Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ: ΙΧΩΡ (ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

Η ουσία ΙΧΩΡ λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα






των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.

Γράφει ο Όμηρος : 

«ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν». 

(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).


Κατά τον Πλάτωνα :
«ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα». 

(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3).
Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών και ανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ είναι αθάνατη, άφθαρτη ουσία και δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης. Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια. 

Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορά της στον γίγαντα Τάλω (για άλλους γιγαντιαίο ρομπότ, κατασκευή του Ηφαίστου για την φύλαξη της Μινωικής Κρήτης) γράφει οτι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ. Ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις.
Ιχώρ λοιπόν υποτίθεται πως έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμο. Το ενεργοποιημένο ιχώρ τρέπει το αίμα από κόκκινο σε γαλάζιο. Τα τέκνα που προέκυπταν από την ένωση Θεού και θνητού θα είχαν είτε γαλάζιο αίμα είτε κόκκινο. 

Όσα είχαν κόκκινο διέθεταν ανενεργό ιχώρ όπως εξακολουθούν να διαθέτουν και σήμερα οι απόγονοι των ΕΛ. Η ουσία αυτή θα ενεργοποιηθεί μόλις το μητρικό άστρο (Σείριος) επανέλθει σε απόσταση «βολής».Τότε η ακτινοβολία του ή το μαγνητικό του πεδίο (όπως θέλετε το ονομάζετε) θα ενεργοποιήσει το ιχώρ. Η άποψη αυτή προϋποθέτει πως οι ΕΛ είναι υπαρκτοί, με κάποιον τρόπο μετέβησαν από τον πλανήτη τους στη Γη, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και τεκνοποίησαν ενώνοντας τα γονίδιά τους με των ιθαγενών.Έστω πως αληθεύει, αν η μίξη πραγματοποιείται επιτυχώς μόνον όταν ο πατήρ είναι Θεός (αφού το ιχώρ μεταδίδεται μόνον από τον πατέρα) τότε ποία η έννοια των θηλυκών Θεοτήτων ? Γιατί οι Θεές τεκνοποίησαν με θνητούς ?
Η απάντηση μας σ αυτό το ερώτημα είναι η εξής: Και οι γυναίκες διαθέτουν ΙΧΩΡ μόνο όμως οι άντρες μπορούν να το μεταδόσουν..

Εύδρομος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου