Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ΜΑΣΣΩΝΟΙ = ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ουροβόρος όφις

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ΜΑΣΣΩΝΟΙ = ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
.
Κανέναν ελλαδικόν και κυπριακόν κόμμαν δεν είναι ελληνικόν αλλά σιωνιστικόν ή υπο σιωνιστική ίδρυση, κατοχή, χρηματισμόν και τυφλοκαθοδηγισμόν.  Βεβαίως οι Σιωνισταί κάνουν την δουλειά τους νομίζοντες ότι τους συμφέρει αυτά που κάνουν, ας ερωτήσουν τις ψυχές τους εν Κολλάσει ή διά τα κρίματα των.
.
Εις τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών την βίβλον του Σιωνισμού περικαταφρονούνται οι Μασσώνοι ως χειρότεροι των ανθρώπων, ποταποί, κενοί, διεφθαρμένοι, και οι Μασσώνοι νομίζουν ότι οι Σιωνισταί τους έχουν εις υπόληψη, χαχαχαχαχα!!!!! Συνεχίζουν ότι πωλούν με το παραμικρόν τας έθνοις των!!!!! Συνεχίζουν ότι όταν θα κοντεύουν να αρπάξουν την υφήλιον οι μόνοι που θα μπορούν να τους αντισταθούν θα είναι Μασσώνοι δι' αυτού θα τους εξορίσουν = κωδικώς θα τους εξοντώσουν, ανατρέξατε τα Πρωτόκολλα να επιβεβαιώσετε του λόγου το αληθές. Οι Σιωνισταί δεν εκτιμούν ούτε τους κοινούς Ιουδαίους και δεν δυστάζουν να τους εξολοθρεύουν όποτε συμφέρει εις την Πολιτική!!!!
.
Ο Σιωνισμός θα επιτεθεί εις το Ισραήλ και αυτόν θα έχει χιλιάδες θύματα ώστε να περάσει ανεπαίσθητη η αιτία ινά χαλαστεί το τέμενος του Ομάρ, τουτέστιν επί των ερειπίων του ν' ανεγερθεί ο ναός του Σολομώντος. Χιλιάδες Ιουδαίοι θα μισήσουν τον Σιωνισμόν και θ' ασπαστεί απερίφραστα και συνεκφραζόμενως τον Χριστιανισμόν. Οι Σιωνισταί θα εφ' ωθήσουν τους Ρώσσους να καταστρέψουσι Ευρώπη, Μεσόγειον, Βόρεια Αφρική και Ισραήλ και τους Κινέζους ως Αρμα+γεδών = άρμα+αιγίδων/αιγών ή κατά αιγών = Αιγυπτίων τοις Αράβοις. Οι Σιωνισταί είναι προ των πυλών να ελέγξουσι τους Κίνες διότι εμύησαν χιλιάδες εις τον Ιουδαϊσμόν και ύστερα έστειλαν εξ Ισραήλ και Αμερικής εις την Κίνα και τους προωθούν εις την εξουσία με τους λοιπούς Κινέζους να μην αντιλαμβάνοντε τον Δούρειον Ίππον ότι ομοπρόσωποι τους δεν αισθάνοται πλέον Κινέζοι, Βουδισταί κ.α. παρά μόνον Ιουδαίοι.
.
Οι Κινέζοι θα πορευτούν παράλληλα με τους Ρώσσους προς τας άλλας περιοχάς εις την Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ θα παραμείνει χωρίς κατοίκους δι' έναν διάστημαν. Ο Αντίχριστος θα παρουσιαστεί ως Πατριάρχης εν καιρώ όπου θα έχουν ευαπτισθεί άπαντες Ορθόδοξοι και εις την ουσία θα είναι εν τύπω Ορθόδοξοι αλλά ουχί εν πράξει. Αντιλαμβάνεστε ότι θα μεσολαβήσει ο παμπροσηλυτής, πανευαπτιστής και πανδιδάξων Εξαδάκτυλος όπου θα μυήσει την ανθρωπότητα εις τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΣΜΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ αφού τότε θα φανερωθούν όλες οι π.Χ. και μ.Χ. αληθινές συσσχετίσεις της Πανελλάδος!!!!
.
Το να καλείται εκ τούδε και εις το εξής τους πολιτικούς εμετούς ή εμετούς του Σιωνισμού δεν είναι υπερβολή, ψεύδος είναι να τους καλείτε πατριώτες, φιλόλαους, φιλαληθείς, ευαίσθητους κ.α..
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου