Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

29/05/1453 μ.Χ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΡΟΦΗ ΔΙΑ ΣΚΕΨΗ




29/05/1453 μ.Χ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΡΟΦΗ ΔΙΑ ΣΚΕΨΗ
.
Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι δεν υπήρχε αυτοκρατορία παρά μόνον η Κωνσταντινούπολις.
.
Ο Μωάμεθ ο Β΄ με μητέρα Χριστιανή Ελληνίδα και ο ίδιος Χριστιανός είχε κτίσει το κάστρον της Ευρώπης μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω εις τον Βόσπορον το οποίον επισκέφθηκα διά θαλάσσης και το οποίον δήλωνε την ευρωπαϊκή του καταγωγή και φιλοδοξία διά κατάκτηση ολόκληρης. Επίσης οι Βυζαντινοί ήξευραν ότι η Πόλις θα έπιπτε αφού οι Οθωμανοί ήλεγχαν τα διόδια του Βοσπόρου. Λέγεται ότι ίσως και ο πατέρας του είχε ελληνική καταγωγή, άλλωστε οι Οθωμανοί είναι Έλληνες Μωαμεθανοί. Βαικά το Βυζάντιο είχε καταρριφθεί από πριν και ήταν θέμα χρόνου να κατακρεμμισθεί από τα ίδια του ερείπια όπου εστέκετο.
.
Την Κερκόπορτα δηλαδή την κύρια Θύρα εισόδου εις τας κερκίδας του σταδίου των ιπποδρόμιων άνοιξαν οι άνθρωποι όπου έμεναν εκεί συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με έρευνες αυτοί ήσαν οι Εβραίοι. Λέγεται ότι αν η Πύλη αυτή δεν άνοιγε η άμυνα της Πόλις εκ των έσωθεν προς τα έξωθεν ήταν απόρθητη και αεάλωτη.
.
Οι ιερείς επισήμαναν τότες ότι αν υποκύπταμε εις τους Φράγκους και Ναϊτες Ιππότες προηγούμενον όνομαν Μασσώνων δεν θα απελευθερωνόμασταν αφού θα αφομοιωνόμασταν με τον Καθολικισμόν και άλλες ιδεοκρατίες. Ενώ αν υποκύψουμε εις τους Τούρκους κάποτε θα ελευθερωθούμε πράγματι εσύμβηκε με τον Αγώνα του 1821 έως το 1955 μ.Χ. αλλά δεν έγινε σωστή διαχείριση λόγω των δοσίλογων πολιτικών κατά 98% εξ όλων των κομματικών παρατάξεων βεβαίως. Με την ίδια λογική έχω δηλώσει ως Πατριώτης/Εθνικιστής και όχι Μισόξενος ότι οι Ελληνοκύπριοι καλύτερα να εισχωρήσουν εις τα Κατεχόμενα και να εξέλθουν εκ της Ε.Ε. διότι αν με τους Τούρκους αντέξαμε 400 με τους Ευρωπαίους Αντίχριστους δεν θ’ αντέξουμε ούτε 40 ούτε οι Τούρκοι αν ενταχθούν. Το ότι έσφαξαν τους Μικρασσιάτες είναι επειδή πήγαμε άτσαλα απέναντι κατόπιν παγίδας των Εγγλέζων όπου μας διέταξαν να πάμε και από την άλλη σε συνεργασία με τον γεννημένο σ’ ελληνικό έδαφος ήτοι το χωρίον Χρυσή Αυγή της Θεσσαλονίκης Εβραίο Κκεμάλ Αττά (πατέρας ελληνιστί) Τουρκ ηύραν την ευκαιρία να κατασφάξουν τους Μικρασσιάτες όπου δεν εσφάκτηκαν από τους Σουλτάνους έν έτει 1821 και εντεύθεν. 
.
Η Τρόϊτα και η κάθε Τρόϊτα της Ε.Ε. με τα χαρτολόγια της πτωχοποίησης, των φόρων, της συγκοπής από τα νεύρα, της κατάπτωσης, της ψυχολογικής φυλακίσεως θα μας εξοντώσει ευκολότερα από την σκλαβιά εις τους αγρούς!!!! Βεβαίως οι Εβραιοευρωπαίοι ελέγχουν και την Τουρκία αλλά η χώρα αυτή αντιστέκεται, δεν θέλει να εισέλθει εντός της Ε.Ε. ενώ οι Ευρωπαίοι λέγουν ότι το επιθυμεί διακαώς όπως και οι Τούρκοι πολιτικοί οι οποίοι μπλοφάρουν για να αποκοιμίσουν τους Ευρωπαίους Εταίρους αλλά τους πήραν είδηση και θα τους καταστρέψουσι.
.
Η διχόνοια Ελλήνων και Τούρκων έχει ως αποτέλεσμα της πτωχοποίησης και εξάρητησης τους από τους εξοπλισμούς. Την μη εκμετάλλευση εγκαίρως των συνοριακών πετρελαίων και ενώ δρουν εταιρείες άλλων παραγωγών ή υπηρεσιών εξ αμφοτέρων των χωρών εις τα εδάφη της κάθε άλλης χώρας. Αν γινόταν συνεκμετάλλευση πετρελαίων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων θα ανταγωνίζοντο τους Εβραίους, Αμερικανούς, Άραβες κ.α.. Και δεν τους άφησαν.... Τώρα θα τα πάρουν αυτοί οι άλλοι και θα ψευδοσυμφιλιώσουν τους δύο λαούς, για να μπορούν να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους με τα πετρέλαια. 
.
Μην λησμονάτε ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία έπεσε κατόπιν συνεννόησης και συνομωσίας Εβραίων Τραπεζιτών, Ευρωπαίων Ψευδοχριστιανών, Καυκάσιων, Αράβων ολιγότερο και εκτελειστικό όργανο ήταν οι Οθωμανοί οι οποίοι κατόπιν εκδυναμώθηκαν. 
.
Οι Ευρωπαίοι  όπως και οι Εβραίοι, οι Άραβες όπως και οι Καυκάσιοι, οι Αμερικανοί όπως και Νατοϊκοί, οι Δεξιοί όπως και Κομμουνιστές δεν έχουν λόγον και τιμήν ανρθωπιάς και δεν είναι αξιόπιστοι, μπορεί να σας πληγώνει αυτόν αλλά αυτή είναι η αλήθεια ως επί τω πλείστον εκ της πολιτικής διαπλοκής και δικτύωσης σε διάφορα φανερά και αφανή στρώματα αυτών των λαών.
.
ΔΕΝ ΕΞΕΧΝΩ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ!!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου