Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Η ΜΠΟΧΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΜΠΟΧΑ ΝΑΠΑ




Η ΜΠΟΧΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΜΠΟΧΑ ΝΑΠΑ
.
Σημείωση: «Όποιαδήποτε ομοιότητα με οποιονδήποτε πρόσωπο είναι τυχαία καθότι πρόκειται για δοκίμιο μυθιστορήματος και μην αρχίζουν να γογγύζουν οι Ισχυροί της Μπόχα Νάπα διότι αν δεν γίνει κριτική πού μέλλουν να φθάσουν; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ; ΔΕΚΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΙΛΔΩΛΟΛΑΤΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΑΤΤΟΥΣΙ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ».

"πως σ' ένα τουριστικό προορισμό που καλεί τους επισκέπτες ολοένα να κλεόνοντε με πασσαλοδικτυώσεις οι υφιστάμενοι δωρεάν χώροι στάθμευσης;;;;;"
.
Το κέντρο της Αγίας Νάπας σύμφωνα με το υφιστάμενο Δημαρχείο δύο έτη πριν θα γίνετο Λαϊκή Γειτονιά με πλάκες για ψευτοστάρς καθότι και ο τελευταίος ποδοασφαιριστής της Γουεστ Χαμ θα είχε την τιμητική στο πεζοδρόμιο απορώντας και ο ίδιος για την γελοία συμπεριφορά μας, ενώ ο όρος σταρ στο Χόλλυγουντ ανάγεται σε υπερδημοφιλείς ηθοποιούς και ολιγότερο σε σκηνοθέτες και σεναριογράφους και ακόμη ολιγότερο σε τραγουδιστές. Ελάχιστοι αξιώνονται να ιδούν εις την πόλη του «φωτός» Οι Αγγέλοι/Λος Άγγελες της Καλιφάρνιας στο περοδρόμιο να γίνεται παρανάλωμα του ποδοπατήματος.
.
Δύο έτη αργότερα η συνταγή άλλαξε, η Λαϊκή Γειτονιά εγκαταλήφθηκε, δρόμοι άνοιξαν, έκλεισαν, έγιναν μονόδρομοι. 
.
Τους είπα να βάλουν παρκόμετρα εισιτηρίων στις παραλίες διότι υπάρχει και το προηγούμενο του Παραλιμνίου και θα τους βγάλουν κλέφτες είτε είναι είτε όχι και δεν τους άρεσε, διότι ζηλεύουν όταν άλλος τους ειπεί ιδέα εκτός και αν είναι για άλλους λόγους ή νοητικής στενότητας.
.
Συνέπειες, προηγούμενων δημαρχεύσεων και πενταετικών και εφημερών. Οδηγηθήκαμε γρήγορα στο απρόσμενο, διώξαμε όλους τους Λευκωσιάτες ή Κύπριους καθότι μετά που θα συναχθούν σε τρία τέσσερα εστιατόρια που γουστάρουν τα εξώδικα του Δήμου και της Αστυνομίας τους χρεώνουν από 40 έως 80 ευρώ πρόστιμο ανά καιρούς. Π.χ. 4 άτομα πληρώνουν 100 ευρώ σ’ εστιατόριο, σπεύδουν προς το αυτοκίνητο Σαββάτο νύχτα με την έκπληξη του εξώδικου στον ανεμοθώρακα, επιστρέφουν στον εστιάτορα και του δίνουν 80 ευρώ διότι δεν μπορούν να παραμείνουν στην Αγία Νάπα μέχρι στην Δευτέρα. Παρόμοιες πολιτικές έδιωξαν κόσμο από τον Πρωταρά και όλοι τώρα γουστάρουν το Μακένζυ της Λάρνακας διότι εκεί το Δημαρχείο απογορεύσει να στήνεται μέχρι και άλκοτεστ στους δρόμους που οδηγούν από την παραλία προς την Λευκωσία. Παραλίμνι/Αγία Νάπα εναντίον Λάρνακας 0 – 300!!!!
.
Δεύτερον, το κέντρον της Αγίας Νάπας γέμισε με ΥΠΕΡΓΕΛΟΙΑ ΚΑΜΠΥΛΩΔΗ ΠΑΛΛΟΥΚΙΑ σε σχήμα ΜΑΚΡΥΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ Πι. Η αισθητική δεν ενδιαφέρει το Δημαρχείο διότι δεν γνωρίζει από αισθητική, εδώ φαίνονται τα συμπτώματα της ΨΕΥΔΟΜΟΡΦΩΣΗΣ με οικονομικίστικες σπουδές ήτοι σπουδές της ιδιοτελούς βαρβαρότητος και εγωιστικού συμφέροντος. Τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί για τους τραγελαφικούς στύλους δεν μας τα έχει πει κανείς! Το Δημαρχείο από τότε που ιδρύθηκε αυθαιρετεί και οι κατά καιρούς Άρχοντες του παίζουν τους ωραίους ψευδόμαγκες επειδή ξοδεύουν από χρήματα που δεν τους ανήκουν και συχνάκις ωφελούντε άμεσα ή έμμεσα με διάφορους φανερούς ή αφανείς τρόπους, ψέματα;;;; Όπως λέγει η παροιμία ξοδεύουν ασύσστολα επειδή «χέζουν με ξένον κώλον....».
.
Σχεδόν όλοι οι σημερινοί Άρχοντες έχουν συμφέροντα μακρυά από το κέντρον της Αγίας Νάπας ήτοι Λεωφόρος Νησί και Λιμανάκι, ψέματα;;;; Μα ενομίσατε πως σας τρέμουμεν ή ότι δεν έχουμε τρόπον άντίδρασης;;;;; Μην προκαλέσετε άλλον θα εκπλαγείτε!!!!!
.
Το κέντρον της Αγίας Νάπας το θέλουν κάποιοι δικόν τους, ψέματα;;;;;;
.
Όλες οι κινήσεις στην σκακιέρα της Αγίας Νάπας από τις παραλίες ώς τους στύλους έχουν στοχευμένα συμφέροντα κάποιων, όλοι τα ξέρουν και τα συζητούν, «ο κόσμος τόχει τούμπανο και ‘μεις κρυφόν καμάριν». Καλύτερα να μας διοικούν μπαμπουίνοι εμάς τους Αγιαναπίτες!!!! Όχι πως στους άλλους Δήμους της Κύπρου οι Κυπραίοι είναι καλύτεροι, χεχεχε, μην χαίρεστε εσείς οι άλλοι, χεχεχεχε!
.
Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ.
.
Όλα ξεκινούν από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ που έχουμε μέσα μας ως ανθρώποι και με την ΕΞΟΥΣΙΑ θεριεύει και γίνεται ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ. Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ των ανθρώπων που η ανασφάλεια τους ωθεί να εξαναγκάζουν τους άλλους να τους υποτάσσοντε. Όλα ξεκινούν όταν ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ αυτό λέγεται ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ γινόμενος στα μάτια του ο ίδιος ο ΝΟΜΟΣ, η ΕΞΟΥΣΙΑ, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!! ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, έχει την απληστία να ΤΥΡΑΝΝΕΥΕΙ διότι αισθάνεται ότι αξίζει τον πόνο των άλλων για το πρόσωπο του και η ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ νομίζει ότι είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.
.
ΜΑΘΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ. 
.
Στο σχολείο μας μαθαίνουν να είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα και την Ιστορία μας και στην εκκλησία ταπεινοί. Να η σύγχυση ενός λαού κίβδηλου που από τους τάφους τον κακοτιμάζουν οι προγόνοι του. 
.
Πάντοτε ήμουν ταπεινός για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ διότι η υπερήφανη πατρίδα είναι η άδικη, η ξιππασμένη, η εγκληματική. Υπερματρίδα μου ήταν και θα είναι ο Θεός. ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η ΝΙΚΗ!!!! 
.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου