Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΙΣΜΟΣ = ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΣ Ή ΔΥΤΙΚΟΠΑΡΔΑΛΟΠΙΣΤΙΣΜΟΣ (ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ, ΑΡΧΑΙΟΚΙΝΕΖΙΣΜΟΝ, ΑΡΧΑΙΟΚΟΡΕΑΤΙΣΜΟΝ κ.α..)

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΙΣΜΟΣ = ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΣ Ή ΔΥΤΙΚΟΠΑΡΔΑΛΟΠΙΣΤΙΣΜΟΣ (ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ, ΑΡΧΑΙΟΚΙΝΕΖΙΣΜΟΝ, ΑΡΧΑΙΟΚΟΡΕΑΤΙΣΜΟΝ κ.α..)
.
Πρώτ' απ' όλα ο Θεός συγχωρέσει τας ψυχάς των Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και τον παλειόφιλον του Πιτσιλίδην όπου με την υπερήφανη στάση τους βλάπτουν εαυτοίς, αλλήλοις εν ποιμνίω και γενικώς αυξάνοντας την δυσπιστία και το μίσος των ήδη απεχθαίντων την Εκκλησία και δη βλάπτουν την Θρησκεία και Τον Χριστιανισμόν αλλά και την Φιλοκαλίαν γενικότερα.

.
Δεύτερον, επισκόποι, αρχιεπισκόποι και πατριάρχαι έπρεπε να χειροτονούνται ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ και όσοι δεν είχαν εμπειρία με δ' αύτους έχουν να λένε φλυαροβλακείες! Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΕΡΣΥΓΚΛΟΝΖΕΙ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΥΠΕΡΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΕΚΑΣΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑ. Και ερωτώ, αν επισκεφθείτε την Ιαπωνία, αρχηγός της σχολής πολεμικών τεχνών είναι αυτός όπου υπερεξέλιξε την τέχνην με την άσκηση σε απόμακρα απόμερα τοπία ως ασκητής ή ο κοσμικός ταγματάρχης;;;;
Οι επισκόποι, αρχιεπισκόποι και πατριάρχαι οίτινες δι' εξ' απαντός επιλέγουμεν είναι ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΜΕ ΡΑΣΑ = ΙΕΡΑΣΑ ή έστω έχουν σαπροποιηθεί ήτοι εκκοσμικευτεί. Βλέπεις τον Πατριάρχη να κάνει τον καραγκιόζην εντός ιουδαϊκής στοάς, αν το επέτρεπε ο Χριστός θα το έκανε και ο Ίδιος!!!! Θα μου αντιλογείσετε ότι το κάνει διπλοματικώς ώστε να βοηθήσει την πατρίδαν, μπούρδες, όσον υποχωρείς ως αδύνατος περισσότερον κακοβιάζεσαι, πρέπει να δείξεις την δύναμη της πίστης σου όπως κάνουν ΛΑΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ εμείς δεν συγκαταλεγόμαστε εν αυτούς!!!!
.
Ο Χριστός είπε θα καταλάβετε τους άλλους από τα έργα τους. Εκκοσμικευμένους δεσπότες έχουμε τέτοια δώρα και ευλογία θα λάβουμε, ήτοι του κοσμικού εμπαιγμού εκ των αρχηγών του ΚΟΣΜΙΚΙΣΜΟΥ = ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΥ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου