπορούν τα ελληνικά κόμματα ν' αναγνωρίσουν την ικανότητα ή την νίκη ενός άλλου και αντίπαλου κόμματος ή κυβέρνησης υπέρ της Πατρίδος; Ή δεν θα το πράξουν διά να μην πλήξουν την κομματική ξιππασιά, ιδιοτέλεια και εγωισμό;
.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Το είπα τις προάλλες, δεν έχουμε μέλλον ως λαός εντός της Ε.Ε., ΑΡΓΑ Ή ΓΡΉΓΟΡΑ με δαύτους θα αφανιστούμε. Με τους Τούρκους αντέξαμε 400 έτη με τους Εβραιοευρωπαίους ούτε 40. Άλλωστε, το ΕΠΑΝΑΘΥΜΙΖΩ, τύποι, δεν τους λέγω ανθρώπους, προσβάλλω την ανθρωπότητα αν το κάνω, μας θυμίζουν διαρκώς ότι θα μας βάλουν μικροψήγματα/μικροτσίψς ώστε να μην έχουμε καμμία ελευθερία και να τους είμαστε προϊόντα και κτήνη προς περαιτέρω και απόλυτη γαρ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ;;;;
ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΔΡΙ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ένωσης.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου